Искам да бъда щастлива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да бъда щастлива
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1819 пъти
Здравейте, дълго мислих и реших да напиша и своята история, защото съм на кръстопът и незнам по кой път да поема. С моя приятел сме заедно от четири години, живеем заедно, разбираме се, но има нещо, за което много се караме и не може да стигнем до разбиране. Влиянието на неговото семейство, особенно на сестра му върху него. Каквото каже тя - трябва да се намери начин да стане, дори понякога не обсъжда с мен - решава и го прави - става въпрос дори за финансови въпроси. Дори да го обсъдим винаги го тегли към това да задоволи нейните желания. Когато се скараме по този въпрос, минава ни и после въобще не коментираме до следващия подобен спор. Опитвам се да му обясня как се чувствам - понякога имам чувството, че аз гледам към него, а той към сестра си, но той не ме разбира, мисли че я мразя, а аз просто мисля, че не тя трябва да бъде най-важната. Може да звучи малко егоистично, но така мисля.
Същевременно в живота ми се появи още един мъж, с който нямам никакви интимни контакти, но за който е видимо, че съм най-важната на света, би направил всичко за мен, иска аз да бъда жената, с която ще прекара живота си, жената, която да бъде до него и с всичко показва, че наистина е така. Веднъж дори се разплака при мисълта, че може да ме загуби. Боли ме, че се получи така. Не съм го искала, но явно имах нужда от внимание.
В момента незнам какво да правя. Моят приятел усеща, че може да има друг, държи се мило, но това не променя мнението му по въпроса, за който се изморих да се караме. В началото на връзката ни, бях лудо влюбена в него, обичах го с цялото си същество и бих дала всичко за него, но сега не съм сигурна какво искам. Единственото, което искам е да съм щастлива, виждам, че с втория ще бъда, но въпреки това ми е трудно да загърбя тази връзка, чувствата към приятеля ми, все още ме крепят и ми дават сили, но не съм сигурна, ако създадем семейство, ще се променят ли приоритетите му. Много съм объркана, защото един трябва да бъде наранен, а това е лошо.... защото много ще боли. Страхувам се, че после трябва да живея с избора си и за който искрено се надявам да не съжалявам. Много ще ви бъда благодарна ако помогнете със съвет. Тъй като много от вас са по-опитни от мен и от страни нещата изглеждат по различен начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5742764a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В такива истории винаги има степенуване и фази.
Първа фаза е отричане на сегашния партньор, тоест той е лошия, недодялания, за по голяма достоверност се намесват като причини и негови роднини, как човек да не вземе твоята страна нали? :)
Фаза 2- когато вече си идваме на въпроса с маймуната и клона, нов човек, който е толкова интересен само защото е нов и не си му схванала номерата, описване на някаква картинка от романтичните филми, как човек да не ти повярва че си щастлива? :)
И след изреждането на двете фази, не знам как да продължа? Да ти напиша нещо, което да те накара да се почустваш неудобно за фаза 1 или пък да ти напиша че фаза 2 е абсолютна заблуда, която ще се разруши след няколко месеца?
И какъв е смисъла да чупя клавиатурата от писане, като ще си сигурно жена номер 5 000 за тази седмица с този проблем, която сама ще си обере плодовете от това, което е посяла?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b7c2078230
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   няма как да знаеш че другия ще е отдаден и "идеален " в твоите представи.. в момента си афектирана и под много силни емоции.. не бързай с решенията.. човек се опознава във времето и в различни ситуации.. сама казваш че си била много силно влюбена в началото на връзката си.. тогава си гледала през розови очила и приятеля ти е бил най-хубавия.. едва ли си подозирала че ще се карате за каквито и да било неща или че ще имате подобни проблеми.. така гледаш в момента и към другия.. но той също си има косури за които ти дори не подозираш.. според мен седни и поговори с приятеля ти.. попитай го как гледа на връзката ви.. какво чувства.. как ги вижда отношенията ви за напред.. кажи му и ти как се чувстваш.. без да криеш и спестяваш нищо.. да може и да го заболи но по добре да знае че може да те загуби и ако държи на теб поне да се бори.. връзка се гради от двама.. аз също имах подобен проблем свързан с родителите му които не можеха да осъзнаят че той има сериозна връзка и живота му се променя и постоянно досаждаха и се бъркаха.. била съм много пъти на ръба да зарежа всичко дори и с цената на много болка.. но никога не съм премълчавала и не съм играла пред него някаква роля.. имали сме безкрайни разговори и скандали, сърдили сме се.. но той е избрал да живее с мен и от там нататък приоритетите се променят..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker