Любов или просто за забавление? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или просто за забавление?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3748 пъти
Здравейте, споделям тази история за пръв път. Аз съм едно отчаяно момиче, връзката, в която съм се води дългогодишна, но за мен тя беше приключила още след първата година. Вече не изпитвам нищо към приятеля ми, много пъти се опитвах да приключа отношенията ни, казвала съм му го в прав текст, но той
отказва да ме "пусне". Познавам го и съм сигурна, че тази връзка тежи и на него, но го е страх да потърси друга. Сигурно се чудите, защо съм избрала такова заглавие, както става ясно никой от двама ни не се забавлява, но има и трети човек в историята ми.

Въпреки, че отдавна не се чувствах добре в тази "връзка", не бях изневеявала на приятеля ми до момента, в които не се запознах с един мъж. Вече почти година се виждам с този мъж, той е с 13 години по-голям от мен,това не ме тревожи толкова,колкото отношението му към мен. Чувствам се ужасно, че изневерявам, тежи ми и това че крия тази връзка от всички.

В началото отношенията ни бяха само сексуални, накратко той може да мине за женкар, знаех че през цялото време излизаше и с други жени. Нямах право да се надявам на друг тип отношения, защото още се води ,че имам приятел.Никога не съм крила от него, съшествуването на дългогодишната ми връзка. За тази една година се сближихме много, макар че знаех не е подходящ за мен, споделяла съм му много неща, нямам на кой друг да ги споделя. Той споделя с мен по-рядко, доста по-голям е от мен и може би мнението ми не му е нужно.Разделяхме се, събирахме се, изразявал е чувствата си към мен, но аз никога не посмях да изразя моите. Знам,че каквото и да говори няма да спре да излиза с други жени. Страхувам се дали той не излиза с мен само за забавление и само когато няма друга. Накратко за тази една година с него изживях много хубави моменти, но и много лоши. Най-силни чувства изпитвам към него, но и най-много ме ядосва.

Моля, Ви ,дайте ми съвет как да изляза от тази ситуация.Как да се разделя най-безболезнено, дококото е възможно, с дългогодишния си приятел?

Дали има смисъл да продължавам отношенията си с другия? Много ми е тежко, знам че сама съм се довела до тази ситуация, но всяко мнение ще ми бъде полезно. Благодаря,Ви, предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 44009b2da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как да се разделиш... ами раздели се! Какво, специално разрешение от него ли ти е нужно?
За другия също, н я м а смисъл. В някои случаи е добре като няма каквото искаме, да караме с каквото има, но не и в този случай, така мисля...Защото, ако си губиш времето с разни типове с които не си подхождате, може да те подмине твоя човек...
Моят съвет е да не се примиряваш с разни връзки само за да има нещо. Ние жените, не искаме на първо място секс. Искаме на първо място друго, и като го няма, се задоволяваме с единия секс, за да не останем без нищо...Не знам какво мислиш, но това според мен, не е добре

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e896ae6698
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами кажи на приятеля си че вече чуствата ти към него не са така силни както преди и че искате да се разделите за известно време.Ако пак отказва да те "пусне", го убеди че насила хубост нестава и му кажи за другия, тогава че не ще ще те пусне. А женкара изобщо не е за теб, той не те приема на сериозно защото може би си много по-малка от него и си му само за забавление и да си четка мъжкото его че се харесва на много по-младички от него. Според мен зарежи ги и двамата и се огледай за трети. Така ще е най-добре.Успех.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d01e5a47b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Четейки предните два коментара, разбирам, че хора, които не са имали нещо общо с такъв човек като приятеля ти, няма как да разберат какво значи да не можеш да сложиш край на една връзка!

Не искам да измествам същината на темата с личния си пример, но ще ти кажа, че съм в подобно положение с тази разлика, че нямам друг освен приятеля си.. И аз нееднократно се опитвах да се разделя с моя човек, но все едно говоря със стената..Не иска да приеме, че бих могла да го оставя и когато му кажа, че аз просто вече не го обичам както преди, той ми отговаря като абсолютен психопат: ''А как ме обичаш? По-силно нали?'' ...... Единствената ми надежда е, че сега е далеч от мен, виждаме се в седмицата веднъж и се надявам да срещне друга ''щастливка'' , колкото и гадничко да звучи.

Относно връзката ти с другия човек според мен е нещо несериозно за въпросния господин.. И напълно се съгласявам с мнението на номер 2 по този въпрос!
И аз съм на мнение, че трябва да прекратиш отношенията и с двамата и да продължиш напред, макар да знам, че хич няма да е лесно, но не се примирявай с положението в никакъв случай! Има една приказка, че жената избира мъжа, който да я обича..а и е напълно нормално да търсиш и да се запознаваш с нови хора..кога, ако не сега?!
Една дългогодишна връзка и последвалата я раздяла не може да бъде безболезнена дори и за теб... но точен съвет как да го направиш няма! Ако имаше......
Вдигай главата горе и не се отчайвай! Ако не минаваме през тези трудни и объркани ситуации, няма как да оценим хубавите неща, които ни предстоят за напред :) Успех!!!

Криста

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 87fc9059fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом искаш да се разделиш с приятеля си -просто го направи,не трябва ти да страдаш от това.Ако не разбира с добро просто прекрати всякакви контакти с него.

Колкото до другият мъж-гледай ти да се забавляваш щом нямаш нищо против той да излиза с други жени.Ако ти си нещо повече за него,той сам ще поиска нещо повече от връзката жи.успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker