Страдаща любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страдаща любовница
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3142 пъти
Здравейте, предварително благодаря на тези, които ще прочетат моята история и може би ще ме винят или ще бъдат с мен :-)

Всичко се случи на 4 май, когато отидох на един концерт и той беше там с неговата приятелка. Ние не се познавахме, но си хвърляхме погледи, на другия ден той ми хареса снимка във фб и аз му харесах, след това той ми писа да се запознаем. Започнахме да си пишем, при положение че аз знаех че е обвързан, но въпреки това не ми беше проблем, писахме си в продължение на месец и уж все се оговаряхме да се видим а все излизаше някаква работа, а аз без дори да сме се виждали бях привързана към него и мисля че и той към мен, защото винаги той първи ми пишеше и постоянно ме ревнуваше и винаги за добро утро и лека нощ ми пишеше смс. След този месец, се видяхме за първи път, той беше повече от това което очаквах, не говоря за външна красота, той имаше красиво и добро сърце, беше доста различен от други които съм срещала караше ме да се чувствам като принцеса, не с подаръци а с хубави думи и милувки..

Ходехме в тях, не където живее с приятелката си а в дома на родителите му.. и така аз един ден видях в съседите ми покана за сватба и то на коя сватба- на него- на моя любим. Когато видях цялата изтръпнах, явно наистина изпитвам нещо към него въпреки че казах, че не ми прече че си има приятелка, прибрах се вкъщи и цяла вечер плаках, той ми писа а аз се държах студено с него, защото беше скрил предстоящата сватба от мен.. Казах му, че трябва да поговорим много спешно, защото не издържах и той ме питаше какво има, но аз му казах, че на живо ще поговорим.. но минага 2 дена и ние не се видяхме наложи се в интернет да му обесня всичко, защото не издържах, той ми каза че не ми е казал, за да не ми стане гадно, но аз мисля че ако той не беше скрил от мен по- леко щях да го приема и както и да е оправихме се и продължавахме да се виждаме, той доста рискуво ми пишеше, защото приятелката му беше в другата стая а той все ми пишеше и една вечер (8.07.13) тя видяла че си пишем и започнала да чете

Вдигнала му скандал и не знам точно какво се е случило, на сутринта аз ставам и гледам че ме е махнал от фейса, звъня му не вдига пиша му, извинявам му се, казвам му че не мога без него късам се от сълзи, а той ми пише че всичко трябва да приключи защото приятелката му разбрала за нас и искала да развали сватбата, която ще бъде на 13.07.13

Аз му казвах че приемам всичко, но когато всичко олекне да ме потърси, защото не мога без него, но той казваше че сега не може да мисли за това и от тогава до сега не ме е потърсил, а аз не издържам, кажете ми какво да правя :-(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1a36a26b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави го и продължи напред. За 1 месец едва ли си изпитала нещо по силно, както сама казваш просто си се привързала но това според мен не е любов. И той ще се жени -не можеш да имаш очаквания от него, не искаш и да си любовница нали? Сложи една усмивка и смело напред... Някъде там те очаква твоят принц който ще ти даде цялата си любов и нежност

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 19ce614789
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си заблудена, ако не се промениш всеки ще те върти на малкия си пръст. Познавах един точно като твоя "любим", който всяка вечер искаше да си пишем, показваше интерес и хоп гледам един ден във фейсбук, че се сгодил, а после се беше и оженил. Аз не съм се виждала с него и се радвам, и като видях, че се е сгодил веднага го разкарах. А той с най-голямата си наглост продължаваше да ме търси. Знаеш ли какво правят тези мъже? Искат да си докажат преди сватбата, че още са вървежни и че ги бива в свалките. При условие, че ще се женят и се занимават с други жени това на теб за какво ти говори? Просто си избиват комплексите, а може би пък не са уверени ще правят правилен избор, и гледат за последно да забършат нещо. Разкарай го този, изглежда е успял добре да ти замотае главата и си е постигнал целта- хем се е оженил, хем си е доказал колко е вървежен все още. Просто не се занимавай защото само ще страдаш. На този човек не му пука за теб, а само за неговоте му цели.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c288e7e5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не иска да се занимава с това... разбираш ли, ти си "това" "нещо там"

какво да направиш? Потърси го! Нахално, поискай среща, секс, внимание, обич.. все тая. За да чуеш тежки думи от него и да се откажеш, да се разочароваш от него. Да чуеш, че4 си това, че му проваляш живота.

Сигурно ти давам най-лошия съвет, който ще ти причини много болка, но само някакво озлобление и разочарование ще те спасят от тази обсебеност.

Съжалявам го! Съжалявам и бъдещата му съпруга и теб, съжалявам, че заради такива говеда някой страда. Ти, тя, евентуално детето, което ще имат.

Повярвай ми, минала съм през това, някъде там има човек, определен за теб, който ще те накара да забравиш всяко чувство, което си изпитвала преди, . Ще те обича и уважава, ще те показва. Няма да си това, с което не му се занимава сега, а ще бъдеш специална. Ще върви с теб по улицата и когато го срещне някой приятел, ще каже: "Това е жена ми" Или ще го чуеш по телефона да казва "С жената сме на разходка". Невероятно е.

Другия го остави! Майната му! Той сам себе си обрича на нещастие, а уви и хората около него. Ще мине време, болката ще спре - ще се замести със злоба, после и тя ще мине, и след това ще дойде мирът, в който осъзнаваш, че обичаш спомена за него, че е някой, който е присъствал в живота ти и толкова.

Мечтай за другия, . за този, който не познаваш, чакай него, онзи, който ще преобърне света за теб, онзи, който ще дойде да изтрие сълзите. Мисли за него, представяй си щастието да бъдеш специална и единствена. И един ден той ще дойде.

Другия ще те потърси. Такива като него винаги се връщат, за да нараняват още. и за да не съм празнословна. Имах връзка със семеен човек някъде около 2-3 години. За това време сме се разделкяли, колко пъти само сме си казвали сбогом- той пак ме търси. Накрая дори го унижих, казах му, че секса никога не е бил хубав, че не е човек, наричах го както ми дойде на ум, той се разсърдии каза "Сбогом", два месеца по-късно пак ме потърси. Тези се връщат - спокойно!

Но... замисли се хубаво... трябва ли ти да се завръща? !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 051f3a9ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дано жена му развали сватбата...такива заслужават да бъдат сами като кучета.

А ти какво ревеш точно. Той си подготвя сватба, избира халки, ходят за рокля, организират украсата в ресторанта...момиче!!!!

Господи, бих отишла при бъдещата му жена и бих разказала всичко, а после на баща ми или на някой друг мъж, че да го натупат едно хубаво.

(от 3..просто прочетох пак историята и се ядосах)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 17acd89d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря Ви много за съветите, по принцип и аз го мисля че не трябва да страдам за него, но сърцето ми не се отказва, знам че после още повече ще страдам, но сега не мога да се откажа, до днес мислех утре да отида на сватбата да ги видя, но сега си казвам, че няма смисъл толкова много да се наранявам и си казвам, че ако ме потърси няма да му отговоря, но всъщност дълбоко в себе си се моля да ме потърси и да съм с него, не издържам, болката е голяма :-(

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1e1b0c087b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зарежи го! Имам позната на която се случи същото нещо. Запозна се със страхотен мъж. Разликата е, че тя не знаеше, че той е обвързан. Срещаха се, излизаха и един ден разбра от свой приятелки, че се е оженил. Лошото е, че тя го обичаше. Той я убеждаваше, че я обича, че не обича жена си, че не прави секс с нея. Докато познатата ми не разбра (от други хора), че жена му е бременна. После разбра от други хора, че е родила. Той никога не и каза нищо. Непрекъснато я преследваше, непрекъснато я търсеше, непрекъснато и промиваше мозъка. И така 5 години. Сега тя го заряза, но е с разбито сърце и с 5 пропиляни години от живота си. Не защото нямаха хубави мигове заедно, а защото нямаха бъдеще заедно.
Тръгни си, докато още не е късно. Бързо ще ти мине и ще го забравиш. А след това ще срещнеш някой, който ще те направи истински щастлива.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f4636cee30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се унижавай! По-добре му покажи какво е изгубил! Наблегни на себе си, обличай се красиво, дръж главата вдигната високо като се разминете, гледай жена му предизвикателно в очите - но недей да ходиш на сватбата им. Той така или иначе ще се ожени, не се излагай. И не бъди втора цигулка!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9ec4c92b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не ти трябва да си проваляш бъдещето с такъв егоист. Явно си хлътнала по него, но се опитай да приложиш това, което те съветват всички тук и ще видиш, че е за твое добро. Щом работата отива на сватба, значи този човек има планове за семейство, а теб там те няма. Разбирам след няколко годинки брак да му е доскучало на човека и да му се е приискало разнообразие с чужда женска компания, ама да се гласиш за сватба и в същото време да въртиш и още една мадама - това си е наглост и егоизъм дори и за моите доста разкрепостени критерии за семейни ценности.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 13875c6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ах, "горката" тя... И как всички мили жени и съчувстват и говорят против "злия" мъж...
Ами извинявам се, но авторката е ТОЧНО толкова виновна, колкото и мъжа, даже и повече. Значи - видяла го е, че не е сам, знаела е много добре, но въпреки това най-нахално е започнала тази "връзка" с него. Сега обаче тя е страдащата, а той виновният.. Ами какво да ти кажа - кой каквото си надроби, това ще сърба!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5bcc8c0cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колка години си би ли казала?

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3e5476da7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще се намесиш и ще развалиш семейството им? Това ли искаш? Щом той си търси втора при положение, че се жени след дни, смятай що за стока е. Ами ти защо се унижаваш да си втора? Защо се приравняваш към ниво боклук /като него/. Горката младоженка по-добре да го остави пред всички гости и да им каже що за боклук е. Какъв живот може да очаква една жена от мъж като него? Нагъл до безобразие!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1b24354cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той не е нито за теб,нито за другото момиче.Не го ли виждаш какъв е женкар?Ако сега се раделят с нея и бъде с теб,тогава ти ще бъдеш втората,защото той пак ще си намери някоя друга и ще изневерява на теб,както е изневерявал на теб,по-добре стой далече от него,не е стока това момче.Отдалечи се от историята,блокирай го,не му вдигай или му кажи повече да не ти звъни и го подминавай като го видиш,колкото и да боли,ще свикнеш.От една страна си виновна,защото си знаела,че си има гадже,но това не те е спряло,но от друга страна,ако не беше ти,щеше да е друга.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3e81339a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Нaбий се един шамар и се осъзнай, слез на земята! Нямаш и капчица достойство, за да се хвърляш в краката на който и да било. Ако съм аз толкова бързо ще те раздрусам, че ще си кажеш, че съм права. Толкова ли закъсала искаш да бъдеш, за да търчиш подир обвързан мъж, които никога няма да те обича както ти се иска. Наконти се, излез с приятелки на дискотека, със сигурност ще има някой превликателен млад мъж, които ще може да ти даде и целия свят в краката ти. Вместо да се самосъжаляваш, излез и се отледай, колко свободни и чакаш ти мъжа любов има. Колкото по бързо ме разбереш, толкова по -добре за теб. Искаш да си нечия изтривалка ли? ! Винаги съм се чудила на жени като вас, защо? Защо подяволите сте толкова глупави и защо подяволите проватяле живота си. На колко си години, съдя, че ще си млада жена по написамото от теб.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d429279200
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Кое е според теб префектното развитие на нещата? Това, което ще те направи безумно щастлива? Да зареже годеницата си и да допълзи при теб в роза в уста и да ти се врече във вечна вярност и любов завинаги, после да се ожените, да си народите 2 прекрасни дечица, да спечелите 6-тица от тотото и той да ти е верен и любящ докато умрете усмихнати заедно в обятията си? А дано, ама надали. По-вероятният сценарий е няколко години след като се ожените случайно да разбереш, че още преди да се ожените е имал извънбрачно дете от предишната си годеница, с която е правил тройка с нея и настоящият и мъж, в който ти преоткриваш любовта на живота си, развеждате се с предишната любов на живота си и се омъжваш за бившия мъж на бившата годеница на бившият си вече мъж, като отглеждаш и трите деца заедно, които отрастват и преди да те напуснат ти признават колко много те мразят всички, защото си наранила биологичният им баща и не искаш да заминеш в старчески дом. Оставаш сама, защото вторият ти мъж и най-голяма любов на живота ти се влюбва до полуда в секратарката си, която е с 23 години по-млада и му пуска анален секс. В крайна сметка живееш сама и умираш нещастна в мъки защото си надигнала содата каустик, която си объркала с водката заради напредналата ти склрероза. До тук с вълшебните приказки на вечната любов, а истина е, че си се влюбила в един на-обикновен измамник.
П.С. В крайна сметка пак ще с умреш нещастна, ако продължаваш да си мислиш, че всичко което блести е злато.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker