Какво да направя за да ми обръща повече внимание? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя за да ми обръща повече внимание?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 6575 пъти
Здравейте приятели,
Моята история е следната: С моят приятел сме заедно от година и близо 4 месеца, в началото всичко беше прекрасно,т ой постоянно искаше да прекарва времето си с мен, а аз дори се задушавах малко, но поне знаех, че ме обича, правеше всичко за мен, много беше влюбен...

А от няколо месеца нещата коренно се промениха, вече не ми обръща внимание, иска да излиза с приятелите си повече отколкото с мен, все си намира оправдания, за да се видим за колкото се може по-кратко време Sad, а аз много го обичам, но виждам как се отдалечава, когато сме говорели за това, той казва, че съм параноичка и просто искал малко лично пространство, дори тонът, с който ми говоти вече е по-груб...

Няма ги милите думи, казва ми ,че ме обича ,но по-рядко, интересува се от всико друго, но не и от мен, дали причината е там, че прекалено много му показвам любовта си и му тичам едва ли не след него, мислите ли, че е добра идея да се отдръпна малко и аз да покажа малко безраличие (макар, че ще ми е много трудно)?

Само да добавя че преди около 2 месеца се скарахме много заради това и той поиска да се разделим, бяхме разделени за 1 седмица, в която той само ми звънеше и се интересуваше от мен, даже поплаваше и ми обесняваше колко много ме обича, е, събрахме се, но промяна нямаше...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: abbae415b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охладнял е, но не е готов да се откаже от питомното за да гони дивото. Ама ако ще се гърчиш и ще се чувстваш грешна, виновна и необичана, може би е време за окончателно скъсване и промяна. Прочети в този форум, колко мъже и жени са нещастни, ако имат куража на време да скъсват с мъчителните връзки и да продължават напред да са отворени за нови връзки и да опитват пак и пак имат по-голям шанс за успех иначе само агонизираме.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 17305df3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Здравей. Мисля, че приятелят ти наистина се чувства малко притиснат и затова гледа да те отдалечи от себе си. Покажи му, че не е единствен и не ти си тази която е в неизгодна позиция във вашата връзка. Дръж се на положение и не тичай след него, защото веднъж усети ли, че си му в краката-край- ще си потърси друга-все пак не трябва да забравяме, че мъжете са ловци, а никой не преследва мъртъв дивеч. Успех и всичко най!
ХХ

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 32dfd43345
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   ПОДКРЕПЯМ номер 2!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: abbae415b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво предлагате да си намери друг приятел, за да може старият да ревнува, ами защо и е той тогава? И като забременее в 9-тия месец - как ще го накара да я чувства като пресен пухкав пъргав дивеч? Или след като роди и си носи травмите докато се възстанови, пак ли да припка с някой друг с едномесечно бебе? Съветите ви са смешни и неудачни. Не може да тичаш цял живот за да те гони някой, защото това няма да е живот, а гонитба, никой не може да живее във вечен - нескончаем стрес.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 083333819a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Отдръпни се от него, не му звъни, не го търси. Знам че ще ти е трудно но в името на любовта го направи.Дръж се по-хладно с него, не му показвай обичта си. Дръж се така както той се държи с теб. В крайна сметка каквото повикало това се обадило, нали така? Пробвай нищо не губиш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3d19538d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мила и аз съм в същото състояние да ти кажа и аз така като теб се самосъжалявам, но вече е време и ние са помислим за себеси. ЗАбавлявай се помъчисе да не ти пука (колкото и трудно да ти е), но човек не заслужава да страда за друг, който не му пука за чуствата ни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker