Как да постъпя? Останах без душа! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя? Останах без душа!
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2672 пъти
Здравейте, преди 2 год. се запознах с 1 момче от интернет, пишехме си постоянно по цял ден.. Карахме се защото аз бях много ревнива, а и не успях миналото лято да се прибера в България да се видим (живях в Испания).. Но ето че преди няколко месеца той започна да се държи по мило, ставахме все по близки, че и планове си правехме за в бъдеще... Преди месец се прибрах в България видяхме се и... Стана това че се разделихме, нещо което въобще и двамата не го очаквахме, бяхме много щастливи че ще се видим, чакахме го дълго време и накрая... Аз много го обичам! Луда съм по него, много привързана, но той ми каза че по-добре е да сме приятели и започна да се държи студено с мен, захвърли всичко с тези думи, 2 години ги захвърли ей така, разсипах се, легнах на легло болна, депресирах се много!! А преди дни си излеях душата пред него, казах му всичко което ми идваше от сърцето а той просто ми каза ''лека вечер''. Много боли, особено когато си и мисля че явно не ме е харесал и за това.. но като виждам с какви е бил, съм сто пъти по хубава от тях.. А можеби причината е че съм сантиметър по висока от него, но не знам.. Полудявам, сънувам го как идва и го прегръщам какво ли означава? Не издържам всеки ден плача, опитвам се да съм силна но не мога... Моля някой да ми даде съвет или ако е бил на мое място някога да каже как се преживява това, за първи път изпитвам толкова силна любов към някого, доста се борих за него, и сега пак мисля да отида в София да го зърна поне за миг, макар да знам че не иска да ме вижда а не знам защо.. Моля наистина за помощ! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8a4c9fff85
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че трябва да се успокоиш. Не можеш да останеш без душа, докато си жива. Душата си е ТВОЯ, не е на някой втори човек.
Погледни реалистично на нещата. Ти никога не си била с този човек практически, не знаеш и мотивите му.
Имам две версии.
1. Бил е мил с теб в началото от чисто материален интерес. Много българи (особено безработни или необразовани) си въобразяват, че в чужбина се берат пари по дърветата. Той си е въобразявал, че ти ще му намериш работа там или направо ще му пращаш пари. Когато това не се е случило и си се прибрала... вече е нямал интерес и е насочил усилията си към друга

2. Той си е имал приятелка през цялото време и ти си му била вид резервичка. Разстоянието е било достатачно, за да не разбере благоверната му за теб, а когато се прибереш да си чуква безнаказано. Когато обече си се прибрала окончателно, ти си му объркала плановете и е решил да ти бие шута.

3. Ти прекалено много си прикривала истинската си същност с цел да му се харесаш. Когато е видял истинското ти Аз, той е осъзнал, че не си жената, която е харесвал.
Съвсем възможно е да си прекалила с оплакванията си, с изплакванията на проблемите си, със задушаването. Това е плашещо в началото на една връзка, а вие практически още връзка сте нямали и е решил да си бие шута, преди да е развил истински чувства към теб.

И в трите случая той не е бил влюбен в теб. Особено, ако третият е валиден, те съветвам да работиш над себе си. Имай предвид, че една връзка се състои от двама човека. И вторият има нужда от подкрепа, но преди всичко от човек, с когото може да си прекара добре, да му е хубаво, да има секс и така нататък. Особено в началото на връзката се гледа да ти е хубаво, да имаш положителни емоции. Чак след този етап се развива приятелството и подкрепата, но не може от вратата за краката. Всеки мъж би се изплашил от твоето поведение, съжалявам. Всеки мъж като види жена, с която не може да има нормална връзка, ще си бие шута навреме. В крайна сметка всеки мисли за себе си. Ти какво даваш преди да взимаш?
Когато всяка втора дума ти е „искам“ и „Аз“ не се надявай някой да се жертва доброволно на олтара ти, за да задоволи потребностите ти. Когато се научиш да даваш, тогава и ще получиш.
ж28

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dca4829e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Офффф, лапе.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b0a007fa7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не го обичаш. Повярвай ми. Може да си хлътнала. Може дори да си се влюбила. Но няма как да обичаш човек, който не познаваш. Защото, нека бъдем реалисти, вие не се познавате. Това, че сте си писали месеци наред в скайп, фейсбук и т. н. не означава, че се познавате. Онлайн всеки може лесно да скрие истинската си същност. За да опознаеш някой и да го обикнеш трябва да го познаваш наживо - да знаеш всичките му недостатъци, предимсва, лоши и добри навици и да го обичаш заедно с тях. Сега ще поплачеш малко, ще си намериш някакво занимание (кафета с приятели, хоби, работа) и след време ще се смееш на това какви глупости си мислила, че изпитваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 47bceef9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо просто не му пишеш в скайп или не му звъннеш и не го питаш директно каква е причината да е станал студен към теб? Аз бих направила това, няма какво да се чудиш, просто го питай директно без заобиколки и му кажи, че е постъпил глупаво, че ти си си изляла душата, а той те е отрязал. Ако се налага и му се скарай.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 31d06f88ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дам... ти наистина плашиш, всеки би избягал. Даже само от писмото ти личи колко си обсебваща. Никой няма да те търпи такава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker