И при мен изневяра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И при мен изневяра
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3324 пъти
Омъжих се след почти 4 годишна връзка, разбирах се добре с мъжа си. Бракът е от 3г. Докато в един момент не усетих признаците, за които съм чувала, гледала в сериалите и т.н. Питах, плаках, слабеех .... нищо. Човека каза - не си подхождаме и толкова. Обичам те, но няма смисъл. После няма да описвам как разбрах, че има друга. До последно отричаше. Разделихме се за известно време. Те са колеги, при което той се виждаше всеки ден с нея, усещах как по време на раздялата той все повече охладняваше към мен. В началото ме търсеше, казваше , че ме обича , с течение на дните аз започнах да го търся.

Чувствах се много зле сама, на чуждо място. Жената има дете,разведена е,то не живее с нея.Ние нямаме, това забравих да го спомена. Накрая се събрахме, като той до последно беше пред дилема дали да не заживее с нея. Сега живота ни не е добър, усещам присъствието и. Дори да не иска, те поне служебно са заедно. А не мога да кажа, че той не иска. Нямам сили да се махна, а знам че това трябва да направя. На 30г. съм, трябва вече да имам дете, но не от този мъж явно .... Все още казва че ме обича, но що за любов е това.

Това е моята болка, май ми трябват просто сили да остана сама

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 468ec0b5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти го кажа направо, след нея ще има още много други. А дали ще търпиш решаваш ти. Аз бих се махнала, предполагам, че имаш родители които са готови да ти подадат ръка в този труден за теб момент. Кавото и да решиш мога само да ти пожелая успех.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f2511f1a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си съсипвай живота... аз пък това ще ти кажа.
Искаш да имаш дете - добре, но помисли... този ли искаш да е бащата? Мъж, който ти е изневерил.
Ако не си сигурна - не рискувай. Можеш да намериш по - достоен от него, мъж, който да те обича не само на думи... Преди всичко се изясни със себе си, после вземи решение...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9862863b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво търсиш при този мъж момиче?? Защо му се натискаш, нямаш ли гордост, самоуважение?? Той те мачка акто парцал а ти му лежиш в краката.Това ли е любовта??? Едвали. Зарежи го и потърси баща на детето си, не си губи времето и нервите с този човек.Успех.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d0cba2a3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката
Дете нямаме.За добро или лошо, не знам. Вече се чудя дали има нормални семейства, връзки, или просто жените или търпят, или са разведени. Не знам как да се държа с него - понякога провокирам ревност у него, получава се естествено. Всеки мъж е на принципа моето е мое, чуждото е общо. Ангажирам времемто си с други занимания да не съм все в него вторачена ... но не се получава. Просто усещам, че не е прекратил, че другата жена присъства. Тя е доста напатила се от живота, има опит. Но не е виновна тя, всеки има право да си търси щастиет, просто моето го няма никакво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c86046a4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много е хубаво,че нямате дете,иначе щеше да е по-трудно.Решението е едно-и ти го виждаш мисля.Разделете се завинаги.Нямаш нужда от такъв човек,защото ти трябва да запазиш човешко си достойнство.Ако не направиш тази крачка ще си загубиш много от ценното време и накрая ще се чувстваш пак сама и самотна и психически едва ли ще си добре,а любовта ...тя ще си отиде.Едно такова пренебрежение и множество предателства ще те смажат.
Сега е момента,действай и не отлагай! Желая ти успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0d1fa627c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Докато нямате дете, бягай! Той е повече с нея,отколкото с теб. Няма как да не се поддържа огънят на работата му. Не е бил това човекът, който ще е с тебе в радост и тъга.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f82b96a75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Колкото и да не ми се иска, ще застана твърдо зад мнението на всички, и ще ти кажа, че съм била свидетелка на подобно нещо в няколко семейства. Те всички вече имаха деца, но тази, която нямаше, мислеше, че с дете ще задържи мъжа си. И остана сама :(

На твое място бих гледала на факта, че нямам дете, като един подарък от живота, с който иска да те накара да уредиш по-скоро живота си другаде. Точно така ми изглежда, колкото и нелепо да звучи. 30 не е толкова страшно и имаш още няколко години, в които можеш да намериш подходящия за теб. Не се наранявай с напразни надежди! Бягай и намери щастието си, защото го заслужаваш!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker