Още го обичам и това само ме наранява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още го обичам и това само ме наранява
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 6715 пъти
Здравейте! За втори път пиша история в този сайт, и се надявам да получа съвет. Преди почти 3 месеца се разделих с приятеля ми, с който бяхме заедно малко повече от 2 години. Няма да разказвам много за връзката ни, за да не ви отегча- като всяка връзка в началото беше прекрасна, после започнаха проблемите...Има само няколко неща, които трябва да уточня- той беше първата ми сериозна връзка и първия човек, в когото се влюбих. Той даваше всичко за мен и ме боготвореше, сърдеше се, че не му отделям достатъчно внимание, казваше, че съм страхотна, мила и добра, само комплименти и внимание получавах, непрекъснато искаше да съм около него- дори когато беше с приятели.

В един момент нещата се обърнаха, той започна да се държи грубо, неуважително, даже ме е обиждал на моменти. Последните няколко месеца аз правех всичко по силите ми да запазя тази връзка, но той не искаше да е с мен явно. Не ми звънеше, все нямаше време да се видим, даже няколко пъти го бях хванала, че ме лъже, че е зает, или е изморен, а излиза с приятели... както и да е, пак много се увлякох. Разделихме се, той каза, че се чувствал като окован с мен, че почвал нов живот и иска да може да е свободен, а не да дава обяснения... такива неща. Аз бях много нещастна, а и не ми помогна факта, че той искаше да останем приятели, защото много държал на мен като човек, свикнал да споделя и т.н. Но свърши лятото, аз се върнах да уча (уча в чужбина) и се опитах да се отделя поне малко... да се чуваме по- рядко и т.н.

Проблемът ми е, че не знам какво иска той от мен. Хем като сме говорили за чувствата си след като се разделихме, той ясно и точно ми каза, че не иска да ми дава напразни надежди, да не съм се надявала, че ще се съберем, хем подмята някакви двусмислени неща... подпитва ме дали имам гадже( и не знам дали го прави просто от някакво останало чувство за собственост, или ревнува наистина)... Когато се скараме, не се търсим с дни, но той ми пише пръв, каза, че му липсва гласа ми, ей такива едни. Днес ми прави някакви сексуални намеци, освен това иска да ми дойде на гости, но подчертава, че е само за да се разнообрази, а не заради мен. Супер объркана съм, не знам и той ли е объркан и не знае какво иска, или просто си играе с мен. Не знам липсва ли му изобщо поне нещо от връзката ни. Не знам как да се държа- дали да се отдръпна напълно, за да види какво би било без да съм му дори и приятелка, или така съвсем ще се забравим...

Искам да поддържаме връзка, но не искам да ми прави намеци, защото още го обичам и това само ме наранява. Знам, че въпросите ми не са много ясни, но ако сте разбрали нещо, пробвайте да ми помогнете. Не искам да се въртя постоянно в омагьосан кръг и да мисля само за него, докато той си намери нова приятелка.. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 9857a272c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Bсякакъв контакт с бивши е вреден за здравето!
друго нямам какво да кажа

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 092042a5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да сведеш контактите с него до минимум,да усети липсата ти...Може би и той има нужда да разбере какво иска,но аз мисля ,че си играе с теб ,защото си гъделичка егото ,знаейки,че ти още имаш чувства.Най-лесния начин да го забравиш е да не общуваш с него ,няма смисъл да таиш напразни надежди! Успех и горе главата,риба в морето много! :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 98d05cf76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами той точно това иска-да се грижиш неангажиращо за него докато я намери. Зарежи го, блокирай го-знам, че е трудно, но когато мъж каже "не" в повече от 90% от случаите е наистина "не" и няма да се върне обратно или ще се върне, за да прави секс, и при първата нова ще си отиде от теб отново с оправданието-"Ама нали знаеш, че между нас нищо сериозно не е имало...Аз нищо не съм ти обещавал..." Когато един човек наистина иска нещо-обръща света, за да го има, а този мъж, поне според мен, вече не те иска. Млада си и ще намериш щастието другаде. Успех :-)
ХХ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: eb818e240c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както е казал/а XX, когато един мъж каже "не", означава не. Въпреки че, какво да ти кажа, понякога и ние го казваме малко необмислено и после съжаляваме, но в общи лини това се случва изключително рядко, поне от мойте набюдения
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d50fe6f160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Той си играе с теб и ти му позволяваш да го прави.Отрежи го веднъж за винаги и това е. Да ходи да се разхожда при някоя друга.Не му се връзвай на думите.Той явно като закъса за секс тогава те търси, ей така неангажиращо да се облекчи.айде помисли си и го чупи.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 98d05cf76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Много мразя като го казвате уж необмислено, което на практика означава "Знаеш, че не го мисля, но искам да ми се молиш, за да се чувствам неотразим"!
ХХ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f5cf0a3811
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз сега съм в същата ситуация и се опитвам да си изясня нещата. С тази разлика че той си има приятелка но въпреки това продължава да иска да се виждаме и непрекъснато ми намеква как му липсвам. Затова немога да ти дам събет,които аз самата не мога да спазя , но ако не означаваше толкова много за мен бих го попитала направо, какво иска от мен!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4eb497e020
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:
Благодаря ви много... знам, че наистина трябва да прекратя отношения с него, но не знам как. След толкова време изпитвам страх. А и още се интересувам от него, от това какво прави и как е. Нямам желание и сили за нова връзка в момента, а знам, че това вероятно би било най- доброто решение- хем да го забравя, хем да видя, че някой може да ме обича повече и да се държи с мен както заслужавам... Просто за момента се чувствам малко като в задънена улица- хем не искам да страдам, хем още ми пука. Благодаря отново, ако имате още съвети, бих се радвала да ги чуя :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 690d3d0b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хората са ти го казали по-нагоре - не се измъчвай повече и го отрежи, няма смисъл. И без това ти е кофти, ако го отрежеш отново ще ти е кофти, но пък след време ще си по-добре, повярвай. Вероятно почти всеки е минал през това. Аз още съм сам след подобно нещо, но вече не поддържам контакти с нея и ми е много по-добре. Ако той знае за твоите чувства към него просто му кажи, че не си готова да бъдете "само приятели" и може да го потърсиш когато ти мине, ако тогава все още искаш...и да те остави на мира.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5500e8a352
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aх да съм на твоето място само че с моя акъл.направо ще го направя див и щаслив накрая така ще го забия на земята че ще ме запомни за цял живот.един ден той щее на твоето място ще си намери майстора всичко се връща рано или късно.колкото по рано толкова по добре за тебе,зарежиго той си играе с чустватати,той си е направел плана--когато си в б-я даима ской даси побъбри а когато си в чужбина да знае че си има една отворена врата само това е да знаеш,аз досега на нито едно момче не съм казвала че го обичам даже тогава когато много съм обичала няма и да кажа,те като я чуят тази дума и знаят че си в кърпа вързна и на каквото посвирят теса сигорни че ще я изиграем.казваш край сменяш си номера излизай си с приятелки и познати набий си га в акъла че живота е един ие много кратак и че трябва да го живейш както ти го искаш,че един глупак не може дати обърка живота и даси играе с тебе.всичко зависи от тебе бъди силна винаги силна тогава ще успееш във всичко.

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5d885fc264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Eто това много ме зарадва!!!такива жени трябва да има повече!!!бих те черпила едно:)))

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: bbf1b713b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евала на коментара, ама и да можехме всички да сме така трезвомислещи, нямаше да е зле.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4eb497e020
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да, за съжаление, когато обичаш, не мислиш много разумно. Любовта прави хората глупаци и ги кара да търпят неща, които иначе никога не биха търпяли. Предполагам трябва да мине време, за да забравиш човека, който си обичал дълго време. И аз съм в същото положение като авторката, някои хора даже ми казват, че първа любов никога не се забравя и аз се моля това да не е така...

За да видиш, че не си единствена, ще ти кажа, че снощи бяхна парти в приятели, и само заради една случайна невинна реплика, отидох в стаята и се затворих, плачейки 10 мин без да успея да се успокоя. Цялата ми вечер се прецака, а целта беше точно обратната.. да не говорим, че бившия ми и той беше излязъл, и съм сигурна, че се е забавлявал, без да се сети и 1 минута за мен... Какво мога да кажа- боли, наистина. Трябва да опиташ да намериш начин да се справяш. Поне долу-горе.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4c832670ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   здравейте! аз съм в същото положение, истината според мен се крие в теб. премисли всички факти, виж положителните и отрицателните черти и сама ще извадиш поуките от връзката си

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b4eacb1f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Момичета, и аз бях в същото положение, но премислих трезво ситуацията и прецених, че не заслужавам такова отношение. Оправдах и играча, с който се занимавах, защото и той не е виновен че не е достатъчно привлечен от мен и че няма смелост да ми го каже, а продължава да си играе с мен. Та замислете се... никой не заслужава такова нещо, освободете себе си и другия човек да търсите щастието си другаде. Това е най- правилното решение според мен... и се преживява, минава след време. Успех!

Doriana

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e8e4cceda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И аз бях в същото положение. Като чета тази история, все едно на някой друг му се е случило същото, което и на мен. Аз преодолях чувствата си, като го блокирах. Преди постоянно ми излизаха известия какво пише във фейсбук и къде мисли да ходи и т. н. и дори ми пишеше там постоянно, но откакто прекратих този контакт, ми стана много по-леко. Дори не се сещам кога точно съм го забравила. Преди не мислех и да погледна друг, а сега се чудя толкова ли сляпа съм била, че само той ми е бил в главата. Трудно е много, но щом аз се справих, и ти ще успееш.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 398548cbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Изчетох всичко написано и все едно за мен е. Днес сутринта казах край! И не съжалявам. Преди 10мин. му го повторих и потретих. Глупости съм говорила, явно не му се вярва още. Много ми е мъчно, но го направих. Когато чета всичко, още веднъж се уверявам, че това е най-правилното решение.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 793682fad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Виж сега аз се разделих с приятелката ми, а бяхме 2 години заедно. Такаа.. значи "Старата любов се заменя с нова това за казали хората " Тъжно, но факт явно не е бил човека за теб потърси човека който наистина би те накарала да се чувстваш добре ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker