Посъветвайте ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Посъветвайте ме
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3598 пъти
Здравейте.
Жена на 30 години съм.
Моля читателите на сайта да ме посъветват какво да правя, защото аз вече не съм в състояние да взема решение по казуса, който ще споделя.
Моля съветващите да се аргументират, защо ми препоръчват едно или друго действие.
Мъж, с когото се познавам от три години.
Отношенията ни първо бях приятелски, преминаха към любовни, задълбочиха се до момент, в който поиска да заживея при него.
Секунда преди да кажа "да", разбирам, че всички /ама абсолютно всички/ неща, които е говорил на мен, в същото време ги е говорил и на друга - обяснения, обещания, всичко е 1:1.
Започваме с хладна любезност, доверявам му се, отново ми обяснява и ми обещава и отново разбирам, за друга жена - този път не само и е обещавал, а и се е срещал с нея, имали са връзка...
Пак отчуждение, пак озлобление, пак обяснения, пак опрощение...
Трети път научавам, че успоредно с отношенията си към мен /за които той твърди, че са единствени и истински/, има и отношения с друга - срещи, секс...
Вече не вярвам, но в името на доброто старо време /ще попитате, какво му е доброто/ се опитвам да съм мила с него.
Общуваме, през цялото време той ми обяснява, колко се е променил, как вече наистина, ама наистина няма друга жена за него, освен мен, как за мен е готов на всичко, как ще спечели доверието ми и ще сме заедно...
И - познайте - отново разбирам, че той се занимава с друга, че и предлага съвместно бъдеще.
Когато му казах, че знам истината, той започва да обяснява, че това не е нищо сериозно, че е щял да ми каже... ама не се знае кога... Може би когато заживее с нея.
Тука някои ще си зададат по мой адрес въпроса "тая тъпа ли е или да"...
Сега въпросният мъж отново иска прошка, отново настоява да му вярвам, да сме заедно, повтаря че аз съм жената на живота му... любов, романтика и нищо подобно...
Кажете ми хора, има ли в тая помия място за прошка... изобщо има ли място, за каквото и да било? !
Кажете ми, защото на мен вече ум не ми побира, как може да има толкова нагли хора? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4cb9cf9a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е крайно време да осъзнаеш, че само те будалка и иска плътски удоволствия :) Осъзнава че си мила и добра, за това те тормози и натяга. Намери си някой който ще те цени.
Ж29

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fbad53b81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично не бих се занимавала повече с него! Категорично! Ако ще да е последният мъж на земята!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: be14ee6f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти сама знаеш отговорът, но искаше да го чуеш и от друг, нали? НЕ, не му прощавай и напълно го отпиши.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fb04ee0040
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сама си видяла, че промяна няма да има. На какво се надяваш? И за слепия е видно, че този те манипулира и не желае да те загуби. Но не от обич, а от егоизъм. Защото вижда, че имаш чувства към него, прощаваш му забежките, а ти самата не хойкаш и е сигурен, че няма да му слагаш рога. Възползва се от чувствата ти и се гаври с тях. Прекрати тоя цирк и намери човек, който ще те уважава достатъчно. А тоя цял живот това ще го чака - за малко с тая, за малко с оная, с трета, пета и така, докато в един момент се озове остарял и негоден за нищо. И сам.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f137169cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хубава тема. Ако трябва да направя съпоставка с предишните няколко, където жените зарязват супер коректни мъже за да са именно с такива като твоя.
Иначе по темата какво дявол го взел очакваш да ти кажем?
Истината е, че Българите (мъже и жени) като цяло са страшно комплексирани с ниско самочувствие, или другата крайна точка, грандомания.
Резултата е, че заради тези си черти са свикнали да тъпчат тези които се държат добре с тях и да тичат след тези, които ги правят на маймуни.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f7b7a52265
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Един път да му простиш, втори, но трети... вече е прекалено. И не е нужно да се аргументирам, просто не бих го преглътнала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: bcb45964c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъди силна в отказа си към онзи мъж. Сама разбираш, че не е това което ти трябва. Да - той е мошенник и лъжец и те използва. Забрави го, и не прави подобни грешки. Бог да ти помага.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e6ba9eabb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Той те лъже и използва, а ти си му прощавала над 2 пъти? ! Това е много неуместно и тъпо от твоя страна! Зарежи го ;) Има много по- свестни мъже, които няма да те ЛЪЖАТ И ИЗПОЛЗВАТ, след което си намират оправдания, на които ти ВЯРВАШ.. Според мен изобщо не е нормало да си още с него! И пак повтарям има много по- свестни мъже, които могат да ти дадът и романтика, и ласки, и страст, и секс, и любов! ;) Всичко, от което имаш нужда. Как може да си се подвела по този начин... Не искам да те плаша, но той може да е правил какви ли не неща още, за които ти даже НЕ подозираш.. Твое е решението - Успех! :*

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c023016305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много съжалявам, че ще го кажа, но ти наистина си една заблудена овца. Човекът какво е виновен? Мъж е. Те обичат да си имат по двенки-тринки. Видял е, че ти си му в кърпа вързана, каквото и да направи, и използва да хойка и по други... Директно на въпроса ти, не, няма място повече за прошка. И не се връзвай повече с този човек. На 30 години жена станала, а се държи като влюбена 15 годишна. Стегни се жено, знай си цената и си пази малкото останало достойнство! Защото той вече не те счита за жена, а за вещ, която притежава!!

Ж, 28

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c29518d7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това поведение много ми напомня на отношението на едно момиче към мен. То не бяха приказки за тва колко съм хубав, колко ме желаела, колко съм и бил интересен-едно към едно ги говори на всички, разбрах после, които по едно и също време според моите сметки бяха поне 7 в един и същи или в други градове-тези хора са комплексари, искат винаги да имат внимание около себе си и да бъдат харесвани, но реално никога не могат да отговорят със същото :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e45790ab18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разкарай го от живота си.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7b201b932e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаеш ли, виждам че 11 коментара очакват одобрение и ми е интересно какво ще те посъветват другите. Ето ти и моето мнение: Струва ми се, че ти не обичаш този мъж и това е достатъчно, за да прекратиш отношенията си с него.
Иначе, простата логика сочи, че не е възможно да заживее заедно с теб и с някоя друга едновременно, така че няма как да й предлага същите неща, като на теб. Какво ти е казала тази, Другата, или нейните приятели, не е важно, защото не можеш да бъдеш сигурна, че чуваш истината от тях. Ти не си била свидетел на разговорите между приятеля ти и Другата, нали? Как разбра за тях, не мислиш ли, че някой може нарочно да ти „пуска такива мухи”?
Животът е борба, в която любовта също трябва да се извоюва.
Ако този мъж държи на теб и иска да живее заедно с теб, можеш да му повярваш и да му дадеш шанс, при условия, че го обичаш. Постепенно другите, за които си чула, че той има връзка с тях, ще „отпаднат от класацията”, когато разберат, че живеете заедно. Те също имат своите изисквания към човека, с когото са. Не ги подценявай!
Можеш, разбира се, да не сключваш брак и да видиш как ще потръгне съвместният ви живот. Това не е толкова просто – едни са отношенията, когато не живеете заедно и съвсем други – после, когато сте под общ покрив. Пак ти казвам, обаче, че можеш да направиш това, ако го обичаш и държиш на него. Просто можеш да рискуваш и да видиш как ще се държи той.
Познавам мъже, които са имали множество приятелки и любовници и после стават примерни съпрузи и не поглеждат друга. Има и обратното – верни в началото на връзката мъже, да се развихрят до безобразие след брака си, мъчейки се да наваксат пропуснатото.
Накратко – моят съвет към теб е да рискуваш и да приемеш предложението на този мъж, ако имаш тръпка към него; ако смяташ, че той е твоята половинка и обичаш всичко у него – от намусената му физиономия до начина, по който съблича тениската си, например. Ако, обаче, това не е така, просто няма смисъл - прекрати отношенията си с него и го остави да сваля която си иска.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6fcdf897cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Няма място за прошка

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6fcdf897cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не се занимавай

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 244338fe01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Вълкът козината си мени- нрава не!!! Мила, няма смисъл да се занимаваш с него. Остави го веднъж за винаги и си живей живота.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5646a82c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Този човек никога няма да се промени, а ти тъпа ли си или да, както сама казваш-отговори си сама. Ако не ти е проблем да си една от жените, с които се вижда-приеми го отново, но ако си жена на място сложи край, но завинаги. Ти за парцал ли се имаш, за изтривалка или?? Няма място за прошка, а и не е изолиран случай.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4489ed498a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   още първия път е трябвало да го зарежеш я го разкарай тоя

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d36ee790c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Благодаря за съветите и коментарите.
Да, тъпа съм, то си е ясно, просто винаги съм свикнала да търся доброто у хората и да намирам оправдания за недостатъците и гадните им постъпки - просто съм такава.
Не съм чак такава светица, аз също имах отношения с други мъже, във времето, в което разбирах, че за пореден път съм лъгана, но наистина на този му възлагах големи надежди и както всеки път се оказваше - неоправдани.
Истината за жените разбирах... по различни пътища, но винаги съм търсела обяснение от него и когато го притиснех до стената достатъчно силно, той сам си признаваше всичко, така че съм повече от сигурна, че не са ми "пускали мухи", а в действителност той е бил с други.
Истината е, че не мога да бъда с него - разбрах го отдавна, просто за мен лъжата е най-мръсното нещо и когато някой ме излъже, отношението ми към него вече никога не е същото. А тук, както написах, не става въпрос само за една лъжа, а за цяла поредица.
Решението за мен е взето отдавна.
Исках вашите мнение, защото той непрекъснато ми повтаря, че не съм права в преценката си да го премахна окончателно от живота си, че избързвам, че се водя от моментния си афект и трябва спокойно и трезво да помисля.
А аз наистина много мислих през тези три години.
Сега, ще пратя на въпросния мъж линк от сайта, от темата, за да се убеди, че не само аз в състоянието си на афект, смятам постъпките му за долни, грозни, нечовешки.
Благодаря ви.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b62c74e292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Да си ходи в дупката, от която е изпълзял. А ти се вземи в ръце и започни да виждаш себе си като невероятна жена, която заслужава най-доброто. Защото в момента явно не се виждаш така - като гледам какво му позволяваш на тоя.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ba9806e5d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз ще се изкажа по темата без да чета коменатрите.
Виж авторке всичко е до граница на търпимост, а всеки отделен човек сам си поставя тази граница. И има такава граница за всяко нещо което трябва да търпи. Някой търпят повече, други по малко. Ако приемем, че границата, която хората си поставят е координатна права, то ходенето на горе на долу по нея е с положително или отрицатено въздействие върху самия човек. За да си причини отрицателното въздействие върху себе си човек би трябвало да компенсира от друга своя граница на търпимост, причинена от същия човек, където стойността е положителна.
Исках да кажа че си струва да го търпиш, ако е милионер със завидни знания в сескуален и романтичен аспект.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a5e73c8270
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   А защо трябва да му пращаш линкове? Защо трябва да се занимаваш повече с него? Това ще доведе пак до спорове, убеждения, мобли и т. н. Нужно ли ти е това? На кого и какво доказваш?
Както казват младите - пълен игнор и се отърваваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e710c24c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Трябвало е да се откажеш още първия път когато си разбрала, но очевидно си решила да му дадеш още един шанс с надеждата, че ще се проемни....
Един път добре... ами другите два пъти? Как може да се вържеш на едно и също нещо няколко поредни пъти.
Тоя явно е някакъв тотален комплексар, дето се предлага на ляво и надясно, очевидно нежелан от никого- след като с толкова жени не му е станала работата е решил да се пробва с теб, понеже явно си единствената, която би се вързала няколко пъти на една и съща простотия.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 33a55ad509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Виж автокре, след като токова пъти си преглъщала флиртовете и забежките му и си се връщала пак при него значи не приемаш чааак толкова емоционално изневярата. Или оставаш с него и не се ровиш и разпитваш чак толкова или.... знаеш. Но пък колко можеш да разчиташ на такъв човек? ! Проблема при него според написаното от теб е това, че не търси само сексуални контакти ами и ги подлъгва с разни обещания. И утре ще се появи някоя, която ще му се върже и той ще те зареже... а ти ще останеш сама с изгубеното време.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 725bc258f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   не бъди предната егоистична комплексарка, която си мисли, че мъжа трябва да е послушния пудел който маа с опашка. Мъжете в активна възраст не могат да вървят против природата си и да обвиняваш мъж за това, че следва инстинктите си е позорно. Теб някой спира ли те да си чешеш крастата с друг? Просто за зла участ на мъжете, за да се мушнат на топло то трябва да се принизяват и да дават емоционални обещания в любов вярност и др. подобни, а става дума само за еб..е!
Проблема е че искаш да е като теб, виновна си че не искаш да разбереш че той може и да е с други жени без да ги обича, а само да ги... въргаля. Ти би ли си легнала с някой ако не го обичаш? Ако не можеш, защо го съдиш заради това, че той го прави и се чувства добре? Не си мисли че някга ще намериш такъв който да не поглежда друга, не ставай жалка, била си на 18, сега си на 30 ами като станеш на 35-45-50 и земното притегляне си каже думата и поувиснеш .... е пак ли ще се чудиш защо човекът до теб иска да си легне с по-младо гадже или смяташ че няма да си му писнала????
Осъзнай се и пъди стойностна жена която може да живее не заради себе си а заради човека до себе си и да го приема такъв какъвто е!
М34

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c6e7e88ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Не! Ако пдорължиш, значи не се уважаваш :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 753d970d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   стига се съмнява, ами виж нали ти си с него, а не другата.. Тогава какво искаш повече

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker