Безпомощна съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безпомощна съм...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3894 пъти
Здравейте, аз също искам да споделя проблемите с моят приятел. Аз съм на 18 години а той е на 29 заедно сме от година и половина почти, а се познаваме от преди около 4 години, но през това време не сме поддържали някаква връзка , дори много рядко сме се виждали и просто сме се поздравявали, но един ден може би съдбата ни събра.

Отначало беше невероятен понеже аз съм голяма купонджийка и той също и отначалото ходехме постоянно по дискотеки наляво на дясно страшен живот... беше много хубаво.Но сега просто връзката ни някак си стана по-сериозна разбира се, той се промени ужасно много ходи на работа и в тях. Никаде не излиза. Аз живея в град, а той в едно село на 16км. Вече не се виждаме толкова често аз ходя на училище все още излизам с приятелки със съученици, а той никаде.

И ужасният проблем е, че страшно много ме ревнува. Много често вече го лъжа, че лягам да спя и излизам с приятелки или съученици на кафе или на дискотека, защото той винаги идва не ме оставя да дишам дори. Разбираме се с моите 3 приятелки да си излезем на кафе някаде и да си побъбрим и той идва. На мен ми става супер кофри. Ужасно е. Има и друго аз съм му изневерявала няколко пъти с един и същ човек просто в него съм адски много влюбена, но няма как да сме заедно и аз съм избрала да съм си с човека, с когото съм в момента мисля, че любовта ми към него е достатъчна и неговата към мен също за да съм дълго време с него.

Хубаво ми е с него липсва ми, когато не съм с него, но е страшно ревнив не само от човека, с когото съм му изневерила (въпреки, че не се познават знае кой е и не знае, че съм му изневерявала с него, но знае че преди съм имала нещо с него и просто подозира). Проверява ми нон стоп телефона, указателя, разпечатката на телефона ми ,защо в толкова часа съм званяла на мойта приятелка какво сме си говорили на кафето, постоянно си мисли, че за всичко го лъжа, за нищичко не ми вярва...
Дори го карам той също да излиза с приятели да се забавлява нямам нищо напротив да излиза на дискотеки, смисал имам, но ще го приживея, просто мисля, че ще е от полза.
Мислила съм си да се разделим, но мисля, че това е невъзможно! Той няма да ме остави, очевадно е, че ме обича страшно много, но мисля ,че това вече не е любов към мен, а болест по мен. Моля ви дайте някой съвет. Не знам какво да направя....Безпомощна съм...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 9ade890807
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега ...немисля , е невъзможно да се разделите , но ако найстина мислиш че неможе седни и поговори с него и му кажи че ако не престане да те третира като малко дете ще го оставиш....ако престане ще е супер но ако не престане просто си тръгни !!!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0e17f8f0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да си тръгна, като той няма да ме остави на мира, постоянно ще е след мен.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 80c7d4315c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хората са казали всяко чудо за 3 дни.Ще те преследва, ще ти хленчи и ще се откаже.Насила хубост нестава.Така че ако нямаш чуства към него го остави, той ще го преживее, не е правилно да си с него от съжаление.Това не е любов а обсебване от негова страна.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c4d2b53eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знае че си се чукала с другия

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5e3b0e3770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами ти не си най-умното същество на планетата, възможно най-меко казано. Не стига, че изневеряваш на човека, ами и се оплакваш... Най-добре му признай какви си ги вършила и, ако е човек на място, ще ти бие шута. Така и ти ще се отървеш от него, така че и двамата ще спечелите.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 50613fbbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен един ако обичаш един човек ще можеш да го пуснеш ако той те обича ще те разбере и ревноста не е любов :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2d485c3e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблема идва от разликата на годините,това голям проблем ли е неее.теб в момента хем те сърби хем те боли,и ти незнаеш точно кое.първо трябва да се научеш какво искаш и за какво го искаш.никой няма право да се подиграва с чуствата на другя,защото не всеки човек може да ги има..защо на първо място слагаш--приятелки,дискотеки,кафенет,тези 3 неща са опасни незнаеш ли...след времи ще разбереш.те винаги ще са на същото място ни дискотеките ни кафетата ще избягат.само че живота си бяга една малка грешка незнаеш още каква рана може да те отвоти,ти трябва да се радваш че приятеля ти работи и не му се излиза такива са редки случаи почти ги няма,а колкото за другия според мене той нете обича,а само те желае за секс и това негово желание тисе струва чее обич ама нее след време ще го разберещ сама само искам да ти пожелая да не си изгубила човека който те обича и те цени и закриля като малко детенце,според мене той така те вижда.желая ти успех.....

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0e17f8f0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7 тези работи които ми ги казваш са ми пределно ясни.Ясно е че след време дискотеките ще омръзнат и няма да са на 1-во място но до тогава има време.Ащо се отнася до приятелите ми разбира се че те са на първо място , защото винаги са до мен и ако се срарам с гаджето на кого ще споделя?? на приятелките ми..така че не ми говори пък и аз съм на 18 години кога ще живея когато стана на 25 и се омъжа или след това като родя???Доколкото до другия ми е пределно ясно че това неговото не е обич и знам за какво ме иска въпросът е че аз го обичам за мен той е идеала за 1 мъж не намирам нито 1 кусур в него.това е пък и ние се виждаме 1 път в месеца дори на 2 месеца.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2d485c3e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aз съм номер-7-иаз така мислех когато бях на 18,сега съм на 37и с 2 деца,тогава и на мене на първо място бяха приятелите даже по напреде и от родители ги имах,накрая се оказа че всичко е лажа,бях предадена от най добра приятелка,не искам да ти кажа стова че и ти ще бъдеш така,това е живота човек от грешки се учи,добре че тогава съм сгрешила а не сега,човек се променя с всеки ден било с мисли било с нещо друго,живота е пълен с изненади просто незнаеш късмета от каде ще излезе,желая ти успех....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker