Съвет? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2444 пъти
Здравейте! Минавам направо към въпроса. Приятелят ми и аз се разбираме чудесно, но нали знаете, че няма пълно щастие и винаги трябва да има нещо, което да не е окей. В случая - майка ми. Адски против нашата връзка е и това се дължи единствено на това, че той е с почти глава по-нисък от мен. На мен не ми пречи, защото го харесвам такъв какъвто е. Държи се с мен прекрасно, никога не ме е нагрубил или нещо подобно. На хорава не обръщам внимание, когато ни коментират, но забележките на мама.. те ми тежат много. Повтаря ми, че ми е като малко братче и такива неща. Но с него съм щастлива. Не обръщам особено внимание на външния вид, защото за мен е нещо повече. За мен е човек, което, миля, е по-важно. Не бих се разделила с него заради нещо глупаво като ръста. Моля, без нападки! Бих искала да изкажете мнение по въпроса, как да обясня на майка си, че с него съм щастлива? Когато се опитам да поговоря с нея на тази тема винаги ме прекъсва с "Казах ти, че не е за теб! Вижте се от страни, като по-малък брат ти е - смешно е. Хората ще започнат да говорят". Как не може да разбере, че не живеем за хорското мнение? ! Не можем да съдим някого, че по-висок или по-нисък. Това си е ген. Вие какво мислите относно една такава двойка като нас? Благодаря предварително, на хората, които ще се опитат да бъдат полезни и не биха започнали да ме нападат излишно! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 01c7d38bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не виждам проблем. Не си написала на колко години си. Но на колкото и да си... Майка ти не излиза с него, не го целува, не живее с него, не го обича. Игнорирай я! Следващият път, когато започне да говори и кажи, че няма да си разбиеш сърцето заради нея. Не сте единствената такава двойка. И да бяхте пак нямаше да има никакво значение.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 21f35e9d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледай да си щастлива и да не ти пука за другото. Все пак си е твоя живота ти си решаваш с кой да бъдеш. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 36bc4e45cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Днешните жени на средна възраст са живяли във време, когато хорското мнение е било някакъв невероятен авторитет в живота им (комунизъм, всеки е дебнел другия и от малки са треперели да не би някой да си помисли нещо лошо за тях. Не може да я промениш, единствено можеш да я игнорираш. Поздравявам те за зрялото мислене, радвам се, че има момичета като теб :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 36bc4e45cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Днешните жени на средна възраст са живяли във време, когато хорското мнение е било някакъв невероятен авторитет в живота им (комунизъм, всеки е дебнел другия и от малки са треперели да не би някой да си помисли нещо лошо за тях. Не можеш да я промениш, единствено можеш да я игнорираш. Поздравявам те за зрялото мислене, радвам се, че има момичета като теб :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ba703b99f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако се обичате и ви е добре заедно, опитай се да и обясниш. Кажи и че коментарите и те нараняват. На мен лично ми е все тая дали е нисък, висок, дебел или плешив, никога не си позволявам коментар. Все пак живеем във времена в които сами избираме партньорите си и всеки сам решава за себе си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 90beb199bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Обесни й, че той те кара да се чувстваш щастлива и искаш само него. Кажи й, че обичаш много същноста му и, че не ти пука как изглеждате от хорската гледна точка. Обесни й, че нейните неудобрения точно по някой дребен недостатък те нараняват. Успех и дано има разбиране от страна на майка ти. Знам, че отстрани погледнато е лесно да се каже, но за да спре да те наранява проведи "разговора".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9cd607b2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   все пак ти ще живееш с него не майка ти че да ти казва дали е за теб или не, би било добре да те подкрепя но доста майки са егоисти в това отношение просто изрази ясно позицията си и кажи че нейните коментари най много да те отдалечат от нея

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e0a1246593
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ОМГ, понякога родителите прекаляват. ТИ И ТОЙ единствено имате значение в вашата връзка... другите се извън нея, нямат право да се бъркат. Не понасям родители и най-вече истерични майки, които постоянно търсят начини да разделят детето си с любимия/любимата... Ако моите постъпят някога така или изтъкват някакви неприятни/за тях/ външни или вътрешни качества на приятеля ми, много ще се засегна и ще им се обидя. Никой няма право да се бърка в вашите отношения... не разбирам защо го правят просто. Оставете хората да бъдат щастливи бе...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 744428a229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не обръщай никакво внимание на майка ти. Щом не те разбира - здраве да е. Не се нуждаеш от ничие одобрение за връзката ти... As long as you two love each other, everything will be great. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e3aca38424
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, страхотно мислене имаш! Възхищавам се на хора, които се радват на половинките си такива каквито са без да им се намират косури (най-малкото за скапания ръст). Бъди с него и бъдете щастливи! Относно майка ти няма какво да те посъветвам, явно е от онова поколение, което има различен поглед над нещата. А и в крайна сметка тя би трябвало да забелязва, че момчето с което си малко или много те прави щастлива. Тя е майка и няма как да не забележи тези неща, просто не иска да ти го признае това е. Искам само да те посъветвам за нищо на света да не се водиш по мнението на майка ти относно момчето, което обичаш. Живота си е твой и дори тя да не е съгласна с това ти трябва да следваш сърцето си.

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e48fb8ebef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И моят приятел е по-нисък от мен с 5 см и майка ми не го харесва. По принцип майките са доста претенциозни все пак искат най-доброто за децата си. И най-прекрасния зет да им доведеш пак ще са недоволни. Преди бях с по-висок от мен, той пък пиел много. Сегашния нямал добро образование, нямало да можел да ме издържа. А на мен не ми дреме въобще майка ми какви ги говори. Даже ми става забавно понякога как си мисли, че ще й взема думите на сериозно. Личният ти живот е ИЗВЪН отношенията ти с майка ти. Няма нужда да й споделяш всичко.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 940e691bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И ние с жена ми имаме доста сериозна разлика в ръста в моя полза, но това никога не е било проблем. Ако моята майка си позволяваше да отправя такива обидни коментари по адрес на полвинката ми, със сигурност не бих го търпял. В крайна сметка предполагам, че имаш 18 години и следователно си зрял човек, който е направил избор и родителите по дефолт са длъжни да го уважават. Въобще почнат ли дъртите да дават мнения в една връзка, нещата не вървят на добре, а и аз ако бях на мястото на приятеля ти също не бих го търпял това. Да съдиш за качествата на някого по физически показател, който грам не зависи от него е супер незряло като поведение.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 43f9f61f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Почти цяла глава - не преувеличаваш ли малко? Това значи, че той е 165, а ти 185, така ли?

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1b7ade518c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   КАкво искш да ти кажем, майка ти е комплексарка и завижда и иска да се храно от твоите емоции и да ти определя бъдещето в интимните отношения, нещо което е недупостимо, сега като вижда, че не я слушаш ще се пробва типично по женски да те прецака, като го прелъсти и направи така, че в очите ти да изглежда курвар и да те отблъсне по накакъв такъв начин, пази се от нея разкарай я от личния си живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker