Колко дълго трае мъжкото отчаяние? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко дълго трае мъжкото отчаяние?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3745 пъти
Срещнах невероятен мъж-адски добър, мил и честен. За съжаление разбрах, че е бил наранен от бившата си приятелка, която го е зарязала по особено жесток начин и след това е продължила да го обижда.

Непрекъснато чувах, колко по-красива, добра и мила съм от нея, до момента, в който не сподели, че все още не може да я забрави. Каза че все още му е рано за нова връзка, не знае дали може да ми даде онова, което аз бих му дала и за да не ме нарани, е по-добре да се разделим, но може би някога пак ще се видим. Въпросът ми е-колко дълго може да трае мъжкото отчаяние и има ли смисъл да се надявам на нещо?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 78fdfeccad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами мила,при всеки мъж е различно,но това не ти пречи да са бориш за този човек,при всеки е така,когато е наранен,после гледа да са пази,данеби отново да го наранят,но ако му покажеш колко държиш на него,сигурна съм че ще те заобича и ще бъдете много щастливи,не се предавай,успех!!!!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: dcacfb614f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мразя да говоря за лични неща, но да кажем само, че знавам как се чувства мъжът, за когото говориш.... Прото бъди до него ако имаш търпение. Бъди ми приятел и не прищпорвай нещата по никакъв начин. Има два вариянта, или ще се влюби в теб или ще се върне при нея ако много я обича. Не приемай думите му за чиста монета, че си много повече....може да е наистина така а може и да го казва, за да убеди себе си. Но все пак ако наистина искаш да се занимаваш с такъв сложен мъж....опитай. Почти убеден съм, че всичко ще се получи и с времето ще я забрави. Това, че толкова го е наранила не означава че още не я обича...човек към когото нямаш чувства не може да те нарани жестоко.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c6424111a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имам същия случай...при мен нещата се развиха така че се борих за него дълго време-накрая ми заяви че още обичал въпросната жена-въпреки че никога нямало да я потърси/тъй като в този случай тя е женена/,,,не знам дали съм права-но ИКСАМ ДА ПОПИТАМ НЕЩО-ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И АВТОРКАТА Я ВЪЛНУВА-ТЪЙ КАТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е СХОДНО- ЩОМ ДАДЕН ЧОВЕК НЕ ТЕ Е ЗАОБИЧАЛ 1 ГОДИНА-ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ХЛЪТНЕ СЛЕД ТОВА..? ОЩЕ НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ ТОВА МОМЧЕ И ЗНАМ АВТОРКАТА КАК СЕ ЧУВСТВА,,,

ДО НОМЕР 1-ТОВА ЧЕ ПОКАЖЕ6 НА НЯКОГО КОЛКО МНОГО ДЪРЖИШ НА НЕГО-НЕ ОЗНАЧАВА 4Е ЩЕ ТЕ ЗАОБИЧА...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: cd3f9b05c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мене, момичета, се борите за изгубена кауза .... Да, този човек някой ден ще обикне друга жена, ще забрави за тази, която го е наранила по особено груб начин, но тази- втората, която ще обикне няма да се появи сега, в този момент .... твърде рано му е за сериозни връзки .. Приемете, че не сте се появили в точния момент, и след време дори имената ви няма да помнят .. именно защото сте били в нечия чужда сянка. Извинявам се, ако съм обидила някой... лично мнение, или по-скоро опит :)

Успех и на двете ви :)

Петя

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 314695cbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:
Не съм се обидила, знам че сега няма смисъл да се боря, затова го оставих да си тръгне. Не сме били толкова време заедно и знам, че не би се върнал при нея, (видях я случайно-не е нищо особено). Просто искам да чуя друго мнение, защото той наистина е човек, който си струва.

Благодаря още веднъж.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: eae87e6f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, ето какво стана с мен. Не можеше да я забрави и ми го каза, заболя ме много, че се опитвах толкова време да го спечеля, а той просто избиваше комплекси с мен. Но знаеш ли кое ме заболя повече, че когато се разделихме, не след дълго той си намери друга. И я заобича, така години наред заедно, дори научих че скоро ще се женят. От цялата работа. Общо взето, той страда за една, втора го отешава и се опитва да спечели сърцето му, а в един неочакван момент се появява трета, в която се влюбва.. Но правилно са казали "Двама се карат, третия печели!" Дано в твоя случай да не е така и да имаш повече късмет, но един съвет: в никакв случай не го притискай :))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker