Наивността е смъртоносна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наивността е смъртоносна...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4439 пъти
Наивноста е смъртоносна, сърцето е в повечето случаи враг на самите нас... По някога ни прави по-силни или просто ни завлича към черната страна на живота. Или дори понякога ни тласка към саморазрушение.

Сега стоя отново сама, по-красива и по-празна от всякога, от всички и от всичко и знам, че се заклевам отново както преди, че това няма да се повтори и поредния боклук ще е последния.......

Питам се защо обичам отново, нали не беше останал живот в това проклето сърце. Искам да крещя или по-добре да го убия, но и това няма да помогне. БОЛКАТА Е ТОЛКОВА СИЛНА, ЧЕ МЕ ЗАДУШАВА.........................................

Може би трябва да взема това проклето решение и да се преварна в това, което винаги съм отричала-безкруполна живееща от разбитите мъжки сърца материална и най-долна нощна красавица..
БОЛКАТА МЕ УБИ ПО-БАВНО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НО ТАКА СИГУРНО, ЧЕ ВЕЧЕ НИЩО НЕ ИСКАМ ДА ВДЪХВА ЖИВОТ НА УМОРЕНАТА МИ ДУША...........И НЕКА НЯКОЙ КАТО ТЕБ МОЯ ЛЮБОВ ПРОЧЕТЕ ТОВА...........Проклинам всеки сантиметър от твоята кожа, всяка напразно отправена дума към теб и се моля в живота ти моя мечта да настане най-тъмния мрак....СБОГОМ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2710fe7198
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тегли му една и продължавай напред. Човек си взима поука от грешките, ако не си вземе повтаря същата грешка. Много много не вярвай на мъжете.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c97e959ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли, аз съм в този ад вече 6 месеца.И аз си задавам същите въпроси на ,които отговор няма.Проклинам го всеки ден,но по леко не ми става.Не мога да го превъзмогна.а това ,което ме убива най много е че на него изобщо не му пука за мен...Боже искам да умра..

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3fd85b1513
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Жените винаги приемат по-тежко раздялата,защото влагат много чувство в това,самосъжаляват се и не могат да го преодолеят много жреме, докато при мъжете нещата стоят по-различно- те забраят жена с друга жена. Не му мислят много много, просто идва следващата,за да забравят предишната след това идва нова наред и така до края...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8c2e10b207
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сякаш аз съм го писала....Всеки път се кълна, че повече няма да се влюбвам и скоро след това пак съм с разбито сърце. Но все пак силно вярвам, че ще дойде ден, в който и аз ще съм щастлива...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: faaa621ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може ли толкова мелодраматично? Приемаш нещата такива, каквито са, и се стремиш да извлечеш най-доброто от тях. Няма нужда да ставаш безскрупулна и бездуховна курветина, както пишеш, за да живееш добре. Просто опитът ти досега би трябвало да ти е дал малко по-добра способност за преценка на това кой мъж наистина си струва и кой - не.

Пишеш, че си красива, приемам го на доверие. Терзанията ти показват, че сигурно не си лоша и като човек. Така че, със сигурност има мъже, които биха дали много, за да имат шанса да те направят щастлива. С някои от тях вероятно вече се и познаваш. Огледай се малко и ще ги видиш. И им дай шанс.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2f59fd8189
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   МИТИО: Жените не трябва да използвате думата празнота защотот поражда много други въпроси и предложения! (ШЕГА и съвет)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7728e455fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Винаги съм вярвала, че ни причиняват това, което НИЕ позволяваме да не бъде причинено!! Ще ни боли толкова, колкото позволим/издържим. "Защо?" едното, "защо?" другото - ами, защото ТИ си позволила. Всички грешат, но малко се учат от грешките си и не ги повтарят.

Мегън

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker