Обсебена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обсебена
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2697 пъти
Здравей те,
Аз съм момиче на 16 години и в момента съм изпаднала в един труден етап от моя живот. И така, проблемът е че съм влюбена до уши в едно момче на 17 с което нещата не се получиха много добре. Запознах ме се с него съвсем случайно, но за съжаление нямахме възможност да се виждаме много често, само един или два пъти седмично. Така минаха две седмици, но на третата не се видяхме. Той спря да ми пише и на мен по едно време ми омръзна да пращам съобщения на които едва ли някой някога ще отговори и така спрях контакта с него до момента който той случайно се сети за мен. Реших да му простя но за съжаление тази ситуация започна да се повтаря постоянно. След един тежък разговор по facebook разбрах че нещата няма да се получат, сърцето ми се разби! Една седмица след това видях че беше обвързан, но тей като отскоро той живее в моя блок при баща си един път се засякох ме. Не можахме нищо да си кажем защото бяхме заобиколени от родителите ни но още същата вечер той беше необвързан :0 (което може да е съвпадение). Проблема е че той е от типа момчета на които не им пука за нищо. В неговата глава има само марихуана и излизания с приятели! Той не е готов да има връзка дори и да иска! Но той е моята първа любов и имам специални чуства към него, но тей като той скоро няма да се промени аз трябва по някакъв начин да го изкарам от главата си, но е невъзможно. Постоянното мислене за него през деня ме карат да говоря на сън за него, няма и минута през която да не ми мине мисъл за него. Молбата ми е ако някой случайно знае как да изключа тези чуства, как да спра да мисля за него да ми даде съвет защото вече се предавам НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ---> имам чуството че съм обсебена от мисълта за него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: c6a25a34e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това че сте в един блок също е зле, защото ще го виждаш често, и всичко ще ти се припомня, но няма как да изключиш чувствата си, просто намери нещо, с което да се занимаваш и да не мислиш за него, излизай с приятели и така, с времето ще го забравиш. Надявам се да съм помогнала. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c6a25a34e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това че сте в един блок също е зле, защото ще го виждаш често, и всичко ще ти се припомня, но няма как да изключиш чувствата си, просто намери нещо, с което да се занимаваш и да не мислиш за него, излизай с приятели и така, с времето ще го забравиш. Надявам се да съм помогнала. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cb212274e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма начин да спреш да мислиш за него. Аз сьм на 15 и сьщо сьм влюбена в 17 годишен. Не мога да спра да мисля за него. Единствения начин е да му пишеш. Не знам дали имаш тази смелост. Аз я Нямам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 40e0c1774a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И смен е така :( много е гадно а аз мисля за моята първа любов от 4 месеца :( и ми е много трудно да го забравя с него се познавахме от 2 годишни сме си приятели :) и изведнъж ставаме гаджета имахме много общо все едно се гледах в огледалото но в мъжка форма :D но един ден тои скъса с мен и от тогава не мога да спра да мисла за него :( затова прави като мен пиши с някое друго момче от facebook откриите обща тема и си пишете цял ден :) излизаи с приятели и такива работи :) а на сън си представяи как с това момче кадето си пишеш в facebook ходите заедно и изведнъж докато сте на среща срещаш бившия си приятел и тои казва че те обича но ти го зарежи и му кажи че вече е много късно :D :D да знам звучи странно но се получава :D :) така няма да мислиш за него а ще мислиш за онова момче дето си пишете във facebook :) по добре да мислиш за него от колкото за бившия :) :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7f5994f63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бях в същото положение в продължение на една година, неможеш просто да спреш чувствата си, боли, но с времето всичко минава. Когато разбрах, че няма да се получи, просто се отказах, защото твърде дълго го чаках, а той си играеише и с мен, и правеше каквото си поиска през цялото време. Накрая осъзнах, че заслужавам нещо повече и не след дълго срещнах момче, с което сме заедно вече 9 месеца. Не се отчайввай от това, че не се получава, защото със сигурност те очаква нещо много по-добро.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3ef7ec8bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Разбирам те как се чувстваш!
Въпреки, че знам че времето лекува. Все още не мога да забравя последното момиче с което бях. А от тогава минаха 6м. Лично аз, забравям една връзка само с друга. Но така влизам в кръговрат.
Не знам отговора, надявам се останалите съветници да дадат съвет.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c0a9b1cd8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се занимавай. Намери по-стойностен човек.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ebdb3f2e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да, ужасно е. На петнайсет съм, миналия октомври се запознах с момче по фейсбук. Писахме си известно време, открихме невероятно много общи хобита и възгледи в различни области на живота. Той ми се струваше... сродна душа. Най-силнот оми влюбване досега. Видяхме се и всичко беше прекрасно, като в красив сън. После той просто спря да ми пише. След една седмица и много съобщения от моя страна той ми писа, разказа ми доста лични неща за него, неща, които дори не желая да споделя тук, защото се чувствам задължена да ги запазя за себе си. Може би просто ме карат да се чувствам по специална. Общо взето поради негови лични проблеми не желаел връзка, макар и да имал чувства към мен. Страхувал се да не ме нарани. Опитвах се да го разубедя, наистина бях много влюбена, но той беше твърд. Не си писахме известно време, после той отново ми писа. Реших, че всичко ще е както в началото, но след това отново спря да ми отговаря, без обяснение. Видях го един-два пъти след това из града, поздравявахме се, но не сме говорили. Все още боли отвреме-навреме.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 56262056ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Болката никога не спира ! - Спира да ти пука,че те боли !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker