Лоши черти в характера, които пречат на връзката. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоши черти в характера, които пречат на връзката.
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3494 пъти
Здравейте!
Имам малък проблем и много ще се радвам ако ми помогнете. Имам гадже, с което сме заедно от 1 година и 2 месеца. Разликата в годините ни е 4 години. Той е човек, който мисли, разсъждава и не прави грешки. А ако направи някоя, никога няма да я повтори. Обича хората, които знаят какво искат от живота, които са му благодарни за това, което е направил за тях и които му отвръщат със същото. Аз, така да кажа, имам още детски черти в себе си. Той какво ли не направи за да ги изкорени, но не става. Правя грешки, за които дори аз нямам обяснение. Малки и тъпи грешки, които много вредят на връзката ни. Опитах да се променя, но не мога. Добре сме 1 седмица и след това всичко наново. Търпял ме е цяла 1 година, но вече е друг човек. Промени се коренно. Решителен е и не дава човек да си прави с него каквото си поиска. Страх ме е да не го загубя, защото ме научи на много неща и е най-ценния човек в живота ми. Искам да ми дадете съвет как мога да се променя, да махна лошите черти от себе си, защото много ми пречат. Моля ви помогнете ми. ;хх

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: dabf271f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   от написаното не става ясно какви точно грешки правиш. ако са наистина малки, може да е проява на дребнавост от страна на приятеля ти.
между другото, направи ми лошо впечатление следното: " Аз, така да кажа, имам още детски черти в себе си. Той какво ли не направи за да ги изкорени, но не става. "
ако човекът те обича, няма да се опитва да те моделира по свое усмотрение. ако ти смяташ, че е добре за теб да промениш характера си, опитай, макар че промяната никак не е лека и не става от днес за утре, както вече си забелязала.
от написаното обаче ми изглежда, че гледате в различни посоки и просто не сте един за друг

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7595f1cabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не те харесва каквато си, значи не те обича.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7762da456c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здрасти. :) Аз съм минавала по твоя път. Поздравявам те, че си взела решение да станеш по-добра.. Не казвам, че си лоша, просто си осъзнала грешките си, а това е най-важното.
Започни да правиш мили неща за него. Тъй като виждам, че той е принципен човек, вероятно няма да приеме подмазвания, но направи няколко мили жеста. Гледай да ви е весело заедно, избягвай конфликтите, когато се може. Приемай нещата с чувство за хумор, така ще ви е по-лесно и на двамата.
Дано да успееш да запазиш връзката си! Успех. Не прави моята грешка да бъда горделива, за да не остане тази връзка в миналото като просто един солен урок.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dab52fff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най ги обичам такива безгрешни които те учат как да живееш. Всъшност безгрешен човек няма!!!
А ти казваш имала си някои детски черти в теб аз немога да си представя нещо по красиво в едно момиче и искаш да се промениш за да си угодна на някакъв си там.
Искаш да бъдеш негова държанка ли? Цени повече себе си!!!
А за приятелят ти най вероятно е манипулатор - познавам много такива мъже и това е стратегия да те комплексира и държи до себе си срещана при много мъже.
Ако си му толкова неприятна защо е с теб?
Няма ли в живота ти някой които да оценява това което си
без да има нужда да убиваш сърцето си...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5c9b396a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Без да уточниш лошите си черти и какви грешки правиш няма как да ти дадем правилен съвет.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7e6c435df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И какви са тези грешки? За какво иде реч? Абе кокретизирайте си точно проблемите щом искате да ви се помогне, бе хора!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: addea2a21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е дай пример, какви по - точно са тези твои "лоши" черти?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 23169dd7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кои са тези лоши черти? Защо смяташ, че имаш лоши черти? Ако наистина ги смяташе за лоши, при това положение, което описваш, отдавна да си ги махнала. Струва ми се, че човекът иска да те направи по свой калъп - нещо, което е невъзможно, и ти инстинктивно се противопоставяш.
Ако всичко е така, както го описваш - мисля, че нямаше да пишеш тук и щеше да се справиш сама. В една връзка трябва да има толерантност и характерите да се допълват. Каква скука би било, ако всички са толкова сериозни. Жените трябва да запазят част от детето в себе си - иначе как ще се разбират с бъдещите си деца? Ако става дума за веселост - не трябва да я премахваш. Просто трябва да уважаваш и обичаш партньора и всичко ще си дойде на мястото. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c116a122c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как можем да ти помогнем, като дори не знаем какви са тези малки неща от които не можеш да се оттървеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f8d5728cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Просто го нaпрaви. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fb459bc234
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само ти го можеш...

Дъ Бест

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2340d50df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   №3 аз съм упорит човек и ще го направя, не се отказвам лесно. И ти благодаря за съвета, много ми помогна. Колкото до останалите, не че не сме един за друг, просто имаме различия и се опитвам да ги превъзмогнем. И ще направя всичко, за да остана с него. Не може да ме приеме такава, каквато съм, защото съм с лош характер и за да съм с него трябва да се променя.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 232e6afb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Леле, момиче, звучиш така все едно не си в равностойна връзка, а все едно се опитваш да си послушна и пазаиш поведение пред родител...
Извинявай, но звучи така все едно този се опитва да те дресира като кученце. На колко години сте точно? И защо този е решил, че може да ти е педагог и наставник...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5cf7203e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не мисля, че говорим за пазене на поведение, дресировка или угодничене, защото не мисля, че някой би искал да изкорени детските ти черти или да те променя. Сериозен човек, както го описваш, може да харесва точно тези черти в теб. За да си с някой една година, значи го харесваш такъв какъвто е.
Въпроса е какво точно му показваш. Казваш, че номер 3 ти е помогнала и ако милите жестове вършат работа, то може просто да не си му показала, че го уважаваш достатъчно и че държиш на него. Съдя и от думите ти, че вече не "дава човек да си прави с него каквото си поиска". Не мисля, че трябва да правиш с него какво си искаш, а да правите заедно неща, които искате двамата. Май това са връзките? !
Предполагам, че не ти е казвал никога, че си с детски черти и това е проблем. Сама говориш за грешки и се самонавиваш. Не се фокусирай върху това, че грешиш или не. Няма безгрешни хора. И приятеля ти е правил грешки казваш.
Всъщност защо не пробваш да си себе си? Покажи му тези си черти, които смяташ, че ти пречат, в добрата им светлина. Отидете на люлките и пързалките в парка, ако трябва и се забавлявайте. Отидете където ти се ходи на теб или правете каквото ти се прави на теб, направете го заедно. Говорете си за твойте неща. Но му покажи и добро отношение. Покажи му, че държиш на него. Виж реакцията му. Предполагам, че ще е щастлив, че е с теб, независимо къде е. Всички сме едни пораснали деца, така че...
Дерзаещ 22

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dabf271f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   от 1: авторке, би ли дала някои примери за лошите си черти и грешките, които правиш? като пишеш така с недомлъвки е доста неясно. не е нужно да изпадаш в подробности, просто поясни малко, за да ти бъдем по-полезни

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fe40f20cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И на мен първата мисъл ми беше, че приятелят ти се опитва да те манипулира и да те дресира като кученце. Всеки има лоши черти, едно е ако ти не харесваш нещо в себе си и искаш да го промениш, друго някой постоянно да ти натяква. Дори си мисля, че мъж, който обича една жена, ще е щастлив с нея, дори ако той е по-отговорен, по-зрял, и би намирал дори за симпатични някакви дребни грешки, които тя прави. Но наистина, ти не уточняваш за какво става на въпрос и така не можеш да получиш точно мнение от нас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker