Да чакам или просто да се откажа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да чакам или просто да се откажа?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2995 пъти
Здравейте, драги читатели. Отдавна чета сайта, но за първи път се осмелявам да пиша. Аз съм момиче на 24 години от голям град. Преди година срещнах едно момче, в което се влюбих. В началото той беше адски студен, но с времето се сприятелихме. Към втория месец, той ми предложи да имаме връзка. Аз приех. Тогава още имах чувства към бившия си приятел и в началото не изпитвах чувства освен приятелски към моето ново гадже. Докато бяхме заедно, той беше адски мил. Нито веднъж не ми направи намек, че иска да спи с мен, което за мен беше повече от странно, защото той е известен като голям плейбой. След кратък период от време, той ми каза, че иска да скъсаме, защото имал чувства към бившата си и аз го разбрах и се разделихме, но останахме приятели. Или поне аз така си мислех. И точно тогава усетих, че чувствата ми към него вече не са просто приятелски. Бях влюбена. Но не му казах. След известно време, излязохме на вечеря и той ми каза, че от някъде разбрал, че имам чувства към него. А аз не бях споделяла това с никого. Тъй като ме беше страх да не би само да ме пробва, отрекох. И той не повдигна въпроса повече. След този ден обаче, спря да говори с мен и да ми вдига телефона под предлог, че имал сериозни лични проблеми. От познати разбрах, че нито при приятелката си се е върнал, нито пък е имал кой знае какви проблеми. През следващите 4 месеца непрекъснато се обвинявах, че съм провалила всичко между нас. Изпаднах в нещо като депресия и бях много зле. С времето обаче се пооправих, но все още чувствата ми към него бяха силни. Тогава той отново се появи в живота ми и отново всичко се повтори. Пак беше онзи, моят приятел, но нямаше и следа от момчето, с което имах връзка. Помислих, че вече няма никакви чувства към мен. Той обаче рядко се сещаше за мен, затова реших да не го търся известно време. Тъй като се засичахме често, понякога си говорехме, но аз се държах по-резервирано. И не след дълго, той започна да мрънка, че съм се била променила, не съм му обръщала внимание. Казах му, че в последните няколко месеца само аз съм го търсила, а той изобщо никакво внимание, но тогава той заяви, че аз съм виновна едва ли не за всичко, което се случило. Започнах да се държа пак като преди, бях адски мила и само чаках да ми даде знак, че все още ме харесва, въпреки че бях наясно, че събера ли се пак с него, ще страдам. Но не след дълго, една завистница ни скара. И той каза, че ме мрази. Може би му е направила магия, не знам. Но за отрицателно време, се промени. Спря да идва на местата, на които се засичахме и въпреки, че хиляди пъти се опитах да му звънна, не ми вдигна. Сега депресията отново ме налегна. Липсва ми във всеки един миг. Само за него мисля. Вече 3 месеца сме скарани, а от него ни вест, ни кост. Онзи ден се засякохме в супермаркета случайно и аз се опитах да поговоря с него. Той ми заяви, че не желае да говори с мен и си отиде. Не знам, да чакам ли да му мине или просто да се откажа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2edb06ee53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят съвет.... откажи се. За съжаление ние жените сме странно племе, накарат ли ни да страдаме и хукваме след тях, държат ли се зле с нас, пак ние им звъним и ги гоним. и аз съм така от време на време с моят хубостник, хем си казвам стига ме е тъпкал, хем като се скараме и му звъня и го моля. после се обвинявам... В такова нещо като магии аз не вярвам, но вярвам в хорската глупост и наивнота. Според мен, това момче просто не иска да има нищо общо с теб и те избягва поради някакъв си негов собствен интерес може би към друга незнам, но към теб определено го няма. Никой ама никой не заслужава подобно отношение, а ти вече си го молила достатъчно. Еми хайде стига, имай достойнство, макар и аз да ти го давам като съвет въпреки че одавна загубих моето в трагичният си опит с връзките ми с мъже и все пак откажи се. Ако ви е писано да сте заедно, един ден ще бъдете. Виж аз поне в съдбата вярвам. А относно чувствата ти, тогава е трябвало да му споделиш какво си изпитвала. Живота е много кратък и всяко нещо особено като любов трябва да бъде казвано. Аз лично споделих за моите чувства на човека с когото уж в момента съм. Казах му обичам те, а той замълча явно го беше страх или просто не усещаше същото ли незнам. Не го и очаквах тогава да ти кажа честно, че ще ми отговори. Каза ми го след 2 месеца и сега не спира да ми го повтаря. Не съжалявам за нищо, така че и ти когато чувстваш нещо... казвай го, по добре да опиташ, отколкото после да съжаляваш, че не си. Сега търси щастието другаде. С този човек не мисля, че ще го имаш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 18a2a57f3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами че те твоите чалъми и номера край нямат, как да те търпи човека, като не си за търпене. Студена била, излъгала го, пробвала го... после реве, не можела без него. Ами че това е жив човек, не е машина за експерименти. Остави го да си намери искрено, добро и открито момиче и да е щастлив.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cfdaddfeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Където има омраза, има и чувства! Не виждам причина за омразата... някои/я му е казал/а нещо вярно или невярно за теб, което му е наранило мъжкото его. Последната му реакция е показателна за това, което написах. Ако бях на твое място щях да го попитам директно...
Не знам дали е така- само предполагам по пътя на логиката.
Нямаш високо самочувствие за себе си... страх те е да покажеш чувства, емоции, ... но така позволяваш на други да управляват и манипулират живота ти.
Научи се да си откровена... но не прекалено!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bfb7067391
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гаднярка си. Когато те харесваше, му каза, че нямаш чувства, а сега ревеш. Така ти се пада. Сама се оплете в игрите си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f4770bf359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Трябвало е да му кажеш от самото начало, че си влюбена, по всичко личи че и той те обича. Потъсиго, кажи му, че съжаляваш и не можеш без него. Успех ти желая. КУПИДОН.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b27f4db3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами... трябвало е още навремето да му кажеш какво изпитваш. Изпуснала си мига просто. Друг е въпросът дали човекът си заслужава - ти си знаеш, но от написаното си правя заключението, че на години е пораснал, но не и на акъл. Както и да е, аз на твое място бих продължила живота си, в никакъв случай не бих го потърсила.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0937e5621e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябвало, нетрябвало, бля, бля. Кажи му веднага какво чувстваш, без да отлагаш та и да не прояви интерес след време няма да съжаляваш, че си изпуснала нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker