Всичко е една лъжа, една измама... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко е една лъжа, една измама...
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4501 пъти
Той е .. няма друг такъв като него. Той е болка, радост, тъга, сълзи, усмивки, хубави и лоши неща събрани в едно. Толкова е импулсивен, живее за мига .. и е толкова красив. Не съм виждала по-красива и по-заразителна усмивка през живота си .. Като се усмихне и очите му се присвиват като на малко дете .. Обичам да го чувам да се смее ,обичам да го виждам щастлив. Той е .. не знам .. той просто е той .. Той си е моето момче. Обичам погледа изпълнен с любов, с който ме поглеждаше и ми говореше .. да, караше ме да се смея, а накараш ли една жена да се разсмее значи си способен да я накараш да направи всичко останало. Той е въздух .. когато съм с него наистина чувствам, че дишам.Не знам как го прави,но просто ме кара да живея .. и да намирам смисъл в това, което правя.

Най-много обичам да ме прегръща .. чувствам се толкова сигурна в тази прегрътка .. Хах .. той е толкова прекрасен .. колкото прекрасен толкова и фалшив. В душата си не е такъв, аз го познавам . .в душата си е най-добрия човек, най-прекрастното момче и го е показвал пред мен много пъти . Няма да забравя как просто се гушкаше в мен като дете и ме питаше дали го обичам .. Всъщност той е и сълзи .. всяка сълза паднала от очите ми е била за него, той направи сърцето ми на пърчета. Накара ме да се изтрия сама .. накара ме да погубя себеуважението си, вярата си в себе си .. Накара ме да живея, за да живея с него. Толкова силно ме накара да го заобичам, че сега се чудя дори изобщо как го направи?! Как успях .. аз тази,която никога не се е поддавала на такива неща точно сега да се предаде ..

Познавам го от малко повече от една година. Всичко започна толкова неволно. Дори не го харесвах .. дори ми беше безразличен .. а в какво се превърна всичко, в какво се превърнах аз . Във всичко, което не исках да бъда .. в неговото второ аз. Запозна ни най-добрия му приятел . ТОЙ ме беше харесал още от първата ни среща, но аз не го исках . А накрая го заобичах .. Познах го такъв какъвто никой друг не го познаваше .Направих невъзможното за 1 година и 3 месеца . Той ме лъга толкова много пъти, възползва се от това, че му вярвам, за да кръшка .. за да прави секс с някакви тъпачки за по 1 вечер .. за да занимава и забърква със себе си много други, които бяха влюбени в него заради всичкия чар, който притежава .. заради начина по, който говори, заради начина по, който се смее, заради начина по, който живее ..

И все пак никоя от тях не беше МЕН. Никоя от тях не го познаваше както аз го познавах, никоя от тях не беше прекарала толкова време колкото аз бях прекарала с него, никоя от тях не го обичаше колкото мен .Никоя не можа да ме смени .. Разделяхме се и се събирахме, казвахме си обичам те и не те обичам, искам те и не те искам, тръгни си и остани .. 100 пъти по 100 лъжи, а истината е само една ..

Преди 1 месец го зарязах с нагласата да започна нов живот без лъжите, без измамите .. и без най-прекрасния, най-важния, най-значимия човек в живота ми .. Опитах се да го забравя .. Знаех, че това ще е най-добре за мен .. Може би щях да страдам месец, два, три, шест .. но все пак нямаше да бъда лъгана .. Игнорирах го, не го търсех .. дори не го поглеждах и това доубиваше останалите пърченца от сърцето ми. Почти се бях примирила . Ставах сутрин и знаех, че няма да го чуя, че няма да си пиша с него, че ще го гледам само от далече, че ще го видя с новата му приятелка, защото ДА .. той си намери нова приятелка, с която ходят вече 2 седмици и малко .. приятелка за секс, приятелката кученце, която послушно го следва навсякъде и просто го чака да раздава заповеди, която е толкова влюбена в него, но той ще й разбие сърцето както прави с всички други .. както направи дори с мен-тази, която уж обичаше, тази, която откри истинското му аз.

Да ,бях се примирила докато преди 2 вечери той не ме потърси и не ми каза, че не може без мен .. че обича единствено мен, че не обича нея, че винаги ме е обичал .. че знае, че е направил много помии и, че повече няма да се повтори .. че се надява, че никой няма да го замени никога, че иска той да е моето бъдеще .. Боли ме от тези думи, защото искам да повярвам. И едната част от мен му вярва, но другата се връща при всички ужасни неща, които е направил и не иска да му повярва .. Сякаш всичко между нас е било откраднат миг . Искам го само за мен .. искам си го обратно, защото не мога без него,но не искам да е пак както преди ..

Искам да няма лъжи, да няма измами .. да няма други. Просто искам моето момче .. ;[[[ Никой дори не си представя колко много го обичам .. той е първата ми любов и винаги ще си остане така и винаги ще го помня, защото първата любов не се забравя . И не мога да си тръгна просто така, защото, когато е истинско не можеш просто да си отидеш ..

Всичко е объркано в главата ми ,не знам какво да правя, не знам какво да мисля, в какво да вярвам, какво да му кажа .. как да постъпя. Искам за миг всичко да спре, да си отдъхна, но всичките тея неща не ми дават почивка и имам чувството, че ще полудея. Не мога да го гледам с нея .. той дори не държи на нея и си личи от километри. Нали ме обичаше .. защо ме наказваше така?! Толкова ли е жестока любовта всеки път, защото ако е толкова жестока то не искам да я срещам повече. Искам и аз да мога да кажа, че не ми пука .. Искам да мога да кажа, че не го обичам и в думите ми да няма болка. Изгубих се .. той ме разруши и ме направи на ново. Почти същата като него ..

Измамна, лоша, лъжлива, лицемерна, себична .. с всички други ,НО не и с него.Само един момент с него и вече бях в капана .. Боря се да го измъкна от това, което е, но вече се съмнявам, че ще успея във всичко. Защо съзнанието ми се подлъга по този начин?;[[[ ..

С това, което пиша не целя да получа съчувствие или да бъда съжелявана от някого .. Достатъчно съм била, не искам повече. Кара ме да се чувствам още по-нещастна и още по-голяма безизходица отколкото съм попринцип.
За тези, които са прочели всички вълнения на душата ми благодаря . Просто имах нужда да напиша ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5460719882
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила на колко години си?Звучиш като малката ми сестра коята е на 17.Виж моя савет е остави този човек,ако толкова много те е обичал нямаще да сменя жените като носни карпи за по една нощ.Не си заслужава да страдаш толкова за едно леке.Извинявай,че ти го казвам,но такова хора не се променят.Остават си цял живот женкари.Стегни се.Щом ти е първата любов,значи пред теб ще има още мн мн мн любави.Знам,че сега си мислиш "никои не може да разбере колко много го обичам",но това не е вярно всички на твоя място мислим така,но след време осъзнавамр колко грешим.Така,че моят съвет е махни се от това момче няма да се промени и ще страдаш още повече.Успех и не се предавай.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4b351099cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ЗДРАВЕЙ, ПИШЕ ТИ ЕДНО МОЧЕ НА 25 . КАТО ПРОЧЕТОХ ИСТОРИЯТА ТИ И СЕ СЕТИХ ЗА МЕН. И АЗ ПОСТАПИХ ТАКА И НАРАНИХ НАЙ ХУБАВОТО МОМИЧЕ НА СВЕТА И СЕГА САЖЕЛЯВАМ ЗА ТОВАИ TO МНОГО. ПРОСТО ВСИЧКО СЕ КРИЕ В ПРИРОДАТА НА МЪЖА . МЪЖЕТЕ СМЕ УСТРОЕНИ ТАКА .цЕЛТА НА ЕДИН МЪЖ БИЛО ТО ЧОВЕК ИЛИ ЛЪВ ИЛИ ДРУГО ЖИВОТНО Е ДА ОСИГОРИ ПОТОМСТВОТО Т.Е. ДА СИ РАЗПРОСТРАНИ ГЕНИТЕ НАВСЯКАДЕ КАДЕТО СЕ МОЖЕ, И ЗАТОВА КАТО ВИДИ КРАСИВА ЖЕНА И ПОД СЪЗНАТЕЛНО ВСЕКИ ИСКА ПАРВО ДА Я ИЗКОНСУМИРА ЧРЕЗ СЕКС ПРАВИМ ГО ПОДСЪЗНАТЕЛНО ВСЕ ПАК ТОВА Е ПРОРОДАТА (ПРОЧЕТИ ЗИГМУНД ФРОЙД) НА МЪЖЕТЕ ЗНАМ ЧЕ ЗВУЧИ ТЪПО И МН ЖИВОТИНСКИ АМА СИ Е ТАКА , АЗ ОТ СЕБЕСИ ГО ЗНАМ ТОВА, АЗ ПОНЕ СИ ГО ПРИЗНАВАМ МАЖЕТЕ СМЕ ПО-ГОЛЕМИ ЖИВОТНИ ОТ ЖЕНИТЕ, НО ТОВА Е ПОПРАВИМО ДЕ, АЗ ИМАХ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО МОМИЧЕ НА СВЕТА АМА КВО ДА НАПРАВЯ ,ЧЕ ПРИЯТЕЛКТА И И , ТО НАЙ ДОБРАТА МЕ НАБАРА ЕДИН ПЪТ ПИЯН И ВЕДНАТА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА ,ЗАЩОТО И ЗАВИЖДАШЕ МНОГО.

ПОСЛЕ ПЪРВОТО НЕЩО ,КОЕТО НАПРАВИ БЕШЕ ДА СЕ ПОХВАЛИ НА НЕЯ ,АБЕ СТАНА ЕДИН СКАНДАЛ ,АМА АЗ СИ Я ОБИЧАМ ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ ПРОСТО ИМА ДРУГИ ХУБАВИ ЖЕНИ И ТЕ СИ ГО ТЪРСЯТ ПРИ НАС ЛЮБОВТА И СЕКСА СА РАЗЛИЧНИ ПОНЯТИЯ. СЕГА ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ СМЕ ПАК ЗАЕДНО АМА И КАЗАХ ДА МАХНЕ ВСИЧКИ НЕЙНИ ПРИАТЕЛКИ , ЗАЩОТО ОЩЕ ПЪРВАТА СЕДМИЦА ПОЧНАХА ДА СИ ПРАВАТ ИНТРИГИТЕ, ТАКА ЧЕ СПОРЕД МЕН ТЕ ОБИЧА , НО ДАЛИ ЩЕ Е САМО ТВОЙ ТОВА ЗАВИСИ САМО ОТ ТЕБ , УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ И ДАНО СКОРО БЪДЕШ СТАСТЛИВА

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b82f3f9e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се лъжи,нещата винаги ще бъдат същите-оправят се временно.
Знам за какво говориш,но повярвай времето лекува всичко.
Може много да си обичала и след година-две като го видиш ,пред теб ще стои един непознат и ще се чудиш на акъла си.
Ние жените сме много прости в това отношение.Обичаме да се заблуждаваме.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: afb079dba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Решението е очевидно - скъсваш всички връзки с този човек и продължаваш напред. Ако се върнеш при него, ГАРАНЦИЯ, че старите номера ще продължат. Ти си решаваш.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ed6451860f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2, какви са тези теории за ОсигОряване на потомство?! и че навсякАде трябва да си пръскате ГЕНИТЕ - вие мъжете..Абе, я малко се огледай и се ослушай....СВЕТЪТ ОТДАВНА Е тръгнал на два крака и яде банана без кората!!! Стига с тези пиянски извинения, ...че другата била се натиснала. Мъжете в България са такива комплексари, толкова необразовани, такива мухъли..че вонят на Пеницилин .... Винавни са ни не приятелките ни, които ни връзват номера, а МЪЖКАТА КОМПЛЕКСАРЩИНА, ПРОСТОТИЯ и ПОДЛОСТ! Стига извинения за тях!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 55cac940d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато четох, се просълзих, защото аз вече 20 години живея с такъв мъж. Била съм в ада и в рая с него. Ще ти кажа от опит, че никога няма да се промени. Сегашните безразборни връзки ще преминат в по-дискретни и по- дълги връзки по време на брака (ако се съберете) с временни прекъсвания. Всеки би си помислил, че е нормално да съм го зарязала отдавна. Така е,но той през цялото време твърди, че ме обича и го усещам. Не иска да чуе и дума за раздяла(клетви, сълзи и т. н.).
За мен любов значи вярност и отдаденост, освен всичко друго. Неговия начин да обича е неразбираем за мене, но е типичен за повечето мъже, ако изобщо са способни да обичат.

Не знам дали ти звучи логично, но сега го обичам повече от всякога при всички страдания, които ми е причинил.
Не мога да си представя живота без него.
Ако си готова да преживееш много любов и много мъка, остани с него. Но трябва да знаеш, че колкото повече време минава, толкова по- трудно ще ти бъде да го напуснеш. Той ще те обсеби напълно.
Изборът все още е твой.

Ако ме питаш, дали съжалявам за моя избор-не знам. Не мога да си представя друг живот. Аз съм безвъзвратно загубена, объркана и .........щастлива, че обичам. За мен животът е любов и страдание.
Всъщност номер 2 е прав, че природата на мъжете е такава. Ако приемеш това и гледаш по-филосовски на живота ще ти бъде по-леко.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4b351099cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Aa номер 6 от номер 2. ами от тебе по- голяма комплексарка явно няма, много сте прости явно, ама много и не виждам смисъл да ви обяснявам некои неща свързани с подсъзнанието, ама за вас ,тези неша не говорят нищо, защото сте прости и , то много. вземи прочети малко Фроид само дати кажа ,че това не е прах за пране или некоя 4алга изпълнение.всички мъже в Бг били мухъли комплексари др.

Aми уважаема госпожо или госпожице явно виждате колкото носа си и не сте излизали никога извън селцето си , ако си мислиш , че мъжете другаде са божи кравички просто жестоко се лъжете ,казвам ви го, защото съм работил и обикалял мн по света и такива кифли като теб номер 6 с това разбиране ,че навсякаде другаде ,ще ги глезят като принцеси стават да ти кажа простетутки, и некви араби 4ерни и кви ли не още им трошат кокалите и после винаги страдат от комплекса че са вечно не разбрани, апък те горките най- милите и чаровните.

Квито са българките такива са и българите възпитават, се от едни и същи родители, ама кво да ти обяснявам на теб и едно да ви кажа, ние колкото и да си мислим , че сме превъзмогнали животинското , винаги в подсъзнаието ни има животински приоми , ама явно ги бъркате нещата с некоя 4алга песен или друга пародия. Просто са ви сложили големи рога и сте много ядосана на живота и на всичко около вас и на всички мъже в България.

Аз познавам и мн жени които постъпват и мислят по курвенски ,ама по най-долния такав начин, ама никога няма да смятам ,че всички са еднакви , за разлика от вас .

На авторката бих казал , да опита пак , но тя да е водещата и да му даде да разбере , че тези номера вече не минават и да не слуша другите усойници , който са им лепнали големи рога. Успех и пиши ,ако има развитие, ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО НЕЩО СЪМ ОБЪРКАЛ, ИЛИ ЗАСЕГНАЛ НЯКОЙ .

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 837a95be28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   N7, ти си мазохистка. Събуди се!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker