Влюбен в проститутка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен в проститутка...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 12877 пъти
Запознах се преди 8 месеца с момиче на повикване и се влюбих в нея. 1 месец всичко между нас си беше перфектно., нормални взаимотношения, но изобщо си нямах и напредстава какво ще последва. Аз се държах добре с нея, защото знам на какво унижение са подложени тези момичета и как се държат повечето мъже .Добре съм финасово, на 32 год съм ,изглеждам добре ,имам стабилна работа, винаги съм си плащал, когато се виждах с нея, отделно и правех скъпи подаръци, за 8 март и купих златен пръстен, маркови очила, през ден и поднасях цветя, поръчвах и изненади.

Тя ми каза, че никога през живота и мъж не се е отнасял с такова уважение към нея. Прекарвах с 3-4 часа с нея ,само за да си говорим, да се отпусне с мен, да разговаряме, да си споделяме. Аз просто желаех тя да е щастлива и да си прекарваме добре през времето, през което се виждаме.

Споделих и че имам чувства кам нея и че тя ми дава това, от което имам нужда в момента ,пожелах да излизаме на вечеря, да ходим на ресторант, на кино, нормални взаимотношения. Тя ми каза, че си има приятел и че не може да излиза и с мен дори и като клиент. Приех този факт ,но забелязах, че на момичето и се искаше да излиза с мен и да контактува с мен.

Към края на 1 месец тя започна да ме отблъсква, започна да ме лъже само и само да не я търся. Тя ми каза да стоя по далеч от нея. Беше ми адски зле, защото когато обичаш някой мислиш само за него. Изгарях отвътре исках да и платя само да е зърна. Търсех е и 1 ден тя ми каза, че няма нищо против мен, но не можем да се видим, защото и правят големи проблеми, че контактува с мен.

Чувствата не могат да се крият, забелязах че тя също има влечечние към мен. Свързах се с нейна колежка, попитах е само дали тя е добре. Тя ми каза, че не желае да се виждаме, за да не боли и 2 мата. Аз е попитах дали може да и предаде подаръка, който съм и купил за рождения ден, купих и златно бижу. Тя каза да предала и го, но моето момиче дори не ми се обади да ми каже, че го е получила.

След време е потърсих пак. Видях ме се, но не можех да повярвам, че едно момиче може да се промени толкова само за 2 месеца. Имаше синини, изглеждаше състарена, много ме заболя, когато е видях така. Попитах е какво лошо и причиних с държанието си за да ме отблъсква и да не иска да се виждаме. Тя ми каза че е задушавам, обсебвам и затова ме е отбласнала.

Не и повярвах и е попитах дали отново можем да контактуваме. Тя каза да. Започнахме да се срещаме отново, започнахме да излизаме на ресторант, кафе, прекарвахме си страхотно. Питам е дали има нужда от повече пари, тя отказваше да взима повече пари, които и давах.

Една вечер тя ми сподели една голяма трагедия, която е преживяла. Била е манипулирана да стане такава чрез някакво момче към, което тя е имала чувства, и след 2 месеца разбира, че всичките пари, които е изкарвала, за да му помага, за да го искара от затвора, хората, на които ги дава си гледат живота на неин гръб и тя е вече в системата, от която няма излизане. Аз на всяка цена исках тя да повярва отново, че на този свят има и добри хора, спечелих доверието и, тя започна да споделя с мен. Разбирам, че тя няма право на лични контакти, среща с приятели, никакъв личен живот,. Има сериозни медицински проблеми, аз и помагам с каквото мога. Отново се даржа добре с нея, подаръци, цветя.

Една вечер след бар, аз решавам да е разкрия защо тя ме е отбласнала. Казвам и всичко в очите, че между нас е избухнало нещо, че тя се променя, че сутениора разбира за тяхните взаимотношения, прави и жестоки проблеми, че се вижда с мен, че чувствата и пречат на работата и, че не желае да разбива и моя живот заедно с нейния. Казвам и как размишлява и че може би след време, когато тя свърши с тази работа, ще бъдат заедно. Тя ми казва че е точно така..

Единствена ми цел стана да и помогна да излезе от този кошмар .Започнах да се подготвям за ангажимент и почивка в чужбина. Споделих с нея, виждах как и се иска да иде на почивка и дали желае да дойде с мен, като ангажимент.Тя ми каза, че не може, трябва да работи, аз и казвам, нали ти плащам защо с някои друг клиент можеш да идеш ,а с мен не може. Това ме боли, искам да и дам невероятни моменти в живота и мога да и ги дам, тя ми казва да знам с сълзи на очите.

На следващия ден, апартамента ми е разбит, нищо ценно не е взето, липсват само документи, кредитни карти, паспорти, резервации за хотели. Споделям с майка си, тя ми казва, че това са го направили нейните хора, за да ме сплашат. Каза ми да е оставя, защото ще си имам проблеми. Аз е потърсих тя твърдо отказа да излезе да се видим, казах и защо ме отблъскваш отново, след като знам, че не искаш да си тръгвам от живота ти, ако нямаш чувсва към мен ела и ми го кажи в очите, тя не посмя и ми затвори.

Казах и че знам, че и 2мата можем да си имаме неприятности, и че ако ни видят заедно ще си имаме проблеми, и че е избухнало нещо между нас. Тя ми казва да така е. Питам е колко пари ти трябват да те оправим, тя ми казва, че не може да ми каже такова нещо.

Започнах да се обърквам от държанието и кам мен. В скайп ми казва, че няма чувства кам мен, че си въобразявам някои неща, да не се занимавам с нея, да не мисля за нея. Аз и казах, че не и вярвам и да дойде да ми ги каже тези неща в очите, пак ми затваря телефона. В скайп се държи все едно не и пука за мен, имала чувства към друг мъж, да е оставя, че моите чувства са причината да не се виждаме, това ме обърква тотално, на живо контактувам с 1 човек ,който ми показва уважение, интересува се от мен, прикарваме си страхотно, а по скайп и телефона е друг човек, това ме докарва до лудост, не знам кое е истинското и лице.

Искам да се видим да ми каже тези неща, които ми казва по скайп, тя ми затваря. След 20 дена наемам лимузина ,защото ми е споделяла как отново иска да се снима и да бъде модел. Тя ми казва, че ще приеме жеста ми, виждаме се, аз пак е разкривам, казвам и в очите, че ще е чакам ако трябва 10 години, за да бадем заедно, виждам как учите и се насълзяват от тези думи, казвам и да не ми казва, че няма чувства кам мен,т я мълчи. Сега е момента кажи ми всички неща,к оито ми казваш в скайп, пак мълчи.

Казва ми, че докато е чакам ще си намеря друго момиче, за да бъда ми даде това, което тя не може да ми го даде. Аз заминавам за чужбина за да искарам пари, за да и помагам и да е взема при мен, за да си почине. Един път ми казва, че ще дойде при мен, един път ми казва да е оставя, да не се занимавам с нея. Там се почват пак старите неща. Пак е различна от това, което виждам на живо. Иска да е оставя, прави ми номера. Казвам и кое е истинското ти лице, така се обарквам, не знам с кой контактувам. На живо си една, по скайп си друга. Връщам се в България, за да се свърше с всичко това, тя ми казва, че вече не работи. Аз се зарадвах питам е дали можем да се видим,т я ми казва не. Обърквам се тотално, казвам и хайде да се видим за да се разберем, отказва.

Разбирам, че тя все още работи, на вечерта и изпратих няколко саобщения,т я пак започва да ми казва, че се заблуждавам, почва да ме ругае по телефона нарича ме боклук, никога не ми е пукало за теб, ти си луд ,отивай в лудницата. Казвам и ела да ми ги кажеш тези неща в очите ,пак ми затваря.

Обажда ми се някав мъж и ме заплашва, да не се занимавам с нея, че ще си имам проблеми. Аз казвам ок и затварям. Обърквам се тотално ,не знам на какво да вярвам, на живо тя е добра, обръща ми внимание, а по телефона и скайп е вулгарна, лоша. Казах си край, няма да е търся.

Преди 2 дена тя ми се обажда, по скайп, и ме пита кой сам аз. Пак се започва, да не я търся никога, да не и се обаждам, Аз и казвам, че не я познавам и не контактувам с хора, които не виждам на живо. Тя ми казва какво се правиш. Аз и казах сбогом.

Хора не знам на какво да вярвам, единственото нещо ,което искам е да излезе и да ми каже в очите че сам боклук, луд, да не занимавам с нея, че няма чувства към мен, че съм лъжец, всички тези неща, които ми ги казва по телефона, а тя не иска да се видим за последно и да ми ги каже тези неща.. Просто съм объркан от тов,а че на живо е един 4овек, а в скайп е друг човек. Имам начин да направя така, че да се видим, но нез нам дали е правилно. Единственото нещо, което искам е да ми каже тези неща в очите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 156b872374
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами може да и следят скайпа, с кой си пише и т..н И щом и е забранено да има връзка с теб е нормално да се държи така по скайп. Много кофти история наистина. Желая ти да успееш да я отцепиш от този начин на живот и да бъдете много щастливи. ЛилИи

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b91f39fb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Mного си зле бе, няма ли нормални жени които да обичаш и да им дадеш това което заслужават? в проститутка се влюбил, или си гледал много филми или си много глупсв, щото тя играе игра и накрая ще те прецака много - не струваш нищо за нея. заеби я навреме преди да си изпатиш.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6f1330ca40
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Като прочетох всичко - много объркваща история. Ако се чустваш силен и ако е сигурно, че тя не те лъже те подкрепям да и помогнеш (няма да помогниш само на нея). Преди да правиш нещо трябва да си убеден в това, което тя казва казва - трябва да си сигурен , че не играе някакви роли.Всичко друго ще ти донесе разочарования. И все пак жалко- жалко че има "хора" , които живеят на друг гръб- те трябва да си получат заслуженото. И най-лошото - те продължават да са на свобода.

Всичко зависи от теб - ако сигурен в това дето правиш и в нея - пробвай да постигнеш нещо , ако ли не - гледай да я зарежеш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: afb8f06aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Леле, проститутка да си в днешно време!
Къде ги тези всеотдайни мъже? Май само по околовръстен път се намират? Аз не виждам друго обяснение, защо след толкова години търсене и един такъв не съм намерила..
От утре, късата пола, малко грим и евтин парфюм и ще зачакам, дип и моят късмет се появи.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 6f1330ca40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   До номер 4 !

На този свят има всичко и тази история е една от тях. Може да е рядко , но някои неща се случват от невъзможното. Аз вярвам, че такива неща могат да съществуват. Но има много въпросителни, които автора трябва да разбере.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a0e876554b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От автора
Последния коментар ми допадна най много.Точно така е има много въпроси на които нямам отговори.Хора разберете, не ме интересува дали момичето има също толкова силни чувства към мен,просто искам да и помагам за да подреди живота си и да е тласна напред,8 месеца виждах тя как върви назад и назад и става по зле,а мога и искам да и помогна.Сутениорите ги интересуват парите,защо не искат моите пари,Защо с други клиенти може да иде някаде за 1 седмица ,а с мен не може.Тя ми каза че аз сам започнал да е променям,това на тях им пречи,и затова не и позволяват да контактува с мен.Разберете питам ги колко пари трябва да им дам за да се видя за последно с нея,те ми казват да не се баркам там където не ми е работата,защото ще си изпатя.А съм готов да им дам тези пари за да скъсам с тези окови.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d6bc1b0003
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Докато тя не пожелае да промени живота си, едва ли можеш да й помогнеш.
Сутеньорите са само извинение. Има безброй красиви жени, които не използват тялото си, за да правят пари. Тях сутеньорите не ги закачат.
Въпреки, че вече е в системата, аз съм сигурна, че може да се ''откопчи'', стига да желае. Може да изтъкне здравословен проблем, най-малкото което е.
Може да заяви, че се омъжва (дори да е фиктивно).Начини има, дори без теб.Въпросът е има ли желание.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6df96b644d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 4 и автора.Винаги съм мислил,че това е нелепост и напразни надежди,но сещате ли се за филма "Хубава Жена"! Верно е че е рядко,но за да съществува такъв филм с такъв сюжет значи има нещо вярно,в това !

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e88f197073
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Само да кажа автора да бъде внимателен. Да не се окаже, че това момиче (жена) може да те използва заради пари. Сега не знам какви пари си давал. Но бъди по малко щедър. Защото тези пари отиват и за онези гадняри сводниците. И пази се от женските номера - те могат да направят всичко, за да ги съжалиш.Иначе ако си струва те подкрепям. Да можех да видя тези "селяни" в затвора.Те не са нищо повече от едни селяни. Не бива те да не плашат.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4a3fee8fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До номер 8: Единствения смислен филм на тази тематика е "Да напуснеш Лас Вегас" и само една подобна зависимост м/у двамата може до позволи някакви по-дълбоки отношения от секс срещу пари.

А номер 9 е прав/а - като нищо да е постановка.
Убедена съм на 100%, че всички проститутки са с изкривено мислене и няма мъж, който така да им въздейства, че да се променят изоснови. Парите са приоритет при всички случай и е страшно, когато си знаят цената.Това позволява на въпросната дама да те манипулира както си поиска..

Преди малко гледах в "на кафе", как на 10 момчета 4 се връщат при сутеньора си. Дали е от "психологическа зависимост" или просто е един много по-лесен начин да изкараш прилични средства, особено в чужбина?

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 10bf7b7dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доста интересна история! Това, което мога да кажа като наблюдателен опит, ако така мога да го нарека е, че тия момичета ги държат доста изкъсо. Когато учех средно от моя клас имаше момиче, което стана проститутка 11 клас мисля, че бяхме тогава. Като цяло тя си е доста непостоянна, а и каквото и да си говорим не излъчваше никакъв интелект . Доколкото тя ми е разказвала те си правят така наречените кражби, общо взето прецакват се сами себе си. Единият дава някаква сума за нея, другият взема парите и си я взема обратно, абе някакви такива филми.

Твърде възможно е да и контролират телефоните, скайп . На нея постоянно и следяха парите, хората , с които се вижда, абе всичко ! И затова да те отблъсква. А замислял ли си се, че може би самата тя се чувства непълноценна и осъзнава реалността, която тя сама си е създала ? Всмисъл тя е проститутка, зависима по някакъв начин от някакви хора, а ти си съвсем нормален мъж, който може да има едно нормално момиче и може би тя това иска, не да си пропиляваш животът заради нея ... Знаеш ли, можеш само да гадаеш...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0bd3a46838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Правя ти евала за това което правиш браточка.И продьлжавай не се отказваи! ЕВАЛА !!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 903b82ecd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Хлапе? Ще те нарека хлапе, защото точно така се държиш. Хубаво е да се помага, а и трябва, на човек в беда, но не е това начина. Тя те лъже и се отнася с теб според това каквато си е - ПРОСТИТУТКА! Колкото повече пари измъква, толкова по добре. Тя много добре знае границата и не я прекрачва. Така те манипулира и съответно цеди. Лошото е че цеди и душата ти, което тя не желае, но няма избор. Ти сам си си виновен затова. Един-два пъти си и подал ръка. Ако тя е искала е щяла да се възползва. Аз съм оставял по 5000 лв във бар с танциорки, такава е живяла месец при мен, но нищо повече. На нея лично и лев не съм и дал, а само на заведението. Накрая тя се влюби в мен, но аз не съм искал любовта и. Казах и само да се откъсне от тая работа и да си потърси нормална връзка с момче. Колкото и да не исках, това бе единствения начин да и помогна. Сега си има сериозен приятел и не работи там. А аз винаги ще съм си това което съм.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9b37b49fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До автора: Излизал съм с жена, която се е продавала за пари. Много ми беше хубаво с нея. Тези жени знаят как да докосват душата ни, да ни правят щастливи и да ни карат да се чусваме като господари на света.И после болка. Много болка.
Душата на такава жена е съсипана. Живее в неин свят, с изкривено съзнание.

Напълно ти вярвам, че си искал да и помогнеш. Манипулирала те е до края. В един момент ставаш неконтролируем и тя се плаши. Нещата излизат от контрола и. И ето ти резултата.

Смея да твърдя че това ти е първата голяма любов. Може и да няма друга подобна.
Остави я и се огледай около теб. Пълно е с нормални жени, заслужаващи внимание.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3669dd286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   За жалост номер 15 е прав.Не сажалявам за нищо.Тя самата ме предопреждаваше да стоя надалеч от нея,да не се занимавам с нея,да си намеря друго момиче,че после много ще ме боли,станах неконтролируем чрез манипулацията и,последните 2 месеца се сасипах психически и физиологически с нея.Заслужавам нещо по добро.Това е сасипана жена,няма нежност,душа,последния път като е видях изглеждаше много зле,тя старееше и се объркваше още повече с месеци.Исках да се видим да и дам пари да поговорим като хората,да видим каде е проблема но тя е страх и не иска да се видим.Край заслужавам нещо по добро

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3669dd286f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От Автора
Това момиче 100 % не е добре.Вчера влиза в скайп и ми казва че аз сам е манипулирал,лагал,че аз сам боклук,психопат,че моя живот е нереален,че аз имам изкривено съзнание,че моя свят е нереален.Направо е блокирах да не и слушам простотиите.Тия гадове са и промили мозъка,щом смята че нейния живот е реалния а нашия на нормалните хора е изкривен.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ab0e0a47b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Правилно си постъпил. Нека живее в този свят. Нека бъде роб на тези - тя сама си го е направила.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 903b82ecd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   No14 съм, пак. Аз пък ще ти кажа че е по вероятно, да ти пишат и сводниците и. Или за тия които работи и сега се чудят как да се отърват от теб, след като достатъчно според тях са те изцедили. С такива жени единствения начин на общуване са парите, за съжаление. Отиваш, взимаш я срещу определена цена, после я връщаш и ако ти е харесала повтаряш операцията дословно. Като и се прииска мъж за сметка на парите, такава сама ще си намери някой който да и досажда в живота.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 41146ab16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От Автора
Това момиче 100 % не е добре.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 72a6001698
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   много интересна история колега, на мен ми се случи същото като с вас, е до колкото разбирам може би вие сте направили много повече неща за нея от мен, но историите са абсол'тно същите. Тези момичета не са луди, напротив напълно нормални са, обаче както ти е казала тя влезеш ли в системата излизането е много трудно и в чужбина да заминете има вероятност да я намерят, защото канали има и там и се познават едни други сводниците. отделно могат да заплашват близките и роднините и могат да я държат по много начини и въпреки чувствата си към теб тя е много объркана, защото могат да и причинят много проблеми сутеньорите. Аз също съм имал подобна история и вярвайте ми така и не стигна до благополучен край. Подаръци, парични помощи, аз мислех че отиват за нея, а те не, всичко и зимаха и се чудих къде харчи тези пари и ве няма, а я оставяха бе 1 лев за кафе. Гадни типове са това сутеньорите колега. Дано вие успеете с това момиче, искрено ви го желая.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 235904b2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Доколкото можеш да направиш нещо е ако имаш пари да отидеш при сутениорчето и да опиташ да я откупиш. Към 5-10000 може и да ти излезе, но ако я обичаш няма да ти е жал. Друг проблем с който ще се сблъскаш е, че в БГ мафията няма уважение дори към парите и ще те прецакат, затова трябва да прекъснеш връзката със сутениора по 1 ли друг начин. Това е от мен, дано съм ти бил полезен. Това ти го казвам, защото я обичаш. Ако се колебаеш не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: a9719bc4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Момичето не е сигурна в теб не може да повярва, че има такава възможност истински да се влюби някой в нея в една проститутка. Тя всеки ден чува обичам те от почти всички клиенти тези любовни думи няма да й подействат. За нея те са като "добър ден" или "как си". По скайпа и по телефона може да я подслушват затова дати говори така. Пък и всеки път като й кажат обичам те тя си мисли че и ти и го казваш като тях. Ако си усърден ще успееш, да я измъкнеш не е толкова трудно както ти обясняват. Ако трябва прати приятел, роднина от друг град да я наеме за денонощие две уж на някъкъв конгрес в града да му бъде дама и така. Скрий я 2-3 месеца на квартира или на село да не излиза никъде и ще я отървеш те сутеньорите за 2-3 месеца ще си намерят нова стока пък и не чакат само на нея. Там има голям поток от момичета постоянно идват нови и нови. Ако трябва в друг град я заведи. Но това ще стане само ако тя иска. А за да иска трябва да ти повярва, че не си като другите и твойте думи имат стойност.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9df8fc394a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   здравей искам само да ти кажа да се бори6 за нея. няма значение, какво работи и дали е проститутка голяма работа. няма срамна работа! на дне6но време всяка трета го работи. няма ло6о стига да не е за цял живот. мисля че я запла6ват и може би от страх ти е наговорила тези неща. пробвай да я измукне6 от там.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 16000f0ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Пожелавам ти, да намериш някои, които да ти помогнат да я измъкнеш оттам. Има такива неправителствени организации. Невинаги проституцията е собствен избор-има доста обстоятелства, които понякога я налагат. Сърдечни поздрави!!! Ако нямаше как да издържам синовете си и това щеше да бъде временно решение и аз бих го правила, за да са нахранени и облечени те! Трудно е да повярваш, когато често са те наранявали. Опознай я, разбери какво обича да прави. Може би скъпите подаръци не са най-вярното решение. С уважение

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: be3ce595d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Трогателна история... Има едно голямо Но обяче! Проститутката си остава проститутка... аз също съм такава! Работя обаче в Германия и то вече без сводник... Преди време имах един клиент, който също се блюби в мен! Женен е с 4 деца! Всеки път когато се срещахме бях ужасно мила с него, и го лъжех, че сводника ми ходи по петите, а най-гадното е, че имам чувства към него и вече отдавна не го приемам като клиент! По абсолютно същия начин си играех с него само за да получавам повече пари! Сега не поддържаме никаква връзка, "скъсах" с него и му казах, че съм прекалено объркана и не мога да живея така! Заплаших, че ако пак ме потърси ще разкажа на жена му!!! Сега дори не се чуваме... Според мен, тя си играе с теб... няма две лица-има само едно! Тя е безскруполна точно като всички проститутки! Искала е пари и подаръци, и зад гърба ти ти се е подигравала... много ясно, че в лицето ти гък няма да каже :) Всичко е стратегия!!! Моя съвет е да си намериш момиче с професия по-добра от тази... :(

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 37e2f1732b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26 - браво, че си написала това - питам се само, какво те мотивира да продължаваш с тази професия, макар че си разбрала, как действа на характера и каква те прави? Не те осъждам, просто ми е интересно.

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 613f662506
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   27, не съм 26, не съм проститутка и не се заяждам-според теб от хубаво ли се стига до там?

Чувала съм мнения от сорта на "има и други начини" - да, ама не. Най лесното е отстрани да кажеш "има и други начини". Същото е като "нямам работа" - "ами намери си". Нали, ако човека е имало възможност да си намери е нямало да стигне до там да се оплаква, че няма. И някакви си, които са имали късмета, връзките, или добрите родители си мислят, че всички са като тях. Не всички получаваме всичко наготово. Да, има такива, които са започнали от нулата и успяват, но не всички.
И явно това не се е отразило така на характера и, щом пише тук, за да предупреди момчето за какво става въпрос. Щеше ли да напише това, ако беше лош човек.
В крайна сметка всеки си познава психиката и преценя дали може да се захване с това нещо и да издържи, защото не е лесно. Аз лично не съм го правила, но не съм против. И без това обожавам секса. Обичам да го правя с грозни мъже, а също и с възрастни. Така, или иначе го правя-защо пък да не взема някой лев. Хем удоволствие, че и пари. Въпрос на време е. Омръзна ми да слушам глупости от сорта на това, че си продават душата, тялото и такива лайнярщини. А адвокатите например не си ли продават душата? Да защитават най-големите престъпници-изнасилвачи и убийци? Да ги оставят на свобода благодарение на тях. Но нее, това е престижна професия, ма моля ви се. Проституцията - това е избор. А ние останалите нямаме право да съдим. Дори Исус не е съдил Мария Магдалена блудницата, та кои сти вие?
Обръщението не е към 27, а към всички съдници!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: 613f662506
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Пак съм 28, забравих да кажа, че: манекенките, фотомоделите, актьорите, спортистите, сервитьорите... също продават телата си по един, или друг начин.

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: af787d3e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Къде ги има такива мъже? Та златен пръстен, скъпи подаръци, маркови очила лимузини и то за някоя поне да заслужава, а то за проститутка? Къде е спала кой знае е с колко? Aма явно човека е бил доста хлътнал, да не говорим, че днешните и едно цвете не подаряват

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: b4e0720f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   от автора ?
26 тя никога не искашe повече пари които предлагаx а аз исках да помагам аз не държах да спя с нея а само
да ми прави компания да ходим на кино, на театър, на разходки, Заведения, преди 1 седмица след 2 години в който не се бяхме чували си говорихме аз просто и пречиx на работата тя е искала спокойствие и аз така и не разбрах с какво сам и пречил с такова държание от моя страна

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 37e2f1732b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   26 ти го каза, авторе - не си блъскай повече главата.

Аз съм 27 и действително не виня и не съдя никого - чела съм и доста литература по темата, за легализацията на проституцията съм, между другото.
Знам, че изкушението е голямо, самата аз идвам от много бедно семейство с баща... да кажем, имащ проблем с алкохола, красива жена съм /дано не прозвучи нескромно, но е така/ и просто е изкушение за едно бедно, но красиво момиче. Реших за себе си обаче, че не мога да разчитам на преходната си външност и се концентрирах върху образованието си - и без това пари нямахме за нищо, но книги намирах някак си и се учих много добре и за стипендия по успех. Знаех, че човек е слаб затова си поставих граница при какви обстоятелства бих продала тялото си, само и изключително при тези обстоятелства - и се заклех във всичко свято да спазя тази граница. ***
На 18 се изнесах, нямала съм пари и за екскурзия за бала, а бях най-добрата ученичка в училището, бях преди това „откраднала“ парите на книжката си - 185 лв., които бяха за бала и тайно направих книжка за кола, защото знех, че може да ми трябва нататък - бал и рокля - с тях и без тях. Караха ми се много - как съм могла да ги излагам така, откъде рокля и пари за бал? Баба ми даде 65 лв. за костюмче някакво, 35 лв. беше най-простият куверт за балната вечер, до последно казах на всички, че няма да отида /не знаех, дали ще се намерят парите - намериха се, няма да се излагат/... нямала съм и кавалер /откъде приятел, само зубрих/, отидох с рейса.
Изкушението беше голямо, защото имах предложения, които обаче прецених, че ще ме унищожат дългосрочно, защото щях да загубя доброто си име.
Както писах - напуснах веднага след бала родителите си. Отидах да работя в голям град много неквалифицирана и гнусна слугинска работа, трябваха ми 2 години, за да си стъпя на краката, в които години живях по-зле и от Пепеляшка. Приеха ме да уча в най-добрия университет специалността, която исках - редовно, разбира се. Най-хубавото беше, че имах право на общежитие. Продължих със слугинската работа събота и неделя и вечерно време, но и работих в голяма фирма, учих редовно между другото. Завърших и сега животът ми е много лек, за разлика от преди. Имам и стабилен и много заможен годеник. Книжката не ми трябваше за работата ми, така че съм забравила да карам. Годеникът ми искаше да ми купува и Порше Кайен, за да съм учила, което отказах и заплаших, че ще подкарам преди това трошката на баща си, която е доста опасно возило. Ще си взема сама някаква колица, имам вече нужда заради работата си.

С две думи - стъпих си на краката с много труд, много търпение на всякакви унижения, с много учене, докато другите празнуваха и си изкараха готин студентски живот и гимназия, но сега пък не може да ме пречупи нищо - желязна съм. Накрая и материално съм много по-добре, от всяка проститутка, защото не продавам тялото си, а интелекта - тяло имат много други момичета за продан, а и е преходно. Заложих на мозъка си, макар че не отричам , че външността отваря много врати.

Но не съм срещу проституцията, самата аз знам, че една част от мен искаше да приеме предложението на един много важен човек да ми плати следването, но не го направих. Всеки си решава - може би щях да си спестя много, може би не. Такова е, не съжалявам за нищо, не чувствам, че съм пропуснала нещо, напротив.


*** моята граница, след прекрачването на която и днес съм 100% сигурна, че ще продам тялото си с радост е следната - ако има световна война, аз имам деца, които гладуват, баща им е мъртъв... при тези обстоятелства и изключително само при вида на гладните очи на децата си бих продала тялото си с чиста съвест, с радост и всеотдайност. Аз самата познавам глада и знам как да се изхраня сама и при тези обстоятелства /в гората например/, но не и с деца на гърба. Дала съм обет само и изключително при тези обстоятелства да се продам и смятам да го изпълня. Това съм аз, вие решавайте. Не съдя другите, още повече, че познавам изкушението да си решиш сега и веднага проблемите с „един секс“.

Киара

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 613f662506
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Киара, здр!
Аз съм 28 и 29
Благодаря ти, че сподели толкова лични неща от живота си. Но нека ти кажа нещо за моят живот.
Това, което описа ти за нещата, през които си минала-на мен ми звучи като приказка. Семейството си -не жалая даже да ги споменавам. Аз нямам такова. Това не са хора! Била съм и в дом, там беше сравнително по-добре, въпреки че беше ужасно.
Също съм много красива. По тази причина предимно жените не ме долюбваха, а мъжете си умираха за мен.
Бал ли? Аз нямах бал, да не говорим за тези луксове рокли, екскурзии и т. н.
Образование ли-да бе да. От къде пари за такива екстри. За шофьорска книжка пари нямам, а за кола да не говорим изобщо.
Сега съм в етапа, в който работиш пумярска работа срещу мижаво заплащане. Незнам този етап докога ще е. Но именно затова говоря и това се опитвах да обясня. Кое е по-достойно да те правят на парцал, да си подложен на всякакви унижения и лишения, или да проституираш - и в двете губиш достойнството си.
Аз лично, си се чудя на себе се как още не съм почнала. Незнам какво точно ме спира.
Както ти имаш условия при които това да стане, аз си имам ако стане какво точно да е. В смисъл да работя в стриптийз бар например, или като компаньонка, но не на магистралата. И също така аз да си подбирам клиентите, а не да лягам с всеки, който иска.

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 37e2f1732b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   33, разбирам те, защото познавам изкушението.

Животът ми действително се разви като приказка, сега като се замисля.
Имах семейство, защото майка ми не намери сили да изгони баща ми-алкохолик. Не знам с какво е това по-добре от дом. Живяли сме в къщата на баба ми и благодарение на нея и на майка имах 185 лв. на книжка, които уж бяха за бал, но откраднах, за да взема книжка за кола, баба ми даде пари да отида на бал, на екскурзия не съм била единствено аз от целия клас. Балът беше случайност, че изобщо можах да отида, на всички казах, че няма да мога и много се изнанадаха, че бях там. Но не ме дръпна това в живота изобщо. Нямала съм и рокля. Но това са неважни неща за бъдещето ми.

Образованието иначе сама си го платих, а в гимназията учебниците не можех да си позволя и съм се молила на ученици от горните курсове да ми продадат старите си за една трета от цената - използвах чара си, не отричам - взимах стипендия от 18, 5 лв. за успех и така да си ги купувам. Потънах в книгите и живях в окръжната библиотека, струваше ми 10 лв. на година. Майка иначе се стараеше да не гладуваме. Но не винаги всичко зависеше от нея, сериозно казвам, че знам как да оцелея и знам как да намеря достатачно храна в гората и на други места. Не изкам да изпадам тук в подробности, жалко е, не се гордея с това, но знам какво е глад и страх за най-дребните материални неща.
Висше почнах чак след 2 години и половина слугински живот, за който също не искам да изпадам в особено големи подробности и като казвам „слугински“, нямам предвид сервитьорстване и т. н. Сама си влезнах с учене в университета, с учене го завърших. Работих през цялото време и имах спестени 1000 лв. и студентски кредит от доста повече, които изплащам и сега.

Имах преди бала си иначе предложение от не лош господин, председател на Ротари Клуб в града ми да ми платил образованието, ако съм му станела „секретарка“ (знам няколко езика) - отказах. Може би съм била луда, знам ли, защото следващите 2, 5 години от живота ми минаха страшно. Страшно е меко казано.

Но ето - ето ме тук. Сита, доволна и щастлива, ширеща се в огромен апартамент в центъра. Не само не гладувам, имам и ток, вода, ходя на фитнес за хубаво тяло. Не съм много по дрехи и грим. Кола ми трябва, но до последно не искам да имам. Ценя всичко, няма за мен нещо, което е било наготово и да се подразбира. Кеф ми прави да пазарувам храна, да си напълня количката с храна просто, която да подредя в дома си. Годеникът ми ме мисли за луда, но се радва за мен и моето щастие от такива „дребни неща“.

Разбирам те много добре, но пак те съветвам да не се продаваш, поне не без план и мисъл за бъдещето. Чела съм много за проституцията на езиците, които знам, чела съм и за живота на тези жени, включително и разни статистики и за историята на професията. Не е добре този занаят дългосрочно погледнато. Проблемът е, че тези жени често не могат да се измъкнат от омагьосания кръг на професията. Печелят много, дори и със сутеньор, но харчат всичко, нямат осигуровки и в България е незаконно така или иначе, така че се ориентирай към страни, където е законно - там ще ти внасят и осигуровки.
Не вярвам обаче, че този начин е по-лесния.

Ако бях станала „секретарка“, щяха да си ме подхвърлят като пинг-понг, съвсем да пропадна, парите щяха да ме подведат и опорочат, според мен. Тези пари, които са спечелени така бързо и лесно. Парите днес не ме опорочават, напротив.

Разбира се, днес съм с много богат мъж, но при положение, че съм му предложила и доброто си име, и интелект, не само непорочност и красота (и двете последни временни състояния). Не съм зависима от него, след като ми стана годеник си позволи да ми прави подаръци за разни поводи. Това е. Не е, разбира се случайност, че съм с него. Гледала съм много внимателно, не пие и никога не го е правил, успял човек е и е по-умен от мен, а второто го е направило заможен. Чакането и мъките си заслужаваха. Не съм срещнала принцът, по-скоро той срещна принцеса. Пепеляшка не получи нищо наготово.

Не знам ти на колко си години изобщо, но ако си над 23 можеш да забравиш за кариера като елитна проститутка, освен ако не можеш да предложиш интелект и поне перфектен английски за чужденци някакви. Ако можеш да танцуваш, Ок, но така окончателно си опропастяваш името, докато другото има вариянт да не се разчуе. Знам ли.
Преди всичко трябва да имаш план и мечти - какво искаш да постигнеш.

Не се чувствай жертва на обстоятелствата, а бъди дейна, каквото и да решиш. Познавам момиче от домовете, което е доктор по химия на Запад вече. Израстнала е в най-гнусен български дом и като мен си е избутала образованието, даже е благодарна на държавата, че не е трябвало да плаща в университета такси и общежитие. Въпрос на нагласа.

Не може всички да сме еднакви, нямаме равни ментални и физически възможности, заложби и таланти, но едно важи за всички ни - ако се изживяваме като жертва на обстоятелствата, ставаме такива. Ако сме дейни, имаме план и мечти, няма да сме жертви!!!

Успех, каквото и да решиш! Никой нормален и широкоскроен човек няма да те осъди, останалите - какво те засягат?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 187871ee30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здравейте, аз искам да кажа на автора, да не се притеснява, да я остави на мира и да види как тя сама ще дойде при теб. А ако има сутеньор там незнам, може би той я контролира и не иска да се виждате по простата причина, че ако тя остане с теб той остава без пари нали се сещаш какво искам да кажа. Аз мисля, че тя сама ще дойде при теб, няма нужда да нахалстваш така само можеш да си навредиш на самия себе си. След година и полловина ти пожелавам касмет.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 187871ee30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Здравейте, аз искам да кажа на автора, да не се притеснява, да я остави на мира и да види как тя сама ще дойде при теб. А ако има сутеньор там незнам, може би той я контролира и не иска да се виждате по простата причина, че ако тя остане с теб той остава без пари нали се сещаш какво искам да кажа. Аз мисля, че тя сама ще дойде при теб, няма нужда да нахалстваш така само можеш да си навредиш на самия себе си. След година и полловина ти пожелавам касмет.
Ако искаш да си споделиш с някои винаги можеш да ми пишеш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 79ede8535a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Тази "професия" си е избор на самата жена. Не вярвайте на тези, които се кълнат, че са ги принудили да го правят. Търсенето на лесен и охолен живот води до нея. А може би си има жени родени за това да се продават, понякога с удоволствие. И те са способни да обичат и ако намерят мъж, който да ги приеме каквито са могат да дадат много от себе си.

Но не бива да бъдат притискани и притежавани, защото просто са свободни да практикуват професията за която са родени. Ако искаш да имаш такава жена, приеми я с професията и, защото няма бивша проститутка, това е начин на живот.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: acb56d8a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   38 интересно ми екакъв избор е да те отвлекат отбвкъщи, да ти откраднат докумените, да те дъжат затворена и да те пребиват и изнасилват докато не склониш да правиш това, което искат от теб. Те сигурно и филмите посветени на търговията с живо месо са приказки и измислици на някой си там, за да печели пари... или?
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 79ede8535a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   39, наивно е написаното от теб. Не знам момиче, отвлечено от къщи, разбира се чувала съм за измамени с обещания за друга работа в чужбина, но и тогава насилие има рядко. Знам от организация, занимаваща се с такива случай. Заблудените търсят помощ и се спасяват по един или друг начин. Тази професия не се практикува насила, това са измислици и оправдания... Дори да има такива случаи то те са изключения, за които с еправят филми...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b8ebd7859f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Б*хти измислената история, мисля си вече, че българите вече нямат никаква връзка с реалността, щом вярват толкова наивно на всяка глупост. Между другото 95% от историите в този сайт са измислени, не че е невъзможно да се случат, напротив, но просто са измислени. А проститутките не ги мислете, бил съм с поне сто (не говорим за тия по шосетата) и ви казвам, че доста добре печелят, дори повече от 95% от мъжете в българия, а и никой не ги принуждава насила, бъдете 100% сигурни в това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: c39b5239c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Аз съм в подобна ситуация в момента, привързах се към една проститутка. Опитва се да ме хване точно както е хванала автора на тази история, само че ме лъже че полицията и правили проблеми, че някакав адвокат и искал 500 лева за консултация. С една дума иска да разбере какви пари може да измъкне от мен, казва ми през седмица че ще ходи в друга държава и постоянно я сменя можеби се барка щото не лъже само мен. Казва че детето и е тежко болно тарси съжаление от мен и иска да ме върже да ходя само при нея. Ама няма да стане на нейната, защото аз съм си курвар. Проститутката си остава проститутка, стоят при сутеньорите си защото нямат самочувствие защототознаяр че са боклуци и че нормалните мъже са по добре от тях. Това е психология, човек без самочувствие винаги гледа да е с човек който е по зле от него.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c4f9a982d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Това мъжете на моменти сме много странни създания.
Значи за някой, който е имала чувства е станала проститука, но не можела да се вижда с теб, защото еди какво си :) И ти повярва на всичко това?

Преди време на мен ми се случи точно обратното, една проститутка се влюби до полуда в мен. Не я приемах на сериозно, може би за това можех да виждам ясно какво става. Общо взето такива жени са постоянно между мутри, секс или някакви други интриги или престъпления. Съвсем съзнателно го правят разбира се, това е начин на живот, нали не мислиш че може да ляга със всеки мазен или дебел чичко и после да се прибере като нормалните хора, да си легне и да заспи. :)

Та драги ми смехурко, тя ти го е казала отдавна, казала ти е че не я кефиш, всичко друго от нейна страна е било в началото като някаква приказва, подаръци, отношение, но реално тя не иска такова отношение, ако е искала, нямало е да работи това. Другите работи дето ти е разказала, за следене, скайп и другите глупости ги зарежи, защото не са вярни. Не е в Зимбабве а в собствената си родина, ако е искала да не е такава, никой няма да я спре, времената не са като в 90-те години.

Ти си поредното доказателство, че влюбен мъж е много наивен и става на сеир, споко на всеки се е случвало, важното е да си вземеш урок и да не се докарваш до лудост покрай такива жени, независимо дали е проститутка или някаква друга шашава подобна :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a96b26ebb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Аллллоооо "автораааа" следващия път като ползваш преводача на Google опитай да поизгладиш текста, че много си личи от къде е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a96b26ebb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   До 40, бай бабо да те не среща мечка!!! Мафията успява да рекетира почти всички бизнесмени та една проститутка ли ще им се опре?! Виждам, че ги презираш, но недей, защото това са едни нещастни момичета. Ти сутеньорите за филантропи ли ги имаш?! Те просто ей така станат рано сутрин, пийнат си кафето и хоп, бъркат се в джоба да платят пътя на някоя циганка до Франция, да речем. Ако имах власт веднага щях да забраня тая холивудска повърня "Прити уомън".

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a81c87aaf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Историята ти е много тъжна, имах приятел които беше доста влиятелен и се занимаше с този бизнес, казвам бизнес защото за тях момичетата са стока, вещ от която изкарват пари. тя намя право да се отказва от тази работа, ти можеш ако имаш връзки и то много здрави и пари да я "откупиш" сводника и плаща сяка седмица за нея нещо като такса тя трябва да искара достатачно за да плати той, да остане нещо за него и може би за нея. Ако тя спре да работи той ще трябва да плаща от неговия джоб, там няма връщане на зад и наистина е много опасно. Може би наистина не може да говори по телефона или по скайп.

Една "приятелка" ме беше навила на това и ми обясняваше че имало доста пари в тая работа, опитах един път и искарах касмет, че приятелят ми имаше някакви чувства към мен и неискаше да пропадам, обясни ми всичко което и аз по горе за да ми стане съвсем ясно в какво ще попадна. Започнах да излизам с него и виждах как им ходи на проверки и как се държи с тях и всичко е за тези пари.

Ще ти е трудно да я измъкнеш и тя може би ще пострада, но все пак има възможнос. Не знам защо не ти ги е казала тези неща, при мен това се случи преди 6 години, не вярвам да има кои знае какви промени в тяхните правила.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 72a6001698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Uолега какво се случи , как се развиха нещата при теб, моята история е почти същата, гледам темата е на 2 години, а аз все още продължавам, толкова смешно иглежда отстрани :) но това е част от живота. ей не вярвах, че толкова бързо минаха 2 години, аз постигнах доста в това отношение, но все още финала е неясен...очаквайте продължение скоро.....

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d153605e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   44, от къде е?
А ако историята е истинска, мисля че в скайпа не ти пише тя, и по телефона и казват какво да ти каже.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c9f6102adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   С проститутка не вярвам да има нещо повече от нормални работни отношения ...... Най-много да те използва за пари , подаръци и след време ще ти каже ''не мога поради ..... причина'' . Много ми е интересно как това момиче те лъже , а откъде шефа на момичето ти знае номера ? Моля ти се недей да казваш , че тя е добра , защото има безброй причини поради , който може да се прави на ''ангелче'' . Една най-важна може би за нея са парите и скъпите подаръци , а кво ли си вика '' е тоя сега го ползвам както си искам '' . Темата е стара , но все пак нека следващите ''влюбени в проститутка'' да не мислят , че са намерили щастието на живота . ~~~kalimera~~~

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e9abb3290a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   И аз се влюбих в проститутка говориме си и ми споделя много за живота си. Станах прекалено близък с нея и ме е страх да не я загубя. Не трябваше да става така. Купувах и подаръци. И в момента съм много объркан

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4116928bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Ти да не си гледал "Хубава жена" и от там да си се вдъхновил?
Ако това е истина значи наистина си глупак. С твоите възможности може да имаш добро и чисто момиче, а ти се хвърляш на боклуците.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ff61370ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   До автора. Четох всички коментари и не видях никой до истината, дори ти не си осъзнал. Мога да кажа само че съм била на мястото на момичето... На кратко влюбих се в едно момче. Любов която завинаги ще изгаря душата ми.... Бях в бизнеса две години преди това да ми се случи и съм била с много като него млади хубави с пари без пари. НО!
Никой мъж не ме направи жена никой не можа да докосне душата ми. Преди да го опозная преди да знам кой е в тъмното аз се влюбих до живот. И двамата бяхме толкова опиянени че, все едно бяхме на друг свят. Не нога да опиша това щастие то се усеща и ти остава за цял живот. По късно разбрах че е дипломат и че има и пари, за мен това беше най голямото ми нещастие. От страх да не му разбия живота го напуснах и нараних толкова че 2 г. След това все още не знае на кой свят се намира. Аз никога няма да съм същата и никога няма да намеря мястото си. 1 г на антидепресанти и с двадесет кг. По пълна ми остана само едно да си спомням за щастието което той ми даде. От време на време се чуваме но и двамата знаем че ще се нараним и затова не си даваме надежди.

Това което искам да ви кажа в че : 1 когато човек обича истински постъпва точно както трябва в името на щастието на любимия си.
2 всички нейни страхове който вие дори не предполагате са реални. На пример че когато отмине опиабението дали няма да и натяквате за миналото и дали един ден няма да се събудите и кажете какво направих защо съм с жена като нея. 3 ДА тя ви обича и със сигурност за това ви е напуснала.
4 как е вазможно да обича само вас? Колко пъти сте си го задавали този въпрос? Замислете се. Истината е че много трудно може да повярва който и да е било мъж. Колкото и да му се иска съмненията са за цял живот.

И не забравяйте че в любовта няма логика и че това й е хубавото дори болката сладка и горчива вдноеремено!

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker