Изчезна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изчезна
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3370 пъти
Пиша тук, защото искам да изкажа цялата болка някъде.... Пробвах с излияния пред приятелите, но не помага... Ако го напиша може и да се получи.... Не знам!
Тръгна си... Без да каже защо. Без думичка, без предупреждение, просто изчезна.
Не знам защо, не знам как.... Има причина вероятно, нищо в света не се случва без причина. Но това беше толкова ненадеино, без нищо-просто изведнъж.
Спря да отговаря на обажданията ми, спря да отговаря на смс-те. Изчезна в дън земя....
В живота съм свикнала да обвинявам винаги себе си, но този път дори няма за какво да се упрекна....
Не мога да го открия, не знам къде да го търся...
Сякаш всичко се срина в един миг. Пропаднаха и надеждите и мечтите. Пропаднах и аз.
Той направи от мен един чудесен човек, който аз започнах да харесвам. Сега, когато дори не знам защо ме изостави, ще се превърна в същата развалина, която си бях преди.
Никога не съм се чувствала по-самотна, объркана и изгубена.
Сега разбирам значението на думата "болка" и сега усещам какво е чувството когато те боли сърцето наистина....
Нямам идея как да постъпя, как да открия някой, който не иска да бъде открит...
Не ми пука дали ще изглеждам жалка, но дори и това не помага...
Готова съм да му се моля ако трябва, но как?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1bebad68d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си написала големи подробности - колко далече сте един от друг, къде живее, от колко време вече е изчезнал..
Отиди до тях и му поискай обяснение. Или звънни на негов познат, кажи, че се притесняваш.. Най-много мъчи неизвестното. А нещата може да са много по-различни от това, което си мислиш. Иначе постъпката му е отвратителна сама по себе си, но все пак ние не знаем цялата история. Късмет!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 36dd4f4018
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да получиш адекватен съвет, трябва да разкажеш повече – на колко си години, от колко време е връзката ти с този човек и защо считаш, че преди си била развалина, а той те е променил.
При такива резки обрати наистина има причина и това обикновено е намесата на трети човек. Не казвам, че се е появил човек, който е грабнал вниманието му, а по-скоро, че до него са достигнали твои пре- предадени думи, които не си казала или е научил неща, които е възможно да не си извършила.
Седни и напиши по-подробно как се е развила връзка ви и защо не можеш да го намериш – не знаеш ли къде живее, нямате ли общи познати, не ходите ли по едни и същи места.
От това зависи и какъв съвет ще получиш тук, защото при едни обстоятелства ще е по-добре да си направиш пълен пас и да чакаш, а при други – да намериш начин да изясниш ситуацията. Само да не ти минава мисълта да му се молиш – тогава със сигурност ще загубиш и мъничкия шанс, който ти е останал.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 80eafb0b20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да не са го отвлекли?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 38db1eb366
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти казваш, че преди него и след него си развалина. Уверявам те, че никой не иска да бъде с развалина. Научи се да обичаш себе си и да си щастлива сама със себе си. Тогава ще те харесват и други хора. Не ти пука дали ще изглеждаш жалка - вземи се стегни и имай достойнство, за да те уважават. Даже и да намериш начин да му се молиш, нещата ще станат още по-зле за теб. Бъди силна и го преодолей. Ако го направиш, най-малкото, което ще постигнеш е да се гордееш със себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9e13c507f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Остави го. Ясно е, че не те иска. Но също става ясно, че не ще мелодрами, обяснения, молби и др. такива. Затова просто е "изчезнал" и е спрял контакта с теб. Дори да го намериш, дори да му се молиш, дори да обещаваш - нищо няма да се получи. Човекът не те иска. Намери си друг. Сигурно друг не си обичала така, но след време ще срещнеш друг човек, който ще обикнеш още повече и ще се ядосаш на този (сегашния), че не е постъпил мъжки и не ти е дал обяснение защо приключват нещата между вас. Еми редно беше да го направи, а не да "бяга". Повярвай, не ти е нужен такъв пъзльо!

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 20c4f8b365
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря Ви, помогнахте ми донякъде...
Умишлено избегнах подробностите, но ще разкажа нещата от части, понеже вече се чудя дали проблемът не е в мен и аз да не съм го забелязала.
Когато се запознахме не беше в България. Видяхме се когато се върна, като през цялото време броях дните. Толкова се бях привързала към него, той към мен също (така твърдеше)
Спестявам подробностите, свързани с връщането... ще кажа само, че всичко беше прекрасно.
После пак замина.... и пак се върна. Не ми каза-искал да ме изненада, и успя....
Нямах търпение да го видя, да го прегърна... Тоя човек вече беше в сърцето ми. Имахме планове, за периода докато е тук, за по-напред не смеех да мисля, въпреки, че той ми предлагаше някои неща...
Последното, което чух от него беше "Липсваше ми" "искам да се виждаме постоянно, всеки ден", "Обади ми се, нямам търпение да те видя пак"....
Търсех го няколко поредни дни-няма го. От друг град е, затова казвам, че не знам къде да го открия.
Мисля си, че може би води двойнствен живот и има неща, които е скрил от мен. Но явно няма да ги разбера никога.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 36dd4f4018
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм № 2. След подробностите, които си описала, мисля, че човекът или действително води двойнствен живот или се е случило нещо, което му е попречило да ти се обади. Допускам, че рано или късно ще научиш каква е истината. Той пак ще ти се обади отнякъде, за да те изненада, както вече го е правил. Възможно е да е в болница, възможно е да е задържан в някой арест, всичко, по принцип, е възможно. Ти би следвало да научиш с какъв човек имаш работа.
Не си написала на колко си години, но аз смятам, че ти си се привързала към този човек заради представата, която сама си изградила за него и за общото бъдеще, което евентуално бихте имали.
Сега се налага да се разделиш не точно с него, а с представата си за него и със собствените си илюзии, които си смятала за реално осъществими мечти.
В живота има наистина тежки и съдбовни раздели – разделят се хора, които години наред са делили общ покрив, които имат деца и остават свързани чрез тях. Когато решението е взаимно, нещата са поносими, но има и случаи, в които единият просто си отива, защото е намерил щастието си другаде. Какво, според теб, трябва да направи изоставеният? Да се откаже от живота си и да стане развалина?
Това е глупаво!
При положението, което си описала, съветът към теб е просто да изчакаш, без да го търсиш повече. Истината ще излезе наяве, имай търпение!
Докато чакаш, обаче, излизай с приятели; грижи се за себе си и забрави мечтите си за общо бъдеще с този човек. Ако е писано, ще се случи, ако ли не – значи просто не е трябвало.
Пожелавам ти успех и сподели отново тук, ако нещата претърпят някакво развитие – за добро или за лошо. Ние всички, всъщност, се учим от опита на другите. Това е смисълът на този сайт.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9462d0b1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   авторке, човекът най-вероятно е женен или поне обвързан. това е най-простото и логично обяснение. ти явно си познавала част от него, тази, която той ти е позволил. всъщност дори не може да се каже, че сте имали истинска връзка, щом не знаеш къде живее, не познаваш семейството му, роднини, общи приятели.
щом през повечето време е живял в чужбина, явно сте прекарвали заедно сравнително малко време. съжалявам, че така се е получило, но знам доста по-драстични случаи на такива изненади. не се обвинявай, понякога човек е заслепен и не вижда очевидни неща.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9034a62a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Повярвай, ако си търпелива и не се предаваш нито на предишните си пороци, нито на сегашните залитания, а чакаш търпеливо - ТОЙ ЩЕ ДОЙДЕ!
Който и да е той - Дочакай го, няма да сбъркаш.
Моли се на Бог всеки ден и ЛЮБОВТА ти ще дойде, точно такава каквато я търсиш! Това е знамение!! ВЯРВАЙ!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c044616429
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бива да се примиряваш с неизвестното. Ако няма видима причина за това, което става, по-добре я потърси. Може да е много различно от това, което си мислиш. Може да му се е случило нещо, да има проблеми... Разбери и тогава реши как да действаш, дори и да се откажеш. Ако се окаже, че не е било това, което си мислила, може да съжаляваш много после. Или дори и да не си разбрала.

Sage

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 27de89b154
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Спокойнооо, всичко ще се нареди, приятелката ми с която ходихме близо 8 години ме остави, горе долу по същия начин. Не изпадай на това ниво да се молиш! Живота продължава! На 3ия месец си намерих приятелка, с която искам да прекарам мноооого време! Както ми го каза една приятелка малко след раздялата, след голямата любов... идва истинската любов! горе главата!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b503ec5862
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте и аз издирвам, човек или по точно брат си. За него знам, че се казва Тихомир Богданов Евлогиев. Не съм сигурна, но мисля, че е роден 1981 година. Не знам със сигурност, но имам информация, че последно е засечен в село Ореш. Той е изоставено дете, и му казват Тишо за по кратко. Помага на хора, за да се изхранва. Ще съм Ви много благодарна, ако някой от Вас има някаква информация. Надявам се да съм била изчерпателна. Сърдечно благодаря, ще чакам за информация с нетърпение. Благодаря за вниманието.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker