Как едно момиче успя коренно да ме промени. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как едно момиче успя коренно да ме промени.
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3553 пъти
Здравейте. Историята ми е много дълга, затова ще гледам да ви спестя подробностите. Благодаря предварително на тези, които я прочетат. Не я пиша за съвети и т. н., пиша, за да могат някои хора да се осъзнаят докато е време... Като за начало съм момче, преживяло много. В момента съм на 20 години, студент.
Всичко започна преди 5-6 години, в 7 клас. Тогава всички се мислехме за много големи, гледахме филми за възрастни, порно... Гледахме да зарибяваме колкото се може повече момичета, за да може след това да се фукаме пред "приятелите" си с това колко велики сме, и че всяко едно момиче може да ни бъде в краката. Сега осъзнавам колко гадно съм се държал тогава, колко сърца съм разбил и че има защо да ме мразят тези момичета в момента. Да, бях типичен бройкаджия. Всеки ден гледах да зарибя ново момиче. В гимназията, 8-9 клас, бях "плейбоя" на випуска. Надявам се разбирате накъде бия. Днес с една, утре с друга, секс там, секс в другата стая... Отвратително, нали? Е, тогава не ми пукаше.
Сега да прескочим към лятото, след завършването на 11 клас. Седя си на компютъра, играя си Counter-Strike, пия си бира и не ми дреме за нищо. И тогава в сървъра влезе едно момиче. Няколко човека започнаха да я свалят, аз разбира се се включих. Тя ни отряза всичките, след което взе да ни игнорира. С цялата си наглост, продължих да й досаждам. Тя заяви, че съм "един скапан наглец, който си мисли, че притежава света и всички момичета". За първи път някое момиче ме отхвърляше. От тези думи ме заболя някак... Почувствах, че искам да й дам да се разбере! Два дена й издирвах скайпа и най-накрая успях да го намеря. Не ме питайте как, кой ли не питах... Добавих я, тя ме прие. От тогава почнахме да си пишем. Тя не казваше нищо за себе си, държеше се все така студено. На 2 пъти ме блокира, трябваше да си правя нов скайп. Това продължи докато започнах да се държа като ЧОВЕК! Започнах да й говоря нормално, странични от личните теми, странични от всичко това, което ме бе интересувало до сега. Оказа се, че имаме общи интереси. Слушахме еднаква музика, имахме еднакви хобита. Това момиче ме накара да се замисля. Най-накрая ми разкри годните си и местоположението си. Оказа се, че е с 2 години по-малка от мен, и се намира на 30км! Това ме развълнува! Исках да я видя... Пописахме си още месец, след което й предложих да излезем... да се запознаем на живо. С доста мъки я убедих да ми се довери. Както и да е, взех влака и отидох в нейния град. Видяхме се, тя беше невероятна! Толкова красиво и добро момиче... За първи път излизах на истинска среща, в която не ми пукаше дали ще има секс след това. Бях там заради нея, и заради себе и. Бях там заради нас! Прекарахме един незабравим ден, изпълнен с емоции и смях. Вечерта, когато се прибрах вкъщи и си легнах да спя, тя беше единствената мисъл в главата ми. Бях влюбен! Няколко дни по-късно отново й отидох на гости.
Така започнахме да бъдем неразделни. Безкрайни СМС-и, чатове в интернет, говорене по телефона, излизане на срещи. Забравих напълно стария си начин на живот и осъзнах колко глупаво, нагло и крайно отвратително съм се държал. Проклинах себе си и голямата част от момчетата, които го правят! Тя ме промени. Отвори ми очите, свали ми капаците. Благодарение на нея започнах да уважавам женската аудитория и компания. Тя стана най-добрият ми приятел, гадже. Обичах я истински и все още я обичам!
НО, какво във всяка история, и тук има едно НО. Едно момиче си ме беше харесало... Никога до тогава не бях отказвал на момиче, макар и да обичах истински приятелката си. Не знаех как да отхвърля въпросното момиче. Бях разбил достатъчно сърца и собственото ми сърце не ми позволяваше да постъпя лошо с даденото момиче... Затова реших да приема и да излезем една вечер, за да обсъдим нещата и така деликатно да й кажа, че съм зает и си имам сериозна приятелка, и че с нея не искам да имам нищо общо. Така и стана, въпросното момиче ме разбра и не ме потърси повече. Но приятелката ми разбра за срещата, разочарова се от мен и се затвори в себе си... не искаше да говори с мен, бях я наранил... Тогава за първи път плаках за момиче! След това около месец бяхме разделени, нямах никаква комуникация с нея. Пращах й няколко пъти СМС с намерението да ме изслуша, но не. Не можех да оставя нещата така, затова отидох в нейният град и почти насила я накарах да ме чуе. Успях да си я върна и от тогава страшно много внимавам с нея. Тя е единственото момиче на този свят, което съществува за мен. Всички останали са просто сенки... Тя е МОЕТО момиче! Вече сме заедно 3 години, обичаме се все така силно и искрено се надявам, че това няма да се промени :)
Посланието ми към момчетата е да бъдат себе си, да не се правят на гадняри. Да уважават жените, защото те са едни прекрасни същества, по-нежни от нас, които заслужават любов и разбиране! Жена ни е раждала, жена ще отгледа и децата ни. Трябва им уважение, разбиране и обич!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2612ddda70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво браво! Евала наистина жените заслужават такова отношение. Желая ти щастие.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 20041f0e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Супер сладка тема. Това потвърждава моята теза, че 99% от момчетата, които минават за бройкаджийчета - никога не са се влюбвали истински.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1657a872ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Aми браво на момичето... и на теб. Това, което си написал е мн мило, но на мен, въпреки че съм момиче ми звучи доста позьорско. Както и да е дано наистина вярваш в това и дано с приятелката ти да сте мн щастливи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0268675e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче на 15 сьм.
Според мен не можеш да очакваш да те разберат. И ти не си се применил защото си осьзнал как се дьржиш. Просто любовта променя хората.
Евалата че си успял да се промениш.
Дано винаги да сте все така щастливи.
Не я наранявай.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2422a3d335
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Колко познато ми звучи само.
Радвам се, че вече всичко е наред между вас, и дано винаги да е така. Всички момичета са едни прекрасни същества, и наистина заслужават уважение и любов, заради самата си същност.
Толкова се радвам, че си го разбрал, и вече не си поредният бройкар.
Моите уважения към теб.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c5f1e47784
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Ехе! Добре дошъл в света на истинските ЧОВЕШКИ взаимоотношения, където няма значение какъв атрибут имаш между краката, а какво имаш в главата си, и какво тупти в гърдите ти.

Малко драматизираш нещата обаче.. Правиш ги по-патетични, отколкото са в действителност. Може и да ти се наложи да се разделиш с това момиче - животът предлага всякакви изненади. И двамата сте много неопитни, щом сте били разделени за подобно нещо и щом подобни дреболии ви нараняват. Все още егото и на двама ви е голямо. Не го приемай твърде навътре обаче...

Излишно е да съветваш пишлигарите да не правят като тебе - те сега са на акъл на какъвто си бил ти тогава, и също се мислят за толкова "велики" и всезнаещи, и няма да приемат акъл от никого, дори и от теб.. Ето - сега вече знаеш как се чувства възрастен и опитен човек, който съветва пубера-празноглавец, а онзи дори не го отразява.

Успех с момичето все пак. Не те е променила тя, а ти си пораснал. Тя е била само катализаторът на този процес.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9ebb5d071f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Евала как искам и аз да намеря такова момче !

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dc38617c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Колко хубаво си го написал! Дано да сте много щастливи! Помни винаги тези уроци!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2b4042ca0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   37Историята ти и още повече начина по който я разказваш са трогателни. Благодаря ти, че си я споделил с нас.

На мен лично, такива истории ми възвръщат вярата, че всеки може да се промени, да осъзнае дълбокото заблуждение, в което е бил изпаднал и да стане поне малко по-добър.

Тъжното е само, че повечето момчета, а и момичета, достигат до тези прозрения, не когато някой направи истински сърдечен жест към тях, а напротив, когато ги отхвърли... Това говори, че може би ти си внимателен към нея, не защото си загрижен за нейните чувства, а защото се страхуваш да не я загубиш. Вероятно наистина я обичаш, вероятно и тя обича теб, но аз искам да добавя още нещо тук:

Да дадеш сърцето си на някого е огромен риск, а единственият начин да откриеш хората, които го заслужават и с които няма да сбъркаш, е да оценяваш доброто, което другите правят за теб.

Sage

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0f5ac4c092
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поздравления. Обичай я с всеки изминал ден все повече и все повече:)

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0f9475c002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Като че да е писано от момиче... Постойте в женски компании пък ще разберете за жените, женската злоба и завист и ги величайте отново ;) Сега очаквам писанието на някоя бивша кифла или вървежна, която се е променила, не харесва вече селски бекове, и е срещнала нормалното и въпитано момиче. За съжаление - НЕ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker