Всичко се промени. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко се промени.
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2758 пъти
Здравейте, приятели. Бих искала да ви разкажа моята история и да ви помоля за съвет.
Преди година и 3 месеца се запознах с едно момче и още от първата ни среща имаше нещо между нас, започнахме да се виждаме често, да си пишем и т. н. Един ден той ми предложи и започнахме нашата връзка. Всичко беше перфектно, чувствах се най-щастливото момиче на света и го обичах повече от всичко. Но нещата се промениха, когато направихме 1 година от както сме заедно, приятелят ми започна да се отдръпва от мен, казваше ми, че не иска ТОЛКОВА сериозна връзка и че съм се впрягала много в нещата, много съм драматизирала и не искал да ме нарани. Аз съм много чувствителен човек, много често ми се случва да се ядосвам и плача за глупости, има моменти, в които искам постоянно да ми се обръща внимание и да съм най-важното нещо в живота му, сърдя се за глупости и т. н.. След тази една година се разделихме 2 пъти, но за съвсем малко ( около 1 ден) когато се случи това имах чувството, че сърцето ме боли, не можех да спра да плача, не можех да заспя през нощта и не знаех какво да направя, за да върна времето назад и да подобря отношенията ни. След като се хванахме пак си поставихме условия, той искаше да не се чуваме толкова често по телефона, каза, че когато е изморен и иска да се прибере не иска да се сърдя и ми постави условие да не драматизирам, а аз му казах, че искам само да се виждаме по-често. Просто исках да съм важна в живота му, исках да се страхува да не ме изгуби, а тези неща липсваха в отношенията ми и на този ден, в който си поставихме условията и двамата плакахме един за друг, защото той беше решил да се разделим, аз не го исках, никога не съм го искала, а той дори и не ми даде основателна причина. След всичко това решихме да останем заедно, но за съжаление аз не се чувствам както преди, не мога да почувствам любовта му наоколо, не знам какво се случи, получих това, което исках- не се разделихме, но чувствата ми не са същите, не знам какво да правя, объркана съм, искам всичко да е както преди, ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете със съвет. Приятна вечер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 71e7d6d44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си му омръзнала и той иска да приключи връзката ви, но не знае как.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 515c25b3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Или се обичате или не, няма как нещата да станат както преди. Явно вече не се обичате и трябва всеки да поеме по пътят си.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 92664ab011
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От всяка твоя дума личи колко си обсебваща. Всяка жена иска да е ухажвана, единствена, но при теб нещата минават границите на приемливото. Логично, уморено от вечните ти "искам", момчето бяга от теб. От тук нататък всичко е кърпено, насила. Ти не зачиташ неговите потребности, мислиш само за своите. Чест ти прави и те поздравявам за това, че толкова болезнено откровено говориш за грешките (ах, как ми се иска да напиша, глезотиите) си, но признавам, че даже и без да те познавам, много се подразних от нещата, които ти постоянно "искаш". Хем съм съвсем страничен и непознат човек. А представям си какво му е на него! Ами че той не е чувАл с картофи, за да го сложиш където ти искаш. Това е жив човек! Той мисли, чувства, разсъждава, има право да мисли за каквото си поиска! Той живее СВОЯ живот. И ще те направи в него център, САМО, АКО ТОЙ РЕШИ ТАКА! Един съвет: посмали самочувствието, уважавай го истински, зачитай правата му на личност и СПРИ ДА СЕ ГЛЕЗИШ и да искаш невъзможни неща. Ако спешно не смениш тактиката, нищо добро не те чака.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b00babf92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Понякога колкото и да обичаме някого, просто не ни е писано да сме с него и се разделяме. Не казваш на колко си, предполагам си мн. млада, а сигурно и той(след като ти е казал, че не иска сериозна връзка). Замисли се дали си заслужава да бъдете заедно след като именно точно ти самата не се чувстваш вече както преди. Истинската любов и чувства не умират с времето, обичал ли си някога някой, винаги ти остава нещо към него, но според мен няма смисъл да се мъчите взаимно.

Ж. 28

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 89f2747972
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря на всички за отзивчивостта, а на момичето, което е писало предпоследно искам само да кажа, че споделям история, не искам да ми разясняваш какъв човек съм и т. н., , защото се познавам достатъчно добре, не напразно статията е с тема всичко се промени, а не КАЖЕТЕ МИ КАКВА СЪМ АЗ, ИСКАМ ДА ЗНАМ. Жалко, че не си разбрала, че на този свят никой не е перфектен и единственото, което остава на мнозинството от обществото е да съди останалите(в този случай ти). С тази тема се опитах да потърся съвет и поне малко съчувствие и се уверих, че все още го има у хората, не у всички, но го има. Приятна вечер :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker