Страх от изоставяне, има ли и други като мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх от изоставяне, има ли и други като мен?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2187 пъти
Имам прекрасна връзка с мъж, когото обожавам до такава степен, че съм се обсебила тотално. Когато не сме заедно, полудявам, мисля си че ще размисли, че ще ме изостави, ще срещне друга. Нямам миг спокойствие, стяга ме сърцето, повръща ми се, не мога да спя, когато го няма, не се храня, нищо не върша. Когато обаче сме заедно ставам друг човек- ведра, мила, грижовна, любвеобилна. Имам много комплекси, с които не исках да го занимавам, защото така разруших няколко връзки с мъже, които не се и постараха да ме разберат и обърнат внимание. На него в началото си бях обещала да направя всичко възможно, за да не ги покажа, но няма как- живеем заедно, свидетел е на депресиите ми. Ревнувам го. Абе изобщо съм се вкопчила и знам, че така ще прецакам пак всичко. Има ли тук хора като мен, които са се справила с този страх и биха могли да ми дадат съвет? Благодаря ви от сърце!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75fe8c0e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами и аз съм така обаче не се давам без бой. Просто се разсейвам да не мисля какво може да направи той и му вярвам, че нищо няма да направи. Иначе за комплексите и аз имам, но това не пречи въобще, той ме успокоява винаги като имам проблем. Но помни че не трябва да си чак толкова обсебена, чети книга, стой на компа, чисти, абе каквото се сетиш, докато ти преминат малко филмите в главата и се успокоиш.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4e7ea0297f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   http://sebepoznanie. com/psihologiq/strah-psihologiq/vkopchvane/
Прочети и още статии в сайта, сигурна съм че ще са ти полезни. При мен съветите подействаха.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1fe33d6946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам те напълно и аз съм имала подобни страхове, но с времето и опита с мъжете видях, че няма смисъл да се вкопчвам, че така само се побърквам и се вкарвам в някакви филми. Попрочети нещо по въпроса, както е предложила номер 2, или ако имаш възможност, посети психотерапевт, за да ти помогне да се справиш с комплексите и страховете си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: df4130424b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Милото ми влюбено момиче.. ами повечето са така, но ако понякога ти се поиска нещата да се обърнат и той да почувства това, което ти чувстваш в момента, опитай се да бъдеш непокис. Мисля че ще ти хареса!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b0671f0ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ох, и аз съм същата. Тази нощ не успях да спя заради такива мисли. Ужасно е! А дори няма основателен повод. Само като чуя да споменава някоя момиче и се надига ревност в мен. Предполагам и че при теб е така.
Но после осъзнах, че проблема е само и единствено в мен. В несигурността. В неувереността.
Започни да повдигаш самочувствието си - разкрасявай се, както ти си знаеш, обърни си внимание, обичай себе си на първо място. Чети, намери си хоби. Прави такива неща, които ще ти донесат положителни емоции и ще повдигнат самочувствието ти. И си повтаряй, че си уникална и красива и умна и добра и заслужаваш най-хубавото за теб. Повтаряй си, че той щом е с теб - значи има защо да е избрал да живее с теб, нали? ! Не мисли негативно, при това без повод. Цаката му е да намериш начин да си повишиш мнението за самата теб. Това ще те накара да се чувстваш добре, комплексите да намалеят или поне мислите за тях и да разбереш, че ако нещо се случи - той има какво да изгуби. И това е така. :)
Също така - намери си ангажименти. Ако не ходиш на работа и имаш много време, това предразполага да мислиш прекалено много и за това така се получава.

Усмихвай се по-често, живота е достатъчно труден, за да си създаваме проблемите сами - без те дори да съществуват, а всичко да е в главите ни. Радвай се на връзката си и всичко ще бъде наред. Успех :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0cf8a5b50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също имам този проблем, но не само с момчетата а с всички хора. Винаги когато се сприятеля с някого се страхувам да не ме изостави, или когато някой на когото много държа се сближи с мой приятел/ка също ме е страх че ще стават все по-близки и мен ще ме изостави. Имам този проблем от години и вече не знам как да го реша, затова ако някои от вас знае някакво решение много моля да ми каже, защото това вече ме побърква.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker