Влюбена съм в шефа ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в шефа ...
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 5120 пъти
Здравейте! Моля да ме извините, че и аз пиша на тази тема, но бих желала да получа вашите мнения и съвети.
Преди да опиша самата история бързам да кажа, че любовта не е споделена!

В момента съм на 29. Преди две години завърших медицина. Вина ги съм искала да стана лекар- като родителите си. Преди година спечелих конкурс за асистент в медицинския университет. Започнах да специализирам, практикувам и да преподавам на студентите една от любимите ми специалности. Една сбъдната мечта!
Бях добре приета в колектива. Повечето си колеги познавах от годините на следването си и някои от тях са ми били преподаватели. Един от хорота, които не познавах преди да се явя на конкурса беше ръководителя на катедрата. Доцент, на 41 години. Първото ми впечатление от него беше доминирано от факта, колко са респектирани всички останали от него- включително и по възрастните. Физически - бих казала, че е далеч от идеала ми за мъжка красота. Среден на ръст и с типичното за възрастта си телосложение. Облича се стилно и елегантно. Говори тихо и формулира фразите си красиво. Изключително проницателен. Често не можем да определим дали е сериозен или се шегува. Понякога е рязък и категоричен, но никога арогантен. Когато изнася лекции се преобразява и става артистичен и забавен.
Така след няколко месеца осъзнах, че мисля само за него. Скарах се с приятеля си, с когото имахме връзка от близо три години и нещата изглеждаха много сериозни. Умишлено пропуснах да кажа, че именно с него се виждах щастлива. Бяхме красива двойка и всичките ни приятели вече ни виждаха като семейство. Той беше с две години по-голям от мен- също лекар. Но изведнъж започна да ми изглежда инфантилен. И да ме дразни с незрялото си и детско поведение. Разделихме се. По мое желание! Срам ме е да го кажа и може да прозвуча като безсърдечна кучка, но не ми липсва! (дали съм такава :(??? ).
Казах, че любовта ми е несподелена, а не че шефа ми не знае. Аз не съм си позволила да му намекна дори, но допускам, че той може и да се досеща. За да съм честна ще ви дам още малко нформация за него. Женен е и има деца. Всички казват обаче, че е разделен с жена си. Явно е така. Има успешна практика и е състоятелен мъж. Личи си, че обича скъпия живот, въпреки, че не парадира с това.
Не се носят слухове за негови връзки. Тук това не е необичайно. Дори има хора, които парадират с любовниците си. Но за моя шеф нищо не се знае с изключение за няколко негови бивши гаджета от студентските му години...
И така- животът ми е спрял. Аз съм обсебена от една единствена мисъл - за него! Чувствам се ужасно!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0c5ce0aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кое му е ужасното, толкова е хубаво да си влюбен! Случва ти се най-хубавото нещо на света! Моят съвет е да проучиш мнооооого добре дали наистина е разделен с жена си. И ако не е, обичай го отдалеч, но не си слагай грях на душата, не търси връзка. Не се хващай на класическите за случая " тя не е за него", "тя не го разбира", "те не спят заедно". Практиката показва, че това са залъгалки за влюбени дами, които, обаче, рядко почиват на реалност. Естествено, че на фона на това, което описваш, предишният ти приятел ще губи точки. За мен въобще не си кучка, а точно обратното - била си честна с него. Кучка щеше да си, ако си с него, а всеки ден го лъжеш и мислиш за другия. Много правилно си постъпила. Въпросът е, че бъдещето ти е в мъгла. Аз бих помислила за по-нататъшните си действия, само след АБСОЛЮТНА сигурност, че той е разделен с жена си, т. е., не живеят заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 242afd7931
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   A аз се чудя защо лекарите по болниците не си вършат работата, а те явно са заети с наистина съвсем обичайните неща... да въртят любов помежду си.. мой съвет- вижда ти се интересно, че е някакво парвеню, но на качествен човек не ми прилича, хайде пиши следващия път, че си се влюбила в милосърден, състрадателен доктор, който се облича обикновено и е посветен на пациентите си... ( Стив Джобс със милиардите си така и не се облече парвенюшки никога.. )

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bc97528c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всъщност какво искаш от нас? Няма как да ти помогнем, ти си направила избора си, набелязал си "жертвата" си, просто тя не поддава и това явно те тормози. Освен състоятелен, този мъж е достатъчно разумен да не се поддава на емоциите си и да прикрива добре личния си живот. Не бих казал, че е лесна жертва, затова и ти толкова си се впрегнала, затова си захвърлила питомното /приятеля си/ поради липса на предизвикателство, на "ловен сезон". Но това са толкова естествени реакции, че отново ще ти задам въпроса - какво очакваш от нас? Ти ще го преследваш докато не поддаде, което може и да не се случи, ако имаш конкуренция за която ти и не подозираш, защото човекът не парадира с личния си живот. Давай, пробвай се, и без това си обсебена от него, само той може да развали магията.
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2358c8483c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Бих повторила казаното от номер 2 и да добавя: убеди се, че те привлича той - със своите качества, а не властта ( положение, влияние, връзки и т. н. ) и парите му, както и изкушението за бърза кариера...
Номер 3 : Не мисля, че успял и образован професионалист може да се квалифицира като "парвеню"! Нормално е такива хора да бъдат харесвани. Не завиждай и не се дразни!
Ж 43

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker