Да се боря ли за нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли за нея?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3152 пъти
Здравеите ще съм масимално кратък.

Преди 4г., започнах връзка с прекрасно момиче да вметна че аз съм на 28 в момента. Нещата вървяха прекрасно, заживяхне заедно и на втората година останах без работа. Баща и има фирма предложи да почна при негос доста мъки ме убеди, и след осем месеца работа стана инцидент със мен.

Паднах от много високо, последствията счупен гръбнак, изкуствена става на едната ръка и травмата на психиката е ясна защото нямаше гаранции че ще проходя отново. Въответо моето семеиство искаше да ги съдя ( тъста и. Тъщата) защото правилата за безопасност не бяха спазени и куп други неща.

Аз от своя страна влюбен до уши не приех, това започна още в болницата, но аз застанах твърдо зад жената която обичам след опрщерации и лечение в болницата ме изписаха. Аз неможех да ходя 2 месеца бях на легло приятелката ми несе отделяше за миг от мен помагаше ми с всички сили. Времето мина слава богу вече съм на крака абсолютно пълноценем, но нещо в мен се промени до известна степен намразих родителите и. Тогава започнаха нашите сериозни проблеми, защото когато заговорихме за това аз ги обвинявах с пълно основание а тя сезастъпваше за тях, болеше ме от това защото аз си оставих здравето и пренебрегнах семеиството си заради нея, а тя се оберна срещу мен.

И ден след ден нещата се влошаваха карахме се за наи малкото, докато един ден ми каза че ме оставя. В този момнт замен целият свят се срути обичах я безумно въпреки всичко и винаги съм я подкрепял. Стигнахме до компромис да си дадем време аз и казах разбирасе колкото пожелаеш, но за съжаление още на втората седмица разбрах че е започнала връзка с едно момче това беше последния ударкоито ме довърши.

Въпреки това тя ми каза че това нощо не значи защото тои така или иначе не е. В българия вече.Замина набързо след като започна връзката им. Сега се боря с всички сили да си я върна, напрактика е сама в момента но всеки мои опит за среща удря на камък, говорим по телефона всеки ден но още не била готова за среща да не съм я притискал. Напрактика тя е раздвоена разбирам само по гласа и че още ме обича както и аз нея.

Даите ми съвет дали да продължа да се боря за нея или да спра и двамата жертвахме много един за друг. Само да спомена че никога по никакъв повод не съм и посягал несъм от тозитип мъже, проблемите ни бяха само словестни и нищо повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: e2ae6248fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че имате бъдеще, ако продължаваш да мразиш родителите и. Когато се е случила злополуката ти не си ли знаел, че правилата за безопасност не се спазват? Защо тогава не си сигнализирал? Защото всички са си затваряли очите и са разчитали, че нищо няма да се случи. Просто се е случило. Вярвам, че и те не са искали това и че съжаляват. Каквито и да са за теб, те за нея са най-скъпите хора на света. Нейните мама и татко. И тя няма да ги намрази и да се раздели с тях, заради теб, както искаш ти. Няма как да живееш с това момиче и да искаш такова нещо от нея. Това е жестоко. И глупаво. Впечатлява и пълната ти увереност, че те обичала. Това е твое усещане, но гаранции за реалността му няма. Напълно възможно е да са изстинали чувствата и след такива твои изявления. Не казвам, че те нямат вина за това, което ти се е случило. Сигурно имат. Но вече няма как да върнеш лентата. Остава или да преодолееш омразата си и да потърсиш път към нея, или да потърсиш друго момиче.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 02ba1a4734
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И на мен като жена би ми било много обидно ако говориш така за родителите ми. Да, наистина имаш основание да си им ядосан, но си дай сметка, че родителите и не са искали това да се случи, вероятно и те са били не по-малко притеснени от твоите родители. Отърси се от това отровно желание за отмъщение и реванш. Случилото се е случило, Слава Богу вече си добре, какво по-хубаво от това? Прости на родителите и, ако си мъж, обърни се към тях и се сдобрете, всички ще бъдете щастливи. Но ако си мислиш, че тя ще се откаже от родителите си и ще ги обвини заради теб, явно гершиш, защото май момичето ти е доста разумно. Не те обвинявам, само те предизвиквам да опиташ магията на прошката, с нея ще намериш щастие.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 69dcc033f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От автора благодаря за съветите, ще им простя и ще се опитам да си върна изгубената любов, надявам се да не е твърде кесно. Защото сърцето ми бие само за това момиче и ввичко друго без нея ми изглежда празно и безлично, лишено от всякакъв смисъл.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0a008336ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, наистина е неприятно това което ти се е случило и разбирам защо си намразил нейните родители. Логично е. Така е имат вина относно това, че не са спазвали правилата за безопасност на труд, случил се е инцидент, това че не си ги осъдил е твой избор. Единствената ти грешка е че си говорил за родителите й пред нея така. Това е твое мнение, може да го знаят твои приятели, родители, брат, сестра, но не и тя или нейните родители. Колкото и да те обича, това подсъзнателно я обижда. Като толкова не иска да излезе на среща, поговори с нея по телефона. Бори се, не се отказвай. И аз преди време се борех за едно момиче, не станаха нещата, но се радвам че поне опитах и не съжалявам. Защото иначе до края на живота си може би, щях да си задавам въпроса: "Ами ако бях опитал, дали щеше нещо да се получи? " Бори се до последно не се предавай. Щом това са само словесни спорове не е чак толкова зле положението. Просто поговорете малко.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 69dcc033f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора благодаря на тези които откликнаха. Стигнахме до мирно и разумно решение да се разделим, което може би наистина е най правилното и логично нещо което можеше да се направи. Наистина ви благодаря.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 69dcc033f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пак е автора знаете ли какво ми се случи? Не нали, това момиче ме накара да я забравя точно за 5 минути. Радвам се че го направи защото осъзнах какъв глупак съм бил да мисля че е била нещо по различно. Ясно ми каза как онзи за 20 дни и бил подарил кола, апартамент скъпи подараци, а как аз несъм го правил. Да аз съм бедния които неможе да и осигури лукса и скъпите подаръци и 20 минути по късно ми реве и ми казва как мисли да се върне при мен и ме затрупва с смс- и с избор извинение за думите си. Отговорих щом си толкова щастлива и ти осигурява всичко стои си при него а мен ме изтрии. 4ри години съм живял в пълна заблуда за човека досебеси.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4ec4c0d461
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отървал си се, гледай само напред и никога не се обръщай назад! След време може и да те потърси, защото често го правят, но... приеми че все едно ти е теглила куршума и никога не я допускай до себе си отново.
М 31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker