Писна ли ви от несполучливи опити :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ли ви от несполучливи опити :)
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 5450 пъти
Пиша това в изблик на чувства :))). Смесени - на разочарование, лек гняв, веселост и объркване.
За инфо - жена съм, 30 г., вече над половин година сингъл. Знам, че искам сериозна връзка и уж я търся, доколкото това може да се търси. Но не искам да съм с някого на всяка цена. От друга страна, съм се отказала от илюзията, че любовта винаги връхлита като ураган и те помита. Навита съм и на по-кротко развитие хаха. Опитвам се да съм практична. Може би греша? Когато се появи някой кандидат, търпеливо изчаквам как ще се развият нещата. И май това ми е една от грешките ми. Защото дори и да не усещам привличане към мъжа, се насилвам да намеря нещо, което да харесам у него, ако го намирам за горе-долу приемлив вариант. А още по-лошото е, че уж съм решителна, а в крайна сметка винаги чакам да ми дадат знак за одобрение и желание да се случи нещо повече, дори и с мъже, с които не си пасвам и не харесвам особено. Естествено по този начин не се получава нищо. Човекът отсреща усеща липсата на химия и силен интерес.

Наскоро ми се случи точно това: 1ва среща - не усещам нищо към човека, няма емоция, никакво физическо привличане от моя страна, от негова има. Целувки по негова инициатива. На следващия ден се самонавивам, че трябва да дам шанс, човекът не е лош :)). Втора среща - започвам да изпитвам физическо привличане, оттам и главата ми се замъглява и си викам "бе може и да се получи, май ме кефи пича". Ок, ама мъжът впоследствие се размисли, че не изпитва силни емоции, че има само интерес към мен, че не знае точно какво иска и бла-бла. Хахах, не е ли ирония това? Задава си точно същите въпроси, които аз имам навика да потискам...

Надявам се на комични и добронамерени коментари и споделяне на случки от необвързани хора на моите години. На вас писна ли ви? И как се справяте с кризата на тази така хубава възраст?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 53fd5ed11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами насила не стават нещата. И другото което е, сметни колко се чувства мъж щом разчита изцяло на твоето одобрение. Да ти го кажа направо... човека ти е с крехко его, от негова страна също няма кой знае какво привличане към теб така, че по добре се оглеждай за друг.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7fbc6b020c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, наборке
Аз също доста съм разсъждавал по тези въпроси. Времето си летеше и момичетата идваха и си заминаваха една след друга. Някой от тях прекалено много мрънкаха, други не ми харесваха достатъчно, трети имаха други косури, а някой не искаха да бъдат с мене. Бях сигурен, че следващата ще е подходяща. Един ден си дадох сметка, че съм имал връзка с повече от 20 момичета и че отново съм сам. Когато не се е получило 3-4 това е лош късмет. Когато не се е получило с 20 различни момичета тогава проблемът е в самия теб! Седнах и си направих равносметка прецених с какво мога да направя конпромис и с какво не. дадох си сметка, че самият аз не съм съвършен и едвали ще съм подходящ за някоя съвършенна. Свалих си критерия и прецених какво мога да преглътна и какво не. Изведнъж се оказа, че светът е пълен с подходящи за мен момичета на които не съм давал шанс. Сега съм с една от тях и се радвам на късмета си.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 26486966f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Любовта е химия и... физика. Ако няма привличане и то силно - няма смисъл. Аз поне не мога да поддържам връзка само защото мъжът имал качества, не бил лош човек, можело да излезне нещо и т. н. Или е, или не е. Няма средно положение, вземеш ли да го мислиш - нищо няма да излезе. Напротив, любовта не я мислиш изобщо, тя просто те връхлита, без да си я обясняваш. Голяма работа, че си на 30 - това не означава, че трябва да сваляш летвата - тъкмо обратното, вече си жена с по- високи изисквания, добити от натрупания опит. Така че - смело напред и не се отказвай да търсиш най - доброто - иначе няма начин да го получиш:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 382937328b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен трябва да спреш да се самонавиваш, че някой ти харесва, като не ти харесва. И аз бях подведена от приказките на околните, че имам високи критерии и трябва да ги намаля, и поради същата причина започнах да си изсмуквам от пръстите качества, които хората в действителност нямаха, за да се убедя сама себе си, че ги харесвам. Е хората са казали - насила хубост не става, и са били много прави. Просто ако някой не те грабне и не ти стане сипатичен, и не изпитваш желание да го виждш повече просто няма смисъл. А и хората отсреща усещат, че не си искрена, то си личи по всичко, че не са ти тръпка, и съответно не предприемат нищо или прекратяват връзката. Затова няма смисъл, успокой се и не насилвай нещата, не си го навивай на пръста да си хванеш задължително някой, защото колкото по упорито преследваш нещо, толкова повече то ти се изплъзва. И е много важно също да си изяасниш, дали искаш връзка точно с този човек заради самия човек, или просто искаш връзка независмо с кой е, само да е що годе нормален. Каква ти е целта- връзка за да имаш такава, или човек с който наистина искаш да бъдеш? По -добре избери второто и изчакай да се появи някой, който наистина ще ти допадне, а не си губу времето с хора, с които няма никакъв шанс, защото накрая ще ти писне от разочарования и дори да се появи човек който е за теб, просто няма да имаш сили да започнеш връзка с него.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b3dd3e8b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми да: каквото почукало (ти на първата среща), такова се и обадило (той - на втората)! :)
Пишеш, че не желаеш нещата да стават на всяка цена, ама май правиш точно обратното, щом се насилваш "да се химизираш"... Предлагам ти да си дадеш малко почивка - нищо че си на 30! До 32-33 можеш спокойно да се правиш на приятно разсеяна. Току виж и нещата те ударили като с мокър парцал по главата! Искрено ти го пожелавам!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aaee4e7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Автора: Много благодаря за сладките коментари, има голяма доза истина в тях. Задавате същите въпроси, които си задавам и аз нон-стоп.
Номер 2, при мен проблемът е по-скоро описаният от 3, 4 и 5 - насила свалям критериите, поне не толкова съществените (свързани с външността предимно), и се самонавивам да харесам някого, към когото нямам интерес реално. Опитвам се да вляза във връзка с логиката и разума, а съм изключително емоционален човек. Просто бягам от себе си и това ме уморява... Май трябва да се вслушвам по-внимателно в собствените си желания и усещания. Обикновено тези първичните не ме подвеждат. Но все пак за това, че любовта задължително те връхлита и не пита - не съм съгласна, понякога това е само първоначален пламък, от който можеш и сериозно да се опариш, а после нещата да изтлеят набързо :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a8054eae62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не съм била в твоето положение никога и именно за това реших да коментирам. Винаги съм имала мъж до себе си и покрай него поне още двама трима напористи ухажори, които и аз съм харесвала и те мен до степен такава, че да съм сигурна във физическото и личностно привличане... И така вече 25-6 години от как бях на 15.. Та какъв е извода де.. Ако си спокойна, уверена и това да намериш партньор или мъж за срещи или за секс или за каквото там ти си си наумила не ти е идея фикс в живота, всичко си е на мястото. Няма притеснения, няма превъзбуждане и пресилване.. просто една млада и красива жена и мъже, които дават мило и драго да са с нея. В твоят случаи усещам (защото звучиш умна и сериозна) има нещо което не е на мястото си и предполагам, драга ми Бриджит Джоунс :)мислиш прекалено много за над темата. Я ги отсвири и наблегни на Долче Вита или Радостта от живота казано по просто и ще видиш, като мухи ще ти се лепят... на силните и красивите им се лепят силни и красиви, а на теб критерия ти е висок, нека си остане такъв, не си сваляй летвата и не прави компромиси.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b3dd3e8b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке (6), сложен е балансът, който търсиш... Със сигурност обаче разумът и сърцето трябва да са в единомислие, иначе не става!
Има няколко варианта - любовта те "връхлита", а когато поутихне разбираш че и човекът е качествен => продължаваш с него (обратното не става...).
Към дългогодишен и уважаван приятел пламват чувства (досега ги е нямало, понеже примерно е бил гадже на добра приятелка и изобщо не е фигурирал в списъка на "обектите", но наскоро /да речем/ са се разделили...).
Такива работи! Не са най-елегантните от теоретична гледна точка, но затова пък работят на практика!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 382937328b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм номер 4 и те разбирам много добре. Просто при мен също се случваше така, че бях самотна и мислех че трябва да имам връзка, тоест ако нямам нещо не ми е наред. И всички около мен ми повтаряха, че имам високи изисквания. Оттам аз сметнах, че летя в небесата и искам невъзможното, и започнах даже да се насилвам да харесвам хора, които в действителност не харесвах изобщо - тоест нищо не изпитвах към тях. Затова дори и насила да се виждаш с някой известно време, чакайки да се появят някакви чувства накрая всичко се сгромолясва с гръм и трясък, защото просто не са твоите хора и никога не са били. По ирония на съдбата, точно когато се бях отказала да имам връзки, се появи човек, с който даже не исках да се виждам, но той ме накара да се видим, беше много настоятелен, и се оказа че го харесвам напълно без да се насилвам по никакъв начин. Както и той мен, всичко си беше естествено без излишни напъвания и самоубеждения. Иначе преди съм имала случаи в които съм се виждала с някой и не съм го харесвала и след време съм се обвинявала отново, че имам високи критерии и този човек не е заслужавал това. Но просто ако трябва нещо да стане то ще стане, може би тези хора ги срещаш за да си извадиш изводи какви хора не искаш и когато се появи някой който искаш, ще си наясно със себе си,

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aaee4e7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ме зарадвахте с конструктивните си коментари, благодаря ви искрено :)
Номер 7 - кефя ти се, че си заредена със самочувствие и си така освободена :))). Разсмя ме много заради сравнението с Б. Джоунс. Че прекалявам с размислите, спор няма. Че това е затормозяващо - също. Че не ме удовлетворяват чисто сексуални връзки - и в това съм се убедила от опит. Първоначално се чувствам много секси, но после усещам празнота... Иначе щеше да ми е доста лесно, кандидати за флиртове и неангажиращ секс достатъчно - чак вече се притеснявам, че за друго не ставам :D.
Номер 8 - да, труден баланс. Но не искам да се втурвам напред само заради голата емоция и после да се окаже, че съм хабила чувства напразно. А аз винаги влагам много чувства и размисли - независимо, че не са любовни хаха.

Абее всичко е доста сложно, какво значи да изпиташ чувства към един човек за няколко срещи? Това си е чиста химия, симпатия, привличане - нищо дълбоко. А химията не е гаранция, че сте на една вълна в живота и че нещата после ще прераснат в любов. Пфуу, уморих се от тия размисли хахах. Ще изляза да пия бира довечера и да дрънкам глупости с приятели, кво ми пука за мъжете. Секси съм си и без тях :D Хайдее, със здраве и успех в любовта и секса на всички :***

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fa2790e3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ах, повлиях ти със съвета да си гледаш живота и да не ти дреме за химията, физиката и другите сложни науки. Аз пък вярвам в любовта от пръв поглед, случвало ми се е да я изпитам и беше толкова хубаво и силно, че още ми е замаяна главата:)
Н7

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e56a62b9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Казвал съм го и на други места, ще го кажа и тук - жената е в апогея на привлекателността си на 30! Убеден съм, че си много сексапилна, а очевидно и умна жена, затова не мога да приема подобни пораженчески изповеди - несполучливи опити, писнало ти, при това след като дори си направила компромис. Я по-уверено! Как мина излизането с дружките, позабавлява ли се, светът стана ли малко по-розов след една-две бири? :) Както на теб ти е трудно да намериш мъж, който да ти подхожда, така и на мнозина мъже ни е трудно да намерим жена, която да ни плени за дълготрайна връзка, така е в живота, светът е за двама, но тази привилегия трябва да се заслужи с позитивизъм и... малко повечко бира:Р
М, 35
P. S. "Филмът" ти ми е много познат, все едно е част от моя живот. При това жената за която става дума беше, не, е страхотна, затова като че в главата си не мога да затворя вратата:) Абе странна работа е човешкия мозък:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aaee4e7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   N7 - може и да те разочаровам, но си самоповлиях :) супер, явно имаме различни представи за "любов" :)

N12 - Еее, включи се и един мъж, браво :) Да ти кажа, на 1-2 бири светът става доста по-симпатичен и шарен, за розов не знам. Признавам, че нерядко се движа от позивитизъм през реализъм та до черногледство - какво да се прави, козирогче съм, Сатурн е виновен хаха.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e56a62b9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, сега със Сатурн ли ще се оправдаваш? :) Аз пък сигурно съм подвластен на Венера щом се осланям само на позитивните си емоции:) И не разбирам защо светът да е шарен, а не розов след 2 бири, хъм, всъщност имам една розова риза със някакви странни шарки, дотолкова странна, че не смея да я нося дори след няколко бири заради възможни грешни интерпретации на сексуалността ми:) Всъщност лошо е единствено когато черногледството си е чиста проба реализъм, при теб не забелязвам такава тежка фаза, по-скоро временно разстройство /само внимавай, защото често временните неща се оказват отчайващо трайни:)/
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aaee4e7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора:
Хаха, N 14, ти май се върза на това със Сатурн :D

Хайде бре, други необвързани мъжове няма ли да се включат да споделят как подхождат към подбора на дами. Рационално или емоционално :D

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9826f3e650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, не, няма:Р Само ние сме, private party, планетарно при това:) И тук там някой благосклонен модератор в похват Deus ex machina:) За какъв рационализъм говориш, аз уж все от него изхождам, но накрая неизбежно се осланям на емоциите:)
Между другото ще ти кажа защо не ти се получават нещата - първо се размрънка, че няма мъже, появих се от някъде си, само аз си знам откъде:Р, и ти вместо да благодариш на Бога за звездния урожай, заяви: къде са останалите мъжоля, насам народе, да си попълня харема:) Тъй, тъй, поредното доказателство, че на жените угодия няма, пък после рационално ли било, емоционално ли, има ли смисъл като няма значение, когато тези понятия са загубили смисъл в женския тълковен речник или по-точно са се слели в странна симбиоза, обслужваща основно и единствено женската половина от човечеството:) Ами ти самата казваш, че започваш рационално, пък после и не разбираш кога се ражда емоцията, хъм, та така и ние мъжете, за да оцелеем, се стараем да не дефинираме нещата по начин, който ще отслаби позициите ни и се нагаждаме според ситуацията и моментното настроение на жената:)
И рече Бог "Да бъде Светлина"... и се появи Жената, ослепителна, сияйна, феерична, олицетворение на Хаоса:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Искате ли да знаете каква е истината?
Всичко е енергия. Когато започнете да мислите за някой въображаем човек, когото имате желание да срещнете, да си представите как изглежда, какви качества има, ситуациите ще се наредят и вие ще го срещнете непринудено. Оттам нататък от вас зависи както и от другия човек, защото не е възможно да му влияяете изцяло на свободната му воля. Тя любовта не трябва да се търси. Просто ще я срещнете въз основа на мислите си. Другото важно нещо е например доста приятели виждам както се обясняват в любов на приятелките си и обратно така и се разделят след това. Защо ли? Ами написах по-горе мисля, че разбирате. Ако не поддържате това чувство, то ще замре и после ще започнат самообвиненията или обвиненията към партньора от типа: той ме заряза, държа се грубо с мен и т. н. Но това е следствие от причината, която най-вероятно сте вие. Може да сте го накали да се чувства така и да е променил отношението си към вас както и обратното, ако той ви е наранил вие да приемате негативната му енергия. Има доста книги по тази тема за подсъзнанието и т. н., където може да научите какво имам предвид, но не всичко което се пише е истина все пак трябва и да практикувате и да видите резултатите кога идват. Общо взето ето какво се случва в края на някоя връзка: двамата се разделят, започват да навлизат лошите емоции от раздялата, хората започват да се отчайват и най-лошото могат и да изпаднат в дълга депресия, а това ви обясних по-горе какво се получава - затъвате все повече и повече.
Zake

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4ac0e15d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Връзките са или по сметка (няма се предвид меркантилност, а става дума по-скоро за такива, при които при избора рационалното взема връх над емоционалното и двамата патрньори са ок с това), или започват като неангажиращи и сексуални, а после двамката установяват, че ги бива за двойка и извън леглото, ама ти искаш хем тръпка, каквато обикновено има при вторите, хем изначална сигурност, каквата има при първите. Сещам се за една нецензурна пословица, която завършваше с "душата в рая" ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9826f3e650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много ми допада написаното от 17, вярвам, че всичко е на някакво енергийно ниво, но дали с четене се става вещ в тази материя не бих могъл да се обзаложа, доста съм чел и пак се чувствам гол и бос в нея:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Към 19
Света просто така е устроен, но масата хора са програмирани да вярват на външния свят, тоест 99% от хората. Може да попиташ твои приятели или приятелки защо се разделят. Аз мога да ти отговоря: точно както написах в по-горния си коментар, някой от 2мата е започнал да посява негативното и го отразява към другия кажи речи магия. Тоест магията е просто използване на силата на мисълта както в момента има много псевдоврачки, ясновидци и т. н., които правят любовни магии или развалят различни видове магии. Специално хората в България се замисли защо постоянно се чувстват нещастни и копаят на едно място с години. В България основно започва този негативизъм от парите, а оттам следва завистта и други по лоши психически състояния. Хората, които завиждат никога не получават желаното, защото каквото излъчват то се връща и при тях. Виждал съм хора, които завиждат за чуждата жена на някого, например той неприятно изглеждащия се е уредил с красива жена или наример как съседа му кара кола за 200 бона, а той някаква брица за 1000 лева. И знаете ли какво тези хора остават в тоя състояние ще привличат повече от него. Основния проблем на хората е, че не вярват на тези неща, но дори и да не вярват той живота си тече на базата на тяхните вярвания независимо от какво естество са било то конструктивни или деструктивни. Хората обичат да живеят на автопилот и да обвиняват другия, че е виновен или че така им било писано (съдбата им била такава). Истината е, че няма черна дъска в Рая, където пише ти (името), ще станеш... и т. н. Всики се използват извинения. Ако искаш да успееш зависи какво е успеха за теб трябва да започнеш от мислите си и тогава ще станеш съзнателно същество, ще започнеш да управляваш живота си според твоите желания, а не според убежденията, които са ти били натяквани от малък от медии, телевизия, родители, приятели и други.
Zake

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0e21b67985
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравей... много ми е познато всичко, което си описала. И аз си задавам същия въпрос. Да, писна ми, уморих се. Сигурно искаш да ти кажат как ще срещнеш някой ден твоя идеален принц на бял кон, но аз ще направя изключение и ще ти кажа, че може и да не го срещнеш. И не, не съм песимистка. Фактите и човешките истории го показват. Гаранция няма! В този живот никой не може да каже какво ще ти се случи. Щом на някой се случва, значи на всеки може. Тъй като си задавам същия въпрос има ли смисъл да се чака мъжът с главно М, който ще преобърне целия ти свят и ще е взаимно, не мога да ти отговоря. Просто исках да знаеш, че не си единствената, която се пита. Аз лично съм вече на края на опитите си. Нещо като последен опит. И съм си казала, че ако не изпитам любовното щастие ще се предам. Имам човек до себе си, който ме чака и ме обича, прекрасен човек, който би ме носил на ръце, но не съм влюбена. В редната ми връзка дадах всичко от себе си, но той не ме обичаше. Иронията на съдбата! Еми не може за всеки да е happy end все пак. В този живот всичко е цветно, а отдавна не вярвам в справедливостта в приказките. Бих те посъветвала да даваш шансове на хората, които си заслужават. Може да не е голямата, изпепеляваща любов, но поне ще са ти достатъчно отворени очите и трезвен умът, за да оцениш стойностното в човека. А кой знае може с времето да го обикнеш, заради самия него и голямото му сърце. Поне аз така се надявам. Внимавай, защото годините си минават и да не съжалиш един ден, че е имало човек, който си е заслужавал, а ти си търсила пеперудите в корема. Най-хубаво е ако имаш и двете. Искрено ти го пожелавам. :) Аз лично.... почти се отказах вече. Имам нужда от спокойствие.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ebab75dde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   До Авторката! Мисля че ти самата съзнаваш какъв е проблема, но като повечето жени се опитваш да го омаловажиш. ИНТЕРЕСИ. Тази думичка е твоята основа, а на всичко останало се търси някакъв баланс. Винаги съм се чудел на жените, защо тръгват отзад напред. Правят проучване на някой(на база интереси) и ако намерят сходност с това, което им отговаря се напъват да извадят чуства за да се заблуждават, че са открили някаква хармония. Има една неписана истина, а имено, че чуствата и интересите са две различни величини. Няма човек, който може да си планира чуствата но повечето жени се опитват да го правят за да осъществят интересите си. Няма мъж на този свят, който ако усети че е предмет на интереси, да се съгласи да играе ролята на параван за твоята прагматичност. Дори и да изглеждаш като мис сексапил и красота, ролята която му определяш ще е до момента в който го разбере. Опитай се да следваш емоциите си и да си избираш мъжете на база химия а не на материя и възможноста наистина да намериш хармония ще се увеличи многократно. Знам че живеем в мъжки свят и жените трудно се справят сами в него, но изборът си е твой. Една връзка не е бизнес план а усещане. Трябва да разбереш, че неможеме да имаме всичко, а вероятноста да уцелиш 6-ца от тотото е 1 на 10 000 000. Тези който са 6-ца от тотото го знаят и не се женят.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aaee4e7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   (Автора) Защо бе, номер 16, колкото повече, толкова повече - мнения де, ти какво си помисли... или вече взе да ме ревнуваш ;)

Номер 18 - искам аз, искам, ако не се стремя към най-доброто, няма и да го получа. Явно има по-големи реалисти, респ. скептици, и от мен :D

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b03ea65555
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Винаги ме е учудвала способността на жените да могат да излизат с мъже, които не ги привличат физически. Човекът не бил лош, казваш:) Повярвай ми, това, че някой не е лош, не е повод за отношения с него. Пълно е с добри хора. Обаче не е пълно със свястни връзки. Излизай и давай шансове само на мъже, които те кефят (да използвам този звучен турцизъм). И бъди по-активна с тях, активността (липсата й) е може би най-основният проблем в тези отношения, трябва човек да го осъзнае и да действа смело, няма какво толкова да губи в крайна сметка, като се замисли.
_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2c87430714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Не знам дали ми е писнало, по-скоро вече не ми пука толкова. Наскоро си дадох сметка, че дори няма за какво да съжалявам, т. е. нито едно от момичетата, с които сме били гаджета или пък само съм искал да бъда, са си заслужавали. Няма нито една, за която да си кажа с нея сгреших или пък я изпуснах. Не съм и от мъжете обаче, които смятат, че жените не стават и т. н. Вярвам, че има нормални жени, които не се чудят по цял ден в кое кафене да киснат и кой да им даде пари за това или онова.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d661753228
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ти си само за мен, но няма как да те открия. мъж 37

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1430134309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Писна ми като си харесам някое момиче все да се оказва, че е обвързана

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69787fe1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   До zake

Виждам, че си доста активен/а (моля те сподели дали си момче или момиче и на колко си) по темата за позитивното мислене. Но ми се струва, че от скоро (не повече от година) се интересуваш от това. Имаш някои пропуски, които могат да се окажат подводни камъни при постигането на целите. Ти постигал/а ли си някакви по-сериозни цели? Питам, за да обменим някакъв опит евентуално. Аз иначе имам какво да ти кажа. Прочел съм не само Луиз Хей, ами поне още 20 такива книги и мога да ти кажа, че не всичко, което го пише в книгите е вярно, а и има важни неща, които почти никъде не се споменават в книгите. Казвам ти го като човек, постигнал доста неща с помощта на креативната визуализация и я практикува от от 12 годишен (сега съм на 28). Аз имам и предимството да получавам интуитивни прозрения кое е вярно и кое не е, така че мога да ти помогна за някои неща, а и аз искам да видя твоята гледна точка, може пък и ти да ме научиш на някои неща.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e56a62b9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Ех, авторке, аз ако ако бях толкоз ревнив, щях да се цаня за модератор и да трия наред конкуренцията:Р То мнения дал Господ, макар че както виждаш тук минахме на енергийно ниво - позитивно мислене и тям подобни:) Само ще отбележа за Zake и 28, че задълбочаването в тази материя, реално не води до по-доброто й познаване, нека вярват повече на интуицията си:)
А ти, авторке, неминуемо ще ме срещнеш там, където енергиите ни се преплетат, което само не мога да определя в кой точно живот ще се получи, а може и вече да се е случило някъде назад във времето или пък напред, зависи от коя страна наблюдаваш процесите:) Хъм, от друга страна, за да си неудовлетворена от личния си живот, определено не си ме срещнала, поне не и в миналото:Р
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Към 28 Момче съм на 23, постигал съм неща, които съм искал. Когато започнах да тренирам мисълта си започнах по-бързо да ги осъществявам. Иначе знам от 6-7 години за тези начини, но бях в някакъв период на автопилот сега от около 1-2 години започнах да осъществявам нещата. Просто в началото не бях търпелив и не разбирах механизма. В един момент осъзнах как аз съм си причинявал нещата в живота си. Например как започнах да вярвам, че приятелката и точно така стана поддадох се на съмненията, въпреки че знаех че не трябва, но като почнах да мисля че ще се върне обратния процес разбрах, че е много труден и може и да не се случи дори няма как да влияеш на свободната воля на другия човек. Да и аз съм съгласен, че има заблуда на места, специално където говорят за парите. Не действа механизма както твърдят там.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69787fe1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   От 28 до 30

Би ли споделил, ако не е тайна как точно постигна целите си - с визуализация или нещо друго? И някакви по-особени тънкости евентуално има ли? Знам, че може би не е тук мястото. Принципно бих пуснал такава тема, но се съмнявам, че модераторите ще я одобрят. Пускал съм подобна и не беше одобрена.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   С визуализация заедно с чувство и емоция, че вече е станало. Това го правих, когато изкарвах оценки в университета. За момичето четох Кехоу какво беше описал в книгата си. Започнах да го правя и за два месеца я срещнах. Не помня дали всеки ден си го представях. Използвах за някои неща утвърждения.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b03ea65555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Вярвайте в подобни глупости, а после се жалете в нета. Самовнушението има някакъв краткотраен ефект (неслучайно спортистите ги учат да се надъхват по време на мач "Давай, можеш! "), ама да очакваш да ти промени коренно някой аспект на живота е доста наивно. Реалните постижения на хората са продукт на много работа и много случайност. Гаранции никога няма.
_Az_

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69787fe1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 33

Ти не вярвай, щом не искаш, но не ни убеждавай и нас. Аз всичко, което го исках от живота (с едно изключение, по което работя в момента), вече съм го постигнал. Пък ти щом искаш, си вярвай цял живот, че от теб нищо не зависи, но не ме убеждавай, след като имам почти всичко и то не краткотрайно, а от години. И как очакваш точно аз да ти повярвам, след като съм го видял лично в моя живот, че не е така, както си мислиш? Виж, ако е някой друг скептик като теб, ще ти повярва, но не и аз. Предпочитам да се взема в ръце и да постигам целите си (с мисъл и действия), отколкото цял живот да чакам случайността да ме целуне и да ми даде нещичко. Тук не става въпрос за внушение, а за реални постигнати цели като пари, семейно щастие, здраве и т. н. Парите трудно ще си ги внушиш - или ги имаш, или ги нямаш.

Не те критикувам, просто ти казвам, че колкото и да не ти се вярва, не си прав. Ако го осъзнаеш, ще е добре за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b03ea65555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   34, никъде не съм казал, че всичко е случайност, а че тя е голям фактор (изрично съм написал, че трябва и много работа, ама това някакси ти е убягнало), освен това парите, семейното щастие и здравето просто няма как да са постигнати цели, те са просто блян и мотив за живот (за да продължаваш живота си имаш нужда да преследваш нещо, обикновено са все илюзии).
Дори в един момент да ти се струва, че ги имаш, в следващия момент може да останеш и без трите. И то за нула време. От писанията ти личи, че просто много си се надъхал да ги имаш "Ще ги имам аз, ще видите вие! " (та чак вече си въобразяваш, че ги имаш - нали всъщност Кехоу, Мърфи, Силва и т. н. точно на това "учат" наивниците - а единственото, което реално правят, е да обогатяват себе си за сметка на такива като теб).
Пожелавам ти успех, иначе вярвай в каквото искаш. Аз съм твърдо за здравия разум и колкото се може по-близо до реалността, фантазиите не са ми особено интересни, истинският живот е достатъчно шарен, за да си губя времето с измислени от хората неща, плод на това, което им се ще, а не това, което е.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 759f1a80b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Това с привличането е божа работа изглежда. Досега не съм се влюбвала от пръв поглед, нито пък съм се чувствала неустоимо привлечена от някой хубавец. Не казвам, че външността не играе роля, играе разбира се - нали първо това виждаме, все някоя забележителна черта която да ни привлече вниманието за да преминем към етап 2 - дали духовното му съдържание е това, което на нас ни се иска да е. Любовта е толкова простичко нещо, но защо винаги я съпътстват драмите, игричките и колебанието

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69787fe1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Говоря в сегашно време, не защото ми е казал Кехоу, а защото го имам. Как да кажа за нещо, че ЩЕ го имам, след като ВЕЧЕ го имам? Това че намерих точно същата жена, която съм си представял, и точно по начина, по който съм си представял, сигурно е случайност и "внушаване", така ли? Т. е. тя няма нищо общо с това, което съм си представял, но аз си "внушавам", че е такава. хахаха Кефиш, пич!

Нямам намерение да споря повече, защото нагледно в живота си виждам, че това работи и то с изключителна точност и то не за неща, които можеш да си ги "внушиш". Ако вижадш, че в джоба си имаш 2 лв, няма как да си внушиш, че са 1 млн., нали? Ти може и да не си овладял техниката и тя да не работи за теб, но това не означава, че за никой друг не работи. А ти на всичкото отгоре се опитваш да убедиш негъра, че е бял.

И аз ти пожелавам успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b03ea65555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   37, всъщност се опитвам да убедя "негъра", че е "черен", докато той си е внушил, че е "бял" и ми вика "Бял съм беее, бял съм, Кехоу ми каза как да побелея и успях! " :)
А това, че си срещнал жената на мечтите си е може би най-голямата ти заблуда, има много просто обяснение защо двама души по принцип няма как да се разбират особено добре (до вероятности опира), съответно е абсурдно изобщо човек да се надява, че ще срещне кой знае какъв партньор, ама ти си го срещнал, ние нищо не разбираме и т. н., няма нужда да се повтаряш, дано илюзията ти продължи дълго, че да компенсира донякъде неизбежното разочарование, към което се стремиш с бясна скорост:)
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Към 28 можеш ли да пишеш някакъв ник под писанията ти, за да знам, че си ти. Можеш ли да ми обясниш ти как постигаш нещата. Какъв е механизма според теб, дали с искане или без искане го правиш и може ли да ми кажеш нещата, които не се споменават в книгите? Ако не ти е удобно да ги напишеш тук може да контактуваме на друго място?
Zake

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 715ed884f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Знам какво се опитваш да направиш, но не, няма да ме пречупиш с негативната си енергия, хейтърчо :). Тебе завистта ще ти пречи винаги. Парите в банковата ми сметка сигурно ще кажеш, че ми се привиждат. Ти докато си зает да ме опровергаваш, аз постигам успехи, така че плюй си. Исках да ти отворя очите, но щом си вглъбен в собствения си провал остани си там.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 41409d5de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Писна ми от НЕОСЪЗНАТИ и БЕЗДУХОВНИ жени. Жени които само мрънкат, че искат добри момчета, без изневери и разделящи поради материалност. Писна ми, да слушам, че те не са виновни и се за взимат за жертви. Писна ми от консуматорки и фалшиви жени.

М22 (:

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: de1b24b791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   до Zake

по принцип ми се иска да комуникираме на друго място, но не е възможно, защото не можем да си разменим данните за контакт. Иначе имам написана обширна статия по въпроса. Между другото аз преди да разбера въобще че има такива неща, си ги правих тези визуализации просто спонтанно, защото мн съм искал да постигна някои неща. Естествено не минаваше много време и ставаше точно едно към едно. Тогава се замислих за тези неща и веднъж "случайно" попаднах на една книга вкъщи и оттам се започна изучаването на темата. Честно казано колкото повече задълбаваш в темата, толкова по-зле. Трябва да го правиш почти спонтанно, без да се притесняваш дали го правиш перфектно, защото и да не правиш, то с времето се усъвършенства от самосебе си.

В общи линии и аз като теб - с визуализация. Но не трябва да се отдава голямо значение и да се чудиш и да мислиш дали и как ще стане, прави се като хоби, защото ти е приятно, без да създава дискомфорт, мисли и тем подобни.

Това, което обикновено се пропуска е, че вярата не трябва да е на сила, а трябва да е естествено следствие от визуализацията. Ключовото е да се чувстваш така, както би се чувствал при положение че вече си постигнал целта. Визуализира се с детайли и точно едно и също ВСЕКИ ден. По няколко пъти още по-добре. Но по-добре няколко пъти по малко, отколкото един път по много.

Вселената не разбира от думи, мисли, а само от чувства и емоции. Трябва да се включат всички сетива - осезание, зрение, слух, обоняние, вкус и най-важното емоция.

При някои хора (например онзи скептичния) те не работят по ред причини, но няма да се спирам, че трябва да пиша до утре.

Ще ти цитирам откъси от статията си.

Ако не знаете как изглежда бъдещата ви къща и я създавате в ума си, това не е визуализация, а въображение. Ако след като веднъж сте я създали заедно с всички детайли – как се разхождате в нея, какви цветове са стените, как е обзаведена, какви аромати усещате, какви шумове чувате, какви емоции изпитвате и т. н., си я припомняте, това вече е визуализация. Не очаквайте обаче да виждате и прекалено много детайли като например точно къде е разположено всяко петно от пръсканата мазилка, това вече е прекалено трудно, излишно и ни носи само стрес. Основните детайли са достатъчни, не издребнявайте с прекалено дребни и не се притеснявайте, ако все пак ви е трудно да детайлизирате. Детайлизирайте, доколкото ви е възможно, а оттам нататък не се притеснявайте и не мислете дали детайлите са достатъчни. Освен това трябва не да виждате образа, както го виждате с очи, а веднъж създаден само да си го припомняте в ума си.

Първо, внимавайте какво точно си пожелавате и дали то ще ви направи щастливи. Например ако мъж е визуализирал как среща красива жена и това се е сбъднало, може да се окаже, че това не го е направило по-щастлив, защото тази жена може да е красива, но пък да има лош характер и да не му допада като човек. В този случай е трябвало да визуализира, че жената, която ще срещне, освен красива е точно такава, с която биха имали перфектни отношения. Друг пример: визуализирате, че се разхождате в луксозна къща. След време ваш приятел си купува подобна къща и ви кани да ви я покаже. Разбира се, че ще се радвате за него, но това ли ви е била целта? Визуализирайки, е трябвало да се чувствате така, сякаш тя е ваша, а не просто, че се разхождате в нея.

Втората тънкост е, че веднъж постигнали целта това чувство не трябва да ви напуска. Има хора, които са постигнали сериозни резултати, но по-късно това прекрасно чувство ги е напуснало въпреки постигната цел. Причините могат да са: неблагодарност, успокояване, рутина и др. Замислете се, че понякога не е трудно, след като човек е постигнал целта и се е нарадвал, в един момент да му писне и да си каже: „Е, да, имам съпругата, за която съм мечтал, но какво от това? С нея вече толкова съм свикнал, че я взимам за даденост. Вече не изпитвам онази емоция, която изпитвах в начало. Освен това след толкова години вече всичко е рутина и нищо не ме радва. ” В никакъв случай не допускайте подобно нещо. Винаги оценявайте постигнатото, бъдете благодарни, продължавайте да му се радвате, защото в противен случай, без да искате, започвате да използвате Закона за привличането против себе си. Мислейки така, вече не се чувствате така, както сте се чувствали, докато привличате успеха. Така има сериозен риск да загубите всичко постигнато.

Това е най-важното в общи линии, има и други неща, но трябва да пиша много. Когато публикуват статията ми, ще ти дам линк.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b03ea65555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   40, вече успешно демонстрираш религиозно чувство, привиждат ти се негативни енергии, хейтъри и т. н., ударил си го на защита на вярата си:)
Опитай се да направиш разлика между реални неща и фантазии, знам, че ти е трудно, при положение че вече си залитнал здраво в някаква "вяра", но кой знае:)
Прави ми впечатление, че постоянно изтъкваш благосъстоянието си, не ми се връзва подобно "щастливо" създание, което има всичко, да си губи времето тук, по-скоро пробваш да закачиш нещо от нета, а като страничен ефект захвана спор с мен, не се мъчи:)
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   42 А иначе разминаването в книгите и филмите къде го виждаш? Механизма на парите според мен не е много правилен както го обясняват. Там според мен има някаква уловка. Забелязал съм, че трябва да промениш нещо, защото общо взето ще привличаш хора, които имат пари, а не че са твои. Бях те попитал за искането, че не трябва да се иска защото така привличаш отрицателното тоест нямането. Другото например, ако например желая да привлека 100 лева и визуализирам, че ги намирам просто на земята това дали ще се случи или няма защото така детайлизирам твърде много? С хора става много лесно просто се замислям за тях и ги срещам в различни ситуации или някой ми говори за тях и т. н., но съм забелязал че ако уточня да ги видя например в някой район, тоест да детайлизирам не става.
Zake

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b03ea65555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   42, ама тези щуротии са писани и писани от въпросните автори и популяризирани от медиите до втръсване, ти статия си седнал да пишеш:) Вместо да се наслаждаваш на "перфектния" си живот:) Или ти толкова добре се чувстваш, че искаш да направиш и другите такива:)
Смислената статия би била опровержение на тези глупости и призив към превес на разума за сметка на голата вяра.
_Az_

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   _Az_
Защо си толкова скептично настроен? Не разбираш ли, че живота е изграден по този начин. Интересно ми е тогава би трябвало да вярваш в съдбата, тогава живота е предначертан и се знае какво ще ти се случи? Ами тогава какъв би бил смисъла да се живее след като всичко е ясно? Дори и да вярваш или да не вярваш и в двата случая си прав, защото живота ти е проекция на мислите ти, а те стават действия. Докато не спреш да завиждаш няма да получаваш всичко се връща като бумеранг в този живот. Щом не вярваш в тези закони тогава какво мислиш за ясновидците и "черните" магии? Тези хора точно използват силата на мисълта както и внушения да повярваш в нещо, което не се е случило и затова много хора патят и се чудят как и защо точно тях ги сполита, какво толкова са направили.
Zake

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aaee4e7ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   (Автора:) Ейййй, тримцата, супер много оспамихте темата - моля да си направите отделна темичка и там да си спорите на воля (peаce)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69787fe1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   До Zake

Ами степента на детайлизацията е индивидуална, защото при някои води до стрес, до прекалено ангажиране на въображението и това пречи да се отпуснеш и така се блокира всичко. Но други пресъздават по-добре емоцията, ако детайлизират. Така сам трябва да разбереш до каква степен. Единственото правило е тя да е максимално приятна и минимум ангажираща.

Колкото до парите, не трябва да визуализираш самите пари. Те са само инструмент, а не самоцел. Те самите са нищо. Нещо е онова, което можеш да си купиш или осигуриш с тях (и то ако ги използваш правилно). Визуализира се само крайната цел, която искаш да постигнеш с тях. Например скъпа къща. Но визуализирайки къщата, емоцията трябва да е не просто на наслада от самата къща, а и на самото чувство за притежание. Иначе без това чувство наистина ще привличаш само богати хора и нечии къщи, но не и твои. Но все пак ми се струва, че освен това трябва да имаш и малко знания за самото управление на парите. На мен това не ми е проблем, защото съм финансист по образование и си търгувам с акции и валути за собствена сметка от дома. В смисъл определено знам как се борави с пари правилно. Иначе колкото и пари да имаш, ако не се управляват правилно, ми се струва, че малко или много тази визуализация ще се обезсмисли, поне аз така си мисля.

Относно искането. "Искане" не знам дали е точната дума. Аз по-скоро копнеех за тях, защото те са важни за мен и сега, когато ги имам ги ценя и всеки си благодаря, че съм ги постигнал. Но аз освен че съм копнял за тях, винаги съм имал вътрешното усещане, че е въпрос на време да ги имам, защото ги заслужавам.

до Az

Добре, щом предпочиташ така, ще ти кажа, че съм беден, нещастен, самотен, некадърен и какъвто там се сетиш клошар. Надявам се това да ти е доставило поне малко радост в живота.

А иначе опитите ти да ме обидиш, не ми повлияха особено. Опитах се да се обидя и да ти доставя още една радост, но това не е съзнателен избор. Ако все пак искаш да поработиш в тази насока, ще се наложи да използваш нещо по-хард, гадничко такова, но и в същото време трябва да се одобри от модераторите. Така че помисли по-добре за нещо оригиналничко. Може пък и да се поубидя.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69787fe1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Авторке, права си, че те оспамихме :) Извинявай за което. Проблемът е, че не ни одобряват такава тема и затова така се получи. Но пък огледай спама, може да има нещичко, което да ти помогне за нещо. Аз лично обещавам да спра да пиша. Peace :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 49ba9b1d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   48 Можеш ли по този начин да върнеш старо гадже, което те е зарязало? Или няма как тъй като влияеш на свободния й избор?

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker