Приятелят ми иска да съм слаба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми иска да съм слаба
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 6176 пъти
Здравейте, пиша в този сайт за пръв път, защото искам да споделя нещо което ме измъчва от доста време.
Имам приятел от 2 години и половина, обичаме се много и имаме бурна връзка. Проблемът е там че още от самото начало на връзката ни той винаги ми е правел намеци за теглото ми от сорта на "Слънчице, дебела си, отслабни! "
или "Ако надебелееш след време, ще те оставя! " или пък "Почвай да ходиш на фитнес, не се излагай. " Отначало не се смятах за дебела, винаги съм била 60-62 кг. при ръст 175. Но когато толкова много пъти ми се повтаря едно и също, започвам да губя реална представа за себе си.
И така отначало тръгнах на фитнес, почнах да се храня по рядко и отслабнах, станах 55 кг. при което цикълът ми спря за 3 месеца, постоянно бях замаяна и нямах сили да тренирам вече. Той разбира се беше доволен, насърчаваше ме да продължавам да тренирам, но как да тренираш когато си на едно кисело мляко на ден. И така сега съм 59 кг. отново, защото предпочитам да съм здрава. Но от няколко дни, гаджето и пак започна с намеците за фитнеса, с фрази от сорта на " много си лакома " и се чувствам ужасно.
Извинявам се ако историята ми ви се струва глупава, но просто искам да споделя това и да узная дали на някой друг му се е случвало подобно нещо. Очаквам съвети, Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: f43f7c060a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, ще позволя да ти пиша, защото съм минала през подобен проблем. При ръст от 173 см. съм била винаги м-у 57 и 65 кг., сега дори съм 66 кг. и нямам проблем с мъжа си.
Но това не винаги е било така.
Когато бях на 18 г. тръгнах с един мъж (първият ми), в когото мислех, че съм влюбена. Той непрекъснато ме тормозеше за теглото. Почнах да припадам, стигнах 55 кг. и кръвното ми беше много под нормалното. Истината обаче беше, че този човек беше импотентен (тогава не разбирах много от това). Сега си давам сметката, че е бил голям комплексар и се е опитвал да си го изкара на мен. Мисля, че дори приятелят ти да не е импотентен, той 100% е комплексар. Яд го е на теб, на погледите и ухажванията от другите мъже.
При мен забелязах следното - когато съм прекалено слаба получавам къде-къде по-малко комплименти.
Някъде към 60-63 кг. се чувствам най-добре, а мъжете най-много комплименти ми правят, когато съм дори като сега - 66 кг, защото бюстът ми се налива до чашка D. /иначе съм С/. Проблемът на сравнително високите жени като нас е, че в България мнозинството жени са с 10 см. по-ниски. Не можем и НЕ ТРЯБВА да имаме техните мерки и е нормално да изглеждаме по-едри.
Ходи на фитнес, но не за да отслабнеш, а за да се стегнеш и за удоволствие.
Зарежи този комплексар, няма оправия от собствен опит ти казвам.
Аз скъсах с първия си мъж и всяко зло за добро - няма 2 седмици по-късно се запознах с бъдещия си съпруг, който ме харесва такава, каквато съм, потентен е и ми дава самочувствие, вместо да ме мачка, за да си избие комплексарщините.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 993839f407
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се отслабва с гладуване, отслабва се със хранене храни се нормално 3-4 пъти на ден... просто яж храни от рода на плодове, зеленчуци, пилешко месо. Също искам да ти кажа, че много хора които ходят на фитнес не спазват диети... ядат си каквото и когато поискат... дори и хамбургери, сладко и прочие... храни се нормално... единственото което трябва да правиш е просто да тренираш редовно. 3-4 пъти са достатъчно седмично... и ще видиш ефекта още на първите 2 седмици... бъди сигурна в това. Колкото до приятелят ти... питай го, като не му харесваш толкова и постоянно те обижда, защо за бога е тръгнал с теб?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7b430c92bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Оставяй го. Ако се чувстваш дебела - тренирай, но в никакъв случай не гладувай... в тренировките му е цаката.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7e3d1762ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила теглото ти си е перфектно както и ръста.. А на този пръч му кажи да си ебе майката да няма заради него да станеш скелет и накрая да ти кажа твърде слаба си яж и така да стигнеш до някоя болест и той да ти каже ти си болна аз не искам да имам нищо общо с теб.. късаме.... еееееееее няма да стане!!! :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6c6bfc6257
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Абе я го зарежи тоя нещастник! Как може така да се отнася към теб, то бива неуважение, ама чак пък толкова. Я му покажи откъде изгрява слънцето. Както каза Номер 1, комплексар!

Птичето

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bef617ac39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Образовай се преди да ходиш на фитнес. Когато се ходи на фитнес се спазва диета. Обърни се към специалист? И какви са тези комплекси? Човешката простотия няма граници. ПФФ...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b11767ca50
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Този пък да не е Шварценегер, та на теб търси кусури? И ти с всичкия си акъл си седнала да му се връзваш. Дебела била, как не. Аз съм 60 кг при 175 височина, чувствам се и изглеждам идеално така и не смятам нито да свалям, нито да качвам заради нечий мъжки прищевки и комплекси. Набива ти комплекси, избивайки своите по тоя начин. На твое място ще намеря негов недостатък и ще го кълва все там. Баси претенциите и лигльовците.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 97f2afcfd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нормална си. Не мисля, че има нещо нередно в теглото ти. Просто той харесва друг тип жени. Ако искаш, ходи на фитнес за здраве, но не мисля, че имаш нужда да сваляш.

Аз мога да ти кажа дори, че аз харесвам жени с твоя ръст, но с по-големи килограми.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 66c46d5700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ходи на фитнес и се храни със закуската, която се казва фитнес! ама как така приятелят ти иска да си слаба? не те ли харесва такава, каквато си? според мен въобще не те обича!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7bfe3d06ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1 е права по отношение на ръста и размера в БГ. Но вие момичета сте си екстра дори когато сте били най-дебели пак сте били слаби. Я потърсете тук в този сайт и ще се убедите сами как мъжете харесват пълнички жени. Вие къде сте тръгнали с вашите 66 кг при тоя ръст. Проблемът е че жена 175 е доста висока. Вие забелязали ли сте какви смърфове са повечето ни мъже. ПРеброите колко левенти ще срещнете на улицата. Идеална си не гладуваи заради него, но можеш да спортуваш заради себе си.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 312ef4910c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   За какво ти е човек, който не те цени и иска да те промени? Аз лично не се смятам за дебела, но не се смятам и за фиданка; имам си малко коремче и много пъти съм искала да го махна, но не става - такава съм си, не мога да пазя диети, не мога редовно да тренирам... Но ако МОЯТ приятел ми прави намеци (или по-точно какви намеци, той в лицето си те нарича дебелана! ), аз няма да го търпя! Принципно съм си раздразнима и веднага бих го направила на 5 стотинки, но това не означава, че тихите и кротки момичета трябва да търпят подобно нещо!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9d4319544e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Колкото теб съм висока. Била съм от 50 до 67 кг и никога не съм била пълна. Чувствах се най-добре, когато бях около 63 кг. Сега съм 56 кг. Никога, ама никога не съм била на диети и не съм спортувала. На фитнес едва ли ще отида някога. Когато бях 50 кг (подвижен скелет) ходих много често по клубове и дискотеки и лудите танци до сутринта ме бяха направили като от стомана. Сега, когато съм омъжена и се кротнах съм мека кифла, но пак се харесвам много, а и мъжете не са преставали да ме харесват. Моят мъж иска постоянно да напълнявам. Храни ме като прасе. Всеки ден ми купува сладки изкушения и какви ли не специалитети. Понякога се тъпча от лакомия, но не мога да стана повече от 67 кг.
Зная, че при жените нормалните кг са като извадиш 110 от ръста. 175 -110 = 65 кг. Това са нормалните кг за теб и мен. Аз в момента съм 9 кг под нормата, но пак си се чувствам перфектно. Твоя приятел анорексичка ли иска да те направи? Ти си си нормална, дори под нормата. А той иска да ти съсипе здравето. Помисли дали си струва да си с човек, на който не му пука, че ще се разболееш за сметка на болните му фантазии. Ако те обича ще те харесва такава, каквато си - НОРМАЛНА.
Има и друга крайност. Моят мъж например с годините качи 50 кг над нормата и сега не го желая вече. Карам го да спазва диети, защото холестерола и триглицеридите са му доста завишени. Аз не желая да имам деца от болен мъж. Колкото и да го обичам всичко си има граници. Той трябва да спазва диети, а не ти или аз. Моят мъж е дебел, а твоят е болен мозък. Кое според теб се оправя? И помисли дали си струва да си губиш времето с психично болен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 81826244ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оставяй го, не те заслужава, ако е заради теб само за килограмите. Човек трябва да на диета едиствено и само, той да се чувства добре, а не заради някой друг. Според мен си добре с килограмите на тази височина.
То по тази логика закръгляните и по-дебелите хора трябва да са самотни, нещастни, това са глупости.
П. П. Аз бях малко по-пълна, качих заради изпити, не се чувствах комфортно в тялото си, не за заради мъж, а заради самата себе си. Гладувах като мислих, че така ще отслабна, но не ставаше, докато не осъзнах, че с гладуване нищо няма да стане, а с здравословен режим на хранене (дори понякого го нарушавам). Така с здравословния режим в момента съм в перфектните мерки и се чувствам добре в кожата си.
Бъди в тези килограми, в които ти самата се чувстваш добре, а не заради някой друг!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 27378b52fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   А гаджето ти ходи ли на фитнес??

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f77a60fc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ужас, ще повторя мнението на всички по-горе - приятелят ти не те заслужава, обижда те право в очите, мачка те, а ти го търпиш. Дори и да те намира пълна, а ти изобщо НЕ си при твоя ръст и килограми, да си търси някой ходещ скелет по негов вкус и да не ти набива комплекси насила. Ужас, момиче, осъзнай се и го разкарай този жалък кретен.
В тази връзка, като бях по-млада, имах връзка с един комплексар, който за да не се чувства кофти от погледите, които обирах, един път не ми каза, че съм красива или секси. Стигнах до там да си мисля, че не ме смята за привлекателна, докато мъжките погледи подсказваха друго... Така че винаги можеш да попаднеш на някой, който от злоба, неувереност и комплекси да се прави, че не примира по външния ти вид. Нещо като защитна реакция.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cea0a04f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   почни го и ти него с неговите камъни :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ad567b1103
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Не слушай приятеля си. Килограмите ти са много добре за възрастта и височината ти. Ако го слушаш, ще станеш анорексичка. То, така се започва. Бъди такава каквато си. Щом се чувстваш добре, като си си в твоите килограми, значи си остани така. Тези признаци на замайване и гадене, означава, че организма на човек не е направен така, че толкова бързо да отслабва. Не се налагай на принципите на приятеля ти момиче! Бъди себе си и така, както ти искаш да изглеждаш и да СИ!

Violet

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c2301a382e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Така по някакви си мерки и килограми не може да се определи дали си "дебела" или не. Но не това е проблема според мен. Вие като сте се запознали и сте започнали да излизате същата фигура ли си имала? Същите килограми ли си била? Едва ли си напълняла драстично от както сте заедно, все пак 60кг не са "драстично" тегло при ръст 175. Въпроса е той до колко те уважава и наистина обича. Разбирам изведнъж да си се запуснала и да си напълняла 10 и повече килограма и той да отбележи това, но от самото начало да ти прави проблем за килограмите.... Защо изобщо е започнал да излиза с теб след като не му харесваш? ! Явно е нямало друга кандидатка и келеша си е казал какво пък толкова- аз ще я променя. Айде няма нужда разни комплексари да ти объркват психиката и да ти смачкват самочувствието! Прецени си добре! И бъди малко по-горда, да не би да е единствения на света!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8f02c0df59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз пък имам обратния проблем. Висока съм 170 и тежа 65кг не съм дебела но не съм и слаба. Нямам корем и т. н много тънка талия но щръкнало дупе и големи гърди. Моят е вманиачен да ме угоява. То са шоколади, манджи. Пощипва ме тук там и все казва може и малко повече. Няма угодия

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ab3e83ceaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Има по лесен начин просто се прекръсти на фиданка кръстева хахха

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 982b6667fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Момиче осъзнай се и го зарежи тоя.... и аз съм била на твоята висока съм 175 и в момента съм точно 70 килограма и се чувствам супер добре.... падала съм до 58 при което коментарите бяха че приличам на болна... този твой приятел явно е страшен комплекс... коментара на номер 1 описва мн точно и моето мнение

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 22845a2488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Честно казано вече адски много се нервя на момичета като теб които не са способни да оценят себе си.
Тичаш след някой добре обигран манипулатор и си мислиш че е голям мъж - в момента в който стане напечено тоя голям мъж ще хукне с опашка между краката..
ще ти дам съвет макар да знам че няма да се вслушаш в него :
Започни да гледаш на хората по задълбочено - не толкова първосигнално.
Някъде навън има мъж който ще те оцени като човек ще те обича такава каквато си ще се чувставаш спокойна и защитена с него а не в постоянно напрежение дали си одобрена и заслепена от истината че твоя приятел е мухлио който е сложил маската си на позиор нещо което
знам че се харесва в жените, всеки може да играе някаква роля, но не всеки може да бъде наистина мъж.
Защо ти пиша това ли хмм да кажем че познавам много мъже които имат дълбока стратегия с жените - за тях всичко е игра - подценяването на партниорката им е малка част от играта.
а ти за него си средство за забавление и домакиня някой ден която ще пере чисти готви и простира насрани гащи до откат..
Ако искаш да живееш в тая заблуда бъди с тоя "мъж"

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8d8efd0a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Сега ще добиеш представа: Имаш нормални височина и тегло! Една много успяла фолк певица, чиято визия харесвах, вече е загубила представа за тегло и красота. Харесвал съм я, но стана 45кг. Момиче, което прилича на сламка! Натам ще за запътиш, ако решиш да ставаш 50кг. Толкова хубави момичета, пък заприличват на излезли от Освиенцим. Жена висока 165 и тежка 44.. Това е САМОУНИЩОЖЕНИЕ! 52 е идеалното тегло за такава жена, както 60 за момиче с твоя ръст. Кажи на приятеля си, че той трябва да напълнее, явно изглежда дребен до теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e2c04ffe16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Екстра си си, моме. 175 см, 60-62 кг. е перфектно. Даже и малко отгоре. Ако качиш докъм 65 кг. ще си супер. С готини гърди, готино дупе. Вярвай ми. Разбирам ги тия неща. Доста моми са ми минали през рацете, така, че знам кое как е. А твоя човек, ако иска тапицирани скелети да ходи в Сомалия да избира.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ad567b1103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Супер си си! Една моя братовчедка е на 19 години, 160 см, 57 кг.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aff1e29fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Мила всеки мъж предпочита тигрица, а не тюлен в леглото :)
относно килограмите.... гладуването е тъпотия! Той иска да се стегнеш, а не да си един разпуснат тюфлек, защото го е срам от теб, срам го е заради това, че приятелите му излизат с млади стегнати гаджета, а той с матрьошката. Срам го че не може да те вдигне с две ръце и да те чука във въздуха щото си се насвинила и има риск да получи херния ако се напъне с теб. И най-вече го е страх, че ще спре да те желае и ще се наложи заради теб самата да се отврати от това, в което си се превърнала и ще си търси друга, която да отговаря на желанията му.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 68f8141148
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Миличка, зарязвай го този!

ИЛИ те харесва каквато си ИЛИ да си търси друга!
Я ти му кажи да я заякне, иначе ще си хванеш друг, как ще се почуства?

А ти номер 26 си ПЪЛЕН комплексар! Точно такива като гаджето и и като теб са най-зле изглеждащите, както се вижда и неграмотни ГОВЕДА.

Защо авторката да седи при такъв тулуп, при положение, че е интелигентно и готино момиче? ! А и тя НЕ Е дебела, разбирам да беше, да е загрижен за нея, според мен тя и ЗАКРЪГЛЕНА не е!

Не знам какви сте такива жени да позволяват да ви мачкат!
Я се стягай, авторке!

Повярвай ми, като бъдеш с мъж, който те ОБОЖАВА И ОБИЧА такава, каквато си - тогава ще си щастлива. А ти не си го срещнала още!
Дано ме послушаш, макар че дълбоко се съмнявам... Бъди силна и успех! :*

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f26b14c71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   ОЛЕ!!! И още си с него? Мила, той НЕ ТЕ обича истински! Ако той те обичаше, щеше да те харесва такава каквато си! Да не говорим, че при ръст 1. 75 65 кг. са напълно достатъчни. Съжалявам, но това е истината. Зарежи го. Той ти досажда и те кара да се чувстваш по-нищожна, обиждайки те, че си дебела. Зарежи го!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9aa2a7f6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Ахааааааааааааааааааааахахахах... Номер 26 ме разсмя!
И си прав, и не си... То самата девойка си е за мъмрене че се мъкне с някакви, ама и да наливаш мисля не е добре!
Това че не можел да я вдигне - мисля не е негов проблем... В залата не се сила на 200 кг, защото знам че не мога да ги вдигна! В тоз на мисли нашият къде е блял като се е сгаджосал с нея? ! Айдееееее...
Амън пък от такива дето искат слаби, с големи цици и розови *****, да смучат биберона 24/7, да похапват "дечица"!
В тоз ред на мисли са и девойките с ходещите вибриращи банкомати, с чурки 25 минимум...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 41c8eac94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Пич, то и всяка жена иска алфа мъж с плочки, интелект, пари, неутолимо желание за секс и със способността да я кара да свършва всеки път в леглото, ма такива не съществуват.
Все се говори за това, което мъжете искат, но и дума не се споменава за това което дават, което в повечето случаи е нищожно малко.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 43c7126c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ти си висока и стройна. Теглото ти е перфектно за ръста, не го слушай това момче не те заслужава, щом се интересува само от теглото ти и е готов да те зареже ако напълнееш... Явно е някакъв маниак и определено трябва да се среща с анорексици...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aff1e29fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   номер 26 съм, до номер 27.
Надали някога ще можеш да разбереш аз какъв съм, но си личи ти самата каква си :)
В действителност съм мъж мечта потвърдено и от сегашната ми партньорка и тези от миналото ми. Злобата която струи от думите ти ме кара да си мисля, че в поста ми си видяла самата себе си и единствено личното неодобрение и отражението на действителността те принуждават така низко да изригваш емоционално.

Към авторката: ти имаш доста добри мерки и не виждам какво може да не ти харесва, лично ти препоръчвам да не прибягваш до диети, а просто да имаш по интензивни аеробни тренировки, с които да се поддържаш. Най-добре поговори с твоя човек и го питай след като забременееш и родиш когато ще си с 30 кила отгоре какво ще ти говори и дали смята да е с теб въпреки фигурата ти?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e613cffe45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   По начина по който пишеш, мога да предположа че си някъде около 20... а това също е от значение за отношението на височина, спрямо килограми. Приятеля ти е някой малък пикльо, който неразбира от жени. Мъжете(не пикльовците) харесват секси тип жени а не кощрамби с 20 единици разлика между височина и килограми. При твоя случаи съотношението е близо до перфектно. Смени пикльото с някой, който може да оцени женственоста ти. Съгласен съм, че всеки човек трябва да подържа форма с малко фитнес, но да гладуваш заради някой малоумник, които харесва закачалки за дрехи не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c1907015ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Хаха, 26, направо ме развесели с първия пост.... от втория става ясно, че не си злонамерен, но наистина наливаш масло в огъня съвсем ще вземе авторката да се комплексира дали изглежда като живо Барби или не.

Намирам, че няма нищо лошо в суетата /в умерени граници/ както по отношение на собствения външен вид, така и към този на половинката. Не е нормално обаче когато виждаш колко мъки коства на някой да задоволи прищявката ти за 5 кг. разлика в теглото, която при този ръст е не особено съществена, да настояваш. Съпругът ми и аз сме в обратна ситуация - аз си бях слаба като се запознахме, като се оженихме и останах такава и след двете деца. На него женитбата му се отрази предимно на коремната област. Това не ме спира да си го харесвам, защото искам да се чувства добре. Ценя него като личност, като моя ежедневна компания и човек, когото виждам първо като се събудя и последно преди да заспя. Важно ми е да е добре и в настроение, да се чувства спокоен и сигурен в мен, а не под стрес и на ежедневен кастинг. Не го вкарвам в мои модели и идеали, това е жив човек. Харесвам Брад Пит, което не значи, че човекът до мен трябва да му е двойник, за да ме привлича. Единствено съблюдавам да се храним здравословно у дома, без количествени ограничения. Диетата я одобрявам само против затлъстяване, от което авторката явно е далеч. По логиката на приятеля й обаче, тя и ако си боядиса косата в цвят, който той не харесва, ще я зареже...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 68f8141148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Номер 32 - не се напъвай, видяхме те какъв си - комплексар. А аз изригвам така, защото никой няма право да накърнява достойнството на другите и да влияе негативно върху психиката им. Когато си с някого - приеми го такъв, какъвто е, ако не - търси друг! Иначе горката ти партньорка, ти си от типичните "хвалипръцковци", дето след половин година трябва да бягаш от тях като дявол от тамян!

Авторката е умно момиче, дано го зареже този!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b1097cd176
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Теглото от 65 кг при ръст 175 см е ПЕРФЕКТНО!
Аз съм 165 см и бях 58 кг. Не много слаба, но винаги съм се чувствала добре в кожата си. Напоследък нещо понапълнях и сега съм 65 кг, но човекът до мен не ми е казал нито дума. Шегуваме се, че коремчето ми е станало като на бременна в 4-ти месец и че съм поопънала дънките, но всичко се изчерпва до там. И той и аз знаем, че ще се взема в ръце и ще си сваля тия 6-7 кг. Но това е друго. Той не е с мен заради тялото ми.
Не го слушай тоя тъпан какви глупости ти говори. Ако иска да има гадже скелет или анорексичка да си я търси другаде. Ти си жена, а не кукла - трябва да имаш достатъчно сили, за да живееш и да раждаш деца. Няма как да стане ако си вечно на диета, за да му угодиш. А какво ще стане ако забременееш и напълнееш съвсем? Няма да си първият такъв случай. Без значение какво изпитваш към него, сега е момента да си тръгнеш, за да не съжаляваш после.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f77a60fc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Само АВТОРКАТА не се включва да каже дали е говорила открито с "мъжа"до себе си за идиотското му поведение.... Интересно ми е на какво прилича този хубостник, да не е случайно същински аполон?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 902b4c0f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Всякакви подобрения и усъвършенствания следва да идват от самия човек, а не отвън (някой си й/му казал нещо и т. н. ). Ако ти имаш истинско желание да оправяш нещо по себе си, ще намериш начин и сили. Ако нямаш, не се мъчи, "насила хубост не става" важи за подобни случаи. А мъжете, като имат претенции към теб, да не се е захващал изобщо, какво значи "Кефиш ме, дай да почнем тук нещо, ама трябва да свалиш 5-10 кг! ". Това са простотии, породени от техни фантазии, примерно "Ех, какво личице има тази мацка, ама да беше малко по-слаба! ". Е, сори, майна, това личице върви с това тяло, предлага се само в комплект.
_Az_

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 32fcc8bc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Поредната която ходи на фитнес ама яде едно кисело мляко на ден. СМЯХ СМЯХ. Хич не ми е жал за толкова глупаво постъпващи момичета. Стига си мрънкала!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 32fcc8bc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   до номер 10

Смърфове? Може аз на мъжете не обръщам внимание, обаче съм забелязал какви са момичета. Дребни, трътлести, късокраки. Тази година 3 пъти ходих на море и видях само няколко наистина красиви момичета. И не под красиви нямам предвид дръгливи.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9694256dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Здравейте.
Много ми допадна темата. Коментарът на номер 1 е напълно изчерпателен.
Аз съм 174см. По настояване на бившия ми (168см и 60кг. ) се бях стопила на 50кг. и не приличах на нищо - нямах никакви женствени черти. Сегашният ми приятел (185см. 98кг. ) направо ме "охрани". Той ми върна самочувствието. В момента съм 58кг. имам стегнато и добре оформено тяло и най-важното - чувствам се перфектно!!!
Така че... не се съобразявай с мнението на никого, изглеждай така, както се чувстваш най-добре.
Поправете ме, ако греша, но съм забелязала, че високите жени с голяма талия има къде да качат някое и друго килце, без дори да се забележи :))
Хапвайте спокойно, спортувайте и се обичайте!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 68f8141148
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Номер 32 и 26 наистина звучиш като боклук, дано има по-малко мъже като тебе. Направо повърнах като ти прочетох глупостите! Успех на авторката и дано остави тоя задръстеняк.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f77a60fc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   И аз изпаднах в подобна ситуация, а съм доста по-голяма от теб. Новият ми приятел директно ми повтаря подигравателно, че имам "шкембе". За справка - винаги съм имала леко закръглено коремче, не съм от мацките със супер плосък корем, но шкембе е супер силно преувеличено... И въпреки че осъзнавам, че изопачава нещата, пак ми е тъпо и обидно. Днес е "шкембето", утре ще ми намери друг кусур, сякаш той е перфектен. Ноо, той естествено твърди, че за мъж било нормално да има шкембе хаха. ю
Ей това е, никой не ни кара насила да сме с такива кретени без грам такт и възпитание, сами решаваме дали да останем с тях!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 091a6c69d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   И моят бивш приятел (първият ми) ми ги намекваше тези неща. Беше ми казал "Ако отслабнеш ще съм готов на всичко за теб" и аз глупачката правех и невъзможното за да съм слаба за да ме обича. Стигна се до там, че се разболях от булимия и за какво, за да ме зареже като мръсно коте, понеже се бил влюбим прекалено много в мен...

Оставяй го този комплексар нещастен, не те заслужава!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f77a60fc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Егати и тъжната равносметка - само един мъж може да набива такива комплекси на жената и тя да се опитва да му угоди въпреки кофтито отношение - патриархални са ни още разбиранията и това е...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 385787678a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Сега нека да се изясним. Той защо е с теб? Защото си готина, усмихната и т. н. или само заради външността ти? Защото ако е заради последното просто не си заслужава да си съсипваш здравето заради човек, който е готов да те зареже заради 2-3 кг. Това е безумно! По важното е ти да се харесваш и да се чувстваш добре в тялото си, а какво щял да каже приятелят ти или съседката от горния етаж е без значение! Ако те обича истински ще те приеме такава каквато си! Ами я си представи, че си омъжена за него. Какво ще те зареже когато ти се появи първата бръчка или първия бял косъм? Това е малоумно и всеки който е в състояние да зареже уж любим човек заради такова нещо просто не те заслужава! Така, че помисли ти как се чувстваш добре и си свиркай! Просто явно това момче не е за теб! Ти нали не би го зарязала ако качи 2-3 кг? Особенно ако знаеш, че свалянето им може да се отрази зле на здравето му точно както е станало с теб. Не знам, това си е мое мнение, но аз не бих останала и ден с човек, на който много повече му пука как изглеждам отколкото дали съм здрава.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9a0b8bcd80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Според мен си си добре с този ръст и тегло приятеля ти е пълен комплексар. 175/62 -65 килограма си е добре а ти си имаш нормално телосложнение. Аз съм мъж на 24 обаче съм под нормата 180/72

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker