Не мога да си простя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да си простя!
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3036 пъти
Разделихме се преди месец след повече от 4 години заедно. Трябваше да се разделим - той не се държеше добре с мен.. обиди, скандали, инат, изневери.. просто ужас.. Сега ми е спокойно, но не мога да си простя, че се случи така.. Имах мечти, за него така и не разбрах дали е имал. Исках да сме заедно, но не се разбирахме. Яд ме е! Много ме е яд защо допусна да се случи така.. защо? Не искам да се връщам при него, не искам пак да страдам.. просто ми е мъчно и тъжно, че така се случи с любовта ни и връзката ни.. Това ме мъчи и не мога да го преглътна.. Сега той се държи добре, но е късно вече.. И това също ме е яд, защо чак сега се сеща, не знаеше ли, че така ще стане?? Защо не ме оцени преди.. защо сега трябва да живея с някакви непознати, вместо да се прибера и да се гушна при него и да се обичаме.. Много ме е яд.. много
Ж, 25г

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 549a1ce6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Пиша, защото си пуснала тук въпроса си, а никой не отговаря, а пък аз мисля, че заслужаваш поне един отговор за това, че си споделила! Не съм бил в твоята ситуация, но бих ти казал, че любовта винаги се гради от двама. Ти може да направиш всичко за една връзка, но ако човекът отсреща не ти отвърне подобаващо, нещата няма да се получат. Колкото и да опитваш. Надежда обаче има и тя е се корени във факта, че всички грешим. Някои грешки са простими, други не. Седни и помисли върху всичко, което се е случило. Ако нещата са поправими, опитайте се заедно да ги коригирате. Ако обаче те вече са приключили, продължи нататък. Ще боли дълго време и споменът ще остане, но рано или късно ще се съвземеш от емоционалната дупка. Мисля, че всички имат подобни фази в живота - перфектни връзки няма, както и няма перфектно стечение на обстоятелствата. Животът е низ от хубави и тъжни моменти, но какъвто и да е, ние трябва бързо да се ориентираме, да помислим какво да направим и да следваме избора си. Успех!

Джак

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b334750bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката - да и аз съм правила грешки, не съм била безгрешна.. и именно и заради това също не мога да си простя..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 40444c5be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В живота винаги има приливи и отливи. В началото на връзката ви сте били настроени на една честота, но с времето нещата са се променили. Можеш отново да намериш любовтта, но ако си фокусирала мисленето и емоциите си към бившия това ще ти блокира енергията. Единият вариант е да мислиш и да си представяш новия човек, другият е да се фокусираш върху бившето гадже и ако той все още има чувства към теб ще се върне и можеш да оправиш нещата, но ако той си следва неговите цели само ще изгубиш от енергията си и трябва да гледаш напред. Най-важното е да мислиш за хубавите моменти с този човек, а не да гледаш всички лоши неща, които сте преживели като обидите, изневерите и т. н. Опитай и ще видиш промяната. Но най-важното е да не мислиш деструктивно върху това, така ще привличаш още от лошото и ще изпаднеш в депресивно състояние.
Успех!

Zake

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b334750bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката - благодаря на номер 1 и 3 за съветите. Гледам оптимистично, мисля, че тепърва ще ми се случат хубавите неща. С бившия се разбрахме засега, че няма да се събираме.. А лично според мен мине ли повече време и никога няма да се върна, защото не може да съм на standby и когато му скимне да се събираме или разделяме..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 40444c5be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако искаш да привлечеш нов човек в живота си започни да излъчваш любов и забрави негативните емоции. Няма как да влияеш с мисълта си на определени хора, защото те имат свободна воля можеш просто да промениш отношението им към теб и ако е имало любов да се върнат. За да намериш нова сродна душа започни да си я представяш всеки ден преди лягане например, представи си какви качества притежава, какво правите заедно и т. н. сякаш е в сегашно време и скоро ще го срещнеш.
Успех!
Zake

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b334750bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката към 5 - така и правя, но по-скоро гледам да си представям себе си.. Как съм щастлива, опитвам се да не натоварвам другиго с очаквания, че ще ме направи щастлива, ами че аз сама ще го постигна, един вид сама със себе си да съм наясно и в спокойствие :) И че всичко допълнително ще бъде добре дошло! :) Благодаря отново за съвета! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 40444c5be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочети книгата на Луиз Хей - Излекувай живота си, там ще разбереш много неща за живота и че няма случайности.
Zake

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 584606d9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма смисъл да се връщаш при него. Няма начин да се е променил. Нормално е да се чувстваш така, след около месец ще ти мине :))

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 549f449e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си мисли, че нещата ще се променят. Сега се държи добре, защото не сте заедно. Не се връщай назад, продължи напред и не се самообвинявай. Случват се такива неща в живота. Знам, че е трудно, но по-добре ще е да не се връщаш назад. Успех. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 095dc56961
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм мъж, и въпреки това ще ти кажа, мъжете са боклуци, аз не бих се държал никога лошо с една жена, знам че ти си много добро момиче, което заслужава да бъде обичано и щастливо, и аз бих искал да срещна момиче като теб, повярвай ми че никога не бих обиждал, нагрубявал най великото и прекрасно създание на земята ЖЕНАТА. Пожелавам ти скоро да срещнеш мъж, който мисли като мен, все още има такива, тогава ще бъдеш истински щастлива. Целувки М37

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 45a0846d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   "... Защо така се случи с любовта ни... " авторке, където има любов от двете страни, няма обиди, побойща, изневери и т. н. Така, мила, постъпват само комплексарите. Истинския мъж умее да цени жената до себе си и да и показва колко много значи т за него.
Няма за какво да се упрекваш и да се чувстваш виновна, че не си случила на подходящия. И запомни едно от мен-"Нормално е да плачем за мухльовци, защото истинските мъже не идват, за да ни разплакват. "
Кураж и само напред.
Маги

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b334750bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката - благодаря ви! Определено вече се чувствам по-добре. Мина месец и половина, свикнах с новия ми начин на живот :) И определено съм по-спокойна :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1b730e54c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Разбирам те. И аз съм в същото положение. На 27 съм, преди месец се разделихме. Не, че не го обичам още, но липсата на отношение, внимание, подкрепа, каквото и да е било време за мен, липсата на разговори и на секс си каза думата. Бяхме заедно 7 години, в които аз говорих, говорих, говорих, обяснявах, обяснявах, обяснявах, молих, молих молих и нищо не се случи. А сега, след като си тръгнах... Обещава ми целият свят, цялата вселена. Обещава, че ще бъда щастлива и че той ще бъде такъв, какъвто искам аз. Само че, вече е късно. Аз вече не му вярвам, защото се наслушах на обещания и се нагледах на НЕизпълнението им. И сега се чувствам лошата, виновната. Защото го оставих, защото не му вярвам, защото не искам да му дам още един шанс. Гадно е и е болезнено. Но с времето става по-добре. Просто всеки път, когато в главата ти се зараждат разни мисли ги туширай с нещо друго. Не оставай без някакво занимание. И бъди щастлива сама със себе си. :) Успех, мила!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8f513c9617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към 13: "Аз вече не му вярвам, защото се наслушах на обещания и се нагледах на НЕизпълнението им" - за някой политик ще да става дума:))
_Az_

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8a6a9f9ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И при мен нещата са подобно на споделената история. Той поиска да си отида което прави нелепо, всичко което ми минава през ума. Да намерих начини с които съм щяла да бъда по добра да мисля и постъпвам по правилно. Но не не и не, пак не го виждам
Тогава, три месеца след като се виждахме рядко за минути и се карахме грозно все още през соц. мрежи, както си тръгвах от служебна среща, една дума се стовари в мислите-смирение. Да аз съм нетърпелива в много голяма част от втемет, но имами ситуации, в които съм увладея това. Не нетърпението ефинотто решение на невъзможността ми да се справям с лекота с живота и предизвикателствата. Неумението да съм смирена, това умение би направило всичко по друг по добър начин, стига да го умеех. Винаги ще пазя място само за него в сърцето и времето си, дори и да го няма ще съм това което бих искала да бъда тогава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker