Който не мисли, така се получава. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Който не мисли, така се получава.
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3921 пъти
Здравейте, бесен съм, за това реших да споделя моята история.
Преди 3 месеца се запознах с едно красиво момиче, хлътнах по нея много, независимо че вече не би трябвало за моите 29 години да се влюбвам от пръв поглед.
Отначало подходих от далеч, като само си говорехме общи приказки като пушехме цигари пред сградата в която работим. Беше толкова красива, че си мислех че няма шанс да излезем дори на кафе заедно.
Само че с времето самата тя предложи да излезем да се разходим след работа, тъй като денят и бил тежък и имала нужда да се разтъпче.
Така започнахме да говорим за все повече лични неща.
Сподели ми за личният си живот, че имала дългогодишен приятел, който зарязала защото имали различие в характерите и много я ядосвал.
Така близо месец излизахме почти всяка вечер навън и си говорихме за какво ли не.
Бях влюбен до уши, не можех да повярвам че всяка вечер сме заедно, макар че вътрешно корема ми се свиваше и знаех че не бива да се захващам с нея, усещах че нещо не е наред.
Така една вечер я целунах след няколко питиета и тя не се дръпна. По принцип ми се видя притеснителна и реших че ще ме отхвърли, но тя не направи нищо.
Следващите няколко дни имах чувството че летя, бях най-щастливия човек на земята.
И така някъде още месец всичко беше идеално. Не бяхме правили секс, тъй като не исках да прибързвам, да не помисли че я искам за момиче за една нощ, исках и се опитвах да и показвам че я уважавам не само като външен вид, а и като жена.
Обикновено пушехме в точно определено време пред сградата в която работим, но един ден излязох че ми беше нервно и реших да пуша по-рано, което по принцип е забранено и познайте какво, видях я навън с друг мъж, на видима възраст 35+. Като ме видя се стъписа и определено не искаше двамата да сме на едно и също място по едно време. Тогава просто аз хвърлих цигарата и се качих на горе още по нервен.
След това не исках да говоря с нея, защото ми беше достатъчен само погледа и, паниката която изпита когато се засякохме, само че тя ме причака и се опита да оправи нещата. Каза че това бил просто приятел, някой който не бил важен и че съм изпадал в крайно ревностно настроение.
Казах си "Да, вероятно просто много я харесвам, за това ревнувам". Така това беше вечерта, в която след няколко питиета тя ми предложи да и отида на гости и правихме страхотен секс. Е да, но не всичко беше идеално, защото тя без да иска си остави чантата прекалено близко до нас и чувах как телефона и е на вибрация и ще звъня поне 20 пъти. Направо усещането беше ужасно, независимо от страхотния момент. Чувствах се като доброто момче което правеше всичко което тя иска и си представях как някой стои на телефона звънейки и, който е бил в моето положение.
Не можех да се примиря, не исках да съм несигурен и реших да я попитам, кой е звънял толкова настойчиво.
Тя ми каза възможно най-глупавото оправдание, алармата било и съм си въобразявал.
Аз не и повярвах и се скарахме.
На другият ден ми стана гузно, че може би съм проявил пак ревност и че за момента преценката ми не е трезва и отидох да и се извиня. Само че тя не ми прие извинението, каза че щял съм да я отровя и съм развалил всичко хубаво между нас, колкото и тя да искала нещата между нас да са добре. Каза ми че тази вечер е заета и че има нужда от малко въздух да си помисли.
Дори като ми го казваше реших че ме мами, не знам защо. Чувствах се ужасно, от една страна исках със цялото си сърце да и повярвам, да бъдем искрени един към друг, а от друга, усещах по интонацията и и вида и че ме лъже.
Така вечерта не беше много трудно да я проследя 3 пресечки, където се качи в някаква кола. При нашият не голям град не беше трудно да видя къде отиват и като слизаха от колата видях, че е със същия този познат, с който пушеха няколко дни преди това.
Стоях отвън, палейки цигара от цигара и виждах как се смеят и той я прегръща и всичко в мен се обръщаше. Исках да слеза да го пребия, а нея да я заключа в къщи, само това исках. След кутия цигари палейки фас от фас, реших че е най-добре да не се унижавам повече и да се прибирам.
Следващите дни нарочно не излизах да пуша, защото исках да не я засичам. Вътрешно се надявах тя да звънне, или да дойде и да ми каже че иска да излезем, да сме отново заедно и по този начин да разбера че знача нещо повече за нея, от онзи другия. Само че не стана нищо такова, няколко дни не спах побърквайки се от неизвестното и от ревността която ме тресе.
После се видяхме случайно на входа, пита ме как съм, все едно нищо не е станало, сякаш не ме беше лъгала в очите. Почувствах се унизен, отвратен даже. Казах и какво съм направил, че съм ги проследил, че съм я видял и че съм се почувствал ужасно. Отново последваха хитри манипулации от нейна страна. Били приятели от доброто старо време, не се били виждали години, но не искала да ми казва че ще излизат, защото съм щял да реагирам пак така ревностно. Каза ми че това бил краят, щом се дърва като дете.
Разбира се пак приех че проблемът е при мен, за това реших да проверя до какво мога да се докопая във фейсбук. Беше трудно, защото разбира се всичките и приятели които имаше не бяха видими, само че на една снимка, коментар от преди 3 години, беше точно той "далечният и приятел от детството". Този който по случайност носеше името на бившият и приятел :)
Тогава ми стана ясно кой е той и защо тя го крие.
Тогава си взех отпуска, защото се бях побъркал, реших че ще ми дойде добре известно време да не я засичам.
През тези 2 седмици обаче, ми минаха хиляди сценария през главата, почти не спах и не излизах от фейсбук да разнищя цялата история до края. По едно време обаче, видях как публикува следното " Запомнете, старото никога не се лепи и си остава счупено:.
Беше ми ясно защо го е написала, моментално разбрах че с "далечния непознат" отново са скарани. Радвах се, мислех че това е супер, но от друга страна подсъзнанието ми казваше да не се доближавам до нея.
Така в първият ми ден в който бях на работа, реших в почивката да пуша долу, да видя какво прави. Е да, но беше в компанията на друг мъж с който си говореше сладко. Аз бях с колеги и не отидох при нея, тя също не дойде при мен. Вечерта я изчаках, исках да видя дали ще си тръгне сама. Разбира се че отговорът беше не, спря хубава лъскава кола и слезе този новият, който и отвори вратата галантно, а тя грееше от щастие.

Разказах ви тази история, защото исках да затвърдя мнението на баща ми, който казваше " Търси си добродушна и не много красива жена, защото красавиците не струват пукната пара". Разбира се правех безброй асоциации след това и да, мисля че много трудно хубава жена може да бъде коректна и да държи на думата си заради безброй оферти и изкушения.
А за тази с която бях конкретно, мисля че още ме боли силно, избягвам я както мога, но никога, ама никога не бих позволил да бъда с човек, който не може да остане сам със себе си дори за минута. Хилядите празноти в нея, които я карат да се харесва на всеки мъж, щом не се почуства добре. Вени като нея, които мислят че щастието зависи от другите, че те трябва да и го направят, а тя трябва само да гълта и да обира това.
Жени като нея, които са толкова обиграни, че могат да те манипулират, да те лъжат в очите, изрично да казват че не могат да лъжат, че им личало, че са толкова невинни и точни, просто трябва да бъдат избягвани.
Жени, които могат за месец-два, да говорят на 3-ма различни мъже сладки неща, да се държат супер неемоционално, а да казват че са много чувствителни.
Жени, които могат да казват че бившите им са били ужасни, да си съчиняват истории, а те винаги да са били жертвите, за да излязат сухи пред себе си и пред околните.
Е това е историята, дано ако някой в тази история разпознае половинката си в тази история, да има шанса да понесе емоционалните шамари по-леко от мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: c335227179
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи направило ми е впечатление, че сте излизали много време... и през това време вие сте си говорели лични неща. Ето това е проблемът!!! Може би в началото е имала чувства към теб, може би ти е давала знаци, но това че ти си се държал с нея като с приятелка я е накарало да си помисли, че нещата между вас няма да се получат и ти я приемаш просто като приятелка... това е единият вариант. Другият, е че може би те е използвала просто за да излиза с някой когато е сама и самотна... но според мен по удачен е вариант номер 1.

ПС: Продължи напред, както тя е казала... счупеното не се лепи... веднъж вече сте се скарали, няма как да си върнете старите взаимоотношения... успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a60e7df027
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Влязъл си в ролята на доброто момче, което е използвала за емоционален отдушник и за развлечение след "бившия". Трябваше още от началото да я из**каш и да и покажеш ясно какво искаш. Грешка е, че си се сърдил и си и държал сметка. Вземи си поука от тази история и не позволявай да си "вечния приятел" на жените. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5407fdb951
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   На мен твоето държание и поведение и мисли ми допаднаха и не мисля, че причината е в теб. Харесал си момиче, ухажвал си я, проявил си страст, ревност, всичко както трябва. Причината да не се получат нещата изобщо не е в теб. Тя самата е избрала да се държи така. Казваш, че е красива, а е имала дълга връзка, значи не е толкова безотговорна, колкото ти се мъчиш да я определиш. Просто явно е решила да поживее малко свободно, да види какви са и другите мъже, да ги опознае, всеки има право на това. Ти си показал ревност, тя може би си е патила от това и е побързала да избяга. Което не значи че ти не си прав, всеки би ревнувал на твое място, просто на нея й е такъв момента, бяга от всичко, което води до обвързване. Върнала се е за малко при бившият я от навик, я от желание да отмъсти за нещо.. тя си знае. Не мисли за нея, момичета и жени много. ОБаче, съветвам те да не вярваш в онези приказки дето ти ги е казал баща ти(сигурна съм че е с добро чувство) От мен запомни едно, млади момко, казвам ти го като жена по голяма от теб и харесвана от мъжете- колкото е по смотана и грозничка една жена, момиче, толкова по бързо се дава на мъжете, от страх, да не изтърве нещо, от липса на самочувствие и от безкрайната скука на години прекарани в къщи без вниманието на мъжете. Красивите жени още от много млади са свикнали с мъжкото внимание и летвата им стои високо. Дано си ме разбрал.
Успех с жените. Ж43

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fd17be501f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжеление номер 3 е прав и колкото и сурово да звучи - точно така е! Казвам го и то личен опит! Дано я забравиш по-бързо, а още по-добре си намери нова възможно най-скоро. Хем ще ти е по-лесно да я забравиш с новата, хем ще й покажеш, че не си зависим от нея и не може да си играе с теб. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3c5482b3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Споко приятел, и аз минах през същото нещо. То не бяхя кликвания късно вечер, тайни разговори, смс-и и какви ли не още номера. Можеш да си изключително радостен, че си се отървал. Не мога да ти опиша колко добре се почувствах, когато сложих край на тази пародия.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c2188c7f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По извода накрая трябва да ти кажа, че моя провал е същата. Цял живот се крие и после незнайно защо се сърди. И да искаш не можеш да угодиш на такива.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c13710698a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лъжеш се авторе. Можеш едновременно да бъдеш с красива и добродушна жена. Има жени които са красиви, но не осъзнават красотата си. Други които я осъзнават, но не им е в природата да курвеят. Тази твоита и да не беше толкова красива пак същия номер щеше да ти извърти. То и е заложено да върти опашката. Аз съм жена и винаги само със жени съм работила. Шокирам се всеки път когато срешна някоя която не е просто посредствено красива или просто безлична, но е център на вселената за мъжете. Тя може дори да е вече попрезряла ама като започне... да пърха с мигли, да се киска, да се прави, че има нужда от помощ. Какъв талант о боже признавам им го! Красива или не въртиопашкаа си е въртиопашка.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a98abcb5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От една страна не приемам това, че щом някой е красив или грозен, да му се дават някакви характеристики на характера. Има и много грозни жени, които са големи лъжкини и манипулаторики и от комплекси, че са грозни въртят по няколко мъже. Не трябва да съдиш по този критерий и не трябва да правиш грешката утре ако се хванеш с грозна жена да и се предовериш напълно, само защото е грозна. Кофти история, но според мен можеш да си извадиш много хубави изводи, а най-важният е - никога да не се съмняваш в себе си и да вярваш на интуицията си, щом ти подсказва, че има нещо нередно.
Но на мен ми направи и друго нещо впечатление, което смятам, че може да я е подразнило в някаква степен в теб. Направи ми впечатление, че тя те е поканила да излезете и след това също тя те е поканила у тях. Тоест поела е инициативата, а за една привлекателна жена, понякога това може да е унизително. Може би не си и показал достатъчно ясно, че я харесваш и затова се е ориентирала към други. Това разбира се не извинява лъжите и манипулациите и в никакъв случай. Но все пак за 29 години, според мен би трябвало да си разбрал че има всякакви хора на този свят и че не всеки ти мисли доброто. Както и че прекалното предоверяване не е добре. Според мен си бил впечатлен от външността и и оттам си поттиснал способността си за трезва преценка, но както и да е, това е един полезен опит за който не трябва да съжаляваш.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: af6d0e0ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не е така, не е задължително да е некоректна след като е красива.. има много красиви добри жени... но повечето за омъжени..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1c06e06af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   това е вечния проблем между мъж и жена взаимоотношенията в едно обаче грешиш красива или не човек или става или не просто не си случил на човек но ние хората не се измерваме само по красота. запомни търси не грозни не красиви а човек със сърце. ЩЕ кажеш че няма такива има разбира се търси просто подходящия за теб човек и щом не се чувстваш комфортно в тази връзка значи тя не е за теб остави я и гледай смело напред. Живота се гради на истина и взаимно уважение

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f516764f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Човече, хубавите жени винаги са ухажвани от много мъже, независимо дали са обвързани или не! Ще се появи някой костюмар с хубава кола, ще и завърти главата и ти си аут. Няма смисъл да си с жена, която ще ти слага рога постоянно, а тази която описваш е от този тип. Намери си добро момиче, което да те обича и да ти бъде вярна!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f516764f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направил си няколко сериозни грешки. Никога не падай в краката на една жена, веднага и олекваш в очите! Когато една такава жена те закачи на кукичката, тя го усеща и тогава започват техните игри и прищевки. Никога не съм се молил, плакал и тичал след жена и въпреки това съм имал много ухажорки. Бъди силен мъж, без пороци и слабости, без да тичаш след жена като разгонено животно подвластно на инстинкта и тогава ще я срещнеш. Тя ме намери, ще намери и теб! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f516764f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Красивите жени са общи. За съжаление и аз минах по-твоя път. Баламосваше ме, че това били стари приятели и тн, докато не я хванах в изневяра. Знаят че са красиви, че около тях винаги е пълно с коцкари и затова обичат да флиртуват, а след това крачката до изневярата е много малка. Проблемът е, че ако нямаш силни позиции в живота, почти на 100% ще те смени след време.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6102f50571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От номер 4 - имах впредвид, че съм съгласен с коментар 2(от личен отпит), не 3?
Явно при одобрението на другите коментари се е променила номерацията.

от 4

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f516764f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Трябва да се научиш да разпознаваш хората. Ако има фриволно поведение и обича да си придава важности, зарязвай я, такива не са за семейство.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1467f2066f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   2 и 13 са прави. 2 обаче искам да ти каже, че идеята на едно партньорство не е цял живот да си над другия, а да имате нормални взаимоотношения и спрямо това, със сигурност това не е жената за него.
13 е изчерпал почти всичко по темата, даже много меко го е казал, че мъжът за такива, трябва да има силни позиции, тоест да е мангизлия. И да при това положение ще седи с него, но това няма да значи че ще му е вярна.
По принцип няма как да се сбърка един душевно богат човек, той ще е прям, директен и почти винаги искрен, да не говорим, че по делата ще се познае че наистина е точен.
Другата крайност е описаната от теб авторе, човек, който е празен като пресъхнал кладенец, който е толкова не наясно със себе си, че чак започваш да не вярваш, че е възможно да се изпадне в такава ситуация.
Думи морални, действия брутални, , видиш ли тази комбинация, бягай защото после ще е по-страшно.
Ако приемем че тази жена иска да се омъжи за теб, какво мислиш че ще последва? Ще се чудиш цял живот дали ти е вярна, макар и сам да знаеш отговора. Ще се чудиш как от време на време този или онзи ти казва че я е видял еди къде си, с еди кой си, а ти няма да искаш да повярваш, ще те лъже в очите и ти ще си кажеш, че не е възможно някой да те гледа и да те лъже.
После ще и писне, ще тръгне след друг обвинявайки те в какво ли не и пак ще повтаря че счупеното не се лепи :)
Така е най-лесно нали?
Дори да срещне най богатия, най красивия и най страхотния мъж на света, пак ще намери кусури, пак ще обвинява, пак ще си намери ПРИЧИНИ.
На запад е друго, но в БГ красавиците които са като твоята са синоним на чалга, простотия и неграмотност.
Разбери, че такъв индивид не може да ти даде нищо, освен много важната за България суета и глазура, само това е важно тук.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5407fdb951
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Еми тогава момчета, стойте си с грозноватите, точете цял живот лиги по хубавиците и се надявайте жертвата ви да даде своите резултати, а именно- хубав, спокоен, верен живот, изпълнен с любов и страст. Пожелавам ви го, само дето няма да ви се получи. Ако не виждаш слънцето в косите й, ако нейните очи не са най красивите на света за теб, ако тя не стой високо в твоите критерии за женска красота, чар, женственост и сексапил, какъв живот очакваш да имаш с нея? Еми отговарям ти- какъвто си си пожелал от страх- компромисен, посредствен и повърхностен..

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7b0300b45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Приятелче, кофти се е получило с теб, но се случват и такива неща. Колкото и да си се постарал за момичето, може да не те е харесала чак толкова, че да иска по-сериозни отношения. Мацката е млада и красива т. е. оборотна. Харесват я много мъже и на нея и харесва разнообразието и свободата. Не на последно място и лъскавата кола. И аз да имах такава щях да съм по-успешен с жените, но за съжаление не съм извадил такава карта. Трябва да пиеш една много студена бира и да продължиш напред.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3c5482b3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 17 ме изкефи максимално. Нека първо обаче започна с това, че хубава жена не винаги е равно на кифла, както и обратното. Преди няколко години имах възможността да се убедя от личен опит. Запознах се с едно момиче, което по общите критерии изобщо не минаваше за красива. Мен обаче ме привлече в нея доброто й държание, общите интереси и др. такива неща. Само след няколко месеца обаче се оказа, че всичко е било един голям театър. По-злобна, манипулативна и хитра жена не бях и дано и за в бъдеще не срещна.
А относно коментара на 17 колко хубаво било приятелката ти да е голяма красавица и как тези, които били с не толкова хубави жени, водели посредствен живот-ПЪЛНА ГЛУПОСТ. Точно след месец или максимум два, голямата красавица вече ти е писнала. Защо? Ами защото с такава освен секс, друго нищо не можеш да правиш, а колкото и да е готина тя, накрая ти омръзва. Ако не се виждате всеки ден, месеците може от два да станат малко повече, но подобна връзка е напълно обречена.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f0cab0fa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   17, не обвивката е важна, а съдържанието!
"Слънцето в косите" е хубаво нещо, когато си на 17 години, но "то" деца не гледа! Нито уют създава в къщи.
Ти пък тогава "без страх" се хвърляй на пръта на всеки срещнат, който е "по-добър" от другия и да видиш каква "кариера' ще направиш!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4f6d8c852b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Грешката на автора е, че е започнал да тича по красавицата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d6552996fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не разбирате ли, че когато човек си занижи личните критерии прави погрешен избор, така наречената Сметка без кръчмар. Не е нужно да е красавица, нужно е за ТЕБ да е такава. Обаче напълнил главата си с мисли как си хитър и ще минеш тънко в живота и избираш компромисно посредственото момиче, за да бъде добра майка и съпруга и приятелка, а очите ти виждат, че всъщност тя изобщо не ти харесва... какъв живот ще е това бе момчета? Ти самият непрекъснато ще извиваш врат след красивите жени и ще окайваш себе си. И не ми казвайте, че хубавата ще ходи и ще върти номера. номера може да ти върти всеки- мъж, жена, дете, приятел. Или за повечето тук важи поговорката за киселото грозде?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e56466800e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Знаеш ли, човек се познава лесно какъв е по това как се държи с непознатите, и с тези, от които няма реално някаква полза. : ) Това е най-добрият метод според мен да преценяваш хората. Не говоря само жените, а просто познати около теб и тн.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d6552996fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 17 съм, коментар 22 също е мой, искам само да добавя, че номер 7 е абсолютно прав. По- грозноватите момичета и жени са изработили във времето инстинктивно тънки номера и постановки, за да се харесат. Аз лично съм питала моя приятелка, която не блести с физическа красота, защо всъщност е така любезна и мила с мъжете, дори с непознатите и тя в прав текст ми е казвала- на теб ти е лесно, мъжете те харесват от воле, а аз от малка съм се научила че трябва да правя определени неща, за да ми обърнат внимание. Правете си изводите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 950bfd3ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Здравей! Не разбирам защо смяташ, че тя е постъпила нечестно спрямо реб и ти е "изневерила". От написаното виждам, че тя ти е била дълго време позната за приказки, правили сте секс 1
(ЕДИН) път и не сте имало никаква връзка. Пич, не можеш да целунеш някой три пъти, да спите и вече да го преследваш и да ми държиш сметка. Да, кофти е че мадамата не ти е обяснила, че се сваля с друг и че не те харесва чак толкова. Но тя не ти е била и длъжна. Боже... Обикновено жените са такива кукувици и вече си представят как си само техен след единия секс... Ама явно има и пичове. Дам, нетактична е, но ти пък постъпваш много неадекватно и очакваш от нея неща, които нито е длъжна нито ти е обещала да даде (вярност например хахах вие дори не ходите бе). Сигурно со е помислила, че си просто приятел с който са сбъркали... А външният вид няма нищо общо - всеки е свободен да избира, това че е избрала друг и е спряла да те търси (защото така си написла) не я прави гадна кучка. Но ти реагираш все едно сте имало истинска връзка от години, което е доста плашещо и психарско. Отпусни просто и успех със следващите

Стан

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3410c3bae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ех... авторе, авторе какво да ти кажа освен благодаря ти. Историята ти със тези лъжи, манипулации, перфектни извинения. На кантар бях да си надена и аз почти същата примка на вратът, но в моя случай е мъж. И аз като теб вярвам и кимам и вечно разбирам, като видях как свършва историята и взех правилното решение. Наистина бях готова пак да потърся вината в себе си. Жив и здрав да си наистина много ми помогна тази история, благодаря ти.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 575e4ad88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   По добре да разделиш тортата с приятели, отколкото да си ядеш лай**то сам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9cbcab6f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Чиста к*рва, пич. Мания тая. Само ядове ще береш с нея. Намери си нещо свястно и послушно, па тая при възможност си я оправяй без чувства и ангажименти, а вярвай ми възможности ще имаш точно с тая. От опит ти го казвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker