Шефка влюбена в служител - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Шефка влюбена в служител
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 6168 пъти
Той е мой служител от половин година, интервюто му не направих аз, не му бях виждала снимката преди да го наема. Мой друг служител го одобри и препоръча. Аз го видях за първи път на първия му работен ден. Влезна в офиса. Знаех, че е новият. Предложих му кафе и му обясних какво трябва да прави. Още тогава бях доста объркана. Усетих, че това е човекът. Никога не съм изпитвала такива неща при първа среща!
Изпълнителен, млад и енергичен и само на 22. Аз съм на 30. Не го виждам често, но когато се видим или чуем, всеки път показва разбиране, излушване. Иска да е перфектен в работата си. Или защото е отговорен човек. Знам, не е заради мен. А заради това, което е, и защото аз съм му шефка и малко го е страх. Минаха месеци, а той ми говори и пише на "Вие". Спазва предполагащата се дистанция. Далечен е и сериозен, всичко е само служебно. Има си приятелка. А парите можели да купят всичко. Дали мога да си купя любов? Понякога честно да ви кажа, мисля, че мога да си купя внимание. Но не и любов. А този етикет на шефка... С него трудно различавам подмазването от това дали ме ценят в действителност. Той се държи добре, гледа ме. Питам се вниманието му откъде идва, дали то е насочено към мен, към благото на фирмата, или произтича от желанието му да бъде винаги навсякъде перфектен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 300ce99125
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си самотна и оттук произтичат усложненията - заглеждаш се по момче, което не е за теб, явно нямаш и среда, а и много разсъждаваш, при тази комбинация трудно ще намериш подходяща особа. Забрави за тези глупави сайтове, тук става за отдих и да се позабавляваш на чуждите дертове, ама дотук. И остави момчето на мира, търси си мъже около твоята, около моята възраст, с тех може и да имаш бъдеще. Или може би си търсиш кариеристче, което ще бъде с теб заради положението ти? Не ти го пожелавам.
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bfadc1d99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И защо си мислиш, че като си шефка може да имаш всичко!? Сама казваш, че момчето си има приятелка, не го обърквай и не се намесвай в личния му живот. Не е ли достатъчно, че имаш отговорен и добър служител...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c69e355d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не си мисля, че мога да имам всичко.
За нещастие, да, днес разбрах, че мога да имам него много лесно - физически. Предполагам защо. Но няма да се възползвам...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 50d5d91158
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, с пари любов не можеш да си купиш, но ако си изиграеш добре картите, поне можеш да му разкриеш чувствата си, а от там - каквото сабя покаже. И оттам - да го загубиш като служител, като евентуално го спечелиш като любим.
Но ако си има приятелка и между тях нещата вървят добре, струва ми се, че не е коректно да се месиш.
Въобще - имам чувството, че просто скучаеш...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7ece02c49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хаха... не мислех да коментирам, но след като прочетох написаното от авторката (коментар номер 3) не се сдържах.
Прав е номер 1 - личи си, че сте самотна, нямате среда, отговаряща на положението или възрастта ви, ако щеш. Разсъждавате дори като 17-годишна, а би следвало на 30 да сте достатъчно узряла като мислене и виждане за нещата около вас. Самия факт, че момчето е ваш служител би трябвало да ви е като спирачка за евентуални взаимоотношения (независимо дали само вие или той или и двамата ги искате). Възрастта не бих казала, че е от такова значение, но все пак младо и амбициозно 22-годишно момче ще захапе като куче възможностите, които му се предлагат и изобщо няма да мисли за последствията. Защото за него подобна авантюра ще е просто кеф за една, две или пет вечери, няма да се изненадам и да е от типа, които си мислят, че всичко, което хвърчи се яде, и с тази теория да си мисли, че ''шефката'' ще му е трамплин за някакво издигане.
Изобщо не се чуди от къде идва вниманието му, понеже може да е породено от редица фактори и нито един да не е интересът му към вас като към жена.
И да, много лесно можете да си легнете с него по ред причини - млад е и му се иска да опита с по-възрастна от него, може да си има приятелка, но да смята, че неангажиращия секс с друга, няма да навреди на връзката им, може да го възбужда самата мисъл, че ще прави секс с шефката... варианти много. И ако сте умна жена предполагам се досещате какво би последвало, ако се изкушите и се поддадете на емоциите си. По-добре забравете, не му обръщайте внимание, избягвайте срещи с него и се насочете към човек на вашата възраст, за който няма да се терзаете излишно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 40930ddf6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Може ли да споделя възможните причини за моето залитане? Кажете ми какво мислите?
1. Излизах дълго с по-възрастен мъж, привързан към майка си. Вече по-големите мъже не са интерес за мен. Плашат ме.
Омръзнали са ми. Омръзнало ми е от мъже на 30, които не могат да се справят сами в живота! Може би подсъзнателно търся противоположността им?
2. В забързаното ежедневие, наистина нямам никаква среда, освен тази от служители. При мен работят около 70 човека. Всички млади и хубави, управлявам фирмата от 5 години, работила съм през тях с над 200 човека, предимно мъже, никога не съм смесвала работа с любов, но защо точно него, защо точно сега? Не мога да си обясня...
3. Той е много добър служител. Прави точно това, което очаквам... Може да харесвам това, че е перфектен в работата си, а добрата му работата директно се отразява и на фирмата ми? Постоянно ме пита така ли харесваш или онака? Това добре ли е, не е ли? А аз си мисля, че пита мен като жена, не като... както и да е. Има внимание към мен, разбирате ли, но е заради това, което бих искала. Има и други много добри служители, но защо точно него?
4. Има перфектна външност.

А приятелката му, май не са сериозни нещата. Харесвам го и сърцето ми се къса.
Забелязал е нещо, знам. Защото ме гледаше на вчерашната среща с всички служители, когато обсъждахме проблемите на фирмата. Отдавна правя тези работи, не задържам погледа си в публиката, не гледам определен човек. Но той определено гледаше в мен. Когато се опитвах да развеселя обстановката, докато всички се прозяваха и чешеха глави, както правят обикновено, той беше целият в слух и се смееше на шегите. Насочен и гледащ директно към мен. Пожела да работи извънредно в отдела, където знаеше много добре, че ще бъда и аз. А след срещата тръгна последен и каза (макар че от объркване не помня точно и всички слова): "Довечера ще ходя в еди-кое си заведение. МНОГО ЩАСТЛИВ ЩЕ БЪДА, АКО ДОЙДЕТЕ С МЕН". Не очаквах подобна фраза. Изобщо, не сме и в такава близост, за да ми прави подобни предложения. В неговия квартал, близо до тях, много късно. Обикновено знам с каква цел го правят...
Трудно е, мисля за него всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 300ce99125
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В момента не размишляваш трезво, момиче! Наричам те момиче, защото в моите очи си едно объркано момиче с малко повечко хормони във вените, пък и аз съм от по-големите, от тези, които по една или друга причина не харесваш:) Един бил мамино синче, друг не се оправя сам в живота, ами така е, съвършенството ни избягва целенасочено:)
Липсата на среда предполага неизбежен пробив точно в работата ти, не казвам, че е за добро, ама все пак си човек и явно хормоните ти надделяват, затова си започнала да хиперболизираш качествата на 22-годишния младеж. 5 ти го е казал/а - младежът ще захапе като куче възможностите, които му предлага живота, защо да е един от 70-те служители, ако може да ги надскочи по лесния начин, вероятно и аз на неговата възраст бих го направил, пък и истината е, че жената е най-магнетична точно на 30 години, не само мое мнение, а и на някои проучвания, които съм чел:)
Според мен харесвайки го, ти харесваш и работата му, неизбежна е точно тази корелация, която просто няма да е същата, ако говорехме за някой от колегите, които се почесват с блуждаещ поглед, тъй като Избраникът винаги се почесва по-иначе, някак си иносказателно и задължително блуждаещият му поглед всъщност е фиксиран в теб:)
Вече външността си е външност, вероятно е твой тип или във времето си си изградила типаж, който да пасва нему, все пак половин година си е достатъчно време за подобен изкусен маньовър на сърцето, историята познава немалко подобни случаи:)
А от последните ти изречения мога да съдя, че освен млад, колегата ти е и доста наблюдателен и твоите сигнали са били отлично разгадани, което между другото е нетипично за крехката му 22 годишна възраст. Съзирам преждевременно съзряване, което говори за обиграност и манипулативност по отношение на жените, за което мога да му сваля шапка - новите попълнения се смятат за привилегировани, защото той няма сериозни намерения към по-старите жертви, а видиш ли с тях ще е различно, наивна философия, определено, но по-лошото е, че зряла жена като теб се оставя да влезе в подобен елементарен капан за наивници. Явно дори е толкова самонадеян, че не се притеснява от евентуална загуба на работата си, ех, младост:)
Повярвай ми, имаш качества, имаш какво да предложиш на някой истински мъж, а убеден съм и той на теб, но все пак ако желаеш вземи главата на лъвчето, и той има нужда от някой и друг урок в битието си:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7550f32a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Шефке, само гледай нещата между вас да не се развият както във филма "Разкриване" с Майкъл Дъглас и Деми Мур. Има опасност този младеж да ти стане идея фикс, а случи ли се това последствията могат да станат много сериозни. Нека не забравяме, че има един момент, наречен "сексуален тормоз", а това е наказуемо.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 64f2938643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мисля, че много добре знаеш кое е правилно и кое грешно! Знаеш много добре какво не трябва да правиш, но си писала тук, защото искаш някой да ти даде макар и малка надежда, че ако се впуснеш в такава връзка ще направиш правилния избор! Ти го искаш, явно и той те иска, но не може винаги да правим това, което искаме. Понякога трябва да правим това, което трябва! Аз ще ти дам следния съвет: В рамките на седмица или две търси в него само недостатъците! В работа, във външен вид всичко, за което се сетиш. След като ги набележиш си ги представи колкото се може по кошмарни, защото след 3 месец на секс, любов и ненасита серотонина, окситоцина и ендорфина в мозъка ти ще намалеят и тогава това, което ще излезе на преден план са неразбирателствата! Все пак ти пожелавам да бъдеш щастлива и разумна! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b83110ecce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Остави момчето намира! Не си мисли какво е забелязал и какво не, излез от този филм. По мисленето ти си личи, че в разсъжденията си си зряла, но не и в емоциите си или поне не в начина, по който се опитваш да ги рационализираш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1e4106e2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Правилно - можеш да си купиш внимание, но не и любов, защото най-важните неща в този живот не могат да се купят -нито с пари, нито с много пари! Доста кофти направено, ама факт!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dab3eb8a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен трябва да опитате късмета си, милейди ;). Животът е прекалено кратък, за да бъде утежняван с безбройните предразсъдъци на днешното общество.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 305e8271db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке твоята независимост са парите, друг е въпроса как и по какъв начин, не бъди толкова надменна с останалата част от обществото. Не всеки може да има да има фирма.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e0b90c705b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   А така случайно при вас да има свободни работни места. Не съм мъж и няма да се влюбите в мен, но пък отчаяно се нуждая от работа.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e0b90c705b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Сега по-сериозно малко :)
Не, че наистина не си търся работа, и не че наистина не успявам да си намеря. Всъщност написах горния коментар с една единствена цел - да видите, че проблемите на хората са много по-дълбоки от това, че са самотни.

Ето няколко въпроса, над които едва ли сте се замисляла, увлечена в своите емоционални главоблъсканици.
1. Казвате, че е много старателен. Чудесно! Ами ако това му старание е страх да не загуби работата си, защото има нужда от нея? Ами ако една връзка с шефката се окаже пагубна за старанието и се видите принудена да го уволните?

Тези въпроси са, не за да ви упреквам или нещо такова. Преди известно време, в началото на своята кариера имах връзка със своя шеф. Не заради облаги, не заради работата- аз наистина го обичах много. Но кариерата ми рухна. и го обвинявам, обвинявам го за това, че се опита да си излекува самотата с мен, а когато стана анпечено, реши да предпази своя си задник. Бях на милиметър от това да отида в Човешки ресурси и да затрия и неговата кариера, но както казах - го обичах. И просто потънах. А в онази фирма имах наистина път, бях си начертала планове, стараех се, раздавах се на 200% на работата си. Просто се разпознах в лицето на вашия служител. Но след като напуснах оттам, оттогава съм на ръба на оцеляването.

Помислете добре. Отговорността на една връзка на работнто място, особено шеф-служител е много голяма и за двете страни. Просто помислете дали наистина е любов. И ако е - дерзайте! Но ако не е - махнете с ръка и се впуснете в приключението на живота, докато не дойде следващия мъж, който ще накара кръвта ви да блъска лудо във вените.

Едно безработно момиче на 26

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c69e355d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката: До номер 7 - сякаш прочете душата ми!
До номер 15 - какъв опит имате, каква работа си търсите?
И за работата и него, не смятам, че му предлагам най-добрата работа, че да иска да я запази, да държи много на нея...
На останалите благодаря.

Ще остана далеч, всичко ще отмине с времето, излизам с други. Работа и любов - ще опитам без тази комбинация.
А иначе какво мислите, когато се опитат да намерят общ език с вас? Да знаят от какво се интересувате и да заложат на това? Да ви разпитват и развеселяват, изведнъж да падне маската на сериозен мъж, да го усетите по-близо до вас?
Не мога да спра да мисля за усмивката.. но ще стоя далеч.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6adf92ca37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Интересни мнения се изказаха по-горе. Да, всичко изглежда "напълно ясно"- младо момче, амбициозено, улавя сигналите на шефката, прави предложения с идеята да се възползва и евентуално издигне. Може и така да е... Но има и едно "но" - това една от многото теории. Може и най-вероятната да е, но все пак е тоерия! Ето ти и още една теория - момчето наистина е сериозно и към работата си, и в намеренията си към теб. Ако показва симпатия, то не е с цел да се издигне, а защото те харесва като жена. Дали тази теория е по-вероятна - може би не! Само обаче искам да спомена, че от младите момчета има и идеалисти, които не правят всичко с цел спечелване на дивиденти.
"МНОГО ЩАСТЛИВ ЩЕ БЪДА, АКО ДОЙДЕТЕ С МЕН" е много културен начин за изразяване на интерес към дама. Това, че някой казва подобно нещо с цел да се "възползва", не означава, че и той го казва с тази цел.
Истината е, че не можеш да знаеш коя теория е вярна, докато не я провериш. Не слушай мненията на изпечени "врели и кипели" "психолози". Тяхната беда е, че си мислят, че знаят нещо, но нищо сигурно няма. Преценяваш си сама какъв е рискът - какво би спечелила и какво би загубила, ако направиш крачката. На 30 години си - слушай главата и сърцето си, а не форума!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 40930ddf6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторката: разбирате ли, че не мога да спра да мисля за него дори и ден?
Сега май не се питам правилно ли е или е грешно? Опитвам се да разгадая сигналите. И те сигнали ли са? Или са плод на въображението ми? Както е казал номер 7, сега всичко ми се струва хубаво, той ми се струва различен, каквото ми е казал го мисля за намек, а не е:( Може просто да е искал да излезе с шефката, да се изфука... пред някой, може да иска да си докаже, че е може да ме свали, може да иска да се издигне в работата.. а може просто да ме харесва.. като жена, както единствено номер 17 е предположил. Ами ако е това?
Имам въпроси:
1. 7-8 години голяма разлика ли са, когато жената е по-голяма?
2. Човек, отговорен и старателен в работата си, според вас такъв ли е и в живота?
Винаги е готов да помогне, винаги, с каквото може.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9c685be904
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мен, ако питате, я е някое хлапе на 17-18 годинки с развинтена фантазия, я е някоя безработна лелка над 45 години, правейки се на това, което винаги е искала да бъде, но не е могла. Никоя нормална жена не би постнала такова нещо тук. Още повече, ако е на положение. От някой от постовете, искрено се смея - със сълзи. Като нямам работа по цял ден вися тук и се забавлявам с това колко болни мозъци има и какви фантазии ги представят за реалност. Обикновено само чета без да коментирам, но това тук е уникално. Много поздрави шефке.... :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c69e355d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 19: за теб ако е смешно и е фантазия, за мен не е

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: afa5d9cb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, подозирам, че никой от пишещите не е виден математик, виртуоз в относително новата дисциплина теория на вероятностите:) Благодаря ти, че си осъзнала правотата на думите ми, по принцип не говоря празни приказки, макар и това да е част от работата ми:) Неуравновесеността ти в момента обаче е твърде тревожна. Не може в един момент да заявиш, че ще стоиш надалеч, а няколко часа по-късно да теоретизираш дали 7-8 години са голяма разлика или не. Не можеш да лавираш така от крайност в крайност и да искаш да изглеждаш сериозна жена в очите на хората тук. Стига се дотам хора като 19 да отричат съществуването ти и да разглеждат образи ти като "социологичен експеримент" в мрежата. Разбираш ли колко противоречия се опитваш да съчетаеш тук?
И пак ти казвам, след като си толкова слаба, вземи главата на лъвчето, подозирам, че той ще плати сметката накрая /справка история 15/. Не твърдя, че си силна, не твърдя, че си слаба, но съм убеден, че си жена с качества, неслучайно си постигнала това, което си, а то доколкото виждам е добър и съвестен човек на отговорен пост. Заслужаваш да бъдеш щастлива, да има с кой да споделяш успехите и несгодите, да обичаш и да бъдеш обичана, но животът е такъв, че няма как да живеем в стерилна среда и да се предпазим от грешки. В момента ти се опитваш да се предпазиш от евентуални неприятни последици, каквито биха настъпили при връзка с този колега, затова и питаш нас, протакаш, добавяш нови нюанси сиво, представяш всичко това под формата на объркани въпроси към четящите тук, за да печелиш време и да не предприемеш нещо, за което може да съжаляваш... Разбирам те... Но как да ти помогна, аз или някой друг? Правотата ми за жалост не ме превръща в мъдрец:)
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 47ee3a0431
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторке, не искам да давам съвети, нито да критикувам, а просто пишейки, си разсъждавам. Все пак ще се радвам да ми отговориш.

Допускаме, че му разкриваш всичко, той отвръща на чувствата ти и започвате връзка (няма значение дали физическа или емоционална). Добре, обаче едва ли това ще остане за дълго тайна. Рано или късно останалите служители ще усетят какво става. Освен това няма начин въпросният служител да не чувства, че след като има по-близки отношения с теб, е малко по-привилегирован от другите. Тогава той ще очаква, че може и да не е фатално, ако не си свърши перфектно някоя работа или че може да получава по-висока заплата от преди, или че при освобождаване на по-висока длъжност той ще е кандидат номер 1 в списъка.

Оттам нататък топката е в твоето поле, независимо дали го искаш или не. Имаш два варианта - или го привилигероваш и си спечелваш омразата от страна на останалите служители, които ще си помислят, че няма значение как работиш, а само дали спиш с шефката и ще го ударят през просото, или не го привилегироваш и той започва да чувства, че го използваш за секс, че не държиш на него, а ако е започнал връзката с цел издигане в кариерата, ще се чувства неудовлетворен. Всичко това ще се отрази на връзката ви. Ако пък се случи така, че скъсате, той трябва или да напусне, или да се гледате всеки ден и да е неловко. Освен всичко друго ако има шефове над вас или съдружници (не съм запознат) и те разберат, едва ли ще са много очаровани от този факт.

С две думи много е вероятно в един момент да се случи така, че да се наложи да избираш между него и това да върви работата във фирмата. Разбира се, има вариант и връзката ви е да е много успешна и да не скъсате дълго време, дори и да се ожените и да имате деца. Но това според е много по-малко вероятно.

vova4ka

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6adf92ca37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 21:

"И пак ти казвам, след като си толкова слаба, вземи главата на лъвчето" - не виждаш ли малко противоречие тука? Мислиш ли, че "слабите" вземат "глави"? :) И защо трябва да се "вземат глави" въобще? Някой печели ли нещо? Мислиш ли, че този, който "взема глави", е истински щастлив човек?

До авторката:
Грабни живота за топките и поеми отговорност за своите решения!
Никой не живее твоя живот и не може да бъде отговорен за успехите ти и провалите ти!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 40930ddf6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторката: искам да отговоря на Volkachka.
Професионални подробности не съм давала с цел да не ме разкрият.
Фирмата е моя, няма шефове над мен... Не съм му вдигнала заплатата, защото го харесвам. Работи наравно с другите, получава толкова, колкото си изработи. Имам определени критерии, по които преценявам след колко време и как да бъдат вдигнати заплатите. Не бих вдигнала заплата, защото някой ме кефи. Ще настъпи пълна анархия? Бих подарявала подаръци, бих прегръщала и глезила вкъщи, но работата е едно, личният живот - съвсем друго. За работа и за последствия за жалост не мисля. Просто знам, че искам него. Не го виждам всеки ден. Много пътувам. Може и без да мисля за него, нали?
Ще е лошо, ако разберат другите. Той финансово не е привилегирован. Но може да се разнесат слухове, че е, или както казва vovachka да очаква да бъде и като не е, лошо да стане. Та даже и сигурно да ме зареже.
Все мисля, че работата не е проблем, т. е. моят живот си е моя работа. Ако ми стане мъж, слагам го при мен, правя го управител, не ми пука (пък и е отговорен и перфектно представящ се), то това си е моят живот.. Немалко такива случаи показва историята. Просто въпросът е, дали е истински към мен.... Знам, че не хвърляте боб тука, но исках да си излея душата. Днес пак се сети за мен. Пак напомни за себе си, а бях тръгнала да забравям.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 300ce99125
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Мисля, че 22 е дал разумни доводи за евентуални бъдещи сценарии, като цяло не особено позитивни, но c'est la vie:)
23, съжалявам, че не можеш да вникнеш в думите ми, точно слабите взимат глави, точно слабите използват властта си безогледно и без мисъл, силните надмогват егото си, надмогват слабостите си и не позволяват моментните им настроения да доминират над разума им и правят това което трябва, а не просто каквото искат. Тук говорим за други категории, но мисля че не си наясно с този разговор за големи, в който животът не е просто с топки или без глава. Всъщност някъде да съм казал, че вземайки главата на младежа ще е щастлива, не съм, напротив, просто четеш думите ми като дявола Евангелието:)
М, 35

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c557f4395c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Когато ти си на 38 той ще е на 30 и мноооого ще му се иска да е с младо гадже. Замисли се на това! А за останалото.... мисля, че си просто една комплексирана жена, която е емоционално неуравновесена, неуверена в себе си и за разлика от момчето ти не знаеш дори и на тази си възраст какво искаш. Ако беше секс за една вечер да си се възползвала до сега, а ако говорим за любовна връзка и чувства е то това никога не е за изпускане. Все едно да те питат искаш ли да си щастлива или да си тъпееш сама. Ако не пробваш винаги ще си останеш сама. И дори когато дилемата ти е решена и решението ти идва на "крака" пак умуваш....
М34

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 52cef16d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Ех, да имах такава шефка. :-D Шефке, да не останеш без бизнес накрая? ;-) :-D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 300ce99125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Чета думите на авторката към Вовачка и си мисля, мисля и чета, и не че нещо измислих, но пък някак си започнах да съчувствам на тази жена... Само ще кажа, че не виждам полезен ход, не виждам перспектива, а това как авторката взима младежа под крилото си и го прави управител на фирмата си, си го представих и честно казано се ужасих! Спомних си за един клиент, който беше приел фамилното име на жена си по изричното настояване на тъст си - петролен милионер /става дума за чужденци/. В този човек след няколкогодишен брак не забелязах да е останало много мъжко. Ами тази асоциация роди мозъка ми, ни в клин, ни в ръкав... И после някой ми твърдеше, че не било нужно да падат глави, всичко щяло да се нареди от само себе си - а дано, ама надали...
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 43f43b73f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 25 от 23,
Думите ти са много "дълбоки" и не е лесно да вникне човек в тях. Това, предполагам, е защо си много "умен". Вярно е, че не си казал, че като "вземе главата ма лъвчето", авторката ще е щастлива. Това беше моя интерпретация. След като не даваш съвети в тази насока, какво правиш тогава в този форум. А, чакай - сетих се - правиш се на "умен"!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 40930ddf6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторката: така, така, явно никой не ме познава, нормално - как да ме опознае човек от един пост, написан под много силен любовен афект?
Давам вид на комплексирана и слаба, но повярвайте ми - до това да развиеш без ничия помощ фирма със 70 човека за 5 години, не се стига с комплекси и слабост!
Просто съм ужасно влюбена във въпросният мъж, не съм казала - утре става управител, утре му давам бизнеса! Колкото и да е близък, да е добър, няма как да си пренебрегна бизнеса, защото в последните 10 години съм се борила със зъби и нокти за него (имайте в предвид, че от 20-годишна се занимавам с това първо в чужда фирма, после в собствената си, като през това време съм завършила и висше образование в чужбина). Така че... че ви хващало жал, че съм била тийнейджърка или непостигнала нищо в живота си жена, теориите за това, че съм комплексирана и слаба, оставете си ги зад гърба. Просто съм ужасно влюбена жена (още недостигнала 30-те всъщност, но поизлъгах, а разликата с този мъж ми е малко по-малка )... Грижа се за тялото си, за тена си, за бизнеса си, за диетите си, изглеждам перфектно. Млада съм, имам пари и положение, нямам семейство. Амбициозни около мен мъже- бол, искащи се да се възползват от положението ми. Никой не ми е харесвал така, както харесвам него. Сигурно съм малко откачена и вманиачена в работата си, щом ме кефи това как оформя писмата си, как слага запетаите на правилните места, как оформя бизнес кореспонденцията и... как ме гледа. Имаше и други мъже, но като него няма втори.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 300ce99125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Ех, 29, приеми, че хората не са равни нито по разум, нито по опит, нито по богатство, нито по други качества, комунизмът отдавна си отиде и някак си не върви тази формулировка кой колко бил умен и сръдни в този контекст:) А доколко съм полезен? Не съм убеден, че съм помогнал на когото и да е било тук с каквото и да е било, както вероятно и ти, но пък ако вярваш в обратното, защо ми е да те разубеждавам:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f29646e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Авторке смело напред слушай сърцето и не го изпускаи ако е писано ще стане както трябва -Успех

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: afa5d9cb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторке, ами то точно любовта те прави слаба:) Точно тя те кара да предприемеш нещо, което вероятно няма да е от полза за бизнеса ти в перспектива. И макар че наистина по моето скромно мнение подобно заиграване ще бъде грешка, за да се освободиш от тази обсесивност се налага да предприемеш нещо, да бъдеш егоист и да помислиш за собственият си душевен мир - да се опиташ да изживееш любовта си с младежа с всичките възможни рискове за теб и за него или да го освободиш от фирмата. Докато това момче е наоколо, а ти си споделяш тук и там за душевните си трепети, само ще трупаш емоции, надежди, любов, въобще недоизживяни чувства и ще се самонавиваш все повече, което ама хич не е добре. Вече няма да споменавам нищо за "вземане на глави", може би е брутално, но в крайна сметка потърпевш в тази схема, при това разпределение на ролите, е логично да бъде момчето, разбира се, това не изключва и твое разочарование. При всички положения са необходими действия от твоя страна, а споделянето тук и там, няма да помогне. Имаш нужда от красив и умен млад мъж в живота си, човек на нивото ти, момчето има някакви качества, които ти обаче хиперболизираш и точно това може да ти изиграе лоша шега и все пак трябва да направиш нещо, за добро или не, само така ще се избавиш от обсесията си.
М, 35

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f29646e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Шефке разбрахме-че си влюбена-но той знае ли? Какви сигнали му даваш и той разбира ли ги-колко често се срещате и за какво и как общувате-само професионално или не-казваш перфектна външност имал какво значи?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3d7a2c05d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Жените около 30-35 са сексуално активни колкото мъжете на 20-25 (има едни криви на сексуалното желание за двата пола, по принцип женската е доста под мъжката, но се засичат в тези възрастови граници), та от тази гледна точка може и да ви се получи, пробвай го:)
_Az_

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 09068876a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Това ми напомня за един мой шантав приятел и неговата шевка. Беше го харесала, таковаха се, но умникът си е умник сложил телефона да снима. След известно време и показал записа и каза, че ако не направи това и онова за него... досещате се. Все едно филм гледаш бачо. Ами стигна се до полиций, ама и ония е бил показал записа на тоя и ония. Та някой от колегите и се присмиваха тайно, тя това си го знаеше. Клюки-млюки... И същият такъв миличък, изпълнителен, само дето беше на 23 тогава. Ама хубаво я нагласи. Ама и тя наивна. Мисли, че като го познава 2г. и вече го знае що стока е, да ама... не! Какви двулични хора има и особено в БГ ви е бедна фантазията. Авторке не се заблуждавй, той много добре знае какво иска от теб. И не е точно това което ти искаш. Играе си игра с теб... такива лайнета имат един плюс - усещат слабостите на другия. Мислиш ли, че не е усетил, че си наивна?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 15ad299246
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Моя случай е от другата страна. И аз, като Бел Ами се целя високо. Издържам се от както съм на четиринадесет, навърших пълнолетие започнах да уча, да работя и понеже съм победител и родена с късмет макар и с лошо детство се издигаха във фирмата та от нищо ставах нещо. Прекия ми ръководител беше силна дама, като вас и един ден усетих мекота в погледа и. Не знам как, но се влюбих в нея давах всичко от себе си за да я впечатля. Исках да се докажа за да имам макар и малък контакт с нея. Един ден разбрах, че не мога повече, написах си молбата и напуснах. Отрази се зле на финансовото ми състояние, но нищо. Тя и не попита защо. Изчаках няколко седмици, облякох най - красивата си рокля и поисках да разговарям с нея. Поканих я на обяд в почивката и си разказах откровено всичко. Имала съм връзки с шевове преди, но за своя интерес и полза. Тя си тръгна без дори дума след последното ми изречение, прибрах си крилете към вкъщи. Като мой шеф тя има адреса ми. Вечерта се утешавах с бутилка троянска сливова, когато дамата на сърцето ми се появи. Подари ми прекрасна нощ, сега сме заедно. Тя иска от мен да се върна във фирмата, но аз си знам мястото. Не бива да се смесва личното отношение с работата. Не му позволявай да те манипулира, бъди силна докрай, ако и да нямаш милост към себе сия

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 171040ad56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Номер 37, не разбрах - мъж ли си, жена ли си?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bb4ba16abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   До Авторката:
Не се занимавай с работници, защото дори когато те ч*ка, той пак ще те мрази. Има едно нещо, наречено "класова борба" - самата истина е, изживял съм го на собствен гръб. Работника ако може да вземе нещо от теб - ще го вземе, ако може да те ощети - ще го направи, при това с удоволствие. Утре като го изгониш от работа ( коет е неизбежно) пак ще направи нещо против теб, бъди сигурна.
Ние сме много различни "животни" - работодатели и работници, давайки му секс ти го караш да си мисли че ти е равен, това е Големия проблем, още повече си жена а 90% от мъжете ВЯРВАТ, че сексът е повод за "запознаство" и след него едва ли не имат някакви права над партньорката си.
Всякакви цветни сънища за семейство, да го правиш управител и т.н. са един пълен булшит и ти много добре го знаеш.
Като толкова искаш да го ч*каш - първо си подготви нещата по свобождаването му и тогава давай смело.
Ще завърша с една мисъл на великия Чърчил: "Винаги очаквам от хората най-лошото и рядко оставам излъган"

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3bde1de656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   37 очевидно е жена с лесбо наклонности, както и шефката й.
Другият вариант е да е просто със склонност към фантазиране и писане на истории тип "Лична драма".
_Az_

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fa0496e14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Напълно съм съгласна с 39 - по-добре не бих могла да го кажа.
Авторке, била съм на твоето място с фирми, бизнес и много подчинени. Не съм се залисвала никога, може би защото имам прекрасен мъж и семейство.
Искам да те попитам, какво толкова му искаш на това дете. Искам го, та искам го...
Отиди на психотерапевт, на врачка, при арменския поп ( шегувам се ), но стегни малко. Разбирам, че си на години мислиш за семейство, дом, деца и съм убедена че природата напира в теб... но осъзнай се това е най - неподходящия избор за връзка, чукане или дори флирт. Огледай се и потърси мъж от твоята черга. Дори да не е в твоя бранш има много мъже на твоята позиция в други области. Умна жена си, от всеки твой пост личи, но не падай там... оххх моя син е 22, като чета как го описваш твоя служител ми напомня на негови меркантилни приятелчета и направо ми се драйфа като се сетя какво съм слушала за "каки " и гледала. Все пак ще стане каквото е писано, но те съветвам да си разумна. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f29646e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Тази шефка се загуби нещо не казва нищо-а на нас ни е интересно?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9fea33fe62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Това е измислена историийка с цел четене на коментари...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5f64f45779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Готино ми е. Сега съм с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker