Посегна ми...не за първи път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Посегна ми...не за първи път
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4444 пъти
Видях, че темите, в които мъжът си позволява да шамаросва половинката си никак не са малко (за жалост), но ми се иска да проблема си. Ще си позволя да се разгърна малко, за да добиете по-ясна представа за ситуацията, в която се намирам.
Ще започна с това, че съм под 25 години. Живея с приятелят си далеч от близки и роднини. Радост е, че в този град има двама българи, с които понякога се засичам.
Ами да, аз съм далеч от родината, без много познати и приятели. Само ТОЙ, той ми е другарчето, заради което стоя тук. Доста по-голям от мен е (12 години), но ми беше хубаво в началото. Грижовен мъж, когото обичам, мил и всеотдаен. Човекът, на когото съм се доверила, той ми всичко. И точно този човек започна с грозните истории: обиди, недоверие... по-късно и шамари. Не мисля, че е удачно да кажа бой. Най-често ми е удрял шамари (но "здрави"), в по-благоприятни дни ме е бутал, не знам как да го напиша, за да не звучи толкова страшно.
Така около 4 месеца го търпях. Много неща ми минава през главата - виних себе си, надявах се, че ще се промени. Една вечер след поредното "шамаросване" той си легна, а аз си грабнах чантата и избягах. Много ми беше "весело", навън, няма гръмнат човек на улицата, а аз нямам идея какво следва, нямам и пари да си взема билет. Натресох се на една позната. Приятелят ми на сутринта беше пред вратата със скръбен поглед и 1000 извинения. Въобще не исках да го слушам, заплаших го, че ще се оплача и той се махна. На другия ден пак същата история, 2 седмици бяхме така. После се започна атака с смс-и. Той станал друг човек, никога нямало да се повтори - пак не му отговорих. Не бях общувала с него 2 месеца. Един ден решил човека, че ще си играе на майстор и паднал от някаква стълба, беше с потрошен крак и счупени ребра. Изплаших се и веднага отидох при него. Може би тъпа постъпка, но исках да съм с него, да знам, че е добре. Събрахме се след тази случка, с хилядите уговорки и обещания.
Заедно сме вече четвърти месец. Факт е, че той се е променил. Посвещава свободното си време само на мен, звъни ми, когато е на работа... ей така, за да ме чуе. Гледа да ми помага, до преди пак да се прецакат нещата.
Случайно видях един от българите и се заговорихме с него, забавих се. Приятелят ми ме чакаше вкъщи с порция обиди, като най-често повтаряше, че си е взел една "българска к.... ", да, тая квалификация му беше заседнала в устата. След което ме блъсна и посегна, но аз му цапнах шамар и той спря. Не ме удари и излезе с бързи крачки. Аз се затворих в едната стая и си стоя тук от 2 вечери, мисля какво да направя. Да, не ме удари, но обидни квалификации и блъскане не бяха включени в уговорките ни...
Не знам дали има смисъл да си причинявам това. Държанието му е много по-различно от преди, но пак го има проблемът. Разликата е, че преди ми е посягал и е обвинявал мен, а сега стои на вратата и ми се извинява. Моли ме да изляза... и на мен ми се иска, но ме е страх, че следва един омагьосан кръг. Или трябва да зарежа всичко, което е било и да си взема билет за България, или да остана тук с надеждата, че повече няма да ми посяга... И все си мисля, че каквото и да направя ще сгреша...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5aa2ecd36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само едно мога да кажа тои не те заслужава не си струва да си с него според мен. По добре рано си оплети кошничката и си се прибери в България.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0b47938f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А той с друга националност ли е? Не че има общо, просто искам да си разясня ситуацията като цяло.
Израснала съм в семейство с постоянни обиди и шамари, не си заслужава стреса. Сега и аз съм в чужбина, съвсем сама, познавам и аз точно 3ма души, даже езика не говоря като хората, но спокойствието- то ми е безценно. Никога не бих го заменила с това да се върна вкъщи. Повярвай в себе си! Повярвай, че както си се справяла досега без него, ще можеш и за напред. Даже, си мисля, че ако сте разделени за повече време ще успееш и повече познати да си намериш, защо не и негов заместител? Просто статистиката е прекалено много в полза на това, че веднъж посегне ли, ще стане пак. И ти си се убедила в това.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 16d445b129
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Връщай се в България.. рано или късно ще се случи, по-добре да бъде рано!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bffe6408ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземай си билет и дим да те няма. Идвай си в България! Знаеш ли кога ще се промени той? Чак когато остарее и когато улегне. Но не очаквай да се промени сега. Няма оправия - това е характер. Зарязвай го, защо търпиш всичко това? ! Търси щастието си, то не е там.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 86e85454d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спасявай се девойче, не го мисли..че ще съжаляваш яко..

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8e6140f333
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Момиче бягай за Бг! Посегнал ли ти е веднъж това ще се повтори! Сега сте само гаджета ами ако се ожените и имате деца? Такъв ли живот искаш за теб и за децата ти? Променил се бил.... ми да щото си му като нещо вързано! Бягай докато е време

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6496328ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С извинение, ама явно си го насрала с то'я шамар.Ако аз съм на твое място то'я ще го превърна в боксова круша, съвсем не се шегувам!
Мили дами, щом вашият любим ви посегне ВЕДНАГА ГО ЗАРЯЗВАЙТЕ!!! Няма какво да му мислите, такива говеда много трудно се променят, даже е почти невъзможно.
Затова, драга авторке, събирай си багажа и го зарязвай то'я.Ще те боли, ще ти е трудно, ще го мислиш, но това няма да е вечно, ако че ще ти се струва така.Този човек не заслужава чувствата ти щом се отнася с теб като с парцал.Какво ще направи като те шамароса?Ще те подчини ли?На Големия мъж ли се прави?Ако притежаваш повече достойнство няма да ти е трудно да го забравиш.
Такива боклуци като този не заслужават чувствата и на най- долната к*рва на та'я планета!
Зарязвай го и не го търси повече.Ако той те потърси и ти поднесе хилядите извинения (отново), пак го зарежи.
Намери си някой,който ще те уважава и няма да те шамаросва, че пък и по- лошо...

Black Sabbath

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f4ebd40666
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля че това е един слаб и комплексиран мъж тва е - ако искаш да имаш такъв до себе си стой с него ако не живота е пред теб -действай смело и не отлагай и не оставяй течението да те носи всичко е в твои ръце.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f8eb24fa64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей! Моят съвет към теб е веднага да го напуснеш. Знам, че това ще ти е много трудно и ще ти коства много, но е за твое добро. Просто не гледай към миналото и върви само напред. Отвори нова страница от живота си. Всичко това ти го казвам като човек изпадал в същата ситуация. Колкото по- рано го напуснеш, толкова по- добре. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f78b0dadae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По малка съм от теб с 6 години... Но изживях абсолютно същото едно към едно.... БЯГАЙ!!! Бягай и никога не се връща при него... Още си млада живота е неочаквано прекрасен нямаш си ни най представа ще го разберееш единствено ако избягаш... Съжалявам за това че съм толкова емоционална но все едно слушам моята история само дето с приятеля ми имахме още по голяма разлика в годините... Всичката тази промяна е временна.... независимо причините поради които се опитва да се промени той никога няма да бъде различен... дали си ти причината или той или някъде въртре в него няма значение.... Забрави чувствата забрави любовта спри сърцето си за него... промени телефона си върни се при близките си и започни на чисто... в притвен случай едно обвързване такова би те довело до най големия ад на земята... При мен дойде момент в който добих смелост и избягах и никога няма да съжаля за това!!! Живота ми се преобърна на 180 градуса в положителна насока... Замисли се кой живот е по важен... твоя или неговия... Ако останеш той ще те разсипе! Бягай и не се обръщай назад нито за миг!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8263646b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мила авторке, искам и аз от собствен опит да ти кажа, че такъв тип мъже не се променят. За тях е нормално след шамарите или побоя да говорят хиляди извинения и да мислят, че така оправят нещата, но щом положението малко се успокои си знаят отново тяхната. Такъв ревнив, несигурен и агресивен човек не ти трябва да ти трови живота! Била си два месеца без него, ще можеш и завинаги! Дали там където си или в България, но помисли за себе си и бъдещето си, защото никой друг няма да го направи и зарежи този "мъж ". Млада си, а вероятно и хубава, свестните мъже по света не са се свършили! Стискам ти палци!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7d96bbaa4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Такива хора не се променят! Това са комплексирани нещастници, които си избиват агресията, неудовлетвореността от самите себе си и комплексите върху по-слабите от тях - естествено техните приятелки и съпруги. Може една част от него да те обича, но какво те грее това като той няма елементарно уважение и доверие към теб. Бягай, докато не си се омотала съвсем в напразни компромиси!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ef66a7826e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   виждам, че пишат предимно жени. виж, има вероятност да е осъзнал грешката си. но и ти си направила същата грешка. да, ти си жена, той мъж... според мен никой няма право да удря или обижда другия в една връзка. има една приказка от детските ни години. рана заздравява, лоша дума не се забравя. прецени си сама ситуацията, но предполагам това не е цялата история. странно е как лесно жените дават савети на други жени да прекратят връзка... да не се лъжем, така един друг. грозно е да се дават савети да се разделиш с някого. сама си прецени. познаваш човека само ти. но ако ти си го провокирала с нещо да се държи така с теб, знай че това е лошо. има много жени, които го правят, малко мазохистично. аз се махам, преди да съм стигнал до там. попадал съм на 3 момичета с такива намерения. 2 от тях след време са ми признавали какво са целяли. явно те обича, но нещо го дразни в теб. поговорете си и ако си търпелива и имаш подхода, може да се оправите. ако ли не, поне можете да се разделите с уважение. извини ме, но пиша от тел.
желая ви, да се обичате и да си простите един на друг.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 43549e1995
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   1. Никой няма право да те удря, защото ти си човешко същество, имащо достойнство.
2. Следващият път, когато се опита, извикай полиция и им обясни, ако трябва подай жалба срещу него!
3. Не се оставяй да те мачка-даже и в чужда страна да си-иди на квартира някъде другаде, вземи си ограничителна заповед.
Разкарай го тоя и бъди себе си, живей си живота и не позволявай на никой да вдига ръка срещу теб-за справка виж т. 1.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 59ff081692
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   е те всички дето бият жените си после им обещават и заващааават и им се молят и сажаляват но щом е посгнел веднъш ще има и втори и трети и пети бягай без да мислиш докато тоя болен моък от ревност не ти е направил нещо друго всичко е възможно

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c181113423
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Не бъди глупачка, ще съжаляваш, човека се е усъмнил в теб, той това не го прави защото си му безразлична, ако не му пукаше за теб нямаше с пръст да де докосне, изпаднал е в безсилие и психологически не може да се справи с положението затова го избива на агресия, опитва да разреши проблема между вас с воля като се наложи. Ако го обичаш не се вслушвай в съветите на други жени които дори и не го познават, а се осланяй на инстинкта си. Виждаш, че човека въпреки безсилието си е готов дори и на тези години на промяна, единствения ми съвет е да бъдеш откровенна и честна с него и да поставиш картите на масата, да се изясните, да знае последствията от собствените му действия до какво ще доведат и да уточните причинно следствената връзка, говори с него като цяло за жените в неговия живот и защо постъпва така за да разбереш какво ще е бъдещето ти с него!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a2cd2eb67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Моячта ситуация е горе долу сходна със твоята само, че моят приятел ми посегна много по-грубо. И той го е правил и преди, но този път реших, че не заслужавам да търпя такова държание. Когато той ми посегне аз също му посягам, защото се чуствам страшно унизена и принизена до Земята. Този път и аз изгрубях и му надрах цялото лице и целия е в кръв. Заслужи си го. Даже заслужава много повече от това. Скъсахме и сега мисля да си потърся правата. Според мен такива хора не бива да се разхождат на свобода. Не искам да съм от жените, които дори не са опитали да направят нещо по въпроса. Страх ме беше и сега също, защото мое да реши да ме причака някъде с разни хора.. Моя съвет е да напрациш същото. Не напускай страната, в която си, но се изнеси и започни живота си отначало. Ако му пукаше за теб нямаше да ти посегне независимо какво си направила. Това е моето мнение. Надявам се да съм помогнала. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker