Преди години не вярвах, че точно на мен ще се случи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Преди години не вярвах, че точно на мен ще се случи
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 5011 пъти
Ето една уникална история, за една удивителна жена. Да съжалявам ли, че се е случила в живота ми или просто да приема, че съм живял пълноценно досега.

От първия си брак имам двама сина. Но доста често изневерявах, поради неутолими страсти, липса на чувства към първата и се разведох, след което негово величество-животът, ми го върна.

Върна ми го, след като се запознах и с въпросната жена! Много жизнена, обезпокоително красива, умна и дейна жена! Мечтата на всеки мъж! С нея живях 13 години във живот с много топлина получени от нея, много страст и страхотен секс. Любехме се страстно, тя навсякъде е говорела колко и е било хубаво с мен, но и това колко и е било по-хубаво с мен, отколкото с други!

Оказа се, че ми е изневерявала и то без мои забежки. Не визирам случаи, за които сме се разбрали и допускали, че е допустим ,,кратък сексуален отпуск" т.е. ,,неизбежна почивка", а това, че накрая преди да се разделим, беше насъбрала четерима любовника.

Още повече, че се оправдаваше с това, че искала независимост и лъскави коли, апартаменти и т. н. И през същото това време, пак сме правили бурен и див секс със всичко, за което сме си фантазирали. Тя свършваше до десетина пъти през такава вечер. И после пак същото - барове дискотеки мъже и обаждания късно вечер, които ме изнервяха.

Разделехме се естествено, след като ,,животът" бе станал невъзможен. Тя пак ме търсеше, признавайки че иска да правим секс и само толкова. Мина около година така и не издържах. Престанах да и се обаждам, купих си нова кола, нов телевизор, някакво младо момиче за пари и въобще гледах да не мисля за нея.
Въпреки, че тъпите вещи не могат да я заменят. Все ми се появавеше в мислите, беше в сърцето ми!

Улавях се, че постоянно мисля за нея и че 13 години с нея, само увеличаваха желанието ми и агонията да я обичам и любя. Цели две години я избягвах и не и се обаждах. Дори и да идваше в наши близки познати да ги види, аз излизах само и само да не съм близо до нея и да не се срещаме. Страх ме беше, че няма да идържа и ще я прегърна пак. Че няма да издържа на желанието.

Но ето, че преди седмица тя пак влезе в живота ми. Обади ми се, уж че искала помощ, но пак мили думи и после в леглото с един последвал див и ненаситен секс. После идва всяка вечер, но и дума за личния и живот. Когато я попитах, все пак има ли някой, или е размислила да сме заедно, тя отговори че си имала един друг, където я водел на скъпи разходки, ама не правела секс уж много отдавна, но и че се страхувала да не и навредя на връзката...

Е тогава вече побеснях. Защо ме потърси пак, тая жена!? Как да и обясня, че подобно отнешение е нетърпимо и че аз съм човек с достойнство, улегнал мъж, с приятели и т.н. и че това ме унижава. Чудя се дали да не и задам ултиматума- че или с мен, или при другите мъже и да прекратя пак жалките ни отношения!

И въобще морално ли е да съм с неморална жена, или аз заради Нейно Величество Любовта, загубих къде е границата на морала. Както и това, че сега пак подтискам в себе си една крещяща болка и неразумна ревност. Болка срещу която губя с 1 на 0 засега. Знам, че пак ще я потуша, но биваше ли да я допускам в името на любовта.

Между другото предната вечер пак ме излъга, че като и звъннах телефона и набра два пъти, след което последва заето, защото нямала обхват. То М-тел май са с технологий още по време на първата световна война, което са си глупости. Иначе тая вечер пак дойде да спи при мен. Но ми умръзна от неангажираща връзка със собствената ми жена. Няма да издържа, защото не знам как да и обясня -защо по доволите е неприето днес да е с мен, утре с друг и после пак с мен! Не съм асоциална личност, но отказвам да приема, че трябва да допусна да я деля с някого. Е това няма как да стане!

Сега докато вие се чудите какво да ми отговорите, аз ще отида да се поборя още малко с болката. Защото загубата с нея от 1 на 0 не ми харесва. Малка водка с порокалов сок, ще ми е таен съюзник тая вечер. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6223952ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колко добре Ви разбирам! Бих могла да пиша с часове коментара си, но ми липсва време. Аз съм жена, постъпвала по подобен начин, но с малки разлики. Една от тях е, че съм омъжена. Сексът със съпруга ми преди години ми беше достатъчен. С времето се превърна в рутина. Нямаше никакво разнообразие, всичко беше като по програма. Той не е от най-..нежните любовници. Аз, както и много жени, предполагам, обичам понякога да .. загрубява интимната ни игра, но с граници. Всичко това ме докара до състояние на абсолютен сексуален глад - не изпитвах и оргазми вече със съпруга си. Всичко останало в отношенията ни беше перфектно, но тялото ми си искаше своето.

Запознах се с един мъж, който в последствие ( а и към днешна дата ) стана мои любовник. Няма да се спускам в описания на секса, на любовта с него! Не мога да опиша с думи начина, по които ме кара да се чувствам! Пиша Ви всичко, това, защото в момента изпитвам нужда и от съпруга си като такъв, и от любовника си, но...само за секса!

Може би и Вашата приятелка преживява нещо такова? Може би само сексът с Вас е нещото, което я влече? Но пък от друга страна, ако беше така, едва ли щеше да има още 4-ма любовника.. Това май само тя го знае. Това, което мога със сигурност да Ви кажа, е че тя никога няма да бъде само Ваша. Както и аз в интимните си отношения, никога няма да бъда само със съпруга си. Грешно е, че сте се поддал на слабостта си и сте допуснал да влезне отново в живота Ви. Единственият правилн "ход" според мен е ултиматумът - "Или само с мен, или без мен"

Дано съм била поне малко в помощ! Ако мога да помогна с още нещо, оставете някакви координати и ще Ви пиша!

Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c1aff3c8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ми беше интересно да прочета изповедта ти. Разказваш увлекателно и ярко. Но би трябвало да си разбрал, че г-жата се инересува от добрия секс и многото пари, но явно не ги намира в един и същи мъж.
А ти защо позволяваш всичко това - интересно заключение правиш :''Какво иска от мен тая жена?'', а всъщност на драго сърце я допускаш до себе си и в леглото си.
Ами не го прави!
Това е....
Не е късно да намериш стойностна жена, която да те цени и по други критерии, освен секса.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6b41d5a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Красивите жени са общи-закон!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a2f92de148
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В 15 и 53 прочетох тая история, която е написана преди 14 часа и 38 минути. Скъпи каква водка с портокалов сок, каква вечер? А по въпроса за жената и фасоните й - хем си търсите курви, хем не им понасяте курвенските номера. Да се беше стоял при смотаната дамашарка, дето ти роди две деца.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Автор: Благодаря за отделеното време и отговорите! Всички дотук сте прави. За смотаната домошарка вече е късно. Просто не съм свикнал да държа една жена в кухнята. Това че тя не се подържаше, си е неин проблем.

Вярно е и че подир красивите жени, винаги има голяма опашка -П. Вежинов мисля че го бе казал.

Много ми хареса поста, на N=1. Не сме живяли зле финансово, но и аз не съм разсипник че да отразявам всичките и прищевки. А и отгледах дъщеря и от почти бебе и винаги са имали всичко за да се чувстват на върха на обществото. За четерите любовника ми е ясно. Едва ли проблема е секса, защото да накараш една жена да се отпусне сексуално и да не се притеснява да показва сексуалните си фантазий е въпрос на време и изградено доверие. Това го бях постигнал и знам на нея колко време и струваше, за да достигне пълна хармония. По скоро, влечението и към супер луксозни коли и забавите в дискотеките, както и това да се похвали после пред приятелките си - Вижте ме коя съм аз, първа дама в обществото и какви богати мъже въртя, са предпоставка за постоянните и забежки. Така си го обяснявам аз. Тя сама е споделяла, че иска да бъде неангажирана и свободна. Един път след като се разделихме, спомена че хареса ли един мъж, света ще обърне за да го изчука. Както и това че търси прекалено много кусури и иска да е без компромис в избора си на мъж. За това се сещам засега, но както и да е. Иначе обичам да общувам и ще се радвам ако някой ми пише в скайп -iutandil . Още веднъж - Благодаря!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 92d3f4c591
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 4, 14 часа и 38 минути преди 15:53 часа е било 01:12.. И на мен ми се е случвало да пия водка по това време. И може да не е правилно,но е общоприето да му казваме "вечер" на това време.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора до N=6. Правилно си изчислил астрономическото време, но какво значение има то. А поста го писах някъде преди 23 часа от преди полунощ. Всъщност тука нещата се бавят, но пък за къде да бързаме. Ще се радвам на още постове. При нас нещата не са се променили. Тя досега бе тук /22.30 ч. на 13 ноември, но засега никакво развитие, а и не сме коментирали отношенията ни, поради присъствието на малката. Иначе обмислям варианта от момичето от N=1 за ултиматум. Въпреки че не си падам по прибързани и не добре преценени ситуаций. Все пак, през тия дни, решавам собственото си бъдеще. И благодаря на ВСИЧКИ ВИ, защото печеля в двубоя с болката. Е засега май сме равен. Утре се надявам да водя и на края да доведа нещата в моя полза. Утрото е по мъдро от вечерта! Въпреки че подобно решение, не се взима лесно!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d9c095432c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Жената е като ураган--идва с духане и си отива с къща.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 39692f6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Така ти се пада, чичко!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 39692f6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами напълно нормално е да ти се случва сега това. Помисли си на времето, когато си изоставил жена си и децата си, те как са се чувствали.На теб тогава ти е било готино, а сега ти е гадно.Каквото и да направиш, както и да те посъветваме, ти си се прецакал много здраво и готината ти мацка е абсолютно наясно със ситуацията и не и пука...за нея си явно един твърд полов орган, които използва, за да не се харчи за вибратор. Каквото и да си мислиш и да искаш, едва ли можеш да промениш нещо от тук нататък...а това да и поставяш или да не и поставяш ултиматуми е все тая...та тя те е зарязала, човече. Хайде пийни си една водка с "утеха". Наздраве!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6fb9f91569
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Такава жена не може да бъде само твоя. Тя има определен начин на живот, който е ясно, че няма да промени за когото и да било, защото така й харесва и ти много добре го осъзнаваш. Тая е свикнала да цока здраво и то от много страни. Както се казва "колкото повече, толкова повече".
Ако си влюбен в нея , тежко ти. Има много да страдаш.
Тя го усеща и те върти на пръста си. Най-добре е да си намериш друга. Тая ще си намери майстора някой ден.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авт. N=11 е най проницателен. Признавам че нещата са точно така, както ги описваш. Научил съм се с годините да бъда достатъчно твърд и да отстоявам на подобна дилема. Днес вече всико е ок. Живота продължава и аз не съжалявам, за хубавите 13 години с нея. Даже от друга страна се радвам че ми се е случило, защото въпреки болката, така се чувствам жив. Човек поне веднъж трябва да е изпитал и преживял една истинска любов. Останалото са само връзки. Благодаря на всички и за хубавите и за лошите коментари! Обичайте се!
Юли Костов

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 92d3f4c591
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От №1: Никога не съжалявайте за неща, които сте направил. Съжалявайте за тези, които не сте!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 88818de88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Малко ти е водката,слаб съюзник.....

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   E, малка водка е образно казано. Но пък заради една жена и алкохолик да ставам сега. :)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b9ad4f68ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Господ е спаведлив и не винаги наказанието му закъснява!Пада ти се бе глупако,които цял живот си мислил с оная си работа.Къде са ти синовете сега?Добре ли са?Как се справят с живот?Както виждам това не те интересува.Говориш за страсти,урагати,екзотични вечери и простотий.На колко си години ти и живота на нищо ли не те научи до сега?Нека ти!!Няма безплатен обяд и ти сега си плащаш какво толкова.Висока ти се вижда сметката ли?Ами които изневерява ще му бъде изневерявано!Браво на тая жена!Пък и дълговите трупат лихви през годините!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d527a773d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 17 ти си от ония копеленца на които майките им
не знаят кой е бащата. Проклинам те да осакатееш и по
световарите да просиш.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 92d3f4c591
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   №17 , защо толкова злоба? Нима ти си "застрахован/а" от подобни житейски ситуации? Той е изневерявал, да,но на финала се е развел-абсолютно почтено и законно решение! Юристите да няма да станат крадци? Защо намесваш синовете му? А и в крайна сметка, в качеството си на какъв/каква го съдиш? Браво на тази жена??? Само гледай да не попаднеш и ти на такава! Много е изнервящо това, което се случва в този сайт. Някой пише историята си. Съвсем ясно посочва проблема, за кой то се нуждае от съвет. Голяма част от аудиторията, вместо да даде съвета си, започва да съди, да обвинява, да плюе, пренебрегвайки същината и наблягайки (понякога даста неадекватно) на неща, различни от посочения проблем. Само дето никому не е нужно това!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 05cbede0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторе, надушвам, че сме една порода с тебе. Макар че явно съм по-млад от теб, а и не съм женен.
Никак не съжалявай за миналото си, нито пък трябва да изпитваш някакви угризения. Един истински мъж прави това, което си иска. Само не се превръщай в мишок заради тая мадама, защото ще ти изпие кръвчицата до последна капка. Отсвирвай я, няма да й даваш тя да те клати. След жени и автобуси няма смисъл да се тича, защото зад ъгъла винаги се задават нови. Хващай някоя друга.

А-а, и не им се връзвай на притчите за "господ", "дълг", "сметка", "лихви". Господ не съществува, човек не дължи никому нищо, сметката се плаща от наивниците, лихвите се погасяват по давност. Нека се кривят от злоба и да ни кълнат по форумите, не ни пречат да си живеем реалния живот истински. Пий си пиенето, печели си парите, чукай мацките.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 39692f6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Oт № 10 Браво на № 17, точно така!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 39692f6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Чета тази изповед и не мога да се начудя на написаното! Човек, който е изневерявал и изоставил жена си и децата си сега хленчи, че му изневеряват и са му били шута. Ами вие, господине, навярно сте чувал народните мъдрости, че "каквото си посееш, такова ще пожънеш" и "каквато попара си надробиш, такава ще сърбаш". Не знам защо сте написал този пост...жалък сте и смешен!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 39692f6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   № 20 Кефиш отвсякъде, на практика е точно така и аз мисля по същия начин. Този свят е направен от мъжете и за мъжете, а женките квото и да правят са си все прецакани и прее...и! Ако не е така - докажете го де!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 39692f6e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   ЛЮБОВТА Е КАТО ЦИГАРА, ЩОМ ИЗГОРИ МОЖЕШ ДА ЗАПАЛИШ НОВА...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Автора до N 17, а и не само!!! Та искам да ти кажа, N-17, моите деца не ги мисли. Сега ще се обоснова, че явно и има много неразбрали! Двамата ми сина са израснали при мен. Големият, казва се Делян, сега завършва средното си образованиe и с мои напътствия се подготвя за висше в областа на информатиката и компютърните технологий. Аз това работя и ми е неоценим помощник от както научи азбуката. Т.ест преди това умееше да работи с тогавашните изчислителни машини-почти компютри, за което и съм го подготвял. Сега има кола, за която няма търпение да изкара документ за правоуправление на МПС.

Две момчета, негови приятели, съм ги обучил в тая насока и сега са студенти в САЩ, приети без приемен ИЗПИТ, поради уменията си изразени в областа на програмиране!!! Това ми е бизнес от 20години насам! Малкият също беше при мен и сега е в Чехия, където учи средно с цел за усвояване на езика и кандидатстване в областа на молекулярна биология. Там института е с най голям проспиритет в тая научна област, която той си хареса. Казва се Цветомир.

Така че N=17, съблюдавайки моя жизнен опит, социално положение и това на децата ми, ти си просто един нещастик с много ограничения които не ми се изброяват и позицията на глупак е твоя преспектива! До всички участници, ще поясня че аз никога не съм загърбял децата си. Може да се е случвало да поработвам малко повече от 14 часа на ден, в собствен частен бизнес, но не само децата са ми били гледани и нищо не им е липсвало, ами и дъщерята на въпросната дама, която сега е като принцеса!

За жалост тя възприе поведението на майка си (аз нямам родителски права) и сега двете, са едни чалгаджийки, напивайки се до сутринта в дискотеките на града. Свободни вече! Това са факти и всичките ми познати и приятели ще го потвърдят. Защото освен вас много хора които ме познават и вероятно четат всичко това. И всички ме съветват само едно - не се занимавай с тая к....а. Естествено че не ги разбирам, но пък се и питам, как никой от многото ни приятели, не каза и една добра дума за нея. Поне един щеше да се се изрази със добро към нея, но уви...

Така. До N=22. НЕ ХЛЕНЧА и това ми е непонятно от тинейджър! Ако ти си такъв(а) то проблема ти е почти нерешим, защото в днешно време децата са доста по ерудирани от теб! Обзалагам се че не си на повече от 13г. Ако си на повече, не пиши за да не се излагаш!
До всички останали БЛАГОДАРЯ за отделеното време ! Желая успехи на всички.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От Автора-Специално и за Номер 20. Благодаря за разбирателството. Искам само да подчертая по втората част от монолога ти. Имах един приятел. Бе на 39 години когато внезапно почина. Беше от типа на тия приятели, които ако вдигнеш в 5 сутринта с фразата ,,Убих човек" той ще попита - ,,Къде ще копаем". Това бе тъпа метафора но си е факт че подобен човек живее още в сърцата на половин ВАРНА! Толкова много и заслужени приятели имаше! Това и за БОГ, в който ти изрази някаква собствена идеалистистика и съмнения, бих казал следното: Бог е в нас в съзнанието на хората и затова е жив! Жив е в сърцата ни! След като е жив в душите на милиони, значи същедтвува. Как - изводите си ги прави сам. Но и това не е тема на разговр! Успех!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 12a9ded4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Евала на човека, изчетох всичко до сега и свалям шапка .... За мене беше удоволстевие.
Поздрави и Успех на всички ... Господ здраве на ни дава !

До, г-н Автора, горе главата и смело напред .... живота продължава, а колкото до курвите (простете за израза), поредната на следващият завой :)

Петя

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3d587b89d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не зная с какво образованието и престижът оправдават безотговорността. Та авторът и сам пише, че не е наясно със себе си. И пита как да продължи. А Петя е възхитена!? Моята скромна препоръка е Да се заточиш сред компютрите си и да се извиняваш пълзешком през целия си живот на "домашната прислужница", която си закичил с отговорности по отглеждането и възпитанието на ТВОИ деца. Ако е толкова лоша, сам си я избрал и ако имаш достойнство ще я износиш, дори ако е саката. А до кога жените ще са все пре...ни, зависи от това, колко такива като Петя съществуват...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 92d3f4c591
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   28, а разводите зещо са "измислени" според теб? За прикритие на "безотговорността" ли? А дали конкретната жена (домашната прислужница, закичена с отглеждането и възпитанието на децата, създадени и от ДВАМАТА) е пре...на, не го знаеш. Добре би било да не говорим наизуст тук!

Х.Г.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Автора: Нещо не сте наясно тук. Такава жена- домашна прислужница, няма в тоя случай. Ако говорите за бившата, тя бе човекът който не гледаше децата си и след като съм описал, че двамата ми сина са при мен, то сами си направете изводи. Разводът бе единствената алтернатива, която и предприех, за което ми помогна и настоящата дама. Хората се развеждат или разделят, след като не могат да живеят заедно, поради това че всеки един от нас е различен, има различни възгледи и на всеки му се живее така както е решил че е по-добре за него. Когато има неразбирателство, аз не виждам решение различно от развод.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e661d44356
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Много често (без да твърдя, че в конкретния случай е така), един човек се изкачва по социалната стълбица (или ерархия), стъпвйки по главите на хората, които са го подкрепяли. След това ги зхвърля, като употребена носна кърпа, след като е изцедил лимита на възможностите и способностите им.

Уважаеми авторе. Самото изречение "на всеки му се живее така както е решил че е по-добре за него" е олицетворение на безотговорност. Не "както трябва", а "както е решил...". Като си толкова прозорлив и умен, защо сложи парафа си под документ "... докато смъртта ни раздели!". От изложението ти виждам, че твърде фриволно тълкуваш понятието "развод". Но не е нужно да зная причината, поради която е настъпил, за да съм наясно, че тя е твоето "свободомислие" и стремеж за (нека така се изразя) неплащане на сметката.

Но в твоя случай просто си попаднал където ти се полага -на човек като теб, само че надскачащ те с една степен. Не бива да се оплакваш от новата си съпруга -тя е твоят образ от огледалото... Но светът си е такъв -има и такива като вас -не всички сме "ангели", нито пък ще бъдем. Би трябвало да ти благодаря, защото обикновено хората като теб не излагат историите си - те се изживяват като истина от последна инстанция и като такива действат. Това, че в теб живеят съмнения е нещо страшно положително, а изложеното е сериозна поука за всички, които искат да я открият. Така, че от мен БЛАГОДАРЯ!

ПС: №28 съм, а като компспец сигурно не е трудно да ми благодариш лично за отделеното внимание. Чувствата са нещо много силно, но и неуправляемо. Затова не бива да се оставят без контрол. На едно малко дете не можем да се сърдим, че е откраднало бонбон от витрината, но ако го направи зрял човек, това е недопустимо. Зрелият човек сам ограничава поведението си в рамките на уважението си към останалите хора.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   No31. Всичко което си написал е несвързано и пълни глупости. Чудя се колко ли си изпил, преди да напишеш тия несвързани неща. Пулна идиотщина от която прозира болният ти мозък. Ти като решиш да си слагаш парафа ела ми се обади, да ти налея малко акъл, в празната ти глава, за последващото ти разочарование от поредната к...а в една непредсказуема връзка. Като не можеш да свържеш две думи правилно, поне да беше прочел внимателно, това което съм писал. Пълна идиотщина е поста ти.

П.П. И престани да спамиш по темите и на другите участници!!! Всичките ти постове, просто си личат по почерка ти на изразяване и не касаещи пряко темата.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 69ec582ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Е, разбира се, отново се оказх на прав път. Ти си "истина от последна инстанция". .. Не си изключение. Няма да ти досаждам повече -няма смисъл. И извинявай, че бях в заблуда. Все пак, хвърли един поглед в огледалото...ПОлезно е ... понякога.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: fc388d96dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Твоето огледало ми напомня на ония огледала в детските кътове, където едно време бяха актуални. Тия същите изкривени огледала, правещи образа ни смешен и достатъчно нереален, за да се посмеем от сърце. С тяхна помощ да забравим тежката реалност. Това е твоето огледало. Аз обаче като реалист и здраво стъпил на краката си мъж, предпочитам самата реалност очи в очи. Нямам нужда от твоите огледала на илюзията!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4e43afa1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Много истина, но и много болка има в написаното от автора. Изчетох всяко негово изказване и се радвам на човешкото в него. Написано увлекателно и ярко. Толкова много болка има в тоя свят. А сме хора и на всички ни е възможно да ни се случи. Пожелавам ти да си намериш отново любовта и е похвално че още вярваш в нея! Защото Любовта е велика и тя идва само в сърцата на вярващите в Нея! Възхитена съм. Ева. Ж на 32!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a6d05a1c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Много ме заинтригува, пич - 10 оргазма... Аз мога само до пет.
И аз искам десет! Обади се, ще ти дам скайпа.
Жена съм.

Скайп: moli_loli

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4e43afa1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От автора до N36. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 9c18815581
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Та N36 , с думи, това няма как да се случи. Имам си вече приятелка. Безпорядъка, породи харамония.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: bd15c75ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Обожавам такива жени, бих й стиснала ръката. За пореден път затвърждавам извода си, че за да те обича, уважава и тича след теб един мъж, трябва да го правиш на маймуна. Явно не разбирате от скромност, манджиджки и домашен уют.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 246b5b1b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   браво на автора-бившата и настоящата дама,значи продължава с уважението към настоящата дама,и не се опитвай да ни обясняваш колко не струвала бившата,не тя те насади на тея яйца,а сегашната.браво на 39 правилен е извода,колкото повече правиш на маймуна един мъж ,толкова повече те обича и на номер 20 -евала каза го както си е

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 82a33b11ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   No40. По тъпа реплика не бях виждала. Постоянно си противоречиш! Браво на автора за страхотния пост. Рзавълнувана и впечатлена съм!
Жана 32.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f14721d747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Патките, които си падат по турски сериали въздишат по тоя тъпан -автора, де. Вашето място , милички е онова, което заслужено е заела първата жена, описана от него. Да ви оплюват, обругават и никога да не сте в правата си. А тази последната - евала. Удри го тоя тъпак по главата, покажи му че е маймуна, паднала от клона и докато го опоскаш, после го захвърли като пачавра и хвани и унищожи и други като него, че май много се навъдиха. Ще спасиш много патки от блатото.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 82a33b11ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   No 42. И тук ли се намеси? Ти с твоя чалгарски характер си ясна в много постове, с отмъстителните си съвети! Защо не се върнеш при мъжа си, ами си тръгнала да оплюваш здраво мислищите и сериозни мъже. Аз обаче знам защо, след като те изрита преди време и сега пишеш разположила се в леглото на поредния си любовник! Ами хайде спри се вече. Хората тук имат нужда от разбиране и правилни съвети. Няма място за такива като теб - отпадъчен продукт от ззтъналата ни страна!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 246b5b1b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   №41 с кое си противореча,просто "браво на автора" трябваше да е в кавички,но то трябва и мисъл в четенето нали?

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f14721d747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Важното е че си поумнял. Вече си умник -опитът е нужен за да потвърди или отхвърли теоретичните постановки. При теб какво стана? Потвърди ли ги или ги отхвърли? Изключение ли си или част от правилото?
Между другото, когато нещо потъне (страната ни, де), отгоре остават да полуват нали знаеш какво? Вярно, че мирише, ама си е отгоре. Много ми допадна аналогията. Жалко, че трябва да го призная, че оцелявайки в тази страна, трябва да заприличам на онова, което винаги изплува, но не е зле да си признаеш, че и ти живееш тук... или може би, не?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker