Какво се случи? Защо тя изчезна така след срещата ни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случи? Защо тя изчезна така след срещата ни?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2448 пъти
Здравейте,
До преди 3 седмици излизах със едно момиче, бяхме се запознали към края на учебната година (и двамата сме на 17). Излизахме всеки ден по 4-5 часа навън, че и повече заедно, разбирахме се перфектно на мен ми беше супер приятно да бъда със нея и виждах че и на нея и е много приятно със мен. Така 2 седмици почти всеки ден заедно, имаше един ден във който не и се излизаше и ме покани у тях. Прекарахме почти целия ден заедно у тях всичко супер се получи (сещате се... ).

Вечерта като се прибрах си писахме по скайп и ми разправяше разни неща които иска да прави със мен (как неможела да чака и направо на улицата щяла да почне следващия път като ме види) и така цяла вечер си писахме. Разбрахме се на следващия ден да се чуем и да се разберем какво ще правим, но така и на следващия ден не ми се обади. Не дигаше телефон, не отговаряше на смсите които и пращах.

Реших че е заета и изчаках, не исках да я тормозя, така след 2 дни (ни вест ни кост) и звъннах да я питам все пак какво се случва, и тя ми каза че била много заета и искала утре да се видим. Дойде утрешния ден и пак същото... пак не дига телефон, не отговаря на смси не влиза във скайп. На мен ми стана много кофти но вече след 2 седмици никакъв контакт със нея си казах, какво пък толкова трябва да продължа напред. Но от вътре не спира да ме глозга въпросът - Защо? !?

Аз ли съм виновен по някакъв начин?
Как е възможно след като всичко беше едва ли не перфектно да се развият нещата така?

Искам да ви попитам дали сте изпадали във такива ситуации и какво мислите по въпроса?

Знам че повечето ще ми кажат да я забравя и да продължа. Опитвам се но тази мисъл не ми дава мира просто се чудя защо се развиха така нещата?

Мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: e857f79499
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уау, странна ситуация... Сигурен ли си, че тя вече си няма приятел? Може да е била с теб, само за кеф или нещо такова. Апък другия вариант е да се срамува от думите си.
Не съм изпадала в такава ситуация, но се опитвам да мисля от твоята гледна точка.
Просто някой ден отиди до дома ? и ? кажи, че няма да я оставиш на мира, докато не ти каже, защо се крие. Кажи ?, че не може постоянно да е заета. Ако те харесва поне малко време ще намира за теб. Просто бъди настоятелен по всеки възможен начин.
Това е от мен! Дано да съм помогнала! :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: df3ebedb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намерила си е друг, остави я, не ти трябва такава, заслужаваш по-добра, свястно момче си

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1ef4e6cb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не е толкова рядко срещана ситуация тази, правят го не само момичета и момчета постъпват така. Това е по причина, която ти не можеш да знаеш, със сигурност има такава, но тя не е важна в случая. Просто има хора, които не искат да се обясняват, не умеят и предпочитат този начин- на увъртане и отлагане. Естествено е сега ти да си мислиш един милион неща дори да се комплексираш, че нещо в теб има което я е отблъснало. Бъди сигурен че причината не е в теб, а в неини си лични неща. Именно за това по горе казах, че причината не е важна, не можеш да гадаеш, не можеш да познаеш, нейна си причина е, кой знае какво й е щукнало на ума, както каза един от коментиращите по горе може и гадже да си има и да са били временно разделени и той да се е завърнал и тя да бърза да те разкара, абе какво да гадаем, всичко може да е. живей спокойно и забрави.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 91dc092939
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 (жена) не дава добър съвет. Вие жените искате мъжете да бъдат настоятелни, а вие да избирате с кого. Момче, остави я тази! Дори след време да се раздели с новия си и пак да дойде при теб - разкарай я! Иначе пак рискуваш. А ако си на 17 - потърси някоя кака на 30 да те отрака малко - успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 350150ec92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, че от твоя гледна точка всичко е било наред не означава, че и за нея е било така. Сигурен ли си, че е била с теб, защото те харесва или за да ПРОВЕРИ дали те харесва (случва се момичетата да излизат с някой без да са си изяснили отношението към него, така да се каже просто да пробват дали ще го харесат). Може би е срещнала друг, а може би просто е видяла нещо, което не и харесва. Явно не смее да ти каже направо, че иска да прекрати връзката и вместо това избира мълчаливия отказ. Не я търси повече, само ще си изгубиш времето, продължавай нататък.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7759694f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма отговор, момче. Просто момичетата правят понякога така. Обикновено си има някаква причина, но... Свиквай с женските характери. Някои наистина са нетърпими. Нищо не си виновен, не се обвинявай. Попаднал си на еднодневка. Има ги такива - направят си удоволствие и бягат. Намери сериозно момиче!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 85b08ab72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сори братле, но според мен мацката не желае да се срещате. Тъпо е, като някой не желае да вижда другиго да не му го каже в прав текст, а да преустанови комуникацията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker