Изгубих 5 години от живота си в интернет-любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубих 5 години от живота си в интернет-любов
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4444 пъти
На 22 години съм и единствената любов, която съм изживявала е със съвсем непознат човек.
Пишехме си в скайп, после преминахме на телефони и когато много настоях да се видим ми каза, че всъщност първоначално ме е добавил по "заръка" на бившия ми приятел. Запознали си във форум и решили да се погаврят. Всичко започнало като шега, но после наистина се влюбил.

Примирих се с това, но след още няколко месеца се оказа, че и снимките не са негово, точно защото всичко започнало на шега и би било глупаво да прати свои снимки. Получих нова снимка. Пак се примирих - влюбен човек лесно прощава. След още няколко седмици се оказа, че ме излъгал мъничко и за годините си и гони 34.

След много убеждения, че го обичам и нищо не би ме разколебало да съм с него се видяхме. Мина доста неловко и изобщо .. зле. След срещата ни, имах дълго съобщения в скайп, което на кратко гласеше "ми не ми допадна, не мисля , че нещата м/у нас ще се получат, не че си грозно, просто си по-различна от снмките, желая ти успех"..

Дори не съм му бясна вече, само толкова разочарована, чувствам се излъгана и се ядосвам на себе си, колко глупава съм.. 5 години не са малко. Всички излизания, дискотеки, купони, изобщо най-хубавите ми години съм прекарала без човек до себе си. Винаги съм се пазела, не съм си позволявала дори флиртове, просто защото бях влюбена. много, много ми е мъчно и не знам как да се преборя със себе си, как да го забравя този човек. Ще ми се да го истрия от паметта си..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 76359af67a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кофти история... Определено ти си онеправданата в тази история и две мнения по въпроса няма. Не познавам момчето, но съдейки от съобщението по скайп, не мога да не кажа, че ако наистина така разсъждава, то е доста елементарен...

Сега освен да направиш това, което си написала в последното си изречение, няма да е лоша идея да започнеш да общуваш в реалния живот с противоположния пол - нямам предвид мазни чалга дискотеки, където е пълно с такива мъже, а места, на които по принцип ти се чувстваш добре и смяташ, че ходят по-интелигентни хора. 5 години са си много дълъг период от време, но не съжалявай за нищо - следвала си чувствата си, имала си си принципи и т.н и т.н. Той губи, не ти. Даже съм сигурна, че си спечелила от цялата работа.

Бъди смела и знай, че колкото и да ти е трудно в началото, този период ще мине и един ден ще си отново щастлива! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: addfd00cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как може 22 годишно момиче да стои пред компа вместо да ходи да се забавлява. Не мога да разбера как така се влюбвате по тоя скайп. Къде отидоха срещите, излизанията? Ми секс по скайпа ли ще правиш? Кво ви става бе хора, осъзнайте се малко така. Просто нямам думи.....



С.И.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2ae0e0ba14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   5 години ??? Наистина ли ? о_О ! Момиче, стягай се !!! И започвай да излизаш, да се забавляваш, да флиртуваш!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 63e6f530b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря !
забавлението и интимните отношения с противоположния пол са съвсем различни неща. Не съм се ограничавала в излизанията си, но в контактите си с момчета - да! И сега съжалявам искрено..

Попита дали сме правили секс по скайп - не, НО и в реалния живот не ми се е случвало това чудо .. Това не бих променила. Ако нямам чувства истински и дълбоки към някого, то не бих си легнала с него. Но заради една илюзия не съм допускала никого до себе си .. това е жалкото

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: addfd00cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами така е, като стоиш само пред компа как ще изживееш пълноценно живота си с достатъчно тръпка и емоция. Време е да се стегнеш и да живееш живота си и да забравиш за случката.




С.И.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c8e9db4837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тоя скайп май трябва да се забрани. В повечето случаи само създава проблеми. Влюбваш се без да се усетиш в някакви нереални илюзорни образи, общо взето измислени, защото всеки се прави на хубав пред непознати, вместо да излизаш, да виждаш хората на живо, да се забавляваш с тях реално. Вярно е, че всички сме станали зависими от и-нет, но не е зле да сме малко по-мнителни в такъв случай. Изключвай компа по-често и излизай с приятели на дискотека.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: bf98a18e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Постъпила си много глупаво. Наивно.

През тези 5 години как не ти хрумна, че този ''мъж'' едва ли стои на сухо и без жена в живота си и как не си зададе въпроса защо все още не иска да се запознаете наяве, за да решите подхождате ли си или не.

Ами за мен е ясно защо- защото не те взел насериозно и защото си му трябвала, за да му гъделичкаш егото (''Голям съм пич, щом като си падат по мен без да ме познават...'').

Смятам,че вината е в голяма степен твоя. Около нас има много измет (визирам хора-боклуци), но ние решаваме ще имаме ли нещо общо с тях или не.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fbf16f2185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм от няколко месеца в твоето положение и смятам да сложа край. Обаче това 5 години, си е направо мазохизъм.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 892fdd0100
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм мъж на 26г и наистина ти съчувствам. Аз бях в чужбина и поради тази причина нямаше как да се видя с момичето, с което се запознах случайно в Интернет. Както и да е, забавлявах я всяка вечер, уикендите и по цели нощи, говорихме си, винаги имаше за какво. Не беше точно мой тип, но с времето почнах и аз да се влюбвам в нея, кефеше ме много. Минаха така 9 месеца, дойдох си не се видяхме - тъй като живеем много далеч 1 от друг. Знаех предварително че няма да се получи нищо, но все пак чувствата са си чувства. И какво се оказа накрая, че тя е лъгала още 1 или 2-ма като мен, накрая се изпраска с 1я, продължавайки по телефона да ме лъжи че той не значел нищо за нея и били само приятели / явно чисто сексуални /. Щяхме да се виждаме, но така и не стана. Не съжалявам... истината наистина е на живо да се виждаш с човека, макар че е трудно да се реализира понякога знам... и сега съм пак сам, но поне не съм излъган! :-)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 90f93e3286
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Привет!
Все още си млада и тази грешка ти е дала един безценен урок - научила си че живота може и да е грозен. На твоите години и аз направих тази грешка, но не смятам че комуникацията с този лъжец ми даде и други преимущества - това да започна да се харесвам като жена и да се стремя да бъда добър специалист в това което правя, а не просто женичка.

След 4 години реших да му се обадя - оказа се че и аз съм се променила - този път не понесох лъжите и се зачудих как съм могла да харесвам такъв човек. Той вече е в миналото.

Ние жените винаги създаваме образ според представите си и това ни кара да си мислим неща, които понякога са далече от реалността. Внимавай следващия път и докато не видиш човека до няколко месеца не приемай такива връзки на сериозно! Успех!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4ae91a5ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Отдавна не бях виждал толкова романтична натура, историята ти напомня на романи от класиката. Това, че има хора като теб, значи че не всичко се е унифицирало. Лошото е, че лесно ставате жертви на комуникациите, из нета сърфират всякакви измамници, а ти явно нямаш опит или вярваш на всеки. Изгубила си само време, слава богу, тази история би могла да свърши доста зле. Ами иди в църква, запали си свещичка и благодари на провидението, на 22 си, имаш още много какво да научиш. Жалко запървата ти любов - разочарование. А моят съвет е - залагай на живия контакт, не растеш в гората и стой по-далеч от компютъра.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 2ea1076c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм пръч на 34, изядох го същия като тебе,аз обаче горях само 3 години...супер тъпо, но глупостта ходи по нас хората. Никви нетове, никви чатове, Хора!!! Истината е реала!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker