Объркана съм, за първи път в живота си, заради чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм, за първи път в живота си, заради чувства
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 5104 пъти
Не знам, как да започна. Историята е объркана, а аз още повече!
Имам приятел от 1год. и 2 месеца. Смея да твърдя, че го обичам. Той дава всичко за мен, обича ме много. Семейството му се държи с мен все едно съм им родна дъщеря.

От няколко месеца обаче, чувствата ми към него се промениха. А и той самият не е това, което беше в началото. Ужасно ревнив е, не ми дава да излизам без него, проверява ми телефона непрекъснато. От няколко месеца е без работа и се налага на практика аз да го издържам. И той се е примирил с това и вече не изпитва никакъв срам от този факт. Поради изброените по горе причини и поради ред други, мисля че е нормално в един момент да започна да охладнявам към него.

Преди няколко месеца се запознах с едно момче, по интернет. Отначало само си пишехме по skype ,но постоянно се налагаше да трия хронологията, понеже приятелят ми и там проверяваше всичко редовно.
След това започнаха телефонните разговори ,късно вечер. Говорим по 30-40 минути и не ме е срам да си призная, че това ми харесва. Това продължи около 1 седмица.

Преди няколко дни след като се прибрах му се обадих ,късно вечерта дойде. Седяхме в колата и просто си говорехме. От много месеци насам, за пръв път се чувствах жива, щастлива! Гузната съвест, обаче не ме напускаше. Вината е нещото, което непрекъснато ме измъчва. Защото срещата ни не беше еднократна. Вее няколко вечери сме заедно, но излизаме от града, понеже тук всички ни познават и двамата.

С ръка на сърцето мога да кажа, че се чувствам добре, въпреки вината, която изпитвам. По-добре да греша с него, отколкото кротко да стоя с приятеля си!
Не мога да скъсам с приятеля си, не мога да го нараня, не мога да го причиня на него и на семейството му. Но не мога и да бъда с него от съжаление. Не знам как да постъпя.
Другото момче е всичко, което приятелят ми не е. иМА ВСИЧКО, КОЕТО ТОЙ НЯМА!

Не знам как да постъпя, не мога да кажа на гаджето си истината, ще ме убие. Не искам да се отказвам от другото момче. Объркана съм!

Плаши ме факта, че рано или късно всяка истина излиза наяве, а това би сложило край на връзката ни. И то по начин, по които не желая. Не искам да се разделям с лоши чувства и обидни думи. Но не знам как да постъпя. За първи път в живота си , съм толкова объркана от чувствата си.
Исках да го споделя някъде, не мога да кажа на никого ,защото крие риск.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 479f44f18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Объркана ситуация, наистина. Според мен имаш два изхода- единия е да поговориш много сериозно с приятеля ти и да му кажеш в прав текст, че не може повече така да продължаваш да го издържаш, просто не е нормално. Също и относно ревността. Бъди искрена и му кажи, че си объркана и той те отблъсква още повече с поведението си.

Другият начин, макар попринцип да съм твърдо против изневярата под всякаква форма, е да "тъчеш на два стана" за малко.. да опознаеш по- добре другото момче, за да си сигурна, че той е това, което искаш и че няма да сбъркаш. Това не означава, че трябва да спиш с него, или нещо такова. Бъди наясно, обаче, че много лесно и бързо може да те разкрият :)

Колкото до семейството- да, супер е, че те харесват, но в крайна сметка, ти не живееш с тях, а с него. Заслужаваш да се чувстваш щастлива с човека, с който си. Помисли сериозно дали имаш още чувства към приятеля си, различни от съжаление и навик. В това се крие отговорът на въпроса ти. Успех, ако може, бих се радвала да разбера развитието на нещата.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f0d028524c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aми продължавай да го храниш и му роди поне 2 деца та да си истински обварзана с него - тогава той от скука и безработица ще започне да пие и да те пребива я от ревност ,я от чуство за непълноценост ,я за да израсходва енергията . как да не те харесват техните? Спокойни са че ще го издържаш и ще му слугуваш цял живот .

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8b49ed9d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! аз съм в абсолютно същото положение..и моят приятел не работи-и аз се бях запознала с 1 момче от нета...дори за половин г бях скъсала с моя приятел...и той не работи от месеци..аз го издържам кажи речи-ядене му нося от нас всеки ден-цигари му купувам-добре че имам възможност..всяка вечер всичко е 1 и също-и аз като теб охладнях към него..много-и аз като бях с другото момче се чувствах истински щастлива.

При мен има и друг момент..значи аз никога не съм била и с 2мата наведнъж.проблемът е 4е приятелят ми е много ревнив и иска знае всичко за онова момче ...само в страх живея..защото при мен има и физическа страна на въпроса-той ми е посягал и познай...

Та..много добре те разбирам - според мен такива хора които лежат на гърба на другите са паразити и подлеци-според теб той дали би те издържал така толкова дълго време..и внимавай защото ще става още по-зле..на моя приятел майка му живее близо до града и явно като знае 4е аз му помагам с всичко и му носи храна само веднъж в седмицата...

Напълно те разбирам...и аз искам да скъсам с него понякога-но ми е мил-съжалявам го и знам че ако го оставя,..а другото момче до ден днешен не мога да забравя..успех-ако иска6 може да попи6ем някой път.
ПОЗДРАВИ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a7ef5c4a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте!
Не чакайте нещата да се задълбочат. Застанете очи в очи с проблема и го решете от раз. Аз бях омъжена за такъв търтей, който и до днес освен да пие и да се самосъжалява друго не прави. Дори да не се получи с другият възползвайте се от шанса да се спасите. Няма да бъдете убита, а ще сте свободна. Съветите на читателите преди мен са стойностни и се вслушайте в тях. Желая ви успех.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8b49ed9d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Към номер 4- никога ли не се промени мъжът ви и според вас каква е причината да са такива такъв тип хора..аз също се оптвам да помогна на приятеля си...но какво да ви кажа-писва..и същевременно съжалението и отговорността ми надделяват...вие как взехте решението да го премахнете от живота си?

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a572118e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Xехе много познато, само дето аз бях като твоя приятел (не онзи от интернет, а онзи без работата). е и моята приятелка, бивша вече, почна да ми изневерява. аз я усетих месец преди да скъсаме, но си траех - исках да видя до къде ще стигне и струва ли си тя като човек. обичах я адски много, но търпях. и така една вечер ми писа че иска да се разделим, исках да говорим и тя вместо да ми каже това което вече подозирах се опита да ме излъже много гадно. прецених че тя не струва и я пуснах да си отиде.

Hяколк омесеца приемах нещата като лична обида към мен и страдах много, но се оправих. тогава не работех и парите бяха кът, може би малко беше започнало да става скучно в нашата връзка и тя затова намери друг с повече възможности. само дето забрави че колелото се върти, сега след година и малко колелото се завъртя и на мен малко ми потръгнаха нещата, а тя май не е толкова щастлива с другия колкото си мислеше хаха. а аз съм супер добре и финансово и във всякакъв друг аспект, даже скоро заминавам да живея в чужбина заради работата ми. тя вече не ми е нужна, щото без нея ми е даже по-добре!

Tака че един съвет от мен, помисли си добре, това че някой е без работа в момента и е малко параноичен може да е само моментно. ако го напуснеш, 99% ще го амбицираш да направи нещо, да промени нещо в себе си в опита си да те върне, обаче когато постигне тази промяна може и да се запита "за какво ми е оная **** сега, аз мога да имам всяка, тя не ми трябва, защото когато ми трябваше ме остави в труден момент!".
сещаш ли се? е тва е, успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8b49ed9d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И номер 6 има някакво право..ама доколкото му чета изказванията,изглежда интелигентен човек..сега-нека не поставя всички под общ знаменател-и той много добре знае какви боклуци има...иначе случаи всякакви-имат богати жени , които издържат гаджетата си и въобще тя не го напуска заради материалната страна на нещата...явно твоят случай е бил такъв-ама ти не се и уто4няваш за твоите обстоятелства...

Аз не съм авторката ама може6 ли да ми каже6 на какво прили4а това аз да те уважавам и да те издържам 1 година-ти да не работи6,,,а и от всичкото нагоре майката и сестра ти като видят 4е те издържам да те забравят съвсем и да решат че аз съм длъжна..хайде кажи как ще си на мое място-аз нямам любовнник и не изневерявам..малка ли е причината за да охладнея и да страня...затова че не поставяй нищо под общ знаменател...А И КАКВОТО И ДА Е СТАНАЛО НЕ ЗАБРАВЯЙ КОГАТО ТОВА МОМИЧЕ ТЕ ИЗДЪРЖАШЕ/А ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ПРАВЕХА НА ЛУДИ/....ако е било така.успех...ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ ПРИ ТЕБ ТОВА Е БИЛО ВРЕМЕННО А НЕ Е ПЕРМАНЕНТНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c4dc830162
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи, първо искам да кажа, че аз написах историята.
След като прочетох мненията на всички, обмислих всички варианти. Обаче колкото и да мисля, не успявам да стигна до правилния отговор.Пътища много....

Никога не съм крила нищо от никого, да бъда нечестна просто не мога ...Рискувала съм много пъти като съм казвлаа истината.Само, че сега истината не може да излезе от устата ми,просто не мога да изрека думите....

В крайна сметка казах на приятеля си, че искам да се разделим за 1 седмица.Всеки да обмисли нещата за себе си, да прецени кои са + и кои са - на нашата връзка.Той ми каза,че щом ще е за 1 седмица по-добре да бъде завинаги.Само че аз не мога....Ще обмисля нещата за себе си добре и ще реша какво е бъдещето...дали ще съм с него, или с някой друг.
И реших и друго....ще се опитам да му кажа истината за другото момче.....Истината боли, но това не означава, че лъжата лекува

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f0d028524c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Към н 6-ти кога се амбицира ? когато тя ти е спряла джобните?като си от категорията паразит по-добре си мълчи и не ни обяснявай тя каква била-писнало и е на жената да те хрантути и си е намерила друг . Нормално.Логично . Има една категория хора които работят само ако няма кои да ги издържа защото са безотговорни и мързеливи . И един въпрос към теб,номер 6:ти върна ли и всички пари , които ти е дала , че сега си позволяваш да я плюеш по форумите?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a7ef5c4a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да отговоря на №5. Бях омъжена пет години. На мъжът ми все не му допадаше работата. За тези години да е работел половин година както трябва. Преди да се разведа издържах цялото домакинство с едно неплатено майчинство. Като направих равносметка какво давам и какво получавам се оказа, че е по-добре да съм сама, отколкото с него. За всичките 14години през, които съм разведена продължавам да се издържам сама. Той не ми дава издръжка за детето, а то расте и иска. Колкото и да е трудно, всеки трябва сам да прецени за себе си дали заслужава това. Аз прецених, че с безпътен човек не се излиза на глава.

И към №6 - господине малко са мъжете, които наистина постигат нещо в живота? Истина е, че колелото се върти, но ако ви се падне да издържате една жена, а тя да ви носи само ядове бих ви казала честито. Желая успех на всички.

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8b49ed9d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Hомер 6ти гО е яд че вече няма кой да го издържа , А???

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a572118e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Kъм 9 и 11, от писалия пост номер 6
първо, не съм казал че ме е издържала. казах че бях в момент на криза и без пари, това означаваше че бяхме ограничили излизанията, а когато тя излизаше по-дискотеки ходеше с сприятели. общо взето настана скука във връзката ни, която аз не забелязах навреме, защото на мен пък ми беше приятно да си седим вкъщи и да гледаме филми. плюс това живеехме в моя апартамент, така че са неуместни коментарите ви! признавам че карах колата и понякога, вместо моята, но не съм злоупотребявал... а за цигари и пиене не ми е давала пари, защото не пия и не пуша. няма повече какво да се оправдавам. ситуацията беше друга - бях в криза, всеки има такива периоди, вече ако е дълго време е лошо. при мен беше 3-4 месеца в края на нашите взаимоотношения.

A реших да променя нещо в себе си след месеци самосъжаление и желание да си я върна, защото я обичах. е потръгна ми след 8-9 месеца в които мислих за нея, но сега вече честно казано не ме интересува - тя направи избора си и ако не е щастлива е за нейна сметка. аз от тогава друга връзка не съм имал, само някоя забивка (все пак съм мъж), но и не искам, защото заминавам извън страната за неопределен срок и не искам да имам нищо което да ме задържа. сигурно е стигнало и до нейните уши че ми е потръгнало и отивам на много готино място с хубава работа и съжалява че е изпуснала шанса за приключения с мъж който я обичаше истински.. .ама да е мислила 2 пъти преди да каже нещо!
успех на авторката!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2c994b0ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Oле ,тои не пиел и не пушел ,сигурно и не ядеш?тока и др консумативи кой ти ги е плащал?Но за едно си прав-колелото се върти и на теб ще ти се падне някоя мързелива използвачка!и дано там чужбина прихванеш малко от тяхното отношение към жените ,защото такова като твоето го има само тук на Балканите-жените да се скъсват от работа,после да върти цялото домакинство,да гледа децата и мъжа си и накрая да му търпи лошото отношение

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a572118e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До 13! пак съм номер 6, ех значи няма да престанете с коментарите си по мой адрес, кой е казал за ток, готвене и деца? та аз съм на малко повече от 23 години! плюс това не съм казал че съм беден, не ми е плащала тока и консумативите, нито съм я карал и да готви - все пак имам родители, които чат пат готвят и ми дават за вкъщи. плюс това домакинска работа не знам какво е за теб - да пусне една миялна и пералня, много трудно!

Верно давала ми е някой път за бензин като трябваше да я закарам с моята кола (че беше по-икономична от нейната) и някой път като не ми се е излизало ме е навивала с думите "аз черпя". не съм я задължавал, просто бях намалил разходите си до критичен минимум и ходенето по дикотеки не беше нещо важно като разход, затова пък никога не съм я следил или ограничавал - ходеше когато иска с който иска на дискотека, аз си седях вкъщи и това беше...
много критици се навъдихте, но не давате компетентни мнения, защото не сте запознати с това какво е било.

А за отношението ми към жените, то е повече от перфектно! никога не съм се държал зле с нея, даже след като ме излъга или по време на това - просто и казах че няма да досаждам и това беше.
и я обичах, обичах точно, защото сега ми е вече все тая, но тогава тя беше много обичана и давах много неща -не материални, ама такива сте вие и не оценявате нищо. сега нека я е яд че аз се оправих, пък тя само в каши се забърква. за урок да и е!
така и на авторката, да мисли добре!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8b49ed9d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Hмер 14-ти така представи нещата в началото и не ги уточни и създаде лошо впечатление...създаде впечатление на човек,който е бил издържан от приятелката си...и накрая като се разделят-започва да я плюе...а явно не стоят така нещата...само ще те попитам какво значи 4е си й давал много неща но не материални...и като цяло тя ли е поемала повечето разходи?? а ти защо не си работил-защото те е мързяло или..?защото малко или много човек охладнява като само той е инициативният.
успех и на теб

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a572118e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Oт номер 6, 14 също :)
нематериални всмисъл, опитвах се по всякакъв начин да я карам да се чувства обичана и желана - закуска в леглото, цветя, плюшени играчки, стихотворения няколк ои бях писал...със и без повод, въпреки че не съм беден, не съм и много богат за да и купувам дрехи или телефони (тя тези неща сама си ги купуваше). обичах да правя подобни жестове, защото в очите и виждах че се радва... ноо после моя грешка, признавам си, стана скучно. а не работих, по-точно напуснах една работа, защото имах идея за собствен бизнес, но нещо не тръгваше работата и се бях поотчаял малко. а тя спомена няколко пъти "защо напусна? видя ли какво сега ще правиш? не ти се получава" нямаше вяра в мен... сбърка!
както и да е, темата не е моя, не става дума и за мен. нека се пише по въпроса, не да се дискутира моето отношение и моя живот. аз съжалявам че я изпуснах, но направеното не може да бъде "undone" (няма българска дума)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2b98d642a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Въобще ситуацията не е объркана Бих препочела да прекратя отношенията си сега и по свое желание... отколкото някога ... някой да ме види с друг мъж и да стигне до ушите на семейството му даже ... тогава няма да имам очи да ги погледна с оглед на това, че са ме приели катро родна дъщеря. Няма нищо нередно в това, че си се отчуждила ... не се чувствай виновна и преусмисли отношенията ви :)
Петя

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2b98d642a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Hомер 6.. номер 14 ... номер 16 .. престанете да го нападате... приберете си змийскикте езици.. на 21 години съм и недай Боже, ако пприятелят ми изпадне в безизходица и аз ще му помагам с каквото мога .. та било то и финансово.. къде е тоя закон, който гласи, че мъжете нямат право на грешки ... айде сиктер ....

Успех и на авторката и на 23 -годишното момче, осмелило се да зачене собствен бизнес, макар и неуспешен
Петя

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a7ef5c4a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ей, тук авторката е оставихте, а коментарите се въртят около едно момче. Не го съдете има мъже по на педсесет години, които не само, че не допринасят с нищо за семейството, ами само хленчат колко са неразбрани. Жената, която повдигна този въпрос нека сама прецени кое ще е по-добре - да си реши сама проблема или да чака той сам да се реши. Желая успех на всички.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8b49ed9d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Никой не съди никого-свеки е прав за себе си-а такива девойки като петя на по 20г да не казват какво ще направят или няма да направят...много са малки и неразумни още!
успех на ВСИЧКИ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker