Любов ли беше или заблуда? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли беше или заблуда?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2459 пъти
Здравейте, със никой не съм споделяла, това което ще напиша сега.
През пролетта имах кратка, но изпълнена с много емоции връзка.
Бяхме на почти еднаква възраст. Във всички други мой връзки винаги момчето/мъжа е бил поне с 5години по-гоялм. Незнам дали по-малката разлика във възрастта (само 2 години ) ни изигара лоша сега или просто не ни беше писано.
Факт е че много страдам, по тази вече приключила връзка. Бяхме заедно само 2 месеца, отначало той беше по влюбения, след това пък се влюбих аз, и не ми е ''минало'' и досега. Не сме си казвали заветното ''Обичам те'' никога, но имаше кратко време в което и двамата го изпитвахме. Смело мога да кажа, че ми беше най-кратката, но най-сладка връзка. Имаше само един проблем всичко между нас се случи много бързо, обстоятелствата бяха такива. Аз имах много лични проблеми ( болести на роднините ми, проблеми в работата, смяна на квартирата) и всичко това в тези месеци в който бяхме заедно. Споделях му, но не всичко, по горе описаните проблеми, не исках да го натоварвам. Той е много мил и обичлив, всичко по между ни беше прекрасно и не исках, заради моите негативни преживявания, във всички други ''области от живота ''(освен чистата любов която имахме), той да се отдръпне. Трябва да допълня, че и двамата работим в голям град, рядко успявахме да се видим, но всичко беше прекрасно.
Предложи ми да живеем заедно, макар че бяхме в много ранен етап от връзката ни. Хем се страхувах от евентуалното ни съвместно съжителство, хем исках да прекарам всяка секунда с него и до него. След размисъл, все пак се съгласих, но от тогава започнаха проблемите ни. Нямахме търпение да заживеем заедно и ''прегоряхме от любов ''(негови думи от деня в който се разделихме). Или пък го достраша, че ще живеем заедно, а той го предложи. Разделихме се малко, преди планираната дата за преместването ми. Каза ми го неочаквано в едни от най тежките ми и без друго дни от изминалите месеци. Каза че не може да ми има пълно доверие, основния му довод за раздялата. Не съм го лъгал за нищо. Бях обременена от болестите и операции на роднини, през последните месеци, но не е възможно да е ''ревнувал'' от проблемите ми. Той беше единственото хубаво нещо, което ми се беше случвало тази година, а поиска да се отдръпне от мен завинаги. Когато той вземе решение не го променя, дори и в последствие да се окаже неправилно. Уважавам принципите му, но аз продължавам да изпитвам чувства към него. Разделихме се с ''класическата'' уговорка да останем приятели.
Минаха 2 месеца от раздялата ни. Чувахме се, писахме си. Наскоро се видяхме, всичко с приятелското ни начало, вървеше добре, докато не започнахме да се целуваме и прегрърщаме, по-страстно и от преди, той беше инициатора. Бяхме на уединено място. След това последва разговор, какво правим в тази ситуация. Той сподели, че ме е прегръщал топло защото сме преживели доста и по някакъв начин, не съм му безразлична. Аз си признах, че ми е приятно, той каза същото, но държи на принципите си. Почувствах се по-зле и от момента в който скъсахме. Не сме малки, че да не можем да си контролираме емоциите, но така истински не бяхме се целували никога, и въпреки това е непреклонен. Аз не казах нищо повече по тази тема, като очевидно не ме иска, не исках да се натрапвам.
Само не знам защо ми налетя да ме целува и прегръща страстно. Предположих, че иска само секс от мен, без обвързване и затова му казах, че нямам намерение да сме приятели с екстри. Знам какво си мислите, че всички мъже са такива, но той ми е казвал (преди като имахме връзка), че не би правил секс без емоции, и съм сигурна, че не лъжеше. Сега, пък само се засмя нервно. Или пък, само проверяваше дали съм му още сигурна, за да може да се налудува (той няма много опит) и да се върне по-късно, при мен. Това е още по- лошия вариант, нямам намерение да стоя'' на режим готова за по-късно''. Дали пък заради финансови проблеми не иска да си има гадже, доста хора в България, се обричат на самота, заради печелене на пари. Аз съм от тези момичета, който поделят всички разходи за всичко, все пак работя и не си търся попечител.
Тръгнахме си нервни, с уговорка, че ''топката е в моето поле, аз да реша дали да звънна'' и следващия път като се видим задължително да не сме сами, това го добавих аз.
Не съм сигурна, че искам да го видя отново въобще. Но пеперудите в стомаха и топлото чувство към него остават, въпреки, че само ме наранява, напоследък.
Не знам какво да правя в тази ситуация, явно не можем да сме само приятели. Може би щеше да ми е по-лесно ако, въобще не се бяхме виждали след раздялата. Само не знам какво целеше той, с идеята да се видим и поведението му. Нищо не беше случайно, той явно беше планирал срещата ни. Дали въобще да му звъня, както се разбрахме или да продължа напред, и да се опитам да го забравя.
Всяко мнение ще ми е полезно. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 775874f670
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако толкова го искаш му се обади..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8f98c3731b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обади му се, виж се с него и го питай какво иска от теб и защо постъпва така. Аз също имах изпепеляваща връзка за 2 месеца. Но той спря да ме търси. Със сигурност си нямаше друга, но си търсеше явно. Питах какво става и защо е това безразличие, а той каза, че вече не ме харесва толкова и ако съм искала да правим секс винаги ще е на разположение. Нарани ме с тези думи, но това беше неговата истина. Бях му омръзнала. Вече повече от половин година не мога да го преодолея, но времето лекува. Свиква се. Като не иска да е с мен не мога да го насиля. А за секса да забрави, няма да се унижавам, защото имам чувства към него и не е честно той да няма. Някой хора просто бързо се влюбват, но и бързо разлюбват. Повечето огнени зодии са така, особено последната. А ние сме обратното - трудно се влюбваме, но времето за разлюбване е доста по-дълго. Добре дошла в отбора:(

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 89bc09da61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, аз никога по никакъв повод не бих му се обадила. Сърцето би ми се скъсало, но никога. Според мен не е човек на място, след като ти предлага да цивеете заедно и в последният момент се отказва. Сега се виждате.. награбва те като тинейджър не пипал никога жена, пък после пак бяга.. Това с топката е в твоето поле е много удобна ситуация. Послушай ме и за нищо на света не му звъни. Сигурна съм, че ще ти се обади той, макар че този мъж не си заслужава :)
успех от мен
Петя

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 47b1784b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ходех с едно момчче 1 година. И то беше с 2 години по-голямо от мен. В началото всичо беше, като в приказка два месеце излизахме докато се опознаем и бъдем заедно.. но след време се разделихме Имахме паузи и виждания, той е винаги адски мил с мен... красиви думи... маниери на кавалер... срещи... вечери... все едно никога не сме се разделяли и след една година мога да кажа, че преди няма и един месец твърдо му заявих, че не искам да го виждам повече не защото не го искам, напротив адски ми е приятно с него... Но той иска само секс!!
В началото беше лудо влюбен в мен!! Затова и бяхме заедно!! Запомни хората и моментите... времето никога не се връщат!!! Дори и да искаме.... да ни боли.... няма смисал найстина... Миналото си е минало, така е трябвало да се случи! Трябва да го приемем!! Моят съвет, като минала по-този път е ако искаш човек до теб, намери си друг, който ще те обича с твойте проблеми или без тях... Ако искаш авантюра с него и ако не те боли да се вицдате само за секса забавлявай се ако още имаш тръпка!! Но не очаквай да е както преди.... моментите не се повтарят... С уважение Ане....

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 70037f99cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Той има чувства към теб, но не е готов да живеете заедно (може би не е сигурен в работата си и дали ще се разбирате).
Щом искате се виждайте, няма нищо лошо, кажи му, че няма да живеете сега заедно, че е рано. Той ти е предложил, но не е мислил, когато ти го е казвал.
Изживейте любовта си. Затова те е целувал като луд, защото е влюбен и чувствата ти са взаимни.
Кажи му, че е прибързал с предложението си за съжителство и се виждайте на сладки срещи.
Той е избързал и се е уплашил от съгласието ти :)
Mss Sadness, 24
Не се отказвай от любовта си!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca197f1dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Още когато прочетох историята си помислих, че се е уплашил от съвместното жителство. Пък и е било прекалено рано за такова. Сега прочетох коментарите и мисля, че номер 5 е прав.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2efb382125
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е те това е съвременната младеж - още незапознали се, несинхронизирали се в леглото и логически, но вече - айде да живеем заедно! Е как така ще живееш заедно, като никога не си го правил/а преди това - знаеш ли изобщо за какво става въпрос? Можеш ли да поправиш бойлера ако се развали? И ако не можеш - имаш ли пари да извикаш техник да го поправи?

Детска радост! Точно както правехме колиби от клони и кашони под балконите и се мислехме за индианци!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f2ef2d3b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За съжаление съм склонна да се съглася с номер 3 - поведението му е объркано и нечестно спрямо теб. Избира да прехвърли решението как да се развият нещата на теб - това не е особено мъжко.
Струва ми се, че няма сериозни намерения, но може и да е объркан и да не знае какво точно иска. Поискай откровен разговор и питай какво точно очаква от отношенията ви.
Ж 32 г.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9c0f47236a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хващай следващия и стискай палци да знае какво иска. При повечето жени най-голямата любов винаги предстои.
_Az_

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker