Стара любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стара любов
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3294 пъти
Здравейте аз съм жена на 29 години и имам голям проблем. Имах сериозна връзка продължила 4 години.

Не знам какво стана, но се самонавих, че не сме един за друг и не се държах добре с него. Преди да се разделим се запознах с мъж, който ми сваляше звезди и от еднообразието потддадох. Така се разделихме, като раздялата беше много болезнена за него не и без моя помощ. Не исках да разбира за това че си имам някой и му казвах че просто сме различни характери.
Звънеше ми няколко месеца подред, а а все му повтарях, че счупеното не се лепи и че ншма да излезе нищо от това.

Така той един ден спря да звъни и загубихме всякакъв контакт. След година го потърсих, искахд а знам как е, но си беше сменил и телефоните. Аз още бях с другия за който споменах. Той е красив, силен, осигурен, държи се добре с мен, но аз все по-често започвах да мисля за бившия. Даже започнах да се душа, да ми става лошо. Не знаех защо след година и нещо аз мисля за него, а преди това не толкова често и силно. Уж казват че невиждани очи се забравят, но поне при мен не беше така.

Един ден отидох до тях, той живее в съседния град, срам не срам, исках да знам дали е добре, дали е жив, дали си има приятелка. Беше много трудно решение за мен, защото през близо 2 години избягвах този маршрут, не исках да виждам общи познати, защото ми изникваха спомени.

Мислех че ще умра, но отидох.
Срещнахме се, аз се опитах да говоря, но той ме прекъсна и каза само " Ти се подигра с мен, разбрах че преди да скъсаш с мен си имала паралелна връзка, а ме накара да търся причината за раздяла в себе си".
След това ми тръшна вратата под носа.
Имаше сълзи на очите си, никога няма да забравя тои момент.

Какво да направя, дайте ми съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0aaeecda15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави някога да бъдеш отново с него! Подиграла си се, наранила си го жестоко, при вас не просто всичко е счупено, а всичко е на прах и го е отнесъл вятъра на предателството ти. Никога няма да бъдеш с него, така че колкото по-скоро приемеш това, толкова по-лесно ще продължиш да живееш скапания си живот!
М 31

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 45c51c0663
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами направи си съответните изводи и не прави никога подобни глупости спрямо някого втори път... Нищо друго не можеш да направиш.
Счупеното не се лепи, особено когато сам си го счупиш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 623f59811d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ами постъпила си глупаво, това е. От тука нататък остави човека на мира, поне това заслужава. И колко пъти съм казвал, ако не се получава връзката, просто бъдете честни с човека, скъсайте и тогава си търсете щастието другаде. Все пак този човек е посветил време от живота си на вас, дарил ви е и хубави моменти и дори и да не се получат нещата, заслужава поне честност. Дано повече хора го разберат това, че да има по-малко наранени занапред.

Чак на мен ми стана кофти за човека... :(

vova4ka

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f3b246e7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, той е прав абсолютно за всичко. За мерзостта на твоята постъпка няма думи, а още по-малко пък, прошка. Отвратително, подло, мръснишко. И какъв го търсиш пак на вратата му с всичката си наглост? То е ясно каква стока си, ами поне един път в живота си извърши нещо благородно - изчезни от живота му. Остави го да заличи спомена за теб и да намери истинското си щастие. След опустошителното ти присъствие, той го заслужава.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 67c2269232
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Явно със закъснение си се досетила какво си изгубила. Недей да объркваш живота на човека, сигурно вече те е преживял, а ти си тръгнала да напомняш за себе си.
Не завиждам и на другия мъж до теб - прецени много сериозно дали искаш да си с него, за да не се окаже в същата ситуация като предния ти приятел. Не можеш да си играеш с хората по този начин!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 47771444ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Спри да мислиш за него, защото си постъпката ти е била повече от ужасна! Един уважаващ себе си мъж никога, ама никога няма да се върне при такава неоценяваща, незаслужаваща жена... НИКОГА! Затова продължи си живота като гледаш само напред. Не мисли за него, защото от това няма да излезе нищо добро! Аз също бях наранен от бивша приятелка... много я обичах, но в момента дори да е последната жена на света не бих бил отново с нея!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bac6613b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки допуска грешки.... няма безгрешни хора. Осъзнала си вината си, дори си понесла и последствията. На него не му е било лесно, но явно и на теб също. И все пак аз мисля, че трябва да се оттърсиш от чувството си за вина и да продължиш напред. Нямаш друг избор... Всеки има право на своето щастие!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d122dab0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Всички пишещи до тук са много възмутени, но аз лично шапка ти свалям. 90% от разделите са по същия начин, само че много малко биха тръгнали да го признаят и да кажат точно защо е станало. Повечето биха премълчали това и биха писали съвсем по друг начин нещата, така че хората да кажат, добре че си го зарязала тоя, защо сега страдаш.
Не оправдавам постъпката ти по никакъв начин, но поне си имала куража да го погледнеш в очите, както и да признаеш пред себе си какво си направила. Иначе и аз мисля като другите че той не би те погледнал.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 705f9a0961
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Избягвам да критикувам, но ти какво очакваше да направи? Да те приеме с отворени обятия ли? Искала си любов, дал ти е. После ти е писнало и си скочила в леглото с друг. С цялата си наглост си го обвинила него. На края пак си се сетила, че ти трябва любов и си отишла при него, тъкмо когато той може би е позабравил за болката. Ти си се появила, за да му напомниш за всеки случай за болката и едва ли не очакваш да те прегърне. На края пишеш тук и питаш какво да правиш. Ами елементарно - освободи го от присъствието си, ако ти е останало поне малко уважение към него, за да спреш най-после да му причиняваш болка.

Стига критики, сега да минем към съвета - все пак едно от правилата на сайта е да бъдеш полезен. Значи, станалото - станало. Оттук нататък гледай да не повтаряш грешката и разбери, че света не се върти около теб и хората не ти приндлежат, не са парцалени кукли и не са длъжни да задоволяват твоите нужди ту от секс, ту от любов.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 295f3f0a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако искаш да си с него - дерзай!

Помоли го да те изслуша. Обясни за паралелната си връзка, обясни, че си се влюбила и те е било страх да му кажеш, за да не се почувства зле. Обясни, че си искала да скриеш впоследствие, защото си знаела как ще реагира и ще му стане мъчно.

Опитай да се сприятелиш с него. Обясни му, че го търсиш, защото те е грижа, защото ти липсва, защото искаш да останете по някакъв начин близки един на друг.

Напиши му го в писмо примерно - щом не иска да те слуша. Все ще го прочете. Ако още има някаква любов към теб - ще те потърси.
Ако не може да ти прости и забрави - няма.
Дай си някакъв срок - примерно един месец след като му изпратиш писмото и чакай реакция. Ако няма, поне наистина ще знаеш, че всичко е свършило.

Успех

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b8e9727bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ей, аман от ******* Какво да правела, пита милата тя!? !? !? !? ! Как какво, остави човека намира! Имаш късмета, че е добър и свестен, иначе ако беше друг нямаше да се разминеш само с клопането на вратата... Не може да се подиграваш с хората и после да чакаш от тях да те обичат! Оправяй си се с онзи финансово стабилния и остави човека намира! Аман от *******

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e1e091b9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не се коси. И аз бях в същото положение. Гаджето ме заряза най-брутално - с бележка, а бяхме 4 години заедно. Живеехме заедно, деляхме всичко. Е, преди това си беше "подсигурила" заместника ми. Обичах я безкрайно много, пропих се. Спрях да ходя на работа. Общо взето зле - много зле. Няколко месеца. След това не мога да кажа, че не съм я обичал, да, много я обичах, но обичам повече собствения си живот. И спрях да мисля за нея. От време на време се чувахме, виждахме, тя все още си беше с другия. Адски ми беше гадно, но какво да се прави. Даже и секс правихме. Но аз бях номер 2 сега. И реших - ще се завърна в родния си град. Тя междувременно беше скъсала с новия. Навиваше ме да не се връщам. Но решението беше взето. Сега след толкова време - години, да мисля за нея понякога, тя вече е семейна, аз също. От време на време се виждаме. И секс правиме. Но всичко е само едно удоволствие. Без чувства. И съм в пъти по-добре... Тъй, че не го мисли момъка. Ще му е по-добре без теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0830f73aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 6, стига с тия клишета, че "уважаващият себе си мъж" не би простил подобно поведение. Имах едно гадже, който не само няма проблем със самооценката си, но и оценката на околните за него е доста висока. Същият този пич го замених с един левент, който събираше тен по строежите. Пичът възприе новата ми любов като грешка на растежа и заяви, че като ми дойдел акълът, ще се върна при него, а акомеждувременно имам нужда от нещо, да не съм се колебаела да го търся. Та мисълта ми беше, че хората с реално висока самооценка, обикновено са благородни и не им е проблем да простят на прегрешилите пред тях.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0aaeecda15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 13, този твой заменения любим или е НЕуважаващ себе си, или просто ще ти натрие носа когато тръгнеш да се връщаш при него. Не се обнадеждавай, че ще те приеме обратно, твърде наивно е ако мислиш така :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d58188cf62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пострадай и си намери трети. После гледай да не го зарязваш заради четвърти и след време пак да се сетиш за третия:)
_Az_

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker