С приятелката ми сме заедно от 3 години и не правим секс... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С приятелката ми сме заедно от 3 години и не правим секс...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 8120 пъти
С приятелката ми сме заедно от 3 години и не правим секс.
В началото си мислех, че е само флирт после нещата се задалбочиха. Твърди, че ме обича, но освен майчини ласки нищо друго не получавах.

Сега се чуствам отвратително като в капан хем съм свикнал да сме заедно хем не получавам това, което искам. Не мога да мисля за друго освен за секс и това пречи на другите ми занимания и се отразява на самочуствието ми, направо ме смачква.

Изневерявал сам 2 пъти, но тогава е още по кофти човек се раздвоява.
В края на краищата май няма да го бъде между нас, ама ще е дълга и мачителна раздяла.

Не знам харесвам я, обичам я, но просто не мога така по нейния начин, няма шанс да ме задържи.
Просто не искам по този начин хем с нея, хем с други.
и така не мислете, че не съм опитвал и че не сме говорили за това.
Това е от мен
някой може и да ме осъди, но това е, което ми тежи и искам да го кажа

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 9a29b7da32
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Еми ако сте по на 15-16 г. какво очакваш... Ако сте по на 20 вече разбирам

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 03fc25d119
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Hа колко години е тя бе.. ? A ти? и абсолютно никога ли не сте го правили ?? изглежда някак странно .. 3 год пък ... :?

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 83a21c89ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Здравей, приятелю!!! Аз съм била в положението на твоята приятелка. Имах дългогодишна връзка 4 години, в която обичах толкова силно приятеля си, но въпреки това, нито веднъж не бяхме правили секс. Това беше в периода между 18-22 годишна възраст. Приятелят ми беше 5 години по голям. Проблема не е в това, че не го желаех, исках го ужасно силно. Правихме единствено френска любов. Той постоянно ме желаеше, а аз с глупавите си предразсъдъци, дори не осъзнавах какво му причинявах. Наистина много се обичахме, беше чиста искрена любов.

Проблема идваше от моето семейство. Израснала съм в среда с много висока ценностна система и това заедно с огромните предимства които имам в живота си има и своите недостатъци. Ясно е на всички, че подобна връзка няма как да оцелее. МИна време, всеки си пое по пътя и намери нова любов.

В новата си връзка успях да се справя с предрасъдъците и се радваме на щастливи взаимоотношения. Едва след време успях да разбера какво е секс без любов и любов без секс!!! Признавам си честно, че съм била много заблудена. Често ми се случва да си спомням с усмивка за този мил човек и да разбирам как се е чувствал. Това е първата ми любов и тя винаги ще остане специална за мен! От скоро е семеен и от сърце му желая безкрайно щастие в брака !!!

Моя съвет към теб е да разбереш от какво естесто са причините, които я притесняват. Може да е малка още, възможно е внушение на семейството и да се пази чиста и неопетнена до като се омъжи. Недей допуска грешката, която направих аз! Мисля, че и двамата ще съжалявате. Три години не е малко време, щом сте все още заедно въпреки липсата ви на интимност, това говори за истинска любов!!! Пазете я и се борете за нея!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6ee7093898
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Помисли дали не е в теб проблема, достатъчно добре ли я предразполагаш или като животно си искаш секса от нея? Бъди нежен, изненадай я, заведи я на друго различно място, бъди различен ако и тогава не тръгне.. незнам. Успех с твоето момиче и не го зарязвай заради един секс.. все пак, предполагам, че нещата ще се оправят.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1280d485b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Не си губи времето, щом не правите секс, значи отношенията м/у вас са непълноценни. Намери си друга. Не знам как си издържал досега.

Успех

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 097e940319
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Сигурен ли си че не спи с друг? 4г са много...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 437e08ff79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Пиши на колко сте години

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ceda9b7505
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Може и да е хермафродит...

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1bfd466639
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Oт автора
специални благодарности към номер 3
учудвам се колко си прилича с моя случай това което си написала.особено " Израснала съм в среда с много висока ценностна система и това заедно с огромните предимства които имам в живота си има и своите недостатъци" това го има и при нас.
как се разделихте, болезнено ли беше кога доиде раздялата.

Kъм н 1 и двамата сме над 20
към н 4 всичко което пишеш сме опитвали
към всички останали наистина мн.духовито ма да не ви идва до главата
и все пак на този етап мисля че трябва пак да почна да търся удовлетворение на друго място макар и тайно.иначе е кофти и напрежението ескалира:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: f2b2268a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма смисъл да се криеш , направо я зарежи за да нямаш проблеми цял живот . Не е нормално на 20 да не правите секс независимо по какви причини . Тя не те желае . Това е причината , използва те за да задоволява емоционалните си потребности и е абсолютна егоистка , която не се интересува от твоите нормални сексуални желания . Щом не те желае ,не си струва да правиш секс с нея , защото хубавия секс е когато и двамата партниори се желаят

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1bbae94605
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Историята ми се повтаря изцяло с тази на номер 3, само че съм мъж, няколко години ходих с едно момиче от подобно семйство, само че и френска не видях - от време на време ми го лъскаше, аз естествено кръшках, отначало с угризения, после без. Осъзнах се / слава богу / и се разделихме. Тя се омъжи и естествено скоро се разведе, а аз съм женен вече 20 години, с деца и без умисъл за изневери - правим страхотен секс с жена ми. Карай без скрупули сда не си биеш после главата - тя не е за теб, а за някой импотентен, за шведско семейство.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 089be08b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е аз май съм другата страна! Всъщност направо си мисля, че ти си този с който споделих близо 9 години и ето сега ме напусна. Да причините са ясни! А каква беше всъщност твоята позиция, ти предразполагаше ли я и всъщност колко държиш на нея? Защо си мисля, че ако си споделяме и имаме желанието да се справим с проблема, то бихме могли да се преборим ЗАЕДНО! Да ти може би си също егоист и реши да излезеш като победител във връзката! Само ти си знаеш. А питал ли си се какво се случва с човекът до теб? Послушай сърцето и разума си. И поговори с нея!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 83a21c89ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Благодаря на автора за отправените благодарности!!! Раздялата за мен беше много болезнена!!! На няколко пъти сме се опитвали да се съберем и да поправим грешките си. ЗА съжаление нищо не се получи, защото аз продължавах да поддържам дистанция, още повече като разбрах, че през това време той е имал паралелни връзки, които са били чисто сексуални. Това ме караше да се отдръпна от него, въпреки опитите от негова страна да ме убеди, че за него това не е било нищо специално и единственото нещо което иска се да сме щастливи с хармонични отношения.

МНого страдах, плаках , затворих се в себеси. След раздялата ни, той постоянно си сменяше приятелките. Обаждаше ми се с опити да се съберем. Казваше ми, че не може да срещне човек, към който да изпитва силни чувства и много страда за нашата раздяла. Но както са казали хората, времето лекува!

Продължихме живота си по отделно и сега сме с други хора! Наистина се чувствам щастлива с новия ми приятел, който не е съвсем нов - 6 години са все пак :) КОгато се сетя за старата ми любов ми става мило, но в никакъв случай не чувствам това силно влечение както е било преди време. Изпитвам само чиста обич, която се изразява в това да се радвам на неговото щастие.

Преди време му се сърдих за това, че е общувал с други жени, но след време пораснах и започнах да виждам нещата с друг поглед. Наистина направих грешка, като не позволих една голяма любов да бъде изживяна!!! Такъв е живота, компилация от разнообразни чувства!!! За всеки има място под слънцето!!! Радвам се, че съдбата ме срещна с сегашния ми приятел, които ми помогна наистина да преживея миналото си и да се чувствам щастлива жена!!! Успех желая от сърце!!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2a90fca546
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Кое е по-важно за теб-момичето, което обичаш, или секса? Еми момичетата искат това да са специални моменти, особено ако им е първи път,трябва да я чакаш>..Пожертвай се за тази връзка!Най се изнервям на момчета,които са способни да оставят любовта на живота си заради секс-егати любовта дето сте имали,като не държиш купи си кукла или нещо друго егати...Все някога ще стане-или ще търпиш и накрая ще имаш и двете или ще получаваш само секса който ще ти писне и няма да е с любовта ти,повярвай ми няма да ти харесва с друга,ако наистина обичаш това момиче!Знам,че съм напълно права.Момче което избере секса пред любовта на живота си за мен не е способно да обича и е пълен егоист...Нищо лично<но секс и самозадоволяването можеш да го получиш,но любовта-не

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2a90fca546
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   5 и 10 ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ, Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f4d89541cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Не 5и10 не са ненормални.Неможе да си лудо влюбен в едно момиче и тя да не желае да прави любов с теб.

Имах една приятелка (първата ), с която не правих секс.Тя беше на 15,5 аз на 17.Бяхме заедно 2 години.Тя го беше правила вече.Все не стигахме дотам.Като се стигнеше до по-сериозни ласки и тя ме отблъскваше по доста кофти начини.Тъпото е, че доста се задяваше с други момчета и то такива дето ме мразеха(просто си бяха гадняри и като си набележеха, някой го биеха, ей така за кеф).Един ден ми беше на гости и се позайграхме.Тогава я попитах дали изка да го направим.Тя каза:
-Ще се оправиш ли за 20мин, че мисля да си хващам автобуса след малко.Направо ми .....Ако ще се ,,оправям"
си имам ръце ебаси си помислих.
Това беше последния път, в който си направих устата да правим любов.
След като ме заряза, разбрах, че не само се задявала с ония типове ами е преспала с някои от тях.Абе направо ме съсипа за две години.

Мина доста време и вече бях и простил.Един ден ми се обади да пием кафе.Аз се навих.Говорехме си, всичко точно няма да се заяждаме като деца я.Тя по едно време ме попита, защо не съм изкал да правя секс с нея когато бяхме ,,заедно".Казах и истината:
-Аз те обичах и не заради това излизах с теб, пък и ти постоянно гледаше другаде и с нищо не показа, че ме желаеш.

Стана и кофти и почти се разплака.
Не съм я виждал от години, но не ми трябва.Остана ми само спомена за гадното чувство да обичаш и да си нежелан.

Та изках да кажа, че секса не е най-важното, но въпреки това е важен и то доста.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 50ee0ffedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Здравейте!Искам да кажа нещо много важно на всички същества от женски пол!Защо си мислите,че мъжете прибягват до изневяра,ако не им върви секса с приятелката?(гаджето,съпругата,половинката-както щете!)Изневеряват не защото са помияри,прасета,боклуци(все епитети,дадени от оскърбени дами),а защото просто така са устроени анатомично и физеологично!АКО ДЪЛГО ДЪРЖАТ В СЕБЕ СИ СЕМЕТО СИ И НЕ ГО ИЗКАРВАТ,ТЕ щЕ СЕ РАЗБОЛЕЯТ!Увреждат тестисите си,а за простатата да не говорим!

Една средно интелигентна жена би трябвало да е наясно с тези неща,както и с едно друго нещо:след секс,мили жени,не заспиваме защото сме взели своето и сме ви употребили,а защото отделяме след оргазъм окситоцин!Това последното за непосветените е едно хормонче,отделено несъзнателно!Така че-нищо лично и при желанието за секс,и при сладкото задрямване!Това не са наши хитрини,а ПРИРОДА!Точка по въпроса!

Във вашата женска природа секса не е важен и можете да минете и без него,това е ясно!Но имайте впредвид,че ако държите на един мъж и само искате от него,то трябва и да дадете!СЕКС!Дори да сте с неземна красота,дори да получавате от мъжа ласки,внимание,обич,нежност,пари(ах,тези проклети пари),въобще тои да е принцът за вас,ако не му давате секса,който иска-в един момент ще заварите стаята си празна,багажът му ще липсва,а на нощното шкафче ще има бележка(какво ще е написано,не знам!

Моята приятелка ми даде девственоста си,но с цената на адски мъки!Докато я убедя,че не съм касапин,а възбуден мъж,докато е под мен,изхабих милиони нервни клетки и направих оборот на аптеката заради закупуването на успокоителни!Но и до ден днешен в леглото тя е кръгла нула!направих всичко да я предразположа,но-уви!така че-какви са тези глупости "аз не съм готова,не съм такова момиче "и така нататък!или го искаш,или не!ако една жена е истинска лъвица в леглото а мъжът й и изневери,идиотът е той!но в моя случай,при положение че съм моногамен и чакам да ми "дадат" все едно чакам одобрение за заем-да ме прощавате всички,който не ми споделяте мнението,но такива жени заслужават само грубияни!такива,които си падат по садо-мазото!за да разберат в този момент колко е лошо да си играят с истинси влюбен мъж!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9bfbf8d962
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Да доста жени не разбират че това което е между краката на мъжа не нещо лошо...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 228dd94d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Ах боже, 17, да пази бог от такива "влюбени" мъже.459

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker