Много ми е трудно, особенно заради детето... моля помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ми е трудно, особенно заради детето... моля помогнете!
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3590 пъти
Аз съм на 32 години и съм омъжена от 5 години и имам и дете. С мъжа ми сме заедно само формално. Истината е, че още на втората година от брака ни разбрах, че си има любовница, а продължаваше да имаме сексуални отношения. На третата година спряхме дори да говорим- просто светски разговори и нищо за нас. Той дори започна да пренебрегва детето.

Понеже в апартамента нямаше с какво да си запълвам времето реших да започна рабора и си намерих. Когато казах на мъжа ми той само се засмя и ме попита дали не иска да ми дава повече пари. Аз не му отвърнах нищо и си замълчах както винаги.

И така-тръгнах на работа-в продължение на 6-7 месеца не ми се случи нищо интересно, не че бях очаквала, но поне не ми се налагаше да стоя в апартамена по цял ден. И тогава се появи един студент, който идваше на практика във фирмата, в която работя. Засичахме се от време на време по коридорите, но веднъж ме попита по служебен въпрос и така малко по малко се сближихме-той ми разказа всичко за себе си и след време и аз му разказах за мен.

С всеки изминал ден имах чувството, че се влюбвам в него-той беше невероятно момче-красавец, но изключително сърдечен. Но между нас имаше голяма възрастова разлика и аз се съмнявах ,че между нас би могло да се случи нещо, а и все пак бях омъжена.

Но една вечер той ме беше поканил на дискотека и макар да се чуствах неловко след като изпих 2 уискита се оправих, танцувах и не знам към колко часа му казах, че си тръгвам. Той дойде с мен до изхода и се качи с мен в таксито. После усетих неговите устни върху моите, а когато се събудих бях в дома му.

Тази наша връзка продължава и сега, но аз създадох няколко граници и всичко се свежда до секса. Макар, че аз съм луда по него и за първи път в живота ми се чувствам така не знам как да постъпя. Все пак имам дете, а той иска нещо повече и непрекъснато ми говори колко ме обича.

А мъжът ми дори не забелязва отсъствията и закъсненията ми-може би, защото и той не се е прибирал тогава. Сега се чудя грешка ли е цялата тази история или как да постъпя. Много ми е трудно особенно заради детето. Моля помогнете ми чрез съветите си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 23d6426eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е един от малкото случаи , в които ще те посъветвам да си запазиш семеиството , няма причина да се разделяте . и двамата изневерявате

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6a789af409
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И ти имаш право на щастие.Не пропиляваи възможността.Успех!!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 357d40dffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Значи, аз съм момиче само на 20, незнам дали ще съм ти полезна с коментара си, но според мен ти си била готова да си завинаги вярна на човека до себе си, докато той е погубил всичко помежду ви и е доказал какъв боклук е... Детенцето с какво е виновно, че да го пренебрегва? Заслужавала си след всичко да усетиш нечии други топли устни върху своите... Ти си жена, имаш нужда да си обичана та дори буквално! В никакъв случай не се обвинявай! Знам, че можеш и сама да стигнеш до решението, но все пак е по - трудно когато си в центъра на събитията. Възрастовата разлика е пречка донякъде за теб и това момче, но пък замисли се - струва ли си да се спираш ако мъжа ти не те оценява..?? Сигурна съм, че и другите ще го кажат... И какво ще остане оттук нататък за тебе мила? Да работиш и да си гледаш детето... Млада си още давай... Ако те притеснява възрастовата разлика намери друг, ако не отиди при този който е спечелил сърцето ти!!!!! Повярвай, имаш нужда!!!!
БарБи 20г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: ae506ae386
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма причина да се чувстваш виновна и объркана.
Всеки има нужда от щастие и любов ,независимо при кого ще я открие.
Щом съпругът ти го прави, защо ти да не постъпваш по същия начин с него?
А според мен разликата в годините не е особено голям проблем.Ако има любов и разбирателство, годините са само една формалност.

Незнам на колко години е детенцето, но не мислиш ли,че в един момент ще стане на възраст, на която разбира проблемите на околните и ще се чуди "Защо мама е с тате ,след като са нещастни един с друг" ?
И все пак ако си изправена пред трудно решение , по-добре избери смелата,предизвикателна възможност. Всяко решение взето от страх или малодушие, е грешно.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2e581b83bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако не беше само влюбена, а обичаше този мъж, нямаше да си задаваш този въпрос за редно или нередно. Наше право е да сме щастливи, а ти си открила мъж, с който искаш да споделиш това щастие и той с теб. Децата не са заслужили да виждат майките си нещастни, нерешителни и смачкани. Покажи на детето си, че имаш сили да се бориш за щастието си, сега няма да разбере, но след години ще го оцени. Голяма тежест е за човек да разбере, че се е превърнал в причина родителят да пропилее възможността да е щастлив.

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: efc01661af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Предполагам, че детето ти е под 5 години.
Имай предвид, че сега по-лесно би се адаптирало към ситуацията, отколкотто да кажем, след 2 или 3 години.

Важни стъпки:
1.Преценяваш много добре студента -как ще приеме детето ти, как би живяла с него, къде ще живеете, ще имаш ли независимостта си, ако един ден нещата не потръгнат или ще останеш на улицата;

2.Ако отговорът на ситуация 1 е + , посещаваш психолог, за да прецениш как да поднесеш новината на детето-не губи време.
Децата стават все по-неадаптивни с времето!Един ден и да искаш, няма да можеш да го направиш заради това, че детето ти няма да приема ситуацията.

Впрочем, ситуация, в която се намирам аз сега.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a8de5297fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо здравей,
много рядко пиша коментари, но не се сдържах ....
Аз съм много малка .. едва на 21 ... и предполагам въобще няма да обърнеш внимание на думите ми ... за това ще се опитам да бъда максимално кратка ....

За мене е много глупаво да се вречеш във вечна любов и вярност пред човека, които обичаш и пред Бога .. и след "н" време да плюеш на думите си ... Фанта, че той пръв го е направил не означава, че и ти трябва да го последваш ... Съвет не се чувствам достатъчно подготвена да ти дам, но искам гласно да изразя мнението си, че деца отгледани в семейство като вашето( кавичките са излишни) , ако е момченце, утрешният ден ще постъпва със съпругата си и детето си, както сега баща му с вас ... Жалко е найстина ... На къде отивя светът .....
от сърце ти желая всичко хубаво, мила :)
Петя

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7963c9afeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така не може да се кара, такова нещо май няма и в Швеция. Дано откриеш подходящия скоро и се разделяйте, че ще страда детето от цялата работа.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 55b538e035
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз лично обаче не съм обедена, че и студента е най-подходящата партия. Добре е,че изживяваш тази любов, разбирам те.Аз също съм в подобна ситуация , със голяма възрастова разлика. Също съм по-голямата. А и в къщи отдавна е много тягостно. Но с тази разлика,че децата ми са вече големи. И несмея да променя нещата. Дано ти си по-смела.Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 460e58dac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ВИЕ И ДВАМАТА СИ ОТМЪЩАВАТЕ,НЕ ГОВОРИТЕ ЛИ НИЩО НОРМАЛНО ,ОСВЕН " СВЕТСКИ"РАЗГОВОРИ ???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker