Как да му кажа, че го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му кажа, че го обичам?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 12603 пъти
Здравейте!
Ще се опитам да бъда кратка.
Запознах се в интернет с един мъж на 35год. (13год. по-голям от мен) Писахме си не много време и той пожела да се видим. От различни градове сме и той дойде. Ходихме на ресторант, след това на дискотека и си прекарахме страхотно. На тръгване от дискотеката, аз отидох с него в хотела където беше отседнал. Правихме секс и заспахме гушнати. На сутринта излязохме да хапнем и той си замина.

Продължихме да си пишем и да се чуваме по телефона, даржи се много мило с мен. Аз много исках пак да го видя, говорихме и той ми каза, че пак ще дойде, но не знае кога с точност.

Тъй като имам познати от неговия град, реших да им отида на гости, естествено повода беше той. Така и направих. Видяхме се. Където и да ходихме той винаги ме държеше за ръка, целуваше ме пред приятелите си и беше много хубаво. Той е разведен от 5год. и има 8 годишно дете. За мен това не е проблем. Мисля че съм влюбена в него, но не зная той какво изпитва към мен. Може би просто си е такъв и винаги се държи така с жените.

Доста хубав мъж е, а и разполага с много пари. Аз съм доста по-малка от него и не зная дали ме взима на сериозно. Искам да му кажа по някакъв начин, че го обичам, че искам да съм с него, но не зная как... Не зная каква ще е реакцията му, а и ме е страх, че след моето признание ще спре да ми пише и звъни. А той е страхотен мъж и аз не искам да го губя, искам да го имам- дори и само от време на време. Макар че това много ме измъчва. Моля ви, кажете ми как да постъпя, да му призная ли, че го обичам (не знам дали обичам е точната дума) и как да му го кажа!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 470a923828
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами кажи му, и двамата сте големи, той вече има опита зад гърба си, на 22 можеш да вземаш отговорни решения, разликата в годините ви не е малка, но не е и особено стряскаща. Просто му кажи, че го обичаш иу искаш да бъдеш с него, пък каквото стане, винаги можете да си изясните отношенията и да продължите напред.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4bf0f1cfd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще бъдеш поредната наебана и захвърлена девойка, как може хората сами да си причиняват страдание!?.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 16a9ed28d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Kажи му го докато му правиш свирка, без да го вадиш от устата си

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ed21f9a0ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   B края на писмото най накрая си дойдохме на думата

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f647ed0069
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ако искаш един мъж никога не му казвай, че го обичаш. Тръпката ще изчезне и той ще ти се насити, а и когато мъжете са сигурни в любовта на една жена те лесно губят интерес. Можеш да му признаеш чувствата си само и единствено ако си сигурна в него, никога преди това. За съжаление това е истината и ще ти трябва много търпение. Бъди всеки път интересна и в никакъв случай не признавай чувствата си иначе губиш. Бъди загадъчна , показвай му всеки път , че не е единствен на света, т.е. че имаш свой живот и интереси. Това, което ти казвам е изпитано многократно и, ако си достатъчно умна ще успееш. Вниманието на един мъж се задържа с чар, интелект и доза загадъчност.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ba58e2d645
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо не изчакаш малко с тези признания.. :? Виж първо как ще се развиват нещата между вас. Има вероятност да те зареже ако му кажеш .. никой не може да ти каже какво точно да правиш ти го познаваш и като човек. Обмисли добре .. да не съжаляваш след това!! : )) Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ed0a6958f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как можа да преспиш с него още на първата ви среща? Добре дошла в отбора на ...бързи, евтини и лесни!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 52f68a573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към номер 7: Вече не съм на 15, че да се правя на недостъпна, при положение, че той ми хареса и беше ясно, че ще правя секс с него. Дали на първата или на петата среще- няма значение, при положение, че не ходим. А и вече сме големи хора, особенно той.
авторката

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4ca26492fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Hе е важно да се каже-а да се покаже..сега и аз съм на 22/по4ти 23/-имам 6г връзка.но не с 35г а с 27г...мисълта ми е че 35г мъж е доста по-обигран,,не казваш нищо за него-къде живее,с кого-щом е разведен-значи е свободен а и най-вероятно , ако всичко е нормално и иска сериозна връзка с теб ще ти намекне по 1 или друг начин за съвместно съжителство. а това дето казваш че го искаш отвреме навремее..мааалко странно звучи-или искаш някой или не...

Kазано накратко-сериозен 35г мъж ,който иска сериозна връзка с теб , ще намекне и ще покаже по някакъв начин за какво става дума.
пиши какво е станало и успех ! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c623ee0160
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хм.... искам да не те критикувам ама малко ми е трудно.
Ти пък защо спа с него още на първата среща? Май няма смисъл да ти казвам какво би си помислил един 35 годишен мъж за такова момиче. А ти всъщност какво очакваш от него?
Тея признания с "Обичам те" си ги дръж за себе си, засега...
Рано е да му го казваш, пък и едва ли ще погледне сериозно на това.
Пък и тоя пич не ми се струва много сериозен, не очаквай нищо сериозно от него.

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 52f68a573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички отделили от времето си, за да напишат по нещичко тук.

Номер 10, питаш ме от къде е той и с кой живее, ами от София е и живее с родителите си в момента.
Номер 7 и 11 ме упрекват, че съм спала с него още на първата среща, но аз наистина не мисля, че това е проблем в днешно време.

Мисля си да му пратя смс и по този начин да му кажа, че го харесвам много, но не зная какво точно да напиша. В какъв стил да е смс, дали да е сериозен, или по- добре да е малко по закачлив. Искам да ме посъветвате какво точно да му пиша. За него мога да кажа, че е голям веселяк и има чувство за хумор. Явно наистина не е добра идея да си признавам чувствата, но вече не мога така, не мога да спя, постоянно мисля за това.
АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 11eabee1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не, наистина недей да му правиш такива признания ! Няма да го впечатлиш/въздействаш особенно...

...имай предвид ,че е на 35, има син на 8,... и колко ли пъти се е влюбвал и разлюбвал...

Според мен , най-добре му кажи ,че ти харесва да прекарваш свободното си време с него,... че ти е приятно да си в неговата компания...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 52f68a573d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Казах му! Не използвах силни думи като "обичам те", просто му казах, че го харесвам много и си мисля за него.
Може би подсъзнателно, не очаквах положителен отговор от негова страна, но все пак очаквах някакъв, независимо какъв. Но уви! Знам, че избързах и не му беше времето да му казвам сега, но поне вече съм наясно с въпросите които ме мъчеха. Чувствам се ужасно, не за това, че той не отговаря на чувствата ми, а за това, че не ме отрази. Пропуснах да спомена, че му го казах на смс.
Въпреки всичко той за мене си остава един страхотен мъж с който имах много хубави моменти. Вярно-разочарована съм, но може би той си има някаква причина. Повече няма да го търся, вече всичко ми е ясно. Благодаря ви за съветите и коментарите:)
Авторката

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: bcdce2f800
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Искам да ви споделя какво се случи. След като му пратих смс-а и не получих отговор спрях да го търся. Но онзи ден той ме потърси в сайта където се запознахме. Извини ми се, че не ми е звънял и не ми е писал. Каза ми, че му изтрили номера ми! Аз го попитах как така, кой е изтрил номера ми и той смени темата. Аз продължих да настоявам да ми кажа, но той отбягваше темата. Стана ми ясно, че си има приятелка. Питах го направо от колко време е с нея и той ми каза-2 год. Стана ми много криво, защото той ми беше казал, че няма приятелка. Аз нищо не му казах, реших, че не съм му никоя и нямам право да му държа сметка, но ми е много гадно, тъжно ми е и се чувствам като глупачка. Иначе всичко е както преди, пак си правим планове да се видим. Той ме попита какво съм му била написала в смс-а, защото не го бил прочел, тя го била изтрила. Аз му казах, че няма значение...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ecab8a337b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Той го е прочел миличка, прави се на интересен. Моя съвет е да го забравиш. Щом има приятелка и е в сайтовете за запознанства..ти става ясно надявам се за какво става дума. Е..не се отчайвай, продължавай напред, но внимавай и с възрастова разлика /ако търсиш сериозен приятел де/ Успех! Ж.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3565494e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Aтакааа, и аз имам този проблем. и сега кво праимм???

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 210ed0694a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   №17, не разбрах какъв точно е твоя проблем? Пренебрегнато момиче ли си или търсач на усещания по сайтовете+ сериозна приятелка?

Към авторката: Предполагам, че голяма част ще се съгласят с мен, че по презумпция тези сайтове за хора, търсещи неангажираща сексуална връзка. Те просто искат да се позабавляват, без да влагат чувства. Някои директно си признават, че са сериозно обвързани, други го крият, но и в двата случая целят едно и също. Ти вече доби представа след горчивия опит, затова просто се поучи от грешките си и бъди по-предпазлива и по-малко доверчива.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 479edb6736
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Хмм...да! Кво прайм...?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e11eb68e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   От автора:
От доста време не съм писала, но сега има какво да споделя с вас, тъй като се случиха много неща.
През цялото време от както се запознахме, копнеех да чуя от него, че е влюбен в мен, че ме иска за себе си и такива работи. Е и това стана. От около 2 седмици си пишем постоянно смс-и, звъним си всеки ден по няколко пъти, споделяме си какво ни се е случило през деня. Той не пропуска да ми каже, че му липсвам и че не спира да мисли за мен. Много се зарадвах на тези думи, та нали това чаках да чуя, но не зная защо не съм напълно щастлива. Казах си: "И какво правим сега?" Ето влюбен е в мен, но какво следва след това, няма перспектива тази наща любов. Живеем далече един от друг. Нито аз мога да отида да живея в неговия град, нито той. Идва ми да зарежя университета, да си стегна куфарите и да отида при него, но не съм толкова "луда", за да го направя. Не знам...

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ae5a3a5a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   "Спомняш ли си ти за онази малката с която кратко си поигра...?!"

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 7eea047fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Оказа се най-големият лъжец, който съм срещала! Но въпреки всичко аз съм му простила, не му се сърдя. Пожелавам му цялото щастие на замята, защото дълбоко в душата си той е добър човек:) Сигурна съм, че не е целял да ме нарани, макар, че го направи. Трудно ми е, но ще се справя. Винаги съм била много силна и това разочарование няма как да ме скърши. Знам, сигурна съм, че истинската и голямата ми любов те първа предстои :) Ще си поплача още малко, няма да ми е за първи път, след това ще изтрия сълзите си и ще го изтрия напълно от мислите ми.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1697ab19b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   ДО АВТОРКАТА :
ТИ СИ МИ ДЪЩЕРЯ, И ЩЕ ТИ ГО КАЖА САМО С ДВЕ ДУМИ ПРОСТИ:
ТОЙ Е УЛЕГНАЛ МЪЖ ,ИМА НУЖДА ДА КОНТАКТУВА С ТАЗИ И ОНАЗИ ,........................................................................
ДОКАТО СИ НАМЕРИ ПОДХОДЯЩАТА Ж Е Н А

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1697ab19b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   НЕ МУ КАЗВАЙ ,ЧЕ ГО ОБИЧАШ, ТОЙ ЩЕ УСЕТИ ТОВА ЧУВСТВО ...............,КАКТО И ВСИЧКО ДРУГО

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker