Приятелят ми заминава в Германия :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми заминава в Германия :(
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2019 пъти
Здравейте, аз съм едно момиче на 16 от 2 години имам връзка с едно момче на 24, може би повечето от Вас ще ме упрекнат, че съм толкова малка, а той голям, но се влюбих и така стана, че се разбираме много добре, семействата ти знаят за нас и сме от турски произход подчертавам го, защото при нас нещата за такива казвам го, за да не ме упрекнете, че семейството ми позволява да излизам с него и да идва в нас.
Така да си дойда на думата, става въпрос за заминаването му в Германия за 1 2 месеца причината за отиването му е, че при идването си в България миналата година той не беше си закрил адресната регистрация там и нещо свързано с данъци и осигуровки.
Той иска да замине, за да ги закрие и ми каза, че е вyзможно ако не ги закрие на време да има доста проблеми страх ме е за него какво може да се случи, в момента не разполагат с много пари както той така и семейството му, а ми каза че е възможно да плати и глоба ако му се наложи там.
Чувствам се много гадно че ще замине, знам че му се налага, но ме боли супер много свикнала съм да го виждам всеки ден, да излизаме, щом ме прегърна да се не плаша от нищо всичко това ще ми липсва.
Страх ме е също, че няма да може да се върне и че няма да го видя, измъчват ме хиляди съмнения и ме побърква мисълта, че няма да се върне ще остане за дълго и не знам какви ли не неща си мисля още изпаднала съм в голям стрес и имам нужда да споделя а хората около мен грам не ме разбират.
Ще бъда много благодарна ако прочета и вашите мнения, моля Ви най-сърдечно за мнения.
Благодаря..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7086f03575
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   това "заминаване" само на мен ли ми мирише

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 791ee11387
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче на 16 ти пише..

Здравей!! От личен опит ще ти кажа, че няма да плаща никакви глоби и т. н (това са пълни глупости) аз живея в Германия вече 2 години (че и от горе) и няма такива неща. Няма за какво да се тревожиш и т. н. И каквото и да му направят - ще го върнат в България (т. е при теб) :)) Малко по спокойно. И.. те съветвам да си намериш друг приятел. И аз съм от такова семейство като твоето (не с такива възгледи като твоите родители, но все пак имам нещо общо) и.. те съветвам да си намериш друг приятел. Все пак ти ще пораснеш след време ще искаш да ходиш по дискотеките, а той ще иска да си стои в къщи на спокойствие. Да си пие бирата и да си гледа мача :D. Замисли се малко.. ти си на 16.. след още 4 години ще станеш на 20, а той на почти 30. Ти си решаваш (не искам да те засегна по някакъв начин, но просто не е много хубаво така) има същите момчета като него.. на твоята възраст.. пак ще се разбирате добре и т. н.

Замисли се какво ще стане ако той се прибере пиян някоя вечер.. и ти започнеш да му викаш?? Не знам той какъв човек е, но.. просто казвам. Гледай да намериш правилния човек за себе си :) Ако е той.. поздравления. Пожелавам ти всичко най - най, но ако не се чувстваш на място.. по добре не се и опитвай, защото нищо няма да се получи :)

Успех и.. няма страшно. Нищо няма да му направят :)) Ако трябва мога да ти кажа целия наказателен кодекс на Германия за да се увериш сама ;)!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 791ee11387
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   най - много да те метне. Ще замине и няма да се върне повече или ще измисли някаква фалшива причина и ще си останеш сама

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker