Краят на една илюзия... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Краят на една илюзия...
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4339 пъти
Мъж на 27 съм. Винаги съм знаел, че има разлика между любов страст и влюбване, но когато човек е влюбен просто не разсъждава трезво. И така моята история е следната преди 7 месеца се случи най прекрасното нещо в животът ми. Бях на море в чужбина с приятели, в компанията имаше едно прекрасно момиче, познавах я бегло знаех, че е по малка на 22 и, че е девствена. Поживял съм си доста и вече ми е писнало от курви, самият аз вече съм уморен да гоня фусти като невиждал. Исках сериозна връзка и сякаш съдбата ми прати това момиче.

Забивка на плажа разходки под звездите на морския бряг и красиви гледки това е Италия за мен, самият рай. Когато се върнахме връзката продължи.

Излизахме разхождахме се напред назад, прекарвахме редовно поцял ден заедно без на никой от нас да му омръзне, изобщо бях максимално щаслив. Сексът дори не ми липсваше, а когато се появи и той в края на втория месец сякаш бях достигнал върха на щастието. мислех си, че след някоя и друга годинка ще се оженим и всичко ще бъде наред но уви...

Приятелите ми ме бяха предупредили, че прекарваме прекалено много време заедно и бързо ще си омръзнем, но сексът беше страхотен след първите десетина пъти тя се поукопити и сама го искаше още и още, все пак накрая така и стана постепенно започнахме да се караме. безоблачната в началото връзка започна да се превръща в безконечни скандали.
Аз винаги отстъпвах, от опит знам колко трудно е да се намери свясно момиче в днешно време. мислех че си заслужава защото изобщо не се съмнявах, че може да ми изневери. Сега като се замисля съм голям глупак самият аз когато изгубих девствеността си на 17 знаех, че това е начало, а не край на връзките ми с отсрешния пол.
Но тъй като тя беше чакала толкова дълго, а предложения изобщо не са и липсвали реших, че с нея и мен може да се получи нещо по специално.

Преди два дни разбрах, че ми е изневерила. Все още не съм и казал, че знам казах и че съм болен и от тогава не съм изтрезнявал. Няма как да и простя! Имаме самолетни билети за екскурзия в чужбина, но по скоро ще пукна отколкото да отида с нея някаде. Самият аз съм и бил напълно верен мислех, че тя го заслужава. Какъв глупак съм бил просто не мога да повярвам. Сега всичко ми изглежда черно. Направо съм сасипан. Нямам нужда от съвети, не можете да ми помогнете, просто споделям.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9099cc0bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Предполагам как се чувстваш,много е тежко със сигурност. Но замислял ли си се дали ти самия не си я подтикнал към изневерява.Помисли дали не си се държал лошо с нея,дали по някакъв начин не си я лишил от твоето внимание,от твоята любов..Защото знаеш ние жените изневеряваме,когато ни липсва нещо,по-точно внимание,нежност и т.н.Ние искаме постоянно да усещаме любовта на мъжа,да се чувстваме желани и когато това не се случва,то се усеща,ние страдаме,но това мъжете не го разбирате.Не искам да оправдавам твоята приятелка,даже обратното-аз не съм привърженичка на изневярата,просто помисли дали ти самия не си предизвикал тази изневяра и не се отчавай! Успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1ca6ae74c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се обвинявай. Ти не си виновен за нищо. Тя е тази, която не те е оценила подобаващо. Не е знаела какво има. Може и да съжалява, но... късно.

Разбирам те - чувстваш се предаден, унижен, смазан... нормално е. Отдай се на болката, за да ти олекне. Но не си мисли, че с алкохола ще си помогнеш. Ефектът е само няколко часа. Казвам ти го от опит, но ти може би вече знаеш.
Не губи вяра, просто това не е било момичето за теб. Знам колко много ти се е искало да бъде, вярвал си й, обичал си я, но тя... не те заслужава. Сигурна съм, че е за добро. По-добре, че е станало сега, докато още не сте женени.

Такава рана много боли, но се лекува. Само не губи вяра. Убедена съм, че един ден ще срещнеш правилното момиче, защото си добър и всеотдаен, обичаш от сърце, и докато имаш тези качества, няма как да останеш сам и недооценен. Всичко е за добро, дори сега да не ти изглежда така.
Не се озлобявай и не търси вина в себе си. Станалото, станало. Животът продължава. Изживей го максимално ;)
Успех! :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: df587aa48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хубаво е да се довериш.. а и е нямало как да знаеш, че не трябва. Не се чувствай зле- ти си и дал всичко,тя не го е оценила. Жалко, че това момиче не е разбрало, че си заслужава да е с теб, а е тръгнала да се е*е наляво и надясно.. Извинявай, просто се дразня. Хубаво, и аз съм на 20 и съм имала само 1 сексуален партньор, ама не съм като отвързана сега, когато вече го няма...пф, аман от курви. Пак се извинявам :) Хайде, късмет, намери някоя, която те обича наистина

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d6822eb576
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по своему, преди 150 години Толстой го е казал както трябва. Ами кофти ситуация, приятелю, нещо много набързо се е оперило девойчето и си и омръзнал. Но пък тя тръгва натам, където ти вече си бил. Досега е била задръстена, сега си е въобразила, че светът се върти около нея. Явно няма да я бъде, нека да я поочука животът, а ти преглътни и си намери друга, ама гледай да е с опит.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3883b95692
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж, отпиши я тая, но трябва да знаеш, че една дама... започва да расте след като прави секс... Сега ще има да израства... Трябва да види света поне с още 1 - 2 - ма да си легне, така се получава, и с мъжете може би е така.. Просто не я взимай с теб или може би като и писне да те потърси не го приемай лично, ама е странно на 22 е и не осъзнава ка кще те нарани, аз см на 20 вече съм имала 2-3 връзки преди това и знам сега много си ценя човека до мен, но ако бях девствена и сега сам с него нз така ли щеше да се получи успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ca75ea0d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Помисли и от хубавата страна на нещата. Все пак си спал с девственица. Колко мъже могат да се похвалят с такова нещо, а? :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8d5ad697fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато един мъж е обичал една жена, той е готов да стори всичко за нея. Освен да я обикне отново.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6ade0e7696
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти сигурен ли си, че ти е изневерявала или си чул отнякъде?

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d31941f8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз като тебе мислех да се хвана със сериозна жена ама след 2-3 опита се отказах ще ти мине няма страшно

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a473bdd259
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, аз искам да те видя! Обадими се

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 371810ce96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10. Здравей, аз искам да те видя! Обадими се

:D

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9f9f60a72f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам да ви видя всички, айде една оргийка! обадете ми се :D

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker