Как да го убедя да се разделим нормално??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го убедя да се разделим нормално???
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2528 пъти
Моля за съвет!
Имам брак и дете от човек който смятах, че мога да обикна с годините, но не се получи. Един ден както казват"сърцето поиска своето" и се влюби както никога досега. Вече 3 години поддържам паралелна връзка, но вече не мога така.

Проблемът е, че съпругът ми знае за него, но отказва категорично да се разделим - притиска ме, изнудва ме с детето, заплашва ме постоянно, засега се въздържа от това да ми посяга, защото знае, че там ще е краят. Вярно е, обича ме много, но аз не го искам.

Как да го убедя, че такава връзка няма смисъл -едностранна? В момента всички се измъчваме, аз от другият човек НЯМА да се откажа и това му го заявих категорично, но той смята, че това е временно увлечение и че ще ми мине... е не минава, пусти чувства не охлаждат...

Искам от него да се разделим нормално, но получавам само заплахи и закани, стоя при него от страх и ми е много трудно да си тръгна....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d9e9cf6b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам да те уверя, че съпругът ти е много объркан, за това реагира така. Изчакай малко време да свикне с мисълта и ще те пусне. Както гласи поговорката: Опитай се да вземеш нечия жена, може и да успееш, но я се опитай после да му я върнеш :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a1b7427224
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. БЕЗ скандали!
2. Подходи като към зрял човек, изискай да ти се отговори със зрялост. Такива разговори би следвало да могат да се водят нормално между възрастни хора.
3. НЕ говори колко много обичаш другия и как няма да се откажеш от него.
4. В разговор за вашия развод, би следвало да участвате вие, каквато и да е причината. В крайна сметка любовника се е появил следствие на това, че нямаш чувства към мъжа си.
5. Звъниш му в късния следобед и му казваш: "Искам когато се приберем да поговорим спокойно и зряло, очаквам наистина да седнеш с мен като добър приятел и да си поговорим"


Просто постъпи малко по-дипломатично. "Аз категорично му заявих, че НЯМА да се откажа от другия" еми, мацка предизвикваш агресия. Малко по като политик.

Подходи към него като към добър приятел, с който искаш да споделиш проблема си, с който искаш заедно да намерите решение. Помоли го за помощ - нека се почувства все пак необходим. Били сте дълго време заедно, споделяли сте много неща, защо да не споделите и това.

Не знам каква ти е настройката, но е4 добре да помислиш за това дали после искаш да запазиш отношения с него, със семейството му и като решиш да му обясниш какво искаш. Защото него го е страх.. от всичко. В момента му е някаква каша - какво, как, какво ще кажат хората, какво ще правя сам, оня няма ли само да я използва? Това са въпроси, които неизбежно му се въртят в главата.

Подходи с много такт и дипломация и много по човешки, простичко и без излишни драми и категорични изказвания, му обясни какво следва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker