Как се справяте с фирмените банкети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се справяте с фирмените банкети
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 5622 пъти
Здравейте на всички, искам да чуя мненията на по-опитните от мен.

На 22 години съм, съпруга ми на 31. Женени сме от 4 години и имаме детенце на толкова. Заедно сме от 6 години-живота ни не е много розов, и двамата сме чепати характери, както казва свекървами "два остри камъка брашно не мелят". Но аз го обичам много, той е моето момче, мисля че и той ме обича и държи на мен, въпреки че често се караме.. мисля, че още не сме си напаснали много характерите, а аз не умея да си премълчавам.
Та по въпроса-мъжа ми заема престижен пост в работата си. Началник е на един от отделите-работи с много жени... вярно е, че и аз съм си ревнивка.. но не мога да превъзмогна банкетите им по 3-4 пъти в годината. Но това не са фирмени банкети, а събирания, организирани от персонала, без знанието на шефа ( забранено е между отделите събирания).

Естествено инициатори са неговите колежки. Няма да си кривя душата, мъжът ми изглежда много добре, висок, русоляв, със зелени очи, облича се винаги стилно. Колежките му пърхат като пеперуди около него, все намират повод да му звъннат. И тези постоянни банкети, а той трябва да е на смъртно легло за да не отиде, естествено съпруги са забранени.

Уникално се дразня, че той не се държи резервирано с тях, искам точно и ясно да им покаже, че не го интересуват други жени, те "ахо ихо" помежду си.... Не знам дали съм права, но изключително ми е неприятно. Стане ли време за поредния банкет съм " болна" 3 дни вкъщи. Не мога да го превъзмогна, че тея въртиопашки му се лепят и танцуват с него, а аз да си спя спокойно вкъщи...

Може би всичко е свързано с това, че и секса вкъщи доста се поразреди, но той казва, че е уморен от работата и напрежението и аз проявявам разбиране, все пак той се грижи за семейството си.

Бих искала да чуя вашите мнения, все пак нямам голям житейски опит...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: a70106657a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Страхувам се, че той прави секс с тях. Наеми частен детектив да го следи и да направи снимки.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2ec762c238
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много исках да ти напиша нещо, което ясно да ти даде сметка, че ревността единствено ще го тласне в обятията на друга. И че не "въртипоашките" ще са виновни ако твоят добре изглеждащ господин реши да спи с някоя от тях, или да се влюби. Едва ли ще е изнсилване, нали?
Но понеже всички мои обяснения ще са си прах на вятъра, да ти разкажа моята история. Аз съм една "въртиопашка" или поне бях нарочена от жена му за такава.

Да, беше ми шеф. Беше тогава на 29 години - висок, чаровен, стилен, обигран. В офиса ни бяхме двама мъже и 10 жени - кои млади (повечето), кои по-стари. Често правехме банкети. На банкетите се нагледах на такива неща ти казвам, че сигурно жена му не й стига въображението, за да си представи толкова брутална истина. Включително веднъж бяхме на банкет с друга фирма и той натакова една колежка оттам, обграден от няколко мъже, за да не се вижда, ама всички разбраха. После мисля, че я минаха и другите - ние си тръгнахме, че стана оргия.

Минаха доста години от тези случки и сега ми е смешно чак. Както и да е - разбрах сега, към днешна дата, че същия този спретнат господин, почитател на дисциплината, пазител на семейните цености, със съпруга, където навсякъде представя и води и демонстрира колко много я уважава, всъщност членува в някакво тайно секлс-общество, където.. е, да кажем, че правят неща, които са малко по-различни от онези, които са в кревата между съпрузи.

Оргии, садо-мазо, писинг игрички... всичко!

Да и аз спах с него, а после имахме 3 годишна връзка, защото на мен сексът, който той ми предлагаше ми допадаше. По едно време даже го обичах. Днес поддържаме отношения... как да кажем.. почти приятелски. Той остана сам, всичките му приятели се отдръпнаха, аз го зарязах. Жена му обаче, тя заприлича на нещо крайно неестествено. Едва ли знае всичко, което аз знам, но няма начин да не усеща. Почти не излиза, защото хората шушукат зад гърба й. Демонстрира, че е много щастлива, но доколкото разбрах от нейна приятелка всяка вечер плаче и се карат с мъжа й. Мисля, че дори и е посягал.

А той продължава да си търси. Сваля си гащите при всеки удобен и неудобен случай и си живее на макс. Да, спах с него още два пъти, но ми беше минало онова със секса, който той можеше да предложи и така и не го потърсих след последния път. Смисъл... не си струваше заради подобна похот да съм на топа на устата.

Тръгнахме точно на един такъв банкет.

...
Извода. Има мъже женкари, които дори не подозираме какво точно правят. Има обаче и верни мъже, или поне в голямата си част, които ще се посмеят, ще пофлиртуват, а после ще си се приберат при жената и ще я повалят на леглото, превъзбудени от преживяното.

Ако твоят е от първите... ти си знаеш.
Ако е от вторите обаче - остави го да се забавлява. Опитай се да не мислиш, че има някакви мацки около него. Даже ако можеш същата вечер се нагласи и излез преди него с 15 мин, да те види нагласенба и да знае, че си някъде с приятелки.

* А между другото на един от коледните банкети, жена му беше настояла да отиде с него. Всички знаеха за мен. Аз си танцувах и се забавлявах, а на нея й се смееха. Едва издържа вечерта. А господина й, понеже аз бях тогава с друг мъж излязла, отиде при една и я натисна доста брутално и я опипваше. Жена му седеше зад една колкона и не се виждаше, но всички колеги видяха и започнаха да си шушукат и да я съжаляват. Тя не разбираше защо. Честно ти казвам, тогава ми идваше, да я хвана за ръка и да й покажа какви ги върши той, но реших, че не е моя работа.

Та.. мисълта ми е - не прави грешката да ходиш с него. Измисли друга тактика.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d39642f84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разказаното от №2 едва ли е правило. Първо си помисли доколко твоята ревност е основателна, защото ако си от патологичните ревнивци, обикновено резултатът е точно обратен на това, което се стремите да предотвратите. Няма да се учудя това с мацките да е само в твоята глава.
Но разреденият секс по принцип не е добър знак. Зависи какво разбираш под разреден секс, разбира се, но ако забелязваш разлика, тя едва ли се дължи на много работа и преумора. Дори да няма някой друг, е въпрос на време да се появи. Многото работа обикновено е работа в нечие чуждо легло. Това показва статистиката. Наблюдавай без истерии и постави въпросите си. Или пък обясни как се чувстваш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6ae03f7459
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе какво да ти кажа, може да ти се иска да ти дам кураж, но от това което описваш съм сигурен какво ще стане(ако не е станало вече). Аз съм почти на една възраст с мъжа ти (на 28г. ) и ми е ясно, че за 5-6г. ти се е "нарадвал" вече. Щом е на 30г., красив, и е шеф на някакви мацки, и ходят на банкети кажи речи всеки месец трябва да е някой много задръстен та да не си го хареса никоя. Ще ти изневери(ако вече не е) със сигурност. Просто не го мисли и така. Всеки мъж би го направил в тая ситуация. Може би един на сто няма. Но то като гледам какво се случва напоследък няма двойка които са се оженили млади и да са си останали верни до края. Всяка жена, която се е оженила на около 20, до 40 задължително си е намирала поне 2-ма любовника(за справка и тоя сайт, а имам и приятелка на тая възраст която ми е разказвала безброй случки за омъжени жени, нейни приятелки, на средна възраст). Просто едните двойки не го мислят това и си остават заедно до края, други не могат така и се развеждат. Твоя ако мислиш че не ти е изневерил и няма микога да го направи се лъжеш. Просто си реши от кои да бъдеш. От ревнивите или от непукистите.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 93b03d9660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Авторката: Наясно съм, че прекалената ревност не е на добре, но как да си препрограмирам мозъка... Моя мъж е точна противоположност, при никакъв случай не ме ревнува, аз излизам често с мои приятелки, облича, се, нагласям се и така, но той не ревнува, дори не ме пита къде, с кой и т. н... казва, че такъв му е характера. И винаги си е бил такъв.. Секса ни е 1-2 пъти в месеца. Разбира се за мен е притеснително малко... но тъй като аз уча още и не работя, той изкарва прехраната на семейството и казва, че е изморен и под голямо напрежение... не ме желае често. От което аз се чувствам наранена и разочарована, но гледам да преглъщам. Но това е друга тема...
Както казах дразни ме, че не дава на другите жени да разберът, че не се интересува, че е неприкосновен за тях.. но явно не иска да е така.
Казва, че искам своето време с колеги и приятели... ок, но никаква сила не е в състояние да го спре да отиде, дори един път. Съпругите са забранени, но техните колежки си канят приятелки...
Още повече, че си е сложил пароли на всичко, това не е от скоро но все пак.. иначе ако поискам да му видя телефона ми дава, но всичко се трие нали така...
Нещо постоянно ме гложди отвътре...
Пък и 4 банкета за година са си множко!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3bcb17deb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Прочети историята си и коментара, който си дала по-долу. Абстрахирай се от това, че ти си писала и двете. Какъв съвет би дала? Как биха ти изглеждали нещата отстрани?
Ще ти кажа аз какво виждам.... Виждам едно момиче влюбено в мъжа си и един не до там влюбен в жена си мъж. Това е.
Всички имаме мъже и приятели, всички работят и на всички понякога им организират банкети. Мен винаги са ме канали с мъжа ми, жените на колегите му също. Такива неща от рода на "без съпруги" няма, защото умните хора са нясно че хората са различни и понякога това наистина може да е повод за скандал.
Според мен той намира ласки извън дома, дали от колежка или някоя друга-не знам и няма значение. Това, което ти трябва да направиш е да седнеш и да поговориш с него. да му обясниш какво те притеснява. Ти си на 22 години и ми е ясно, че може ви нямаш правилен подход към него. Сама казваш, че преди всеки банкет 3 дена не спиш, мисли ли, че той това не го забелязва?
Говори с него, ако те разбере добре, ако не.. прави си изводите!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 62bd90548b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми мъжът ти е виновен. Защо ходи на банкети без теб? Забранени били съпругите? Че кой ги определя тея правила? Колежките ли? Знаеш ли, че моят съпруг не е ходил и на един банкет? !! Аз мога да ида с него, защото и някои от колегите му си вземат съпругите. Но не ми се ходи да им гледам пиянските изпълнения, затова и той не ходи. Веднъж го бяха поканили колеги на кафе "по мъжки". И точно, защото беше по мъжки (т. е. без жени) той не отиде. Казах му "Ами ако толкова искаш - отивай, ама тогава аз пък ще изляза довечера "по женски".
Защо бе, момиче? Защо си му станала сигурната домакиня в къщи? Другия път като са забранени пак жените, се облечи, предварително се обади на стари приятели, приятелки и излез ПРЕДИ него, така, че той да те вижда, че излизаш в добро настроение и нагримирана, и добре облякана. Имаш пълното право да излизаш с цяла тайфа мъже и да танцуваш с тях, щом и той го прави. Нищо, че едните са познати, а другите колежки - пак са мъже и жени. Ако ти каже, че "ем, няма как да не ида на банкета" - кажи му, че има как! Има семейство, за което трябва да се грижи - забавлението на колежките ли е по-важно или съпругата му? Ако няма кой да гледа детето - още по-добре. Казваш му предния ден (за да няма време да отсрочи банкета), че.. ми ти си се уговорила вече, ще те няма. Ако не гледа детето, поне да го заведе при някоя от бабите, че ти си ангажирана, ще трябва да се гримираш сто часа.
Може да се скара с теб, може да е ядосан... но ти сто пъти до сега трябваше да си му била много по-ядосана.
Ако продължавате както до сега, ти ще си все в депресия, ще напълнееш, ще се занемариш.. още си на 22 и не можеш да си представиш колко много можеш да се промениш до 30тия си рожден ден. А той ще си хоцка... може до сега да не ти е изневерявал, но с тея банкети и закачки с колежки, ще почне и да ти изневерява. Не ти трябва такъв живот! Или той да се стяга, или ти ще го стегнеш! Друг вариант няма (т. е. има - развод, но той е за отчайващи случаи, а твоят не е такъв).
Успех!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f59b15d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   номер 2, ти ми скри топката! какви са тия оргии на фирмени банкети??
авторке, за 3-4 пъти в годината нямаш основания да ревнуваш, това не са "постоянни банкети", както ти ги наричаш. мисля, че по-скоро се притесняваш от обкръжението, с което работи и от колежките му. с ревност обаче може да постигнеш обратния ефект. човекът ще си каже: абе така и така търпя скандали, поне да има защо:-)
проблемът ти е в ниската самооценка. явно много млада си се омъжила, не пишеш да работиш. щом детето е вече на 4 г., не е лошо да учиш, ако вече не си го направила (университет, курсове), да работиш, с една дума - да се развиваш. ако мъжът ти вижда вкъщи обикновена домакиня, че и мрънкаща при това, сравнението с така наречените въртиопашки, не е в твоя полза.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d39642f84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ясно - ти просто си ревнива не отсега, в резултат на банкетите, ами по принцип. Което е твой проблем със собствената ти самооценка. Естествено, че ще си сложи пароли, до които ти въобще не е редно да имаш достъп. Това се нарича лично пространство, както и излизанията с приятели, и банкетите. 4 пъти годишно не бих казала, че е много. Но сексът 2 пъти месечно определено не е в час. Това е мъж на 30 години и ако е физически здрав, бъди сигурна, че си наваксва на друго място. Иначе обяснения, колкото щеш, но обикновено истината е една и съща.

№3

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 93b03d9660
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   От Авторката: Номер8 -скоро завърших бакалавър, октомври започвам магистър.
Номер 3 -Ох и аз имам такива съмнения, но няма как да разбера. Мисля, ч е проблема не е в самооценката ми, защото винаги съм била заобиколена от мъжко внимание, винаги съм имала ухажори, дори и сега.. мога да му изневеря, когато поискам, но не искам..
Номер 4, това ли е семейния живот, явно падам от високо...
Говорила съм с него многократно по темата за секса, защото първите 2-3 години беше почти всеки ден... Сега казва, че е много изморен, работата му е отговорна и го измаря психически и физически, аз разбирам, все пак той винаги се е грижел за мен и детето... Не знам какво да мисля, разочарована съм, болно ми е, защото отвътре нещо ми нашепва, че е кривнал от пътя.
Има и една друга подробност, когато прочетох коментара на Номер 2 се сетих и ми настръхна косата, бях открила в телефона му, ч е е търсил в гугъл "обяви за строги господарки"... Напуши ме първо на смях, после бях като плесната с мокър парцал... той се оправда, че му било интересно да разгледа...
Номер7-мисля, че изглеждам добре, поддържам се, ходя на фитнес, тае бо, винаги съм била харесвана жена.... защо само моя мъж, не ме оценя?

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f59b15d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   от 8:
6 и 7, вие нещо за тиймбилдинг да сте чували? какво значи: " Такива неща от рода на "без съпруги" няма, защото умните хора са нясно че хората са различни и понякога това наистина може да е повод за скандал"

ако вие и мъжете ви работите в някое тип соц предприятие или малка фирма с 10-тина човека, може и така да е. не обобщавайте обаче на база на собствен опит, щото изобщо не е така. на нашите фирмени купони НИКОЙ не води половинка по няколко причини:
1. много хора сме (100-тина), ако всеки доведе по още 1, няма да се намери ресторант, който да ни събере
2. хората биха станали прекалено много, и то няма как да се познават помежду си, което ще доведе на резделяне по групички
3. може би най-важно: прекалено много разходи за боса :-)

ако някой доведе половинка (имаше 1-2 случая преди години), това се тълкува по 1 от следните начини:
- Х го ревнуват толкова, че е принуден да води жена си => той е под чехъл
- Х не само не пропуска безплатен банкет, но води и домочадието си

и в двата случая това бие по авторитета на човека. а системното отсъствие от банкетите също не се тълкува добре, защото се смята, че едва ли не не уважаваш шефовете, не цениш компанията и не ти дреме за кариерата.
така че ако при вас е по друг начин, не мислете, че навсякъде е така и не обобщавайте!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 62bd90548b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 7:
Първо: два пъти секс в месеца не означава задължително изневяра. Моят мъж е имал такива периоди - просто не му се прави секс. Уверена съм, че не ми е изневерявал. Аз също понякога имам седмица - две, в които не ми се прави секс, при положение, че съм доста сексуална.
За тийм билдинга - ние също сме много хора. Заедно всички не можем да идем на банкет, но се събират по смени хората. Казвам "събират", защото аз също не съм ходила на банкет. Не ми се ходи - това е. Пак се разбирам с колегите си, чувствам се добре на работа.
Относно това, което Авторката е открила в телефона на мъжа си - ами може да не търси "строга господарка" и въобще нищо да не търси, а ей така да си разглежда. Ти не си ли разглеждала разни неща от чисто любопитство, и от нищо повече? ! И, не знам дали ще ти стане по-леко, но все пак: мнооого жени си задават същия въпрос като теб "Защо само моят мъж не ме оценя? ". Еми не знам защо.. сигурно заради рутината. Аз в такива моменти, когато отношенията ни не са особено любовни, се сещам за един мъж, който преди години ми беше казал, че семейният живот е приливи и отливи - отдалечавате се, после постепенно се събирате, обичате се много известно време и пак почвате да се отдалечавате.
Искам да кажа също, че ако Авторката усеща, т. е. интуицията й подсказва, че съпругът й има любовница - тогава вече трябва да реши сама за себе си - едни търпят и се правят, че забравят, други се развеждат... Но, както казах и по-рано, според мен този случай не е такъв.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b8a34c02a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Разбира се, че ти изневерява. Това с напрежението и умората е толкова банално, как въобще се връзваш?
Аз съм на твоите години, не съм женкар и повярвай ми, не минава и ден без да мисля за секс. А тази нужда при твоя мъж е много по-голяма. Със сигурност се наслаждава на компанията на други жени. Няма смисъл да се самозалъгваш, ако не сега, на по-късен етап вече няма да можеш да избегнеш истината.
Въпросът е, че няма какво да направиш. Той кажи-речи от дете те е взел, което те прави лесно контролируема. Ти живот без него не можеш да си представиш, финансово зависима си и не си самостоятелна.
Желая ти успех и много щастие, каквото и да решиш в бъдеще.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f48dc49ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ох, тия банкети. Ми аз също ходя по банкети и билдинги без мъжа си. Имам колеги, колежки... ПРекарваме 2 дни някъде. И да ви кажа още не сме се на*бали. Хай моля да не слагаме под общ знаменател.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aa446e3ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   №7/12 - Означава с голяма сигурност изневяра, ако мъжът няма проблеми от физическо естество. Или най-малкото се справя сам, защото не проявява интерес към жена си. А и доколкото виждам повечето мъже тук го потвърждават. При всички варианти нещата на са в час. И още нещо - разглеждането от любопитство на такива БДСМ обяви може и да е нормално за тийнейджър, но не и за мъж на 30 години. Въобще не вярвам, че е любопитство. Изобщо доста наивно мислене от твоя страна.

№9

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 461a6d1419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От Авторката: И да е така... няма как да разбера за изневярата му... Мога само да предполагам.
Задължително ли е неправенето на секс =>изневяра..
Да, мразя ги тези банкети, защото на първия му банкет аз и мои приятелки бяхме в същата кръчма, на втория бяхме в една дискотека, тъй като в нашия град има само една с този тип музика. Виждам колегите му какво правят, когато задръжките паднат, вследтсвие на алкохола. Виждам и колежките му как се въртят около съпруга ми, дърпат го за да танцуват, кикитят му се насреща. Той ми казва няма да се държа като темерут и някой затворен в себе си скот, мн ясно, че ще общувам с тях...
Като отворя темата, разбира се казва, че говоря глупости и т. н.
Явно наистина му се разпуска, работи много, но се притеснявам, че някоя ще му завърти главата или не знам и аз... няма да мога да го преглътна, прекалено съм горда...
Разочарована съм много- грижа се за детето, въртя домакинството, уча, спортувам, изглеждам добре, любяща съпруга съм, постоянно му показвам любовта, разбира се имам и своите недостатъци... но какво искат мъжете, толкова ли е трудно да си верен или може би проблема е другаде, а аз не го осъзнавам...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4529fdf2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Пак съм аз - номер 2

Виж сега, ние тука не те познаваме и не познаваме мъжа ти. Да не вземеш сега да се вкараш във филми, че си има любовница, само защото си го прочела от 10 непознати в някакъв форум. По-горе някой ти беше казал - послушай интуицията си. Лошото е, че с тази твоя ревност, в момента едва ли интуицията е нещото, което ти сработва най-добре.

Не се филмирай и заради моя разказ. Аз ти разказах своята случка, но... това не е твоя мъж.

Обърни внимание не на тези, които ти казахме, че той е женкар и е много вероятно да ти изневерява, а на тези, които ти казаха, че си допуснала да си удобната, влюбена домакиня, която всичко би простила.

и наистина - започни да излизаш по женски, смени малко косата си, нещо кичури или нов цвят, нова дреха, обувки. А някой ден си купи едно цвете и се прибери с него, сложи си го в някоя ваза и си му се усмихвай. Като те пита: какво е това цвете. Кажи, че си си го купила и пак си се унасяй в сладка усмивка. Смисъл.. извади женския арсенал малко, за да му покажеш, че не си удобна, че не си сигурната, че не си онази вкъщи, която изгаря от страх дали някоя колежка няма да го врътне, а че си жена - красива, мечтателна, че имаш самочувствие и възможности да се забавляваш, че не обсебил света ти, че имаш хобита, интереси.

Запиши се на курс ако трябва или на танци, или на език. Забавлявай се!

А не да умираш три дни преди всеки банкет и после още месец да се опитавш да разбереш какво се еслучвало там.

А той ако има любовница... уви рано или късно ще разбереш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 461a6d1419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Авторката:
Номер 17, благодаря за съветите, но аз тези неща ги правя. Излизам често с приятелки, контактна личност съм, като излизам винаги съм в приличен вид, като отидох в дискотеката при мъжа ми на поредния, на колегите му им изтекоха очите. Ухажори покрай мен много... Но, защо жените си пазим достойнсвото и честта неопетнени, а мъжете се чудят, коя да свалят и завлекът до леглото. Не бих простила никога извънбрачна връзка, макарче донякъде е почти невъзможно за 30-40 години брак, да не кривнем дори и аз, но ще направя всичко възможно да не го допускам.
Мисля, че трудно бих го хванала в изневяра... освен да тръгна да го следя, като каже, че ще закъснее от работа, не знам дали си струва унижението..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cacc040f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не, не си струва унижението!

Нали ти разказах за моя бивш шеф. Жена му до такава степен се беше вманиачила, че всяка вечер минаваше през офиса, 15 мин преди той да свърши работа с количката и си го прибираше. Ако можеше постоянно щеше да е с него, за да няма къде да кривне.
Знае за няколко негови изневери и пак същата песен.

но като гледам на какво е заприличала и как й се смеят хората - не, мила, никой мъж не си заслужава това.

А дали има любовница и дали е склонен на изневяра, можеш лесно да го провериш...ако искаш ще измислим начин...но...наистина ли искаш да знаеш?

номер 2

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 461a6d1419
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От Авторката: Разбира се, че искам, кой иска да живее в лъжа.
Изневеря -секс за една вечер по мога да преглътна, но извънбрачна връзка-НЕ! Все пак нямам намерение да си губя младостта с мъж, който не ме заслужава, оценя и уважава. Достатъчно направих за него, като захвърлих всичко и родих на 18, разбира се ми беше изключително трудно да завърша висше образование и да се грижа за недоносения ни син, но няма да се оплаквам- мисля, че съм достатъчно силна, за да продължа ако трябва, доказала съм го!
Та мъжа ми няма работно време, може да ме лъже както си иска.
Едно от неговите задължения е да изчкава всички работници да се върнат от път(доставка) и да му се отчетат, тъй като пътуват по цяла България, понякога се връщат и след 10 часа. Фирмата затваря в 6 и 30, след това остават мъжа ми, охраната и най много 1-2 работници.
Във Фирмата има камери! Пароли си е сложил навсякъде и защо, до преди 6-7 месеца нямаше и аз можеш свободно да влизам където пожелая( в негови профили) Иначе, когато поискам ми отваря фейса си. Ох не знам, защо е толкова трудно да задържиш един мъж... какво още да направя, раздавам се като луда за семействтото си. Правя планове за ново жилище, за второ дете, дано всичко не е илюзия...

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cacc040f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Слънчице, за бога... вече съжалявам, че започнах този разговор. Може би няма нищо в крайна сметка, човека наистина си работи, грижи се за теб, обича те и никога няма да погледне друга, а ако погледне, то ще е само за флирт - ниаккви докосвания и т. н.

Нали си му родила детенце, имате семейство. Нали го мотивираш да се прибира при теб всяка вечер, нали имаш рамото, на което вечер заспиваш и човека, на когото споделяш, когато за нещо ти е мъчно.

Спри с тази ревност. Стига! Не е здравословно.

----------------------

Ето една идея, която сработи при моя приятелка, която подозираше мъжа си в изневяра. За съжаление много основателно.

Каза му, че отива при родителите си за една седмица с детенцето, за да поседят малко на въздух, на село. Така той беше свободен една седмица и сигурен, че тя е далеко, . Тогава дойде моят ред - започнах аз да го следя. Оказа се, че (той работи като готвач) след работа се качва в колата на една от сервитьорките. След половин-един час, тя го оставяше на паркинга на ресторанта, той се качваше на своята кола и се прибираше.

Съпругата на бившия ми любовник пък действа по-грубо. Каза, че съм й се обадила и всичко съм й разказала - не аз, а моя приятелка. Даже изигра, че се е виждала с тази жена и поиска от него да ни събере двете. Аз отказах, разбира се - не ми се занимаваше със сцени. И накрая той сам си се издаде глупака (а уж е много обигран)

Друга идея, с която пък аз съм хващала един. Направих си фалшив фейсбук, сприятелих се с всичките му приятели и започнах да харесвам разни неща. Накрая започнах да си говоря и да го свалям - подаде.

Още една идея. Сработи при една приятелка. Накара друга наша приятелка да напише смс с текс "Мъжът ви си има любовница, звъннете ми и ще пием кафе да ви разкажа - ако искате" Тъпчото взе, че се обади на тази наша приятелка и започна да я заплашва, че ако разкаже на жена му, ще й счупи краката, което моментално го разкри.

Капанчета много... и ако ще се успокоиш - провери го. Но моят съвет е добре да помислиш преди да се захващаш с подобно нещо и да послушаш наистина женската си интуиция, а не ревността.

от 2

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 461a6d1419
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Благодаря ти Номер 2
Ще видя дали ще предприема нещо...
Аз много често го оставям сам, с детето ходим при свекървами за 1 седмица...
Много съм разочарована и обезверена... Ми то няма семейство, което не си е изневерявало. Защо тогава съ събират двама души, да се нараняват, да се отегчават, да се унижават и аз не знам....
Много е сложно.... Благодаря много за съветите, но съм объркана.
Датата е съвсем скоро, аз се държа, че не ми пука....
Мислех си да си направя фалшив профил на колежката, която подозирам и да му пиша, но пък той ще заподозре, че са 2....

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cacc040f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Абе глупости - обезверена била. Стига! Животът е нещо прекрасно, именно защото е труден. Имаш дете - най-голямата радост на света ти. Имаш акъл, визия, младост, шанс... стига се натъжавала от някакви евентуални неща, които пак казвам -СЕГА са само в главата ти.

Просто мъжът ти като се прибере го нацелувай едно хубаво, после го намачкай в леглото, поеми инициативата за секс. Кажи му ако трябва, че си гледала порно и искаш да пробваш нещо. Направи се после на засрамена от собствените си перверзни желания...
Хем ще ти е забавно, хем ще видиш как очите ще му светнат от ентусиазъм.

А на банкета като дойде време, преди да излезне му кажи, че като се прибере го чака изненада. или го изпрати с най-страстната целувка, която някога си му давала и му прошепни, че го желаеш.
Нека си мисли за теб, докато е с тях, нека образа ти го изкушава. Съживи малко сексуалния живот.

Знаеш ли какво ми е разказала една възрастна жена. Някога имал мъжът й любовница, започнал да спи на другия креват. тя започнала да го следи, да ревнува, скандали и така нататъка. една нейна приятелка я посъветвала да спре да е лошата. Да е кротка, да го остави да спи на другия креват. Защото в един момент всяка любовница започва да хлътва, да се измъчва, да се терзае и да мрънка. А човекъ не искал да му се мрънка и повечето мъже са така. Жената я послушала, излизала си с приятелки, грижила си се за децата, за дома. Гледала си своя кеф, не го питала, не го ревнувала - нищо. Два месеца по-късно той се разделил с любовницата си и се върнал в брачното ложе.

А това с профила на неговата колежка не добра идея.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f1c694b9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 2, мога да олицетворя теб само с една дума, но ти знаеш коя е... ако все пак не се сетиш, думата започва с к.... , съжалявам за теб. А до авторката и номер 2 включително мога да кажа, че има мъже, които не биха погледнали друга, защото държат на жената до себе си, отстояват на принципите си - като мен. Да, аз съм красив и млад, но смело мога да твърдя, че никога не бих го направил.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b96c056061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Виж пък аз какво ще ти кажа.... Грижи ли се за семейството мъжа ти, отнася ли се добре с теб, имате ли добър и качествен секс (тук разбрахме, че е по-рядко, само 2-3 пъти на месец;ето на това трябва да наблегнеш)... Другото е ала-бала, дори и да има нещо с някоя то ще е колкото да си задоволи мъжкото его. Решил е да се разтуши на купон и какво ще му направиш... ще го напляскаш ли? Ако ти непрекъснато си мислеш какво може да прави някъде с някоя това ще ти ограбва непрекъснато спокойствието. Да го следиш и дебнеш? Е, струва ли си да си го причиняваш?
Ако той е безотговорен, просто ще си проличи....

Приеми, че той ти е харесван като мъж.... сега какво, ще го заключиш в клетка ли? Или ще му правиш сцени като истерясала кучка? Струва ли си да се терзаеш....

Пак казвам- бъди спокойна. Ако има нещо сериозно то ще си излезне наяве и без ти да го дебнеш, ако не -просто не си е струвало да се терзаеш. Надявам се разбираш какво искам да ти кажа...

Най-важното в случая е да си запазиш семейството. Не виждам смисъл от терзанията ти.

ж 44

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1ba97ae9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   От Авторката:
Номер 25, спокойна съм, поне се опитвам да не ми личи, че толкова се дразня.
Снощи си говорихме и той ми изцепи: "Е какво, ако сега разбереш, че имам извън брачна връзка, нали се грижа за семейството си, не съм ви оставил, всяка вечер се прибирам".... И аз му казах, изневяра секс за една вечер по мога да простя, но извънбрачна връзка-не! Не мога да превъзмогна, че той ще пожелаее друга жена, не само тялом, но и духом.
И ми вика за колежките си, че с някой бил много открит, просто му вървял разговора. Мисля, че прекалено им се доверява и споделя. Даже като имаме нещо за решаване, дори не точно проблеми, той им споделя и те му дават едвали не съвети...
Той си мисли, че няма начин за 40 години брак, да не кривнеш....

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 25bbcbfdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   до 24 от 2

Може ли да опитам да позная думичката?
Калинка, Кокошка, Крава (може би) Кифла, Кошница?
Някоя от тях?

Стискам палци дасъм познала - много ми е важно какво мислиш за мен.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 25bbcbfdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   "Е какво, ако сега разбереш, че имам извън брачна връзка, нали се грижа за семейството си, не съм ви оставил, всяка вечер се прибирам"

тц тц тц... нямам думи. Ти имаш ли, 24?

от 2

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0f59b15d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   "Е какво, ако сега разбереш, че имам извън брачна връзка, нали се грижа за семейството си, не съм ви оставил, всяка вечер се прибирам"
хм, това е кофти коментар от страна на мъжа ти, направо ми звучи като подготвяне на почвата... мен това би ме притеснило много повече от разни банкети 3-4 пъти в годината.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6b5660d738
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   От Авторката:
Не знам какво да предприема и направя... Той си мсили, че за 40 години брак няма как да не си изневерим, важното е да не оставяш семейството си. Притесняват ме банкетите, защото той не се среща с други жени освен колежките си, няма къде да срещне друга жена, освен във фирмата. А по време на работа не може да си позволи нищо, там е много строга, като стане въпрос за отношения между служителите и навсякъде има камери..

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 968b4e51a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Какво да ти кажа... неприятно ще е това, което ще напиша, а и вече трудно можеш да промениш обстоятелствата, но ще го споделя.

Първо, рано си се омъжила, аз съм на 22 и се чуствам още като дете... но да ти е живо и здраво детенцето. Не мисля, че имаш особено избор, не знам какво правиш лично ТИ с живота си, демек колко пари изкарваш самата ти и дали можеш да се справиш сама т. е. изборът ти е да търпиш или да се махнеш и да гладуваш...

За мен не съществува по-голяма сигурност от това човек да знае, че е независим. Чак тогава трябва да се реши на семейство и на деца. Аз на този етап, неразполагайки със стабилни доходи, не бих си и помислила за дете и женитба. Колкото и да съм влюбена в приятеля си, съм наясно, че единственият човек, който никога няма да ме предаде, съм самата аз. Сега сме влюбени, ама ако той е на висок пост, а аз съм посредствена, няма да ми е много приятно да имам семейство с него и да се страхувам постоянно да не го загубя тъй като той е много повече от мен и има влияние, пари, власт.... и на практика може да има всяка, която си поиска.

Именно защото си мисля какви биха били лошите варианти, не съм сключила брак. Но в твоя случай е различно, защото този избор вече е направен, имате и дете. Така че най-разумно е да останеш с него, защото лошия избор е направен и ако си тръгнеш от него, е още по-лош избор. Обратното, да останеш с него също не е добър избор, но поне е приемлив и ще ти даде поне сигурност, ако не друго. Така че научи се да търпиш и може би агресията, тъгата, съжалението, които изпитваш да намерят израз в някакви нови дейности, хобита, нещо, което да те разсейва просто. Успех...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6f4fe698bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   какво става, авторке/ Как мина банкета? Мина ли

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker