Какво иска майка му от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво иска майка му от мен?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3634 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23 г. Това лято завърших висшето си образование с отличие. Винаги съм била порядъчна. Не съм светица, но не съм и някоя разглезена лигла, която я вълнуват само забавления, а сериозните неща оставя някъде назад. Преди 8 месеца се запознах с едно момче, което още тогава ми се стори, че е по-малък от мен, но предположих, че е или 1-ви или 2-ри курс. В крайна сметка се оказа, че е на 16 г. Още със запознаването ни потръгна на шеги. В продължение на месец и нещо се виждахме на кино, на по сладолед, на пица, на излет и не спирахме да се смеем. Постоянно ме разсмиваше, постоянно си измисляхме някакви комични ситуации и им се смеехме. От доста време не се бях заливала от смях ей така на някакви глупости.

И така от лафче на лафче, от излизане на излизане, една вечер той ме целуна. Започнахме да се виждаме по-често и доскорошното ни приятелство прерастна в любовна връзка. Той си е от града, в който учех и беше неизбежно да не се запозная с родителите му. Стана случайно - в един магазин. Ние се бяхме хванали за ръка и изведнъж някакви хора се заговориха с него. Аз го пуснах и се поотдалечих малко, когато той ме повика, за да се запознаем.

Оказа се, че това са майка му и баща му.

Същия ден по-късно аз се прибрах до квартирата, а той си отиде у тях. Вечерта се видяхме и аз ей така на шега попитах дали техните са казали нещо за мен. Той смени настроението си и след малко изплю камъчето. Майка му му казала: "Браво на теб, много симпатично момиче, от кой клас е?" И той като й казал, че съм последна година студентка тя направила гримаса на недоволство.

И така от ден на ден започнаха проблемите за това, че разликата ни е 7 години. Веденъж дори майка му ме спря на улицата и ми каза да си потърся момче като за мен, защото синъти й е още дете и определено не съм за него. Стана ми обидно. Нито съм някоя к**ва, нито някоя тъпачка, нито интересчийка. Но не и не! Тая жена се е заинатила, че не съм за сина й и толкова.

Аз самата не гледам на врзката ни като проект за вечност. Просто се радвам на момента и това е. Малко връзки продължават до края на живота, та така се е захванала тя да ни разделя. Той ми сподели, че редовно му вдига скандали за мен и като тръгнел да излиза питала дали пак ще се вижда с Онази.

Преди няколко дни се разминах с нея на улицата и най-любезно я поздравих и попитах къде отива, а тя каза, че не е моя работа ме подмина. Много се ядосах. Синът й се опитва да гвори с нея и да й обясни, че няма от какво да се притеснява, но тя не отстъпва. А на мен ми е добре с него. кара ме да се чувствам желана и оценена. Аз също държа на него. И двамата сме някакви лудетини и се забавляваме дори гледайки една бяла стена. Но както казах, не гледам в далечното бъдеще на тази връзка. Криво ми е единствено за това, че майка му се държи така с мен, а и с него.

Аз сега си намерих някаква временна работа, докато си взема дипломата. В неговия град съм и сме си заедно всеки път, когато имаме време. Но незнам какво да правя с тая жена. Тя нека си е против, но защо трябва постоянно да му го натяква, а и да се отнася така с мен. По-ли щеше да е склонна да приеме някаква разхайтена глупачка, която да се мъкне само по чалготеките и мисли само и единствено какви дрешки да си облече за довечера. Благодаря, че прочетохте историята ми. Ще се радвам да прочета вашите мнения и коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: a3a0dddf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти или не си на 23,или не си в ред. Че т'ва момче може би чете комикси още,тя тръгнала да търси сериозните неща в живота.Ха! :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 31c0eae745
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Интересна история. Може би майката се притеснява за сина си, защото проблема не е толкова разликата колкото това, че той е тийнеджър, а ти в улегнала възраст. Ако той беше на 20 , а ти на 27 щеше да беше друго. В това, което казваш ми хареса най много това, че се радваш за момента и другото времето ще го покаже. А това, че се чувствате добре в момента също е важно и гледайте да ви е добре. Много родители си намирят повод, да не харесват връзката на децата си. Просто не обръщайте внимание в момента на това. И дори да има негативни коментари тук също не обръщайте внимание. Аз съм момче на 19 и никога няма да позволя майка ми да ми казва, коя е за мен и коя не . За сега бъдете това, което сте , а времето ще даде отговор на много неща.

Между другото в кой град учиш, защото и аз съм студент в БЛГ ?

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 50fa46456e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай, но,твърде нагло ми звучиш, изглежда хептен си превъртяла. Та той е малолетен и родителите му с право може да пуснат жалба срещу теб, за съвкупяване с малолетни.
Не вини майка му, тя е права. Намери си мъж, а не се натискай с тийнеджър, та то се учи момчето. Вероятно, като е видяло, че си по-голяма от него и е разбрало колко ти е акъла и иска да го научиш на някой неща в секса.
Та те така почват, учат се от какички. Търсят "изходени"
като теб.
Не се прави на ку*ва, ако в действителност не си такава.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: eb2949a0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Той не е малолетен, а е непълнолетен в което има разлика!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a6812c6cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Според мен не сте прави да нападате така момичето! Все пак тя не е тръгнала да се жени за това момче!
Майка му е права да се притеснява, но не и да се отнася толкова грубо. За мен това си е висша форма на простотия - да подминеш някого така грубо на улицата. Разбирам, че жената си има нейните тревоги и различни разбирания от тези на сина й, но не е права да се отнася така с момичето.

Към авторката: Мила, не се предавай. Не се оставяй така глупаво да ти вгорчават живота. Радвай се на момчето, докато можеш и докато то самото не е започнало да се вслушва в упреците на майка си.
Сама казва, че знаеш, че тази връзка е временна. Изживей я пълноценно, забавлявай се максимално и гледай колкото можеш да не се ядосваш.
Това е от мен.
Успех!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a3a0dddf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   16 годишен лешпер,хаха.Много луд народ има,ей!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 31c0eae745
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Един родител винаги може да измисли нещо, за да разделят децата си с някого. Било то години, финансово състояние или предразсъдък. За това не и обръщайте внимание.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f378e6ec9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката: Благодаря на всички за коментарите! Това, че някои ме критикувате и нападате не ме притеснява. През различните очи нешата изглеждат различно. Само искам да кажа, че това, че Той е на 16 не означава, че непременно се държи като някой хлапак и не може да се разчита на него. Някои хора не порастват дори на 30 или 40. Не говоря да запазиш детето в себе си, а да си останеш вечен тийнейджър. Имам такива познати и това момче в някои отношения е много повече мъж дори от мъже на зряла възраст. Веднага се хващате за секса. Да, нормално е да е неопитен, сега да са учи и т.н. Но тази връзка не се основава на секс и само на секс. Той ме накара да се чувствам желана и касива. Прави ми малки подаръчета, винаги забелязва промените във външния ми вид, старае се да се чувствам добре в кожата си. И противно на всички митове за това, че тийнейджърите мислят само за секс - е, той доказа, че някои не са такива. Прекарваме си вечерите разходки, кино или филм вкъщи на компютъра - прегърнати и усмихнати. Не се стреми всяка секунда да се възползва от "какичката" в леглото. А майка му се притеснява най-вече, че аз съм едвали не на възраст, която предполага да се замислям за семейство и може да го "подлъжа" да остави училище и всичко и да тръгне да се жени за мен. Притеснява се да не забеменея - от този род неща. Разбирам я, че е права за себе си, но наистина прекалява вече. Благодаря ви още веднъж за коментарите и мненията. :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 50fa46456e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво иска мойка му от теб ли?
Иска да си настрана от детето и , което сега се развива и изгражда като мъж и личност.
Изглежда си някоя долнопробна ку@ва и се чудиш, къде да се "начешиш"

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2f03530572
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Ти си едно добронамерено, чувствително и интелигентно момиче, което не страда от възрастови предразсъдъци. Поздравявам те! Желая ви да ви е хубаво заедно и да си създавате приятни емоции. Но внимавай за едно: пази се от нежелана бременност, това би развалило иначе безоблачния пейзаж и би загрозило всичко.

Успех!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 25ee223c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле...на мен ми падне 23г.каки4ка,глей кфо стаа ;) айде със здраве

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: baafa92f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   А момчетата на твоята възраст свършиха ли?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 31c0eae745
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Един въпрос.

До сега имала ли си приятел или връзка с момче ?

Иначе евала, че не страдаш от възрастови предразсъдеци - такива като вас са малко.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5a80d41e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Я опитай да погледнеш на ситуацията от позицията ма майката - ти как би реагирала ? Иначе явно си пасвате, но и ти осъзнаваш, че връзката ви е временна, радваш се на мига. Ако бяхте финансово независими щяхте лесно да намерите решение, на засега поне не афиширайте връзката ви, далеч не всеки ще ви разбере.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 03765bcf9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Кофтито е,че ако ти беше на 16,а той на 23 всико щеше да е ок и майка му щеше да си трае.Много е тъпо това всеобщо схващане,че жените не трябва да имат по-млади гаджета

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker