Тя ме съсипва, какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме съсипва, какво да правя?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3999 пъти
Здравейте. На 28 съм и съм много объркан моля за съвети. Имах пет годишна връзка, която приключи преди два месеца по нейно желание. За тези години преживяхме много, наистина много, болници и аз и тя, проблеми с неините родители, с моите родители но винаги бяхме един до друг и се подкрепяхме. Преди около година станах свидетел на две случки със нея които много ме нараниха и ме накараха да бъда резервиран към нея и да не и гласувам пълно доверие. С времето успя отново да си го върне но влязохме в един омагьосан кръг на всекидневни скандали за глупости дори се стигна до там да я изгоня на два пъти от вкъщи, после с сълзи на очи идва и аз пак отсръпвам. Кълнеше ми се че ме обича че само аз съм човека за нея и аз вярвам, на думите и.

Но преди два месеца ми каза че ме оставя не и било до мъже. Искала време дадох и го, но след няма и две седмици гледам с някакво момче, има си връзка правих опити да я видя и да поговорим о ми отказва. Нещеш ли се оказва че въпросния господин не живее в българия и идва тук за малко, сега когато го няма вече има време за мен, а докато беше тук и я молех да се срещнем ме отхвърляше. Въпреки всичко я обичам и казах че това ще го преглътна, тя започна да ми дава надежди че ще ве съберем, че тои не значи нищо направила го на пук, на инат и аз пак повярвах.

Но вчера ми казва че тои и купил билет да отиде при него за две седмици, казах и че замине ли просто да забрави за мен, а тя ме убеждава че отива там само екскурзия и нищо нямало да се случи ако съм я изчакал щели сме да бъдем заедно и пак ми казва не изпитвам нищо към него само исках да те дразня. Но аз настоях за откровен разговор и я попитах искаш ли да си със мен, каза да но ме е стрях да не се караме пак после я попитах изпитваш ли нещо към него и тя ми отговори да ама незнам какво. Много ме доядя че се оставих два месеца да ме върти, последната ми дума беше че ако тя се качи на самолета всичко между нас приключва и ме забравя, ако остане това значи че прекъсва връзката си с него и се опитваме да оправим нещата.

Сега ми казва че била смазана, била много притисната но аз мисля че два месеца са предостатъчни да си изясни чувствата, може би трябваше по рано да я накарам да избере и да се приключи защото сега съм в сериозня депресия, разбит, изтощен, наранен и защо подяволите още я обичам. Незнам дали ще замине но ако го направи имам чуството че трудно ще го преживея и незнам как ще се съвзема. Моля даите ми съвет как да постъпя какво да правя, вложих много в тази връзка тя също и неискам да приключи така. неините думи бяха защо ме пришпорваш така, продължава да се мъчи да ме убеди че като се върне щели сме да се оправим, но аз немисля да се унижа по този начин и смятам наистина ако замине повече да не поглеждам към нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: ea2b6a0aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Брат, бий си два шамара и пий една студена вода. Вашата връзка е рухнала. Остави я да си живее, а ти се съвземи и започни на ново.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 58ace6688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе пич, ти луд ли си!? Номер 1 ти го е казал точно в три изречения. Тя в момента просто не е сигурна дали ще й се получат нещата с другия и те държи като резерва. Ако на оня нещо не му хареса и я прати обратно в България, ще дойде разревана да ти обяснява колко много те обича и как ти си единственият за нея. Ако обаче й потръгнат там нещата, няма едно довиждане да ти каже.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd6991915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Пиши я бегала мен, веднага я зарежи и продължи без нея... ще боли но остави времето да си свърши работата

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ad384a6369
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти така си мислиш, че няма да можеш да я преживееш. И аз така си мислих преди време, но осъзнах че разочарованието ми е много по-голямо от чувствата, които изпитвам към моят човек. Осъзнай се и си помогни - спри да агонизираш и ще се убедиш, че животът е прекрасен. Съжалявам, аз моя урок си го научих просто насила хубост не става, ако тя наистина те обича няма да се колебае и пробва дали с друг ще потръгне, а щеше да е с теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 86807b6199
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Я се стегни и не се занимавай с хора, който нито те уважават, нито заслужават вниманието ти!
Всичко е ясно, била е влюбена в оня другия и си е мислела, че нещо ще излезе, като е разбрала, че всичко е само временно е решила да заложи пак на сигурното- на теб!
Вместо ти да я търсиш и молиш, я остави тя да страда и да те моли.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 29309d1aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ще ти кажа нещо, от което сигурно ще те заболи, но все трябва да го чуеш.
За да е две седмици след раздялата ви с този господин, то значи е била и доста време преди раздялата.

Съжалявам. Другият вариант е да е супер несеризна и хвърката.

И двата са лоши за теб.

Очите ни знаеш ли защо за отпред на главата - за да гледаме напред. Стига! 5 години - супер. Обичаш я - още по-добре. Сега е време да продължиш напред.
На 28 си и сигурни си мислел как ще се ожените и ще си имате деца и сега страшно боли плановете ти да рухнат, но се преживява.

Време е за нова любов, за нови планове.

Моят приятел сега е на 31. Тръгнахме, когато беше на 29. Точно твоя случай. 5 години заедно, какво ли не са преживели - тя накрая заминала да работи в чужбина и там си хванала някакъв. После му се обадила и му казала, че има вече и друга възможност, че й трябва време да се огледа. Той я чакал, тя си "веела капата". Когато се запознахме тъкмо бяха говорили, че се разделят.

Половин година по-късно тръгнахме. Сякаш насила го направихме и двамата. Аз също бях преживяла тежка раздяла. Просто си дадохме подкрепа един на друг. Днес се обичаме толкова силно и толкова много, че не мога да си предстъвя как съм обичала друг. Той е моето бъдеще, а той ми споделя, че съм се появила в живота му, за да му върна вярата в това, че заслужава да е обичан.

Пожелавам ти щастие и много любов. Но спри да агонизираш. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край (обичаше да казва една позната)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3f706e7ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледал съм ги и аз тези филми. И аз имах една такава хубостница, на която не и било до мъже и искала да остане малко сама и след една седмица разбирах, че е с друг. И така докато не я натири и се върна да ми реве. И аз глупака я приех. После пак същия сценарий. Те такива виждат, че от обич и на очите си не вярваш и използват ситуацията да си дават задника, наляво, надясно.
Нямало нищо да стане, щяла да е само на екскурзия... бла, бла, бла ако вярваш на това извинявай ама си малоумник, а тя е супер нагло същество да лъже толкова безочливо.
Един път стомна за вода, втори път, на третия път стомната счупена. Вземи се в ръце и не си пропилявай живота с тая, че ще съжаляваш горчиво! Бягай далече от тая и си намери друго момиче.

Патил от такава

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9a218afe37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер едно се изрази най - правилно. Бъди мъж!! Щом тя си прави джиджи - биджи с други. Направи се на тарикат и ти. Намери си хубаво и свястно момиче = )

*Someone

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dc2402b3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ее не вярвах, че ние жените сме като маймуните - преди да пуснем единия клон, хващаме друг, ноо май е точно така. Твоята приятелка така постъпва и да ти кажа честно дори не си заслужава да обмисляш да си отново с нея.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f6eb63f4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Братле, времето лекува всичко, оделно тя го мислила доста време сигорно и се е търсила повод.. за да се разделите за няколко месеца, за да може да пробва и с него. просто иска да има и резервен вариант ако нещо се обърка с другото момче! минал съм през почти същия път просто накрая винаги се връщат при "Голямата Любов" но когато е късно и се окаиват... а пък и по-добре че сега се случват тия неща а не по напреднал стади когато ще искате деца, да се жениш и тнт че тогава става сложно! а пък и времето е пред теб! колко по бързо се изправиш толкова по-добре. Желая ти успех! и да си жив и здрав другото се постига

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e665dfbbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ми ти сам си се съсипал. То ако е било за първи път да се тръшкаш, но дефакто ти се случва за 3-4 път до колкото разбирам. Какво очакваш да се случи? Да разбере колко си "добър" с да ти каже "Миличко ти си ми всичко на света"?
Излез от матрицата, от опит ще ти кажа, че жена, която дори 1 път е кривнала, пак ще го направи, то разбери че не е до това дали ще срещне някой подходящ, а до характер, който не се променя.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e2694487b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   имах същата връзка която продължи 7 години и да ти кажа няма смисъл колкото и да не ти се иска да свърши така това е най правилния изход от цялата дилема.... не разбираш ли тя търси сигурност не е сигурна в другия и за това ти дава надежди просто се подсигурява ако не стане с него ще се върне при тебе и готово ти си даденост каквото и да прави тя знае че ти я обичаш и може да си прави каквото си поиска вярваи ми след този ще се появи друг ако се съберете така че забрави я остави я няма как толкова рани да се заличат запомни го и си го наложи ако не си силен и ако не я забравиш и се саберете обещавам ти че ще си двойно по наранен и обаркан от сега... тя търси нещо ново всичко което я връща при теб е навик и приятелска обич.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d7e398a7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Продължавай напред и я забрави, предателството си е предателство, ще си загубиш времето ако се събереш отново с нея.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f85bca5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От автора, много благодаря на всички това много ще ми помогне, още по хубавото е че не видях ееин отговор които да ми каже не се отказваи. Така по лесно си давам сметка че не трябва да съжалявям за нея. Сега само трябва да се опитам да си повдигна самочувствието, да събера разбитото сърце и да си дам реалната преценка че всички планове за бъдещето ми с нея са само една илюзия. Лошо е само че съм страшно силен характер и трудно нещо би ме сломило, но винаги съм проявявал слабост към обичаните от мен хора. Сега е времето да си проявя силната воля и да кажа маината ти обич моя. Благодаря за подкрепата.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 58ace6688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 2 съм

Споко пич, преживява се. Наистина е трудно в началото, но после нещата се нормализират. Пък и сега му е времето да срещнеш нови хора и ново момиче. Само не прави грешката да я приемаш отново, ако дойде да ти реве след няколко месеца. При мен точно така се развиха нещата. Тръгна си ей така, без дори да каже нещо. Смотлеви с половин уста, че била объркана и нещо от рода. Два-три месеца ме държа на stand by. Ту мила и добра, ту арогантна до крайна степен. И аз, като теб чаках, дадох време, троших си нервите, а тя през това време си е уреждала нещата с другия. След малко повече от половин година обаче онзи й би шута и тя се върна почти разплакана. Много се радвам, че тогава не се поддадох и не я приех обратно, въпреки че повече от година не спря да ме тормози. Съветът ми е да си гледаш работата, хобитата и приятелите. Ще срещнеш ново момиче и ще се чудиш как си изгубил 5 години с тая.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8d24372c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз пък бих ти казала да не се отказваш, всичко се връща, но аз не бих се отказала.
И аз бях в такава връзка, 8 години, но си заслужаваше. Имаше много такива моменти от негова страна, но аз го обичах толкова много , че простих всичко. След това ми предложи брак, аз естествено приех, което е много жалко и наивно нещо, но само този който не е обичал не може да го разбере. След тези 8 години всичко се промени, започна да ме цени отново, вече име нещо много повече от връзка- а именно здраво семейство. Просто понякога има такива периоди. Но ако наистина те обича , както твърди, ще се осъзнае и ще си дойде при теб накрая.
В момента чакам третото си дете, от 16- годишни сме заедно, така че понякога тези истории имат щастлив край, повярвай ми, има голям шанс да стане както при мен. Просто виждам че си доста влюбен, съветите , дадени ти от по- горните коментари са хубави, ако искаш по тях се води. НО лично аз никога не бих се отказала докато и последната капка надежда не умре.
Успех и поздрави!
-Даня

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: be57234cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Бъди твърд приятелю, те заради това, че ги обичаме се възползват от слабостите ни и ни превръщат в путьовци. Не се потдавай на манипулативните номерца и безскрупулните игрички, които после ще ти излезнат през носа. Правилно си и казал, да решава, но ти самия си помисли как ще продължиш с тая шафрантюга и дали ако остане при теб няма да се получи същото с някой друг. На твое място бих и теглил чертата без да ми пука, просто я забрави!!! Дай си шанс за нещо истинско, живота е прекалено кратък за да си втора цигулка или да го живееш във фалш!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ea2b6a0aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Брат, виж сега, запомни, че жените винаги лъжат, споделят си и се взимат за жертви които чакат техния ловец. Имай цели, бъди здрав психически и физически, финансово независим и не хоцкай по-някой задник. Вникни в думите ми и ще разбереш за какво ти говоря.
Успех в осъзнаването и любовта. :-)

От номер 1.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d307b71e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От автора. Тя днес в 11-часа замина, няма какво да мисля вече връщане няма. Ще боли, много, ще страдам и плача сигурно още повече, имам нужда от това, но ще се съвзема и ще бъда по силен от преди, надявям се.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 58ace6688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Братле, хайде да се разберем така: след шест месеца пиши тук как си преживял всичко това и как се чувстваш. Аз се басирам, че ако не съжаляваш за петте години пропилени с нея, то поне най-малкото ще се чувстваш отлично.

От номер 2

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: be57234cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, отървал си се лесно, сега не я мисли, радвай се на свободата си и на шанса който ти се дава. Излекувай се от тая и бъди готов защото тя рано или късно ще се върне да ти реве на рамото, но ти тогава трябва да си по твърд и от сега. Успех ти желая

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d307b71e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От автора. До номер2 ще пиша след шест месеца да кажа как се чувствам, и дяно наистина се чуствам отлично, благодаря ви.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3e16a4015d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Здравеите. Автора на темата е!!! Казах че ще пиша след шест месеца, но няма смисал. Нещата се стекоха по много добър за мен начин, тя направи някои неща, няма да влизам в подробности но успя за кратко време да издигне такава стена и да ми падне толкова много в очите че дори сега неможе нищо в мен да трепне за този човек. Благодаря още веднъж на всички които откликнахте на написаното и макар и непознати ми дадохте подкрепа в онзи толкова тежък за мен момент. А защо е бил тежък, сега като погледна ме е яд че строших камара нерви за нищо. Но в такива моменти сме слепи, благодаря ви.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 58ace6688a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От номер 2

Братле, ти си направо рекордьор, успя за един месец да я прежалиш. Браво, само така. Нали ти казах, че всичко се оправя. Сега си гледай живота и се забавлявай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7ccc1e3dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   :) Радвам се за теб. Защо има толкова много кретени наоколо, и от двата пола? Толкова ли е трудно за всеки просто да бъде себе си и да не го е страх да покаже истинското си лице на околните?

Познавам един - единствен мъж - който от самото начало обявяваше, че сериозни връзки не търси и никога не лъжеше нещо друго. Живееше с една овца /макар и да съм жена, оправдание не мога да й намеря/ прекрасно - забавления, цветя, пътувания, изненади, докато тя не реши да го променя. Естествено, тогава всичко свърши - трудно и с драми: "ние с теб от толкова години, семейство няма ли да правим... ". Ако я беше лъгал някога, щях да й съчувствам. Той обаче никога не я беше лъгал. Щом тя е искала семейство, а той - не, трябвало е да приеме и това в него или да се отдръпне.

Твоята бивша не е имала смелостта да каже, че не те обича, или че е престанала да те обича, че не иска бъдеще с теб по каквато и да е причина - но истината. Лъжата е грозна. Радвам се обаче, че именно лъжите й са ти помогнали да се отърсиш. Пожелавам ти свястна жена и много щастие!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ce0d067f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Приятелю, докато четох историята ти върнах назад, за да видя дали не съм я писал аз преди година. Преживях абсолютно същият сценарии. Проблеми с родителите, проблеми с нея, каране, прехвърляне на вина. Хващане на някакво копеле, с него съм, с тебе съм, с него съм, с тебе съм... В крайна сметка остана с него. Онзи пак отдалеч. Точно по същия начин - замина при него за седмица, да преживее нещото с него, нищо нямало да се случи, да я изчакам. Бях изпаднал в депресия. Трябваше ми половин година, сума мацки да мина, за да се съвзема. Сега съм с едно прекрасно момиче, с което се чувствам страхотно. Остава си страха, но малко по малко си отива. Нямаш си на идея как те съжалих, като разбрах, че не съм единствения, който е подлаган на такъв ад. Дръж се, ще мине, обещавам ти, само не се връщай при нея. Ще минеш периодите на раздялата - отричане, омраза и т. н. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 442c9e0e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Любовта често ни заслепява и пречи на реалната ни оценка. Не се самозаблуждавай, че дори да изгладите нещата сега в бъдеще пак няма да ти върти подобни номера. Според мен не си струва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f570183c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Добре е си се справил, аз 7 години бапках , като вол, ремонти с Тъста на къща , пе после обзавеждане, стреса си пказа влияние, роди ни се едно прекрасно синче, а когато се запознах тя имаше син на почти четири годинки приех го , той сега на попти 11 та преди два месеца се разделихме ...заради мои пробшеми уж ...така ми го нахули , че не знам къде се намирам,. къщата е на майка й, останах с кредит на главата , рефинансирах за да имаме хубава кухня, всичко има а до я.....и накрая мемизгони като купе, аз имам мои грешки , алкохол, но един шамар нямам към нея, има дразги да... но налрая уж ше юи даде шанс , а тя ме в въртяла , даже бях намерил квартира близо до детската градина и близо до "дома" ни , а тя ме въртяла, шв го вземеш ли, ше го гледаш ли..сега пиша това от Германия , дойдох тука да работя, текат ми сълзи даже, всичко си имах, хубава работа
...молех се да не съсипем семейството си...но уви...нейните приятелки, майка й , сестра й всички са й казала такъв мъж като мен не би търпяли, скандалите ала бала...на психолог даже ходех, спрях алкохола,. раздялата се случи защото съм пил и заспал, не излизах никъде с приятели примерно да се напия и да с еприбера сутринта, не съм озневерявал...бе какво да кажа...така ми го сложи , че не мога да се съвзема..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker