Докато бяхме разделени, той имаше друга. Сега не е като преди.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Докато бяхме разделени, той имаше друга. Сега не е като преди..
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2120 пъти
Имам приятел от 3 години, всичко беше наред, карали сме се за дребни неща, но веднъж се разделихме сериозно.. Беше по време на лятото. Аз започнах да излизам с други момчета, но просто като приятел, ей така приятно ми беше да споделям на очи, които не изпитват злоба и завист, а той започна да излиза с едно момиче, доста по-малка от него.. 2 месеца продължи така.. Всички излизахме в 1 компания, аз не съм спирала да го харесвам, обичам.. А и си личеше, че и в него искрата я има.. просто личи, ядосва се, когато види, че обръщам внимание на другите, гледа ме, опитва се да говори, но в същото време си пишеше с онази... Тя говореше как той й предложил и такива... В края на лятото той ми се обади, извини се, наговори ми много неща, мили думи, обещания, разказа как се е чувствал без мен (без да се карат с онази, ей така от нищо).. Събрахме се, всичко беше много добре, перфектно, сякаш запълнихме празнотата (за мен поне е така, той казва същото, но се опасявам, че не е така).. Тя му писа няколко пъти (и между редовете вмъкна, че от началото си му е личало, че ме обича), той не пожела да й отговори, нито с добро, нито с лошо, единственото, което направи беше - да й звънне след като се сдобрихме и да се скара с нея, защото е говорила неверни неща.. По-късно разбрах, че той през тези 2 месеца и е писал как добре се чувства с нея, прекарвал си времето по-хубаво, отколкото с мен.. В чата са се държали абсолютно като двойка.. но в реалността не беше така, личеше му, че не ме е забравил.. На въпроси за нея сега той казва, че е убивал време и се е чувствал добре, защото никой друг не му е обръщал внимание, което си беше така, приятелите му ме харесваха много. Сега е перфектно, не ми дава повод да си мисля, че му е останала в съзнанието, но разбирате ме нали.. Не мога да го забравя и някак не мога да му се доверя... Според мен ако е вървяло добре с тях, нямало да ме потърси и през тези 2 месеца да се интересува от мен, а е щял да продължи напред.. Но от друга страна може да му се е видяла малка и да се е отказал заради това, а не че не я обича..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8911765f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не си права да се съмняваш. Всичко, което се е случило е лесно предвидимо и обяснимо-скарвате се, късате, липсваш му, вижда те с други и му става криво, намира заместител, осъзнава, че той не струва, връща се при теб, всичко е по-хубаво. Единствения, който има право да не е доволен от ситуацията е използваното момиче, с което се е опитал да запълни дупката, оставена от теб, преди да осънае, че няма как да минеш от D-чашка на A-чашка (образно казано( а пък, ако не е -поздрави! )).
S. A. D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker