От години се чувствам като "заложник" в тази връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От години се чувствам като "заложник" в тази връзка
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3266 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22г. ,връзката, в която съм се води дългогодишна, но за мен отдавна е приключила, опитвала съм се да прекратя отношенията си с приятеля ми , но той отказва да ме "освободи". Може би се страхува, че няма да може да си намери друга, но съм сигурна, че и той не изпитва вече същите чувства към мен, накратко всичко при нас е по навик.

От известно време имам профил в сайт за запознанства, чувствам се ужасно в сегашната ми връзка и имах нужда да се запозная с нови хора. Никога не съм гледала сериозно на такъв тип запознанства, но се оказа, че има и сериозни момчета и мъже. Досега съм излизала на няколко момчета от този сайт, накратко бяха коренно различни един от друг, но в всеки от тях имаше по нещо, което ме привлча.

С първия се оказа, че търсим различни неща. Още преди да изляза на среща с втория , той хлътнал по мен( извесно време си пишехме в скайп, преди да се видим), аз бях по резервирана, на моменти той даже ме плаши. Излизали сме няколко пъти, приятно ни е заедно, но той много ми напомня на почти бившия ми приятел в началото на връзката ни, много прибързва и е доста влюбчив. Аз не съм сигурна дали изпитвам нещо към него, много отскоро излизаме, а и аз нося "свръх тежък товар- почти бившия ми приятел".

При мен любопитството е движеща сила, от сайта за запознанства си бях писала с трето момче още преди да изляза с втория (наричам ги втори и трети защото не искам да споменавам имена), след дълго писане излязах на среща и с него. Направи ми впечатление , че когато си говорим на живо е по-срамежлив, и аз съм така, но въпреки това си прекарахме чудесно.

Преди да сте започнали да ме упреквате , ще напиша ,че не съм изневерила физически на приятелят ми. От много отавна с него нямаме нормална комуникация, в тази "връзка" се чувствам като заложник от години. Може би това ме потикна към нови запознанства. Не се оправдавам аз съм си виновна за ситуацията, в която съм в момента.

Струва ли си да започна нова връзка с човек (второто момче), който е толкова различен от мен (по- емоционален е и определено е по-добър от мен) и в същотото време толкова ми напомня на почти бившия ми приятел? Той почти ми се обясни в любов след третета ни среща, не искам да му давам напразни надежди и да го наранявам, не искам да наранявам и "приятелят" си , но той с думи явно не ме разбира.

Дали да не дам шанс на третото момче, излизали сме само веднъж? Запознах се с второто и третото момче почти едновременно, нямам почти никакви впечатления от него.

Как да кажа на почти бившият ми приятел, че искам да се разделим окончателно, така че да ме разбере, и така че да не го нараня?

И аз като всички търся любовта и се надявам да я намеря рано или късно, да няма съмнения ,да не се крия от никой, да бъда искренна.

Всяко мнение ще ми бъде полезно. Благодаря Ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 71f6537d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, щом искаш да скъсаш със сегашния си приятел - ок, разбирам те, не се чувстваш добре с него, имаш право да търсиш щастието другаде. Но не си мисли, че него няма да го боли! Това е невъзможно. Знам, че не искаш да го нараняваш, но... няма друг начин.

Колкото до това кое от другите две момчета да избереш... мисля, че ти самата трябва да си отговориш на този въпрос. Питай сърцето си, то знае най-добре.
Успех ти пожелавам и не спирай да се бориш за щастието си ;)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 6099faa770
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лесен начин за раздяла няма.В това се убедих преди 2 дни.
Бях в същото положение.
В един определен момент връзката се изчерпва.Понякога е нужно време, което да покаже може ли да има бъдеще или нещата свършват окончателно.

След като сте заедно от много време, би трябвало да те разбере. И той е наясно с това, че нещата не вървят.
Дали ще бъдеш с втория или с третия, няма никакво значение.

Когато нещо не върви, измъчваш най-вече себе си, а това, повярвай ми, не си струва.Казвам ти го от опит.
Пак повтарям, говори с приятеля си, обясни му, че нещата постепенно охладняват, връзката се изчерпва.
Поеми риск, може би си струва, но няма как да разбереш ако не опиташ....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker