Има нов мъж в живота ми.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има нов мъж в живота ми....
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2739 пъти
Здравейте на 24г. съм. Имам петгодишна връзка с прекрасен човек, който страшно много държи на мен и ме обича. Проблемът е че разликата ни е 10 години, той е по-голям от мен и с времето аз започнах да се колебая дали той е човека. Вече нямам дори желание за интимност с него.... От скоро познавам едно момче на моята възраст, което страшно много ми допада като характер и визия. Имам желание да се видим, защото го харесвам и той мен също, но какво да му кажа, какво той може да очаква от мен като съм обвързана. Мисля си че с някой на моите години ще се чувствам много по пълноценна, той е сериозно момче и си му личи. Нямам смелост да приключа отношенията си с настоящия ми приятел и адски много ми е жал за него, защото го уважавам адски много, за това което е направил за мен през годините. Ако не е това момче ще е друго след време, щом не съм щастлива... Къса ми се сърцето, не знам как да му кажа че вече не изпитвам това, което изпитвах преди... и съм наясно че с времето отношенията преминават в друг етап... Дайте ми съвет, как да го оставя и да не го заболи толкова много! Благодаря предварително на всички, които ще прочетат моята объркана история :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: e6bbf7045c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Живота е кратък, прави това което те прави щастлива.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e38c4a2573
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разчитай някой от нас да вземе решение и отговорност вместо теб, съответно не виждам как някой от нас да ти даде съвет. Просто знай, че с направения избор ще трябва да живееш и не на последно място, по добре да избереш нещо, от колкото да се луташ и да стане по зле.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8ef175a79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бъди смела.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6bed3385ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моя съвет е ако ти трябва само гадже, няма такова значение дали ще избереш някой на 25 или на 35. Но ако целта ти е да се ожениш за него и да създадеш семейство и да му останеш вярна а не курва, която продължи да си ходи по други мъже избери по-младия. Много по-добре ще се разбирате с него и ще ти е по-приятно да живееш с по-млад човек през годините. След около 15 години брак, на работата пред колежки и приятелки ще викаш "у нас си е оня дъртия" ако се ожениш за по-възрастния. Познавам няколко такива жени оженили се за по-големи мъже. А имай и на предвид, че мъжете живеят и по-малко от жените и пенсията ще си я караш най-вероятно сама ако се ожениш за него. Сега не ти се мисли за това, но малко по малко ще дойде и това време.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4edea5d437
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това с годините и "оня дъртия" е най-великата простотия, повярвай ми. Така както го гледаш един мъж на 24, така на 34 може да изглежда чичко, плешив и дебел. Ако не обичаш човека, с когото си, напусни го, но знай, че ако ти си така устроена и чувствата ти в един момент охладняват, ще охладняват с всеки следващ, независимо на колко години е, имате ли деца и т. н. Ако послушаш ограничените коментари на хора като номер 4 и от сега се замислиш за пенсия и старост и такива глупости, ще е много жалко. Разлика от 10 години е нищо, хората вече изглеждат далеч по добре от преди и дори и на 44 са в топ форма и секси. Послушай сърцето си, то знае най добре.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1f673b20d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом са възникнали колебания в теб. Щом не те привлича, а има и друг обект -бъди честна и истинска.
Кажи на приятеля си какво чувстваш и излез от връзката. Дали ще е младия или който и да е, ти имаш право да търсиш и да избираш кой да те обича и ти кой да обичаш.
Човека е на години, не му губи времето и не го прави жалък и смешен ако решиш да му кръшкаш.
Всеки дал каквото дал и взел каквото взел от тази връзка - вървете по пътя си и бъдете щастливи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 94b26de82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, след 5 години с новото момче ще изпаднеш в същата ситуация. По-добре си задай въпроса, защо вече не обичаш приятеля си. Сексът не е най-важното нещо в една връзка, колкото и някои да твърдят друго. Ако връзките ти се крепят на сексуално привличане никога няма да намериш идеалния. След няколко месеца, година, две и т. н. ще искаш нещо ново. Иначе 10 години не са особено голяма разлика, макар че за мен лично /- 2-3 е идеалната.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e3e1551339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката не пита дали да скъса с приятеля си, а как да го направи.
Според мен избери си един уикенд, подари му го като за последно, и последния ден му кажи, че така и така малко по малко чувствата ти не са същите и искаш да скъсате, не споменавай другия. Ще е кофти, но ако е на нивото на годините си ще се отнесе като възрастен. Покажи му, че нищо грешно не е направил, и не е заради него. Кажи, че хората понякога се разделят и това е нормално, каквото е било преди не може да е същото сега.
Покажи му, че това е твоето желание и би трябвало да се примири.
Мисля, че не постъпваш правилно, но знам, че сърцето не дава етични заповеди, ако със сигурност искаш да го направиш начина е горепосочения.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 77365cab7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Скоро бях в същата ситуация, с приятеля ми имаме 14 години разлика, заедно сме от 3 години, но за съжаление сме на различни етапи от живота си и виждам, че нямаме бъдеще. Преди 2 месеца срещнах момче на моята възраст, което ме харесваше и искаше да излезем. Аз също имах желание, видяхме се и му обясних, че имам приятел и не е редно, но за него нямаше проблем. Почнахме да се виждаме, беше ми интересно и приятно с него. Той беше хлътнал, сваляше ми звезди, докато аз гледах да не изглеждам много зарибена, пък и все пак бях обвързана - постоянно се колебаех как да постъпя. След около половин един месец срещи с новото момче реших да се разделя с приятеля ми и да опитам сериозно с другия, когато изведнъж без никаква очевидна причина и обяснение ми заяви как вече не иска да се виждаме повече. Стана ми доста гадно, но разбира се щом не иска аз няма да го моля и да го гоня, все пак имам някакво достойнство. Сега даже не си говорим, а не сме се карали и се чувствам малко кофти от цялата ситуация. Аз все още съм с приятеля си, който ме обича много, дава ми сигурност, разбирателство и ми помага. Болно ми е, че другият ме зарязя, дори не ми намекна защо. Голяма част от момчетата на 20-25 години не са пораснали, не са били с много момичета и не можеш да очакваш някаква по сериозна връзка. Като цяло ти разказвам това за да не разчиташ много на новото момче, първите моменти и срещи са винаги вълнуващи и има тръпка, момчетата те заливат с мили думи и внимание, но след време се оказва, че не всичко е цветя и рози. Внимавай от 2 стола да не паднеш на земята, помисли внимателно. Успех, дано всичко ти се нареди както желаеш. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6bed3385ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   4 до 6
Велика глупост, не велика ако искаш мога да те запозная поне с 2-3 жени, които се сещам в момента, които са на около 35-40 мъжете им са с по 10-на години по-големи и "оня дъртия" са точно техни приказки, не си го измислих аз. И това за старостта също не е глупост, защо да не мисли? Ми кой да мисли вместо нея. Хората не се женят само за да се чукат докато са млади а да имат и спътник в живота. Средната продължителност на живота в България при мъжете е 67-68г., а при жените 76-77г. За това ако примерно една от горните коментиращи се ожени за приятеля си с 14г. разлика - сега има сигурност в него защото той не е луд да зареже толкова по-млада от него жена, но има огромна вероятност 80-90% тя да остане вдовица на 50-55г. и да си стои сама още 20-25г. или да търси на стари години старци. Така, че и тия работи са важни и трябва да се мислят, а не по твойта логика - "а тоя чичко е пич, ходи на фитнес, дай да се женя за него. " Точно твойте коментар и размишления са доста повърхностни.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b16eb2e3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако не си щастлива с его, по-добре прекратете връзката. Малко или много трябва да бъдем егоисти, защото живота е един и няма смисъл да правим нещо, което не ни доставя удоволствие. Да, сигурно ще го нараниш, но по-добре ли е да лъжеш и нараняваш себе си?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6bb3d53264
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   11, аз овдовях, когато бях на 31. Мъжът ми беше на същата възраст. Братовчедка ми е на 36, омъжена за 55 годишен мъж, имат и денце.
Глупостите наистина са велики!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4edea5d437
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До номер 4 от 6
Прочети коментара на номер 13 и ще разбереш, че в този живот сметки и изчисления не могат да се правят. Бързо става ясно, че всяка една сметка е била сметка без кръчмар и живота поднася какви ли не изненади и най-вече на "пресметливи" хора като теб, който все се чудят как да си вържат гащите и да се подсигурят.
Най-важното е да има любов и страст, не кой на колко години е, на колко години ще се пенсионира и дали ще взема пенсия. Особено що се отнася до 20 годишни хора да разсъждават така е все едно да легнат и да чакат да умрат. А тези твои колежки дето наричат така мъжете си и преди 20 години пак са ги наричали с обидни епитети, тогава сигурно са викали-оня беден мухльо, онзи тъпанар и т. н. И да ти кажа, предпочитам "чичко" дето ходи на фитнес и е с интереси и стремежи, отколкото уж млад по физика, а стар и отпуснат по душа и убеждения "младеж"

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 325e6fcba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе, вие добре ли сте!? Тук не става въпрос за това колко е "дърт" сегашния и приятел или колко е "млад" бъдещия. Става въпрос за това, какво изпитва тя. Бившият ми приятел беше със 7 години по-голям от мен и бяхме 7 години заедно преди да осъзная, че вече не изпитвам това, което трябва, че не съм физически привлечена, че мечтите ми не са същите като преди, че не се чувствам добре във връзката ни. Или иначе казано спрях да го обичам. И си тръгнах. И двамата ни заболя, но е по-добре това, отколкото цял живот да си блъскаш главата в една и съща стена. А сега съм с човек, с който имаме 9 години разлика... И се чувствам чудесно. Правим планове за семейство, деца, да се сдобием със собствен дом. Не мисля за това дали ще сме живи до пенсия, защото ако тогава сме сами, но с невероятни спомени за отминалия ни живот заедно, значи си е заслужавало. Важно е да си с този, който те прави щастлива, който те кара да летиш, да бъдеш себе си. И няма значение на колко години е, колко е богат или колко дипломи има. Важно е само да изживеете пълноценно всичките си мигове заедно.
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 603f90714c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Кой каквото и да говори възрастта има голямо значение. Имам приятел на 39 с приятелка на 24. Тя не е леко момиче, но подозирам, че му кръшка от известно време и я разбирам. На дискотека не се ходи, на ресторант с музика не се ходи, в 9 часа най-късно се прибират понеже е късно. На бар също не се ходи. Общо взето той е готов пенсионер, а на нея и се живее.
Един друг пък на 27 има дете от45 годишна. Там след 15 години ще е трагедия.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2dd7869f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   11. ти в ред ли си. Най-важна е любовта. Ако двама души са на една вълна годините нямат голямо значение. Има мъже на 35-40 тъпи и вятърничави и обратното мъдри 20 годишни. Характер и опит в живота. Какви сметки ще правиш... нима ако от сърце обичаш един мъж ще го смяташ кога ще умре. А там ред няма ти знаеш ли. И по млада да си току виж тои станал веселия вдовец. Освен това онези твои познати казват за дъртаците вкъщи защото те изглеждат като дъртаци. Защото много хора не се поддържат и отблъскват половинките си. Това е въпрос на грижа за външния вид а не въпрос на възраст. Един пример давам -правя забележка на мъжа ми нещо за дрехата когато излизаме на вън. Тои отговаря -никои няма мен да гледа. как НИКОИ? ! АЗ НЕ СЪМ НИКОИ. Ето това е проблем а не въраста. От друга страна колкото и да е грижовен един мъж каквато и сигурност да дава ако девойката не го обича вече тези доводи нямат тежест. но да се прави сравнение само на база по млад и по стар е несериозно. Дори авторката да не успее с връстника си категорично трябва да прекрати старата връзка. И двамата трябва да получите шанс да срещнете истинските си половинки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker