Мъжете и безпроблемните връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете и безпроблемните връзки
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2337 пъти
Въпрос към мъжете. Страхувате ли се ако имате връзка с жена която не ви мрънка, не ви задушава, не ви лишава от лично пространство, добра и мила е с вас, споделяте си, правите чудесен секс, не се карате или спорите за дребни неща или каквото и да е и общо взето връзката ви е перфектна? Имам чуството че на хората понякога им липсва и драмата в една връзка и всичко това им се струва странно за да е толкова перфектно. Моят приятел един ден ме попита закачливо, защо съм толкова добричка? Попитах го лоша ли ме предпочита? Каза не, но просто е някак странно и хубаво. Предполагам не са се държали така с него до сега. По принцип съм си дива натура, обичам спонтанни неща, обичам да се шегувам, да го изненадвам в леглото, падам си и романтичка, но в мен има и от двете. Вие ако имате такава връзка ще продължавате ли да я потдържате или ще ви липсва драма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: d8b8965ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напротив, аз примерно драми не обичам и подобна връзка би била мечта : )

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c2bfaca356
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип ако сте заедно повече време, такава връзка е невъзможна (освен в началото), но не е необходимо всичко винаги да е перфектно, защото ако никога не се карате, значи няма общуване. А общуване трябва да има, а когато го има, има и караници от време на време. Разбира се, не трябва и да се прекалява, но 1-2 пъти седмично лека караница е от полза. А ако знаеш след каране какъв секс се прави, OMG.

vova4ka

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3769cb59ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тези, които искат драми имат проблеми с главите

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3a3108b379
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо описаната жена от теб не съществува, това е все едно да говорим за идеалния мъж.
Второ има го този момент който казваш, но много по-рядко от мъжка страна и доста по често от женска, може би се дължи на големия избор и забранения плод, кой знае може и на турските сериали.
Трето, като цяло е строго индивидуално, дали ако сме на твое или негово място щяло да бъде еди как си? Много зависи!
Дали ако срещнем "идеалната жена" бихме си кротували? Пак зависи.
Общо взето оставам с впечатлението че ти е много мътно.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 13048e9018
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Отговорът е Не!
Със сигурност предпочитам връзка в която да няма скандали.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 552acdd027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Винаги съм се чудела на хората, за които без драми няма любов и любовта е равна на непрестанна болка, трагедия и стоене на тръни кога и за какво ще се скарате след това... Надявам се приятелят ти да те оценява, и аз съм като теб и се радвам на такава връзка. Само абсолютно луд човек би казал, че тези връзки са скучни и че си трябва драма...
Ж25

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 10da94d6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Де ги такива жени бе? Малеее. Аз ако намеря такава ше се оженя за нея.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2c5f2ba38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тук не става дума за това дали връзката ще е скучна без проблеми, а за факта, че има определен брой скандали и караници през които минава всяка, да абсолютно всяка, сериозна двойка. Това е фазата на нагаждането и "големия изпит" за връзката ви. Ако след това сте още заедно, значи сте стигнали до компромис и сте си паснали достатъчно, че "да ви бъде". Няма такава връзка, в която да отсъстват тези неща, те все някога идват, рано или късно( или по скоро, когато нещата започнат да стават сериозни) всички се карат на едни и същи теми. Има двойки, които на определена тема са си синхронизирани и караницата за това не се състои, но има и теми, на които мненията на двамата са коренно различни, толкова, че понякога хората се разделят заради това. Лошото е, че обвиняват караницата за раздялата, а не различието им, което я е предизвикало. Това е много хитър механизъм за отсяване на връзките и е силно необходим, за да промени по малко и двамата, така, че накрая да станат едно цяло.
Когато няма караници и не е имало и всичко е перфектно, наистина има едно чувство на нереалност и страх, че нещата ще се сринат и за жалост така се случва ако не сте минали през фазата с караниците. Няма как да се избегне, дори и ако правиш нещата като теб и се стараеш да си перфектна, но за това пък ако продължиш да си такава и сте още заедно след тази фаза ще сте много по-шастливи, така че не спирай да се стараеш да си перфектна, ще ти се върне!
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 709e3ec2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   няма такава връзка винаги има различия и това с различията е хубаво до някъде защото има по-вече мнения за 1 въпросно нещо, вие или сте от скоро заедно и сте все още влюбени или сте от много време заедно та вече си знаете мислите и желанията на другия за наколко дни напред

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ff41b61d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моята приятелка е така! Адски добричка мила с мен и никога не се караме! Чак ме вбесява това нещо. Другите ми връзки са били мн по-пламенни и страстни в това отношение. Определено тези караници от време на време ми липсват. Мисля, че дават някакъв живец на връзката, някаква искра, която поддържа връзката!
R@y

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dcf6a0c6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То такова момиче, което си описала не съществува. Ако пък наистина си такава, момчето ти е голям късметлия и няма шанс да те остави ;) Успех

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9a5cecc2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката
Благодаря ви много за мненията. Ясно ми е че за в бъдеще все ще се пови нещо, било и то дреболия. По принцип ме е страх приятелят ми да не си помисли че се преструвам с цялото това държание, въпреки че ме съмнява, но това са типични неща които минават през главата на една жена. Аз не се старая да съм перфектна, държа се така както мисля че е редно, научила съм доста неща от предишни връзки, размишлявала съм над много неща и така. Просто съм себеси, гледам да разбирам човека до мен, да се поставя на негово място в определени ситуации. Да, и аз понякога се питам днес защо не ми се е обадил, но не правя от мухата слон, и той си има занимания и задачи и го разбирам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7ba24b69ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ама много сте ми интересни хората, които категорично твърдите, че просто НЯМА връзка, която да не мине през скандали и просто ТРЯБВА в една връзка да ги има, ако тя е сериозна. Ми, не, не трябва. От 6 години съм с един човек, познавам го от още толкова, никога не сме се скарали. Имали сме по-скоро интелектуални спорове относно различни мнение по някакви въпроси, които дори не ни касаят толкова, но на лична основа не се е случвало никога. Смея да твърдя, че си се напаснахме още веднага, от раз. Без драми и скандали, без караници и сръдни. Не, просто отказвам да приема, че нещо не ни е наред просто понеже не сме се били карали. Има всякакви връзки, съмнявам се някой да е преминал през абсолютно всички видове, за да може да даде категорично определение коя връзка става, коя е сериозна и коя е невъзможна. По-скоро е въпрос на шанс да намериш точния човек, с когото не ти се налага да преминаваш през такива неща. Като гледам, рядко се случва, и съм благодарна, но не мога да спра да се чудя на въпроси и констатации от рода на "Ама как така никога не сте се карали? " и "Ти нещо ме лъжеш, това е невъзможно, свали си розовите очила". Хората имат странния навик, когато не са преминали лично през нещо, да го отричат напълно като невъзможно.
От № 6

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d4b38a59bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Всяка връзка е различна както и хората.. ние с моя приятел преминаваме през истинска буря, но ние и двамата сме много силни характери.. понякога се нападаме много болезнено, но сме открити един с друг и всеки казва какво мисли и какво иска.. решаваме различията с много говорене и желание да работим за връзката си.. имам приятелка която е точно толкова добричка колкото авторката.. тя никога не прави скандали.. никога не мрънка.. никога не е досадна или лоша пред приятеля си, но пред мен всичко което я дразни и не и харесва в него във връзката им се излива ежедневно.. мрънкането което му спестява винаги аз го слушам постоянно.. страх ли е това, лицемерие ли е.. или си гледа интереса не знам.. но докъде би довело това?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker