Не мога да забравя бившата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да забравя бившата си приятелка
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 9286 пъти
Привет! Не мога да разбера защо пиша тук, но просто трябва да кажа как се чувствам и да си излея каквото тая в себе си. Историята е следната: Бях с едно момиче и всичко вървеше както трябва и един слънчев ден ми съобщи, че не иска повече да сме заедно. Месец преди това загубих един от родителите си и тя ми беше истинска подкрепа. Благодарение на нея някак си преживявах болката от внезапната загуба и ми беше по-леко. След като ме напусна света ми се срина и болката дойде с още по-голяма сила. Мина година и няколко месеца от тогава, а не минава и ден, в който да не мисля за нея. Случва се да я видя случайно и когато това стане сърцето ми се свива сякаш някой го е стиснал в длан и не ще да го пусне.

Опитвах на няколко пъти да покажа как се чувствам, но тя не отвръща на моите чувства. Животът ми е пълна каша, в която не мога да въведа ред. Не мога да се съсредоточа върху важните неща като образование и работа заради мисълта за нея. Нямам идея какво да правя и как да постъпя в ситуацията. Чувствам се изгубен и безсилен в цялата работа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 735b998979
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Явно тя няма чувства, просто се опитай да я забравиш възможно най-скоро, колкото и да е трудно. Няма какво да направиш. Може би пък така е по-добре, може да си намериш някоя по-добра, с която ще се обичате истински. Колкото до загубата, съжалявам много.

vova4ka

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ce721e6025
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Появил се е друг, вероятно още преди трагичния семеен проблем.
Не и досаждай и не и показвай нищо, защото тя не иска това.
Иска само да я оставиш на мира.
Не я търси, не искай нищо от нея, защото дори някой ден да поиска да се върне, никога, ама никога за теб няма да е същото, винаги ще има съмнения.
Ще ти мине.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e47c326d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Колко време ходихте? Съжалявам за загубата ти.
Моля те, позволи на Вселентата да ти отвори други врати. Ако сам не скъсаш с нея, не говоря за тази раздяла, която вече е факт. ПИзплачи се, пускай си тъжни песни... изчакай да мине. Сигурно и със загубата ти е дошло в повече.
Вземи си някаква интересна литература. :) Успех! И скоро ще дойде хубавото.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a167f4f24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Времето, прекарано с нея не беше много, само няколко месеца, но беше достатъчно да се привържа силно. Според нея няма друг, поне това ми каза, когато ме заряза. Работата е там, че не ми даде солидна причина, заради която ме напуска. Били сме твърде различни, аз не съм го заслужавал и не съм виновен - обичайните тъпотии. Предполагам вече е време да продължа напред ама това си го повтарям от година, че и повече. Просто няма капка живец в мен, а и желание за каквото и да е липсва. Смея да твърдя, че след раздялата направих някои неща, които съм сигурен че никой не е правил за нея, а получих само "Не знам какво да кажа". Както и да е явно трябва да свикна да живея с тази мисъл и чувството за празнота. :(

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7fe9b60510
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Брато, стегни се бе! Жени бол. Щом не те ще, значи наистина не сте един за друг. Вземи се в ръце! Намери си некоя друга, но си смени отношението към жените. Показвал си прекалено силни чувства, а много (да не кажа всички) жени мразят да усещат, че си някъв нуждаещ се от любовта им. Казвам ти го от личен опит. Тегли чертата. Цяла година, стига бе.... Я виж навън кви мацета има. Все някоя ще ти хареса. Винаги има следваща. Проба грешка. За съжаление наистина жените не разбират от добро. Добрите момчета накрая остават сами. Бас държа, че те е зарязала заради някой измекяр. Недей да съжаляваш вече, че се е получило така. Напротив, радвай се. Бъди малко по-наперен с жените, щото иначе ги отегчаваш. Пишеш за нея, като за няква богиня. Никоя не е съвършена, ако ще да е мис свят. А ти си мъж и не бива да ти пука чак толкова, когато една жена те зареже. Нито си първият, нито последният. Гледай си живота. Погледни случилото се от тази страна - някъде седи някоя прекрасна жена, която ще те ощастливи и ще те обича истински, а не от ден до пладне.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 858bbf0b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Виж, аз съм жена и подкрепям номер 5. Всичко е една игра и трябва да се научиш да я играеш. Това не значи да отстъпваш на своите ценности, но да владееш изкуството на любовта, да знаеш как да задържиш тръпката, да си интересен, да не отегчаваш, да не изглеждаш винаги достъпен... Това не значи да идеш на другата крайност, разбира се. Ще ти дам конкретен пример, за да ме разбереш. Например, има жени, които с цел приятелят им да не ги смята за даденост, нарочно понякога си измислят, че някой друг мъж ги е канил някъде или ги е харесал, но без да прекаляват с това, тъй че освен лека ревност и внимание, да не се получават някакви сериозни конфликти. Разбираш ли, всичко е един баланс. Никое момиче няма да се задържи до теб ако изглеждаш отчаян.
Трябва да цениш на първо време себе си, своите интереси, да се обичаш и да имаш самочувствие. Когато си в хармония със себе си, си способен да цениш другите без да прекаляваш.
Аз лично бих сравнила търсенето на връзка с търсенето на работа. На желаната позиция ще те вземат не ако им се жалваш, казвайки че ти трябва работа и нямаш пари, а ще те вземат ако имаш уменията за съответната работа. Така че трябват ти умения да привлечеш една жена, не отчаяние и тъга! Никоя няма да е с теб по милост!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5202978c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   здравей,
най-лесния начин за теб ще бъде ако поговориш с нея. Като я срещнеш следващия път я помоли да си поговорите - КАТО ПРИЯТЕЛИ!
мисля, че няма да ти откаже - поне това ти дължи!
поговорете се, помоли я да си останете поне приятели.

Ако наистина я обичаш - остави я да бде щастлива! Тя не е виновна, че не те обича - от собствен пример знаеш, че на сърцето не може да заповядваш!

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 57bf29a8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей! Мисля, че бившата ти приятелка не иска да е с теб и трябва да приемеш това за себе си и да я оставиш да си върви по пътя. Щом си правил много жестове за нея след раздялата ви и продължава да се дърпа, нещата едва ли ще се променят. Наистина ужасно звучи всичко в началото, но мога да ти кажа, че след като премислиш нещата, ще ги виждаш от друг ъгъл след време. А и щом сте били от няколко месеца само заедно, предполагам, че през тези месеци и на нея и се е събрало много покрай загубата на твой близък. Не я вини за нищо, подкрепила те е в труден момент, радвай се, че си имал подкрепа до себе си, когато ти е било най-тежко.... Според мен все още е останала горчилката от загубата на твоя близък, за което моите съболезнования. Старай се да не я засичаш никъде или колкото се може по-малко. Поздравявай я, когато се видите, но не се спирай да говориш. Ако така ще ти е по-лесно, изключи я от фейсбук и от всички други социални мрежи. Продължи живота си пълноценно. Замисли се, останали са ти и други близки, не си сам. Има хора, които никога не са изпитали родителска обич. А любовта на онова специално момиче, което ще остави завинаги отпечатък в теб, ще те намери. Тогава няма да се налага да молиш за любов, защото любовта ти ще бъде ценена и това ще го виждаш всеки ден. Момичето само ще те търси и ще иска да прекарва времето си с теб. Оттърси се от болката и давай смело напред! Пореви си насаме (не е срамно мъж да реве както ви се насажда), потъжи си и се изправи на крака. Гледай покрай теб да има повече хора и да излизаш повече! Между другото звучиш като супер свястно момче! Не каза на по колко години сте? Успех ти желая!

П. С. Номер 5, не е така, че жените не обичат мъжете да показват, че имат силни чувства. Aз пък обичам, със сигурност ще има и други като мен :D
Ж, 25

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9f12181550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Просто приеми, че не е за теб! :) И благодари, че си срещнал такъв човек. Има защо да благодариш. Помогналата ти е в много неща. А празнотата ти е, защото си загубил близък. На това се дължи. Ходи на йога... ако не си от поредните, които мислят, че това е смешно. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: bbb3eab3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж пич, преди няколко години преживях връзка 1 към 1 с твоята. Бяхме заедно също няколко месеца и след това тя със същото тъпо оправдание си тръгна. Тогава и на мен ми бе необходима повече от година да се съвзема напълно. Не се насилвай да я забравиш, просто се опитвай да мислиш по-малко за нея, изтрий я от всичките си контакти, не я търси, не говори с нея. Виждай се по-често с приятели и се съсредоточи върху работата си и образованието. Постепено, без да усетиш болката ще избледнее, а ако срещнеш свястна мадама, всичко ще ти мине веднага

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a0c82b3e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не можеш да накараш някой да те обича на сила.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c93e8a184e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еи брат знам, какво ти е и аз страдам по една която не си заслужава но това сме ние мъжете като се влюбим, но едно ти казвам брат опитаи се да не мислиш за нея и ти казвам, че това много помага.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9086ebdf44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте и аз имам същия проблем. Ходих с едно момиче 4години не винаги всичко беше перфектно но аз бях там каквото и да беше. Тя беше малка като тръгнах ме 11 клас взех я при мен защото мн я обикнах. Каквото и да ставаше аз бях там до нея дори когато родителите и не бяха аз бях там. Нямаше пари за цигари, нямаше пари за училище аз и давах всичко от което имаше нужда. Пренебрегвах себеси за да е добре тя. Имаше много проблеми с баща й, не беше добре въпреки, че тези проблеми влиаеха и на мен аз никога нея оставих. Минах през много заради нея. Направих много за нея едвали някой би издържал талкова колкото аз. Няма да навлезам в подробности Разделяхме се 2 3 пъти но зо глупости и то най-много за 3 4 дена и след това няма проблеми няма караници всичко беше забравено. Наскоро имаше много проблеми с родителите й. Тя се промени като човек. Аз пак бях там до нея както винаги но небеше същото защото и аз страдах от тези проблеми. След един по-сериозен скандал и двамата не издържахме и тя си събра нещата и се прибра при тяхните. Решихме да го кареме полека но след като си свикнал с някои 4 години до си постоянно да спи до теб да гледате тв заедно беше трудно. Тя каза аз немога така или да сме заедно или да се разделим. Аз не бях преживял нещата и стана така, че се разделихме. Тя идваше да си взима нещата на когато аз бях на работа. Всичко приключи за нея след една седмица без мен тя имаше друг човек зо себеси и това ме нарани много. Не повярвах, че някой е способен да забрави другия след 4 години заедно. И така стана че тя продължи сега напред а аз немога да се отърся. Изминаха почти 2 месеца от раздялата ни потърси я няколко пъти но без резултат. След 4 години заедно аз сега страдам много от тази раздяла. Всички ме подкрепят но все още немога за продължа на пред и все още се будя вечер на сън и нея я нямя до мен. Човек не знае какво му е писано в този живот но аз сега знам, че много боли и знам, че трудно ще премина през това но когато стане това едвали ще искам да видя този човек колкото силно искам да я видя и прегърна сега да легне просто до мен и всичко да е наред. несъм лош човек а се чудя защо това нещо ми се случва но знам едно, че сега много боли:(:(:(:(:( и знам, че след това аз ще съм друг човек дано мине всичко и пак да съм пълноценен човек.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7443fbb886
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, приятел! Премина през същото и честно да ти кажа, това което говорят повечето тук са глупости. Вече 4 години не смея да я забравя, а опитвах всичко. Бях и в чужбина, и с други жени, но в момента, в който я видя, или понякога сънувам, всичко се повтаря и се получава един кръг, в който сам тежиш на себе си. Всички хора сме различни и може да те разбере само човек, който е достатъчно чувствителен като теб. Това за "играта", което по нагоре беше писано е пълна глупост. Ако любовта е игра, то тя не струва нищо! За по чувствителните хора, има един човек, който можем да обичаме и ще го обичаме до края. Никога няма да обичаш някой друг, като този! Аз намерих моят и не струваше, пробвах с много други и не ще ги обичам като нея. Друг е въпросът дали точно това момиче е твоето! Това, което мога да те посъветвам е да избягва всякакъв контакт! Facebook,instagram, срещи навън, общи приятели, абе абсолютно всичко. Също не използвай т. Н. Отдушници, защото ще нарани някого само, за да се оттървеш от болката, която няма и да изчезне! Единственият лек е това момиче да не присъства в живота ти, нито душевно, нито физически! Успех, приятел!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 93e1df9c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Знам братле и аз съм в съвсем същата дитуация правих сигурно същите неща който и ти ди правил не загубих близък човек но на 2 3 пъти на истина ми е помагала в трудни моменти искаш да я забравиш да не мислиш за нея ама няма как особено ако живееш в малък град като моя минаваш всеки ден по местата където сте били заедно и всичко ти напомня на нея много е трудно боли на истина и тя си тръгна от мен без да каже нищо казваше ми че няма друг но я видях на същото място където за 1в път ме целуна но тоя път беше с друг казах и ще ти простя само се върни при мен но него направи опитах да продължа на пред след време на не стана спрях да изпитвам чуства към други момичета и да не искам да мисля за нея не мога не излиза от съзнанието ми оставаш си само с спомени и болка в сърцето което на истина боли мина вече година и половина но все още не мога да продъължа напред каквото и да правиш с когото и да излизаш не ставо като преди друга нете разсмива и не те кара да се смееш като нея иска ти се само едно да спре всичко това за винаги да спреш да дишаш и да се свърши

П. С. не обичам да слагам. и,

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker