Кога ще бъда и аз истински щастлив? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога ще бъда и аз истински щастлив?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2067 пъти
Здравейте! Момче на 18 години от турски произход съм от нормално семейство. До сега съм имал 4, 5 връзки най-дългата продължи 2 месеца.. не че не съм сериозен но просто не мога да понасям днешните разглезени кифлички. Не съм богат но имам богато сърце може и да е клиширана фраза но е факт! Това което искат съвременните момичета са: коли, пари, дискотеки, заведения, разходки извън града и прочие. Нямам възможност всяка седмица да ходя на дискотека или пък всеки ден да харча по 20, 30 лв по заведения. За сметка на това съм готов на всичко за момичето, което ще ме накара да летя в небесата! Готов съм да и дам всичко, което имам.. в материя не е много но преживяванията и любовта са гарантирани. Много пъти съм се питал дали проблема не е в мен а може би е в мен не знам.. Винаги съм се старал да се гледам от страни и да се държа с хората така както искам те да се държат с мен. Мисля, че ми е необходимо малко повече самочувствие. Когато се заговоря с някоя красавица отначало изпитвам лек срам но след 5 минутен диалог изчезва това чувство и си говоря с нея сякаш съм момиче. Нямам никакъв проблем с общуването с хора на всякакви възрасти особено с по-възрастни си лафя страхотно. Забравих да спомена, че пуша ганджа и тя не ми е въздействала по някакъв особен начин. Паметта ми много рядко ме лъже и съм доста адаптивен и креативен в най-различни ситуации. Дали от произхода ми или защото не съм всяка седмица на опиум (най-елитната дискотека в града) не се получава па може и да е заради тревата но нея не мисля да я спирам защото ако ме хареса някоя то да ме хареса заради това което съм. Знам, че за "Всеки влак си има пътници" но е крайно време да се кача на влака и да потегля към дестинация любов!
Не сте длъжни да ме съветвате но все пак Ви благодаря предварително. That's my story :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: cbf44c5f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си много умно и интелигентно момче. Имаш верен критерий за момичетата, много ми харесаха зрелите ти разсъждения. Докато не стигнах до тревата. Ти си знаеш за какво ти е това. Сам казваш, че няма да я спреш. Ами, лично мен това ме отблъсква повече от всичко и заличава всяко добро впечатление. Лично аз не бих искала да имам връзка със зависим човек, пък, колкото и да разправяш, че не ти влияело. Ако и други момичета мислят като мен, ето ти едно от обясненията.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1747ce1c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе какви пари, в днешно време момичетата ходят като чисти клошарки, сори. За какви пари и коли ламтят бе авторе? За бмв от 90та? Я стига глупости... Стегни се. Интелигентно момче си, добре се изказваш, не си глупав, разбрал си, че в този живот не всичко е пари... Остава единствено да търсиш някъде другаде момичето на твоите мечти. Едва ли ще я намериш в някоя дискотека... по-скоро си потърси друго момиче с цел в живота, а не с цел пропиляване на последните 20-30лв за пиене, пушене, кюфтета и кебапчета и гюбеци върху масата :))). Просто си потърси друго момиче с г/д същото като твойто финансово положение. Другия вариант е да промениш нагласата ти и да приемеш, че не можеш всеки ден да си по партита.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dce9772a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От автора: до номер 2 - Виж какво не съм казал, че обичам всеки ден да съм по партита и дискотеки имах предвид, че момичетата харесват "плейбоите", които постоянно са център на внимание а аз не съм такъв и не искам и да бъда. Не искам да бъда такъв какъвто не съм само и само да се харесам на някой това е най-лесното. Не си прави неподготвени изводи :) PEACE

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8518d7270a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами потърси сред момичета с твоите интереси и разсъждения, т. е. не-кифли, само че пък сигурно те не ти допадат като визия :). Ако си падаш по супер наточени мацки тип "ранна чалга звезда", които се оглеждат само за батковци с кинти, няма да ти се получи най-вероятно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c292775864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 18 си още... влез в университет, там има повече нормални момичета. В смисъл, че точно тея най-долнопробните кифлички изобщо нямат умствения капацитет и/или желание да учат висше образование, така че университетът си е един вид филтър.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4a75d2c0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе, какво да ти кажа, явно не търсиш момиче на правилното място. Не я търси по баровете и дискотеките, защото там 99, 99% са тип кифла, ами помисли за някакво хоби заради което ще си сред хора. Някакъв курс, например. Това си е направо 2 в 1, хем ще научиш нещо, което може да ти е полезно за в бъдеще, хем ще срешнеш готини хора със сходен интерес, а защо не и част от тези готини хора да са момичета. Никога не знаеш. Тя може да живее на съседната улица, ама просто до сега да не си имал шанса да се запознаеш с нея. Успех! А и прав е номер 5, запиши се да учиш, в университета е пълно с готини хора и имаш повече шансове отколкото в някой бар пълен с кифли.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker